Etsin spermanluovuttajaa tai kasvatusvanhempaa

Viestiketju alueella 'Vauvakuume' , aloittaja vauva2000, 24.07.2017.

 1. vauva2000

  vauva2000 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!

  Olen 36-vuotias e-pohjanmaalla asuva vakityössä käyvä yh-äiti. Minulla on ennestään kolme poikaa, joista kaksi olen saanut pitää. Etsin itselleni luovuttajaa (tai mahdollisesti myös vanhemmuuskumppania). Vanhin lapsista asuu jo itsekseen opiskelupaikkakunnalla, nuorempi 4v minun kanssani. Kuopuksen menetin tammikuussa. Hän eli raskausajan komplikaatioiden jälkeen vain 18 päivää, rakkaus on suuri ja tyhjä kolo minussa vielä suurempi. Mitään muuta en toivoisi kuin että saisin vielä elävän lapsen syliin, ja pitää hänet luonani.
  Toivoisin että luovuttaja/kasvatuskumppani ei olisi jakanut siementään joka suuntaan, koska Suomi on hyvin pieni maa. Mahdollisuutena on myös klinikalla käyminen, mutta sen on niin kallista että mieluummin laittaisin rahat lapseen itseensä ja hänen tarpeisiinsa.
  Sydämeni särkyi kun menetin niin kallisarvoisen asian kuin oman pienen lapseni. Tiedän kyllä että hänen paikkansa sydämessäni on aina hänen ja sitä koloa kukaan ei voi täyttää. Mutta sen armottoman tyhjän sylin voi. Minä tarvitsen vielä yhden lapsen rakastettavaksi, koska rakkautta minulla piisaa, yli äyräiden. Kuitenkaan tässä vaiheessa minä en jaksa uskoa saavani enää parisuhdetta jossa voisin haaveeni toteuttaa. Otathan yhteyttä jos yhtään kiinnostaa, vastailen mielelläni kysymyksiin!
  Ota yhteyttä vauva2019@hotmail.com
   
  #1
 2. salusiini

  salusiini Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2017
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  1
  Oletko löytänyt jo luovuttajan?
   
  #2
 3. vauva2000

  vauva2000 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  En ole :)
   
  #3

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti