Elämättömän elämän häpeä

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 01.09.2018.

 1. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  28 158
  Saadut tykkäykset:
  3 192
  Ihana kuulla susta! (Ja alleviivaan: olit sitten työelämässä tai et (y))
  Jos viikossa olet jo päässyt sisälle työelämään, niin se on tosi hyvin.

  Mitä tulee kohtaamisiin naisten kanssa, niin mukava juttelu on tärkein, joskus se romanssi voi alkaa ystävyyden tai tuttuuden kautta. Älä vaadi isoja harppauksia itseltäsi, ja anna itsellesi aikaa.

  Sosiaaliset taidot (jos niitä nyt itsellänikään aina on :oops:) on kuin lihas, sitä pitää treenata. Ensin juttelut on väkinäisiä ja itselle tulee jälkihäpeilyt, sit se alkaa luonnistua.
   
  #751
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  En pidä viikon aikaa mitenkään outona. Oon mä ennenkin ollut töissä (vaikka sitä täälläkään ei moni usko) ja nämä hommat ovat kuitenkin semmoisia mistä mulla on aikaisempaa kokemusta jossakin määrin.

  Ei mulla ole naispuoleisia ystäviä tai tuttuja. Eikä mulla ole mitään vikaa sosiaalisissa taidoissa. On vikaa vain romanttisissa tai seksuaalissävytteisissä sosiaalisissa taidoissa. SIksi tää on niin hankalaa. No, mä olen nyt tuottava yhteiskunnan jäsen. Ei pidä toivoa liikoja. Kai sitä pitää olla tähän tyytyväinen ja lopettaa valittaminen. Tai kuun pyytäminen taivaalta.

  Kiva, että täällä oli kaivattu. Tästä kerkesi jo muodostua jonkinlainen toinen koti. Lisäksi täällä on enemmän ääntä ja mielipiteitä kuin mun sinkkukämpässä on koskaan ollut.

  [ap]
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #752
 3. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  28 158
  Saadut tykkäykset:
  3 192
  Älä mene Vauva av:lle, siellä vasta kuhina on. :eek:

  Mutta kuten jotenkin muistelen mun jo kirjoittaneen, niin ei sun tartte osata hurmata kuin yksi nainen maailmassa. Ei paraskaan don juan kelpaa kaikille.
   
  #753
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Ok. Tykkään enemmän tällaisesta semi-hiljaisesta kuhinasta.

  Taisit noin kirjoittaa joskus. Ja onhan siinä se totuus. Silti löytääkseen yhden, joka tykkää täytyy yleensä käydä läpi melko monta, jotka eivät tykkää. Ja mun kohdalla tuo määrä on vielä normaaliakin korkeampi. En mä edes kyllä usko, että oppisin toisen ihmisen kanssa enää yhdessä elämään. Liikaa on virranut yksinäistä vettä Kokemäenjoessa, mutta jotenkin sitä kait on hankala päästää irti siitä halusta olla normaali, halusta rakastaa ja halusta kokeilla mitä on se, josta suurin osa päivät pitkin puhuu ja tavoittelee.

  [ap]
   
  #754
 5. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  28 158
  Saadut tykkäykset:
  3 192
  No jaa...aika leppoisaa ja helppoa tää avioelämä on, kun on leppoisan puolison valinnut. Ei tää ees tunnu taitolajilta. :)

  Nykyajan parisuhdemarkkinat (iskee jo tuskanhiki pelkästä sanasta) on vedetty liian kireälle vaatimuslistoineen, mutta kun sen oikean kohtaa, niin ei tarvitse pingottaa.
   
  #755
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  oikeestio_O
   
  #756
 7. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  28 158
  Saadut tykkäykset:
  3 192
  No mitä oikeesti?
   
  #757
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Silloin olivat kaikki planeetat aurinkokunnassamme samalla puolella - maamme siellä seassa - eihän tuo mikään ihme ole, vaikka harvinainen ilmiö olisikin.
   
  #758
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Vieläkin töissä. Muuten ei mikään ole muuttunut. Ilmeisesti siis työnteko ei ole mikään ihmeratkaisu, jolla voisin muuttua normaaliksi ihmiseksi tai löytää kumppanin. Höh.

  [ap]
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #759
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Rekisteröidy tänne, että erottaa varmasti että oot "se oikea". Missä oot muuten töissä, suunnilleen, minkä tyyppistä duunia ja mitä kautta? Ja älä häpeä, mä en ainakaan oleta sen olevan mitään ihmeellistä. Itte tehnyt viime vuodet pätkäduuneina kaupoissa lähinnä hyllytystä ja sitten pienvarastoissa keräilyä.

  Niijoo, emmäkään oo rekisteröitynyt, mutta lupaan tehä sen jos säkin teet :)
   
  #760
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  En pidä tätä vuodatusketjuani rekisteröitymisen arvoisena. En halua olla virallisesti se nolo mies, joka purkaa epäonnistumistaan keskustelupalstalle. Luotan, että ihmiset jotka tätä ketjua seuraavat tunnistavat kirjoituksistani olenko ketjun aloittaja (olen) ja jos eivät tunnista on se yksi lisäpaalu epäonnistumieni listaan.

  Mä teen atk-hommia. Semmoista perus näpyttelyä. Tylsää, mutta mulle sopivaa.

  [ap]
   
  #761
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Toi oli muuten asiua, mistä voisit olla hyvin onnellinen! Moni ei näe sellaisia asioita koskaan:geek:
   
  #762
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  En ymmärrä. Tarkoitatko, että mun pitää olla onnellinen näpyttelystä vai sopivasta hommasta?

  [ap]
   
  #763
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Tylsää, mutta sulle sopivaa. Se on hieno asia, et silti teet sitä. Kaikki eivät suostuisi, mikä taas on hyvin typerää.
   
  #764
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Eikun siitä, et sulla on kyky nähdä - kaikilla ei sellaista ole eikä sitä tule, jos ei halua NÄHDÄ.
   
  • En tykkää En tykkää x 1
  • List
  #765
 16. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  28 158
  Saadut tykkäykset:
  3 192
  Kiva kuulla susta pitkästä aikaa. Oot ollu useaan kertaan mielessä mut oon miettiny että jos sulta kysyy kuulumisia, niin luetkohan tätä palstaa kovin usein. :)

  En mä nyt tuosta normaalin kokemisesta nyt tiedä...kyllä perheen perustaminen jonkin verran auttoi normaaliuden tunteen lisäämisessä, mut ei se lopulta ihmiselle sitä normaalin tunnetta tuo.
  ...valitettavasti on hyvin epänormaaleja tyyppejä avo/avioliitoissa jotka perustavat hyvin sekavia ja jopa tuhoisia perheitä.

  Mutta iloitse tuosta työstäsi. Monella työttömällä sinkulla ei ole työpaikkaa.
   
  #766
 17. vierailija

  vierailija Vieras

  Luen joskus. Kirjoitan harvoin.

  Ja vielä täytyy tarkentaa, että mä en ole sinkku. Sinkku on jotain aivan muuta. Mä olen ikuisesti yksinäinen ja kokematon epämies. Sinkku naistenlehden otsikkona ei kuvaa mun tilannettani mitenkään.

  Kiva kun vastasit.

  [ap]
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #767
 18. UniQuePopPy

  UniQuePopPy Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2012
  Viestejä:
  2 079
  Saadut tykkäykset:
  48
  Sattumalta huomasin tämä ketjun ja mahtavaa kuulla, että oot saanut töitä! (y):)
  Tuosta se elämä lähtee pikku hiljaa etenemään hyvään suuntaan monella tavalla ja jotenkin veikkaan, että et sinä yksin jää kaikkea ei vaan saa kerralla ... Mieti mikä prosessi sekin kumminkin oli, että päädyit työelämään uudestaan ... Ja olen huomannut omalla kohdalla että aina kun meinaa epätoivo iskeä työssä tai muissa elämän tilanteissa , niin ei mene aikaakaan kun kohta jotain hyvää tapahtuu ja saat virtaa taas mennä eteenpäin hyvillä mielin.:)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #768
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Mä en osaa olla noin positiivinen - olen ennemminkin kyyninen realisti.

  Elämä voisi lähteä etenemään, jos olisi 15 vuotta nuorempi. Silloin voisi käyttää fraasia: "elämä edessä". Nyt olen vain takamatkalta aloittanut, raihnainen jälkijättö, joka yrittää kynsin hampain pitää kiinni edes siitä ensimmäisestä rappusesta kohti normaalia elämää. Tämä nykyinen tilanteeni ei ole tuonut oikeastaan säännöllisen elämänrytmin ja hieman isomman tulotason lisäksi mitään muutosta. Olen edelleen se epävarma, kokematon haaveilija, joka ei osaa tehdä tilanteelleen mitään, En ymmärrä miten se, että olen päässyt kiinni siihen minimiin mitä tämän ikäisellä pitää olla olisi johtolanka kohti jotain suurempaa? Ei kukaan ole vaikuttunut tästä enkä itse saa mitään itseluottamus-boostia siitä, että en ole enää niin suuri luuseri.

  [ap]
   
  #769
 20. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  28 158
  Saadut tykkäykset:
  3 192
  Sulla on muutama hyvä lähtökohta.
  -olet töissä
  -olet mitä ilmeisimmin mukava luonne
  -sulla on urheilullinen harrastus.
   
  #770
 21. vierailija

  vierailija Vieras

  -Mutta en seksikkäässä työssä
  -Kuka näin on kertonut?
  -Mutta en ole urheilullinen muuten.

  [ap]
   
  #771
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  35v:nä toinen jalka haudassa ja elämä ohi.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #772
 23. UniQuePopPy

  UniQuePopPy Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2012
  Viestejä:
  2 079
  Saadut tykkäykset:
  48
  Anteeksi nyt, mutta höpö höpö. Sinä tarvit uuden ajattelumallin ja siitä et pääse eroon muuten kuin että lakkaat säälimästä itseäsi ja kohtaloasi. Aina kun meinaat alkaa märehtimislinjalle, niin sanot itsellesi ettei se ole totta mitä ajattelet , vaan alat ajatella asioista positiivisesti. Esimerkkinä, että ”olen jo ikäloppu ja elämä on eletty” ei näin vaan->
  ”minulla on vielä paljonkin mukavia vuosia edessä ja nyt kun asiat ovat lähteneet parempaan päin, niin sitä ei tiedä mitä muuta hyvää tästä seuraa!” :)
  Ensin se voi tuntua typerältä ja siltä, että eihän sillä ole mitään vaikutusta miten ajattelet , koska TUNNET vielä olosi juuri sellaiseksi huonoksi...
  Mutta niin se toimii, ensin tulee tehdä tietoinen päätös muuttaa omaa ajatusmallia ja siitä seuraa vasta jälkijunassa tunteet miltä alkaa tuntumaan.
  Jotenkin tällä tavalla itse toivuin vakavasta masennuksesta ja yleensäkin myrkkyä meidän mielelle on se negatiivinen ajattelumalli... Ala kiinnittämään itsessäsi siihen huomiota. Se voi olla se avain jo myös valoisampaan ajatteluun ja tulevaisuuteen.
  Olen elänyt hyvin negatiivisten ihmisten keskuudessa ja tajunnut että heidän elämä meni valitellessa, eikä todellisuudessa heillä ollut edes kovin suurempia ongelmia... Se vain oli ongelma, mikä oli kuin jokin sukuvika mikä vangitsi ihmiset vain ajattelemaan itseään ja pahaa oloaan.

  Toinen hyvä keino, on ajatella sitä että mietitkö usein vain itseäsi ja sitä mille sinusta tuntuu tai miten on huonosti asiat ... Jos tunnistat tästä itsesi, niin mitä jos alkaisit ajatella vaikka ihan muita ihmisiä, tai oletko muihin ystäviin tai sukulaisiin yhteydessä? Onko jotain harrastusta? Niin yritä saada ajatukset muihin , jos joku on vaikka sairaana niin kysy kuinka voi ja mitä kuuluu jne. Ja mieti millasissa tilanteissa muutkin ihmiset on, usein kun on kotona päivystänyt vain neljän seinän sisällä ja nähnyt vain muutamia ihmisiä... niin ajatukset kääntyy siihen, että muilla on aina paremmin asiat kuin sulla, ettei kukaan voi olla niin huono onninen kuin sinä... Mutta mitä enemmän alat tuntea ihmisiä ja olemaan avoin, niin huomaat että kukaan ei säästy täällä maailmassa siltä, ettei olisi vaikeuksia. Sinä varmaan olet kumminkin ihan perusterve? Ole kiitollinen siitä esimerkiksi.

  Ja joskus joku perheenjäsen on myös sellainen että levittää tämmöistä epätoivon ”harmaata viittaa” jokaisen päälle , sillä voi olla huolia ja murheita ja kaikkea mahdollista ja aina sen ihmisen läsnäolon jälkeen tunnet olosi tosi huonoksi ja epätoivoiseksi. Joskus siis tietyt ihmissuhteetkin voi olla niin raskaita, että ne imuttaa sinusta ne viimeisetkin onnellisuuden tunteet . Nämäkin on hyvä tiedostaa...
  Miltäs nämä kuulostaa? Onko yhtään tuttua?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #773
 24. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  28 158
  Saadut tykkäykset:
  3 192
  Mikä ihmeen "seksikäs työ" tässä nyt vielä vaaditaan? (n)
  Sä olet jo urheilullisempi kuin minä.
   
  #774
 25. vierailija

  vierailija Vieras

  Sarkasmisi ei tunnu missään, sillä niin usein olen sen olen kuullut.

  En enää jaksa vastailla miksi olet väärässä - siihen löytää vastauksen ketjua lukemalla. Noihin kahteen heittoosi sen verran, että en ole todellakaan mikään terveyden perikuva ja toiseksi, elämä ei ole koskaan mun kohdalla alkanutkaan.

  [ap]
   
  #775
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti