Esto facebookissa

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja sairas ex, 26.05.2010.

 1. sairas ex

  sairas ex Vieras

  Jos estän jonkun henkilön ottamasta minuun kontaktia/näkemästä minua lainkaan, poistuuko hän myös niin etten saa haettua häntä? vai onko hänkin laittanut eston minulle?

  mielenterveys-ongelmainen ex 10vuoden takaa oli lähettänyt kaveripyynnön, latoin eston samantien, näin jo painajaisia viime yönä... Hui! Nyt kun katsoin haulla, ei hän ilmestynyt tuloksiin.
   
  #1
 2. joku

  joku Vieras

  Esto on molemminpuolinen. Jos estät jonkun henkilön, et näe mitään häneen liittyvää edes yhteisten kavereittenne sivuilla, jos sellaisia on.
   
  #2
 3. larati

  larati Vieras

  yksi vaihtoehto on, että hän on poistanut profiilinsa. Pyydä jotain kaveria koittamaan, että löytyykö ex hänen profiilinsa kautta niin sillähän se selviää :)
   
  #3
 4. joku

  joku Vieras

  Pelkkä hakukin on voitu tehdä mahdottomaksi! Voi siis laittaa niin, että kukaan ei voi hakea nimellä. Ei liity estämiseen mitenkään.
   
  #4
 5. Borkku

  Borkku Vieras

  Kyllä se esto tosiaan toimiin molempiin suuntiin.

  Miks hitossa pitäis nähdä toisen tekstejä, jos ei omiaan ko. henkilölle ole valmis näyttämään :)
   
  #5
 6. ap

  ap Vieras

  en päässyt katsomaan hänen seinäänsä, mutta profiilikuvan kautta pääsin kuviin, jossa oli vain siis profiili-kuva, siinä oli kirjoitellut erään hlön kanssa, olisin yrittänyt katsoa onko kirjoittaneet lisää että oisin mahdollisesti hänen asumisensa saanut selville, muuten juttujen perusteella tuntuu kärsivän edelleen vakavasta mielenterveys- ja päihdeongelmasta. Olin jo ajatellut hänen kuolleen, mutta täytyy vieläkin jatkaa pelkäämistä :(
  Siks hitossa pitäis nähdä tekstejä!
   
  #6
 7. tä?

  tä? Vieras

  no otat sen eston vähäks aikaa pois ja laitat sit takas
   
  #7
 8. ei tietäjä

  ei tietäjä Vieras

  Miten sen eston saaa pois sit jos haluu sen takasin kavereihin
   
  #8
 9. Aatamin akka

  Aatamin akka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2010
  Viestejä:
  5 918
  Saadut tykkäykset:
  0
  Käyttäjätili > Yksityisyysasetukset > alareunassa estolistat
   
  #9
 10. hesalainen

  hesalainen Vieras

  Moi! haluisin tietää että jos laitan yhdelle tutulle joka "kiusaa" nii saako se tietää että laitoin sille estot?
   
  #10
 11. amssku

  amssku Vieras

  =DDDDDD oon kauhea säätäjä ja estin vahingos mun kaverin ja mul ei oikee leikkaa ajatus et miten saan eston pois ? =DD
   
  #11
 12. "joku"

  "joku" Vieras

  Riippuu ihan siitä tunnetteko samoja ihmisiä ja etsiikö hän ylipäätään sinua naamakirjasta. Jos hän kiusaa sinua livenä, mutta ei voisi olla facebook-profiilistasi vähäänkään kiinnostunut, niin tuskin tulee edes tarkistaneeksi oletko koko naamakirjassa.
   
  #12
 13. ~Anni~

  ~Anni~ Vieras

  minäkään en ole niin viisas että saisin sen idiootin eston pois .... joku voi jeleppiä .
   
  #13
 14. Dancing

  Dancing Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2011
  Viestejä:
  47
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos teillä on yhteisiä tuttuja niin voi tajuta. Esim. jos sä tykkäät tän yhteisen tutun tilapäivityksestä, niin tälle estetylle näkyy että 1 tykkää, mutta kun hän katsoo että kuka, niin siellä lukee että "ei kukaan tykkää tästä". Nim. minut on blokattu:D.
   
  #14
 15. Dancing

  Dancing Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2011
  Viestejä:
  47
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ja jos poistat eston, niin et voi vuorokauteen laittaa uudestaan. Ja jos estätä jonkun kaverin, niin tämä kaveri myös poistuu kavereistasi. ELi sitten kun haluat poistaa eston, sinun on lisättävä hänet uudestaan kaveriksi, jos näin haluat.
   
  #15
 16. Estin mun kaverin vahingos feces ja ny haluisin sen takas mun kamuks eikä se onnistu enkä nää meijä yhteisii kuvii enkä muuta :( miten saan oikeesti ne estot pois ??! en edes enää nää sitä ku kirjotan hakuun sen nimen :(( miten saan ne pois :((pliis vastatkaa ? :(
   
  #16
 17. osaatteko vastata juttuihin liittyen toisen kaverin estämiseen facebookissa? miten on jos jonkun kaverin estää/joku kaveri estää, nii näkeekö kaveri sivuasi ollenkaan vai näkeekö estetty kaveri jutut jotka on kirjoitettu ennen estoa? entä voiko estosta huolimatta ottaa chatissä tai viestillä yhteyttä? entä jos on yhteisiä kavereita ja kommentoi tai tykkää yhteisien kavereiden tiloista niin näkeekö näitä estetty tai jos on estetty?
  kiitos vastauksista, en oikeen tiedä mistä näitä olisi voinut kysyä. jos tiedätte paremman paikan nii neuvot otan mielelläni vastaan
   
  #17
 18. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Jos jonkun estää niin se einää enää mitään sinun juttuja, etkä sinä hänen. Ei vanhoja eikä uusia. Ei myöskään pysty hakemaan profiiliasi ollenkaan enää. Eikä tietenkään voi lähetellä viestejä eikä chattailla. Esto estää kokonaan profiilisia näkymisen. Siitä en tiedä näkeekö jos tykkäät toisten tiloista tai kommentoit, en usko kuitenkaan :)
   
  #18
 19. ???

  ??? Vieras

  Jos estää jonkun, se näkyy omis yksityisyysasetuksis estetyt henkilöt ja sovellukset osas. Jos se estetty taas menee kattoo omii yksityisyysasetuksiaan ni näkyyk se estäjän nimi siäl?
   
  #19
 20. ??

  ?? Vieras

  Miten sukupostista saa eston pois?
   
  #20
 21. "abc"

  "abc" Vieras

  Olen estänyt inhottavia viestejä laittaneen henkilön facebookissa. Minulle jäi hänen laittamansa viestit omaan viestikansioon, mutta poistin ne sitten. Jääkö estetylle henkilölle ne viestit vai katoaako ne?
   
  #21
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Hei tämä on tosi vanha ketju mutta kysyisin, että näkeekö tämä estetty tyyppi yhteisiin ryhmiin kirjoittamani kommentit? Jos olen aloittanut jonkun keskustelun tällaisessa ryhmässä, näkeekö hän ollenkaan tätä keskustelua? Vai pystyykö hän todella näkemään muiden vastaukset mutta ei aloitustani??
   
  #22
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  Osaako kukaan vastata?
   
  #23
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti