Että meillä on ihana vuokraisäntä :(

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja jooooh, 28.01.2010.

 1. jooooh

  jooooh Vieras

  Tänään soiteltiin ja pyydettiin, että josko enskuun vuokran vois maksaa 8. päivä kun normaali maksupäivä on 2. päivä. Ei käy. Vuokra oltava tilillä 2. päivä.

  Ja siis kyse olis yhdestä kuukaudesta. Miehen työvuorot on menneet tässä kuussa niin sekaisin, että palkka saadaan enskuussa maksuun vähän myöhemmin.
  Tästä eteenpäin vuokranmaksu olis taas ihan normisti kuten tähänkin asti.

  Sanoi myös, että ei hanki meille uutta suihkun hanaa ennenkun helmikuun vuokra näkyy tilillä - nyt sieltä ei sitten tule kuin kylmää TAI kuumaa vettä eli ämpärissä pitää sekoittaa ja peseytyä sillä.

  Voi että kun joku ostais tuolle idiootille isomman pipon :(
   
  #1
 2. vieras

  vieras Vieras

  Hanan voi vaatia uusimaan välittömästi, ei tuollaista tarvitse katsella. Ja kuusi päivää pärjää miten vaan vähillä rahoilla eli vuokra vaan maksuun.
   
  #2
 3. Vieras

  No huh huh.. Yksityiseltäkö ootte vuokrannu.? Harvinaisen tiukkapipo kyllä...
   
  #3
 4. vieras

  vieras Vieras

  ota huomioon että vuokraisäntä on voinut sopia omat maksunsa luottaen saamaansa vuokraan. esim lainanlyhennykset.

  hana kyllä pitäisi korjata
   
  #4
 5. vieras

  vieras Vieras

  Se vuokranantajan lainanlyhennys saattaa mennä sieltä omalta tililtä juuri 2.pvä, joten ihan ymmärrettävää.
   
  #5
 6. No jos vuokraisäntä joutuu itse lyhentämään lainaa siitä kämpästä niin ei se silloin sovi, että maksetaan kun jaksetaan. En hankkisi minäkään sinne uutta hanaa ennenkuin on vuokrat maksettu.
   
  #6
 7. e

  e Vieras

  oho aika tiukka ukkeli kyllä kyseessä, mä en koskaan edes kysele tuollaisista muutaman päivän vuokranmaksupäivän ylimenoista, itse asiassa mulla tammikuun vuokra maksamatta, huomenna maksan ja mitään kyselyitä ei ole tullut.
   
  #7
 8. Honeoyne

  Honeoyne Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2008
  Viestejä:
  2 731
  Saadut tykkäykset:
  0
  Teidän kannaltanne kurja juttu, mutta ymmärrys menee täältä vuokraisännän puolelle. Häneltä saattaa olla vaikka lainanlyhennys omalta tililtä ja tarvitsee rahansa. On ihan luonnollista että vuokraisäntä haluaa pysyä sopimuksessa ettei vahingossakaan pääse tilanne lipsahtamaan siihen että saa lisäaikaa, lisäaikaa ja lopulta vuokrat jäävät kenties maksamatta.

  Hanankorjaus on kyllä sellainen että se pitäisi hoitaa heti eikä odottaa ensi kuulle.
   
  #8
 9. __

  __ Vieras

  Varmasti pärjääkin muutaman päivän vähillä rahoilla, mutta ei meillä ainakaan ole vuokrarahaa tilillä ennen palkkapäivää. Jos siis itsellekkin sattuisi tilanne, että palkka viivästyisi niin pakko olisi viivästyttää vuokraakin. Kurjaa mutta totta.
   
  #9
 10. vieras

  vieras Vieras

  älä ihmettele jos tulee häätölappu postista "toistuvat vuokran myöhästymiset"
   
  #10
 11. vieras

  vieras Vieras

  älä ihmettele jos tulee häätölappu postista "toistuvat vuokran myöhästymiset"
   
  #11
 12. hmm

  hmm Vieras

  no vuokrathan on maksettu?! seuraava eräpäivä on vajaan viikon päästä. kyllä se hana pitäisi vaihtaa, tai sitten pitäisi saada vuokrasta hyvitystä!
   
  #12
 13. vieras

  vieras Vieras

  Se hana kuuluu vaihtaa samantien. Katsoppas tämä: http://www.asukasliitto.fi/oikeus.html
  Siellä lukee: "Vuokranantajan kuuluu pitää huoneisto kohtuullisessa kunnossa." Jos hana ei toimi, ei se ole mielestäni silloin kohtuullisessa kunnossa!

  Vuokranmaksussa olen kyllä vuokranantajan puolella.
   
  #13
 14. vieras

  vieras Vieras

  Aika tiukkapipo on kyllä :eek: Olen minäkin pankin kanssa sopinut omista lyhennyksistäni, kaikki ne kaksi kertaa kun yksi vuokralaisista on pyytänyt lykkäystä vuokranmaksuun. Ei se kuitenkaan ole kuin järjestelykysymys. Kuitenkin hyvä vuokralainen on sen verran harvinainen, että ennemmin joustan joskus kuin saan jonkun täyshunsvotin riesakseni.
   
  #14
 15. vuokranantaja

  vuokranantaja Vieras

  Soitto palkanlaskentaan ja palkkaennakkoa pyytämään.
   
  #15
 16. ap

  ap Vieras

  Jos kyse olisikin tämän ihmisen kohdalla siitä, että hän tarvitsisi rahat esim. lainanlyhennykseen niin en tässä valittaisi.
  Kyseessä on erittäin hyvintoimeentuleva ihminen, jolla on näitä vuokra-asuntoja 9 muuta tässä kaupungissa. Hänen talous ei siis kaadu meidän vuokran viivästymiseen.
  Eikä tosiaan saada mistään rahaa ennen tuota 8. päivää. Tästä tuli jopa miehen työnantajalta kirjallinen ilmoitus ja pahoittelut, mutta "tuollaisia kuulemma voi tehtailla kuka vaan"...

  Ollaan maksettu tästä asunnosta vuokraa ajallaan kohta 2 vuotta - kyllä on aika huono luottamus, jos todella kuvittelee, että me yht'äkkiä jätettäis maksamatta vuokrat... Vuokra on mennyt suoraveloituksena suoraan miehen palkasta kuun viimeinen päivä (eli etuajassa, koska menee samasta pankista toiseen - näkyy saman tien), joten ei olla jouduttu näiden asioiden kanssa ennen painimaan.
   
  #16
 17. Oddball

  Oddball Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2009
  Viestejä:
  1 634
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sekottaja taitaa olla rikki eikä hana jos ei tule "keskilämpöstä" vettä vaan vain jompaakumpaa, kuumaa tai kylmää. Sekottajat on kalliita, mutta silti vuokranantajan sen kuuluu vaihtaa, ja heti.
   
  #17
 18. ap

  ap Vieras

  Ei onnistunut.
   
  #18
 19. kukkanen1984

  kukkanen1984 Vieras

  kauanko olette asunnossa asuneet?
   
  #19
 20. e

  e Vieras

  Kyllä ihmettelen jos sellainen häätölappu tulee, koska meitä ei voida häätää jollei ole kolmen kuukauden vuokrat maksamatta, näissä asunnoissa sellainen käytäntö :-D
  eikä meillä ole kuin tammikuu ja sekin maksetaan huomenna.
   
  #20
 21. Vesikalusteet voivat kuulua yhtiön vastuulle eli hanaa ei edes itse saa mennä vaihtamaan. Ja kyllä vuokra täytyy maksaa ajoissa, mulla ainakin menee vastike tililtä samana päivänä kun vuokran pitäisi tulla, et omasta pussistakon sen vuokraisäänän se pitäisi maksaa? Ei kai se sitä asuntoa silloin alunperinkään olisi vuokralle laittanut.
   
  #21
 22. hmm

  hmm Vieras

  :attn:

   
  #22
 23. ap

  ap Vieras

  Lue kunnolla mitä kirjoitan. Eikä meillä sitä rahaa nyt ole ennen tuota 8. päivää joten jos sen takia sitten pihalle heittää niin sitten heittää. Ei voi mitään. Mistään ei saada 900 euroa rahaa tuosta vaan. Ikävä kyllä.

  Ja isännöitsijä sanoi, että missään nimessä ei saa itse vaihtaa mitään hanoja vaan putkimies tulee sen tekemään.

  Voitte olla mitä mieltä vaan, mutta kyllä tämä elämä oikeasti on joustamista puolin toisin.
   
  #24
 24. vieras

  vieras Vieras

  Ei v*ttu oo totta. Eli ensin ei makseta vuokria ja sitten vingutaan alennusta vuokrasta jota ei oo maksettu kun hana on rikki.
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti