En ole koskaan saanut pillua - kysyttävää?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
En tiedä ikääsi, mutta ei se tule kuin Manulle illallinen, se pitää itse hakea.
Deittailu ei ole miehille helppoa, mutta kyllä useimmilla lopulta tärppää kunhan ovat sinnikkäitä.

Kannattaisi ottaa projektiksi vaikka lähestyä netissä joka päivä jotakuta naista seuraavan 5 vuoden ajan. Eli siis 1825:tä naista yhteensä. Todennäköisesti ainakin joku niistä naisista huolii ap:n siitä huolimatta, että niillä toki on monia muitakin miehiä tarjokkaina.

Myös vaimon haku Thaimaasta on yksi vaihtoehto. Siellä on paljon naisia joita kiinnostavat länsimaisten miesten rahat, ja länsimaihin muutto ja ne naiset lähestyvät miehiä oma-aloitteisesti turistikohteissa.
 
vierailija
Ihan oikeesti? Jos olet yli 25 niin ihmettelen oikeasti. Suomi on täynnä ei-niin-hemaisevia-pottunokkaisia-pulleita-taikinanaamoja jotka nostavat varmasti helmoja jos olet ystävällinen ja hellä.
 
vierailija
Ja kaikenlaiset ihan hirveän näköiset läskimuijat vaatii, että miehen pitää olla treenattu ja vielä naamastakin hyvännäköinen, muuten ei kelpaa... mutta muijan itsensä ulkonäköä ei saa arvostella yhtään.
Voi olla, että se on epäreilua, mutta se mikä siinä taustalla on on ihan yksinkertainen kysynnän ja tarjonnan laki. Eli kun se sidukkavalas saa paremmankin, niin miksi ihmeessä se tyytyisi huonoon?
 

Yhteistyössä