Haaveena vauva 2020

Viestiketju alueella 'Vauvakuume' , aloittaja Purrri, 07.03.2019.

 1. Hellu__

  Hellu__ Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2019
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  34
  No sehän tässä olikin niin ylläri kun ei ollut mitään oireita oviksesta ja olin varma ettei sitä edes ole tässä kierrossa. Kerran vain talleteltiin kp 15 kohdalla. Ei siis ollut nyt tässä kierrossa varsinaista yritystä. Jotenkin en vielä itse ole sisäistänyt tätä, vaikka useamman testin teinkin:D
   
  • Ihana! Ihana! x 4
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #4476
 2. Mahaotus

  Mahaotus Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2019
  Viestejä:
  258
  Saadut tykkäykset:
  179
  Ihanaa! :love::geek: oon jotenkin ite ollut vähän huolissani kun tuota miestä on vähän välillä hankala saada hommiin että tuleeko tästä koskaan mitään... pitää vaan kerran oikeaan aikaan ainakin :ROFLMAO::ROFLMAO:

  onnea vielä paljon :love::love::)
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #4477
 3. Nyyyti

  Nyyyti Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2019
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  48
  Ei pitäis kyllä vielä olla ovis, eikä oo mitään siihen viittaavaa muuta (n) Tein nyt vielä yhden kaappiin jääneen ovistestinkin ja nega oli.

  Joo vuoto itseasiassa on tänään vielä yltynyt ja nyt on selkeästi jo veristä eikä vaan vaaleanpunaista. Täytyy siis soitella vieläkö ne mut ottais suoraan tonne naistenpolille, kun sinne oli ohjeistus silloin tyhjennyksen jälkeen olla yhteydessä jos ongelmia ilmenee.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #4478
 4. Titi-Love

  Titi-Love Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2019
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  110
  Mun eka raskaus oli "vahinko" tykkään kyllä enempi sanoa ylläriraskaudeksi. Tuli kortsun läpi. Eikä siis oo huomattu että olis mennyt kumi rikkikään. Tilanne oli siitä hyvä ku sillon jätettiin helmikuussa ehkäisy pois, olin kuitenkin jo tammikuussa raskautunut joten, kun odottelin menkkoja alkavaksi helmikuun alkuun, niitä ei sitten tullutkaan. Joten tästäkään syystä ei sinänsä ollut vahinko vaan ylläri :D koska oltiin sillon päätetty että lapsi saa tulla jos on tullakseen heti seuraavasta kierrosta.
  Tämän vuoden tammikuun plussakierto oli ihan identtinen ekan raskauden kanssa. Molemmissa laskettuaika sama. 10.10. Harmi, kun ei saatu esikoiselle synttärilahjaksi pikkusisarta. :(
   
  • En tykkää En tykkää x 3
  • List
  #4479
  Viimeksi muokattu: 20.08.2019
 5. Hipposka

  Hipposka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2018
  Viestejä:
  134
  Saadut tykkäykset:
  92
  Mä olen tän vuoden aikana tullut vakuuttuneeksi siitä, että varmin ehkäisykeino on se, että yrittää lasta. Mutta auta armias, jos kerran harrastaa seksiä hetken huumassa ilman suojaa niin se on heti vähintään kaksoset tulossa. Voisivat lisätä sen terveystiedonkirjoihin. :LOL:

  Mutta tästä sen kyllä hyvin huomaa, että stressi on raskautumisen suurin vihollinen. Aina loma-aikoihin/niiden jälkeen ropisee runsaasti plussia ;)

  Täällä menossa kp 26. Eilen testasin hölmöyksissäni täysin valkoisen raskaustestin, vaikka jopa Flo sanoi, että ei niissä vielä tässä vaiheessa pitäisi mitään näkyä. :rolleyes: Miehen komennustarve on nyt ainakin hetkellisesti kokonaan ohi eli jotakin toivoa voisi olla tän syksyn suhteen. Pysyn optimistisena ja uskon vakaasti, että 2020 meille tulee vastaremontoituun huoneeseen pieni tuhisija. :love:(y)
   
  • Tykkään Tykkään x 7
  • Hauska Hauska x 5
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #4480
 6. Haavejuttu

  Haavejuttu Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.11.2017
  Viestejä:
  532
  Saadut tykkäykset:
  596
  Mä voisin palata listoille, tänään kp 12 :) En jaksanutkaan tämän pidempää taukoa pitää täältä :LOL: Kaikki viestinne olen lukenut ja osaan reagoinut jotain, ihanasti on plussia tullut tässä parissa viikossa :love: Ja pahoittelut uuteen kiertoon joutuneet ja muut jotka olette jotain vastoinkäymisiä joutunut kokemaan, kyllä meidänkin aika vielä on (y)

  Tänään aloitin äsken ovulaation tikuttamisen kun postilaatikkoon tipahti testit. Ihan valkoinen vielä, mutta parempi liian aikaisin alottaa kun liian myöhään. Flo ennustaa ovulaatiota kp 19 eli ensi viikon tiistaille. Viime kierrossa ovulaatio oli jo kp 15 ja ei ehditty tallettelemaan ennen ovulaatiota vaan talletukset osui dpo 0, 1 ja 2, oletin ovulaation olevan siis kp 19 ja luulin aloittavan ajoissa tikutuksen mutta tikkuun tulikin heti plussa :LOL:
  Joten tässä kierrossa aion olla ajoissa (y) Torstaina olisi lääkärille aika kun yritystä on ollut vuosi, mutta joudun sen perumaan kun ei miehen kanssa osukkaan aikataulut mitenkään varatulle ajalle :unsure: Mutta ei se maailmaa kaada, nyt vaan pyritään tässä kierrossa peittoja heiluttelemaan joka toinen pv ovikseen asti tai vähän oviksen yli:giggle: Tämä uusi työpaikka, tai no olenhan ehtinyt jo pari kk työskentelemään, on kyllä aivan mahtava! Töissä on mukavaa, kaikki työkaverit ja pomo on erittäin mukavia ja minut on otettu hyvin vastaan. Töihin on mukava lähteä ja kun keskittyy työn tekoon täysillä, voi hetkeksi unohtaa kaiken vauvan yrittämisestä koituvan stressin :D

  Tulipas hirmu pitkä teksti mutta ehkä joku jaksaa lukea :ROFLMAO:
   
  • Tykkään Tykkään x 10
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #4481
 7. Titi-Love

  Titi-Love Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2019
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  110
  Miks tää ovulaation tikuttelu on muka niin jännää :LOL: :D
  Enää 3 testiä näytti olevan jäljellä, ja päätin etten enää uusia osta, joten 1 testi per päivä ja sit saa luvan riittää. Tuntuu olevan turhaa rahanmenoa, kun ovulaation tunnen kivustakin. Limoja mulla on yleensä viikon verran, että niitten kans vähän vaikeampi aavistella päivää :D nyt limat on aika niukat, kun ei oo greippiä, vehnänalkioöljyä tai macaa käytössä huomaan vaikutuksen.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #4482
 8. Helmiina1978

  Helmiina1978 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2016
  Viestejä:
  1 181
  Saadut tykkäykset:
  452
  Onhan tää ovistikuttelu tosiaan jännään. Tänäänkin 2 krt pissinyt purkkiin ja vertailen niitä tikkuja keskenään ja sitten edellisiin kiertoihin. Vie ensinnäkin liikaa rahaa - saati aikaa. :whistle:
  Nyt tosiaan ku taitaa vähän sekoittaa kiertoa, koska tikut tosi vaaleita kp15. Yleensä plussa tullut kp15 ja 16. Ja lääkäri antoi luvan olla ilman ehkäisyä ennen seuraavaa vuotoa. :love::love:
  Eilen meni vielä kumin kanssa, mut huomenna ilman. Hui kuinka jännää. :p :ROFLMAO:
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #4483
 9. Hedvig

  Hedvig Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2019
  Viestejä:
  150
  Saadut tykkäykset:
  63
  Onnea @Hellu__! :love: Toivottavasti me muut tullaan pian perässä :D
   
  #4484
 10. Tiutau13

  Tiutau13 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2018
  Viestejä:
  321
  Saadut tykkäykset:
  79
  Heipähei kaikille! Kirjoittelin edelliseen tai sitä edelliseen ketjuun kun oli yritystä kolmanteen. Yritys kuitenkin jäi kun mies rupesi jarruttelemaan ja lopulta meillä tulikin ero :cautious::poop:hautasin vauvahaaveet tietenkin ihan sillä mittakaavalla että nykyiseen kahteen lapseen lapsilukuni jää. Ja rankkaahan tämä on nyt ollut yh:na kahdelle alle kouluikäiselle, toki isä kuvioissa mukana etten ihan 100% yh ole(y)

  Tapailen nyt miestä, jonka tunnen jo 10 vuoden takaa. Suhde on syventynyt yhteenmuuttamisen tasolle ja lapsikeskustelu on käyty:LOL:. Tämä mies siis ei ole koskaan halunnut tai omannut ajatusta omista lapsista (minkä tiesin jo ennestään ja hyväksyin asian) , mutta nytpä on ihan omasta aloitteestaan alkanut puhumaan minusta tulevien lastensa äitinä! :eek: heitinkin sitten eilen että no jokos aletaan lapsentekoon niin sanoi, että viimeistään vuoden päästä! :LOL:

  Yritin ottaa rennosti asian, mutta niinpä vaan ajatukset lähti laukalle: apua, olisinko vielä joskus sittenkin raskaana!? :ROFLMAO: en uskaltanut kertoa edes ystävilleni asiasta kun koen että voisi tulla palautetta pikaisista päätöksistä:unsure: meillä siis vasta puoli vuotta virallista seurustelua takana:LOL:

  Saa kertoa ihan suoran mielipiteensä asiaan, ollaanko hätäisiä asiassa? Ja jos puolen vuoden tai vuoden päästä vasta yritys alkaisi, olisi seurustelua takana 1-1,5v takana. Kuulostaa sekin hätäiseltä aikataululta, vai mitä mieltä olette? :LOL: ikäähän meillä on 29 ja 30:whistle:
   
  • Ihana! Ihana! x 8
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #4485
 11. Helmiina1978

  Helmiina1978 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2016
  Viestejä:
  1 181
  Saadut tykkäykset:
  452
  @Tiutau13 mitään hätäistä ole. Silleen teette, miltä tuntuu. (y) ei meilläkään virallista, muiden tietämää, seurustelua ollut kovin kauaa. 2015 alettiin salaa seurustella. Mun lapset tuli mukaan joskus 2016 eli vuoden päästä ja siitä ei kauaa mennyt ku odotin meidän yhteistä, joka syntyi 2017 keväällä. Yhteisestä lapsesta vitsailtiin aika nopeasti ku alettiin seurustella, mut en osannut kuvitella et niin käy. Miehellä ei lapsia ja ikää silloin jo 45+.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #4486
 12. addison

  addison Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2019
  Viestejä:
  134
  Saadut tykkäykset:
  58
  @Tiutau13
  Voihan se olla lyhyt aika, mutta olette tunteneet jo pitkän aikaa! Sitäpaitsi tehkää sitä mikä hyvältä tuntuu. Keskustelkaa asiasta usein, todennäkösestihän se kypsyy ajatukseen jo nopeammin nyt kun se on puheeksi otettu:love:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #4487
 13. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 073
  Saadut tykkäykset:
  1 459
  Kiitos kaikille tsempeistä:love: en mä suostu vieläkään luovuttamaan vaikka välillä tuntuukin, että se olis helpointa!

  @Tiutau13 pakko on sulle kommentoida että kiva "nähdä" sut täällä! Muistan sut!
  Tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen ja tuosta yrityksen aloittamisesta, menkää niin kuin teistä hyvältä tuntuu. Muiden mielipiteillä ei ole väliä kun kyse on teidän elämästä! Toivon teille pikaista onnistumista kun aloitatte!
   
  #4488
 14. Haavejuttu

  Haavejuttu Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.11.2017
  Viestejä:
  532
  Saadut tykkäykset:
  596
  @Tiutau13 Joidenkin mielestä ehkä voi kuulostaa nopealta etenemiseltä, mutta jos itsestä se tuntuu sopivalta niin miksi pitäisi muiden pielipiteitä kuunnella :) Me jätettiin miehen kanssa ehkäisy pois puolen vuoden jälkeen. Eikä tunnettu entuudestaan, nyt on vuosi ilman ehkäisyä takana ja talon ostoa mietitään kunhan vaan paikkani vakinaistetaan niin aletaan säästämään käsirahaan. Eikä tunnu yhtään nopealta tahdilta, haluan lapsia nuorena ja niin mieskin. Tulevaisuutta ei voi ennustaa ja seurustelun pituus ei ole mikään tae yhdessä pysymiselle ja onnellisuudelle, vaikka lapset tekisi 10 vuoden seurustelun jälkeen niin ero voi silti tulla vaikka seuraavana päinänä. Itse ainakin ajattelen näin joten miksi jarruttelisimme lasten teon kanssa kun myöhemmin voi olla liian myöhäistä ja nyt hetki tuntuu meistä oikealta :)
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • Ihana! Ihana! x 2
  • List
  #4489
 15. Tiutau13

  Tiutau13 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2018
  Viestejä:
  321
  Saadut tykkäykset:
  79
  Ohhoh, en odottanut näin kannustavaa tekstiä! Kiitos naiset! :love::love:

  @Wintersun, oon lukenut tätä palstaa nyt jokusen sivun taaksepäin. Yrittänyt päästä juttuun mukaan pitkästä aikaa. Kyllä surettaa ettette vieläkään oo päässeet hoitoihin! :( olisikohan realistista toivoa, että kuitenkin vielä tämän vuoden puolella? Lähetän sulle (ja miehellesi tietty) ihan hurjasti peukkuja ja jaksamista tähän matkaan:love::love:

  Ihania plussatestejä on päässyt tiirailemaan tällä foorumilla(y) olispa mukavaa tiirailla (jo) vuoden sisällä omaa plussaa:love:

  Sen verran vielä omaa napaa, mulla todettiin alkuvuodesta pco -tyyppiset munasarjat(n) kierto heitteli miten sattuu, tuli välitiputteluja ja kipua alavatsalla. Silloin oli iso kysta kun ekan kerran ultrattiin, toisella kerralla se oli puhjennut. E-pillerit tasoittivat kipuja, mutta en haluaisi syödä niitä koska hormonit ja kuivattaa alakertaa:whistle: Lueskelin myo-inositolista, että jotkut ovat sillä saaneet avun kipuihin (jotka pahimmillaan oletetun oviksen aikaan) . Ne kivut on siis luokkaa ei-todellakaan-seksiä-koska-sattuu!
  Kaks ensimmäistä lasta on saanut alkunsa sormia napauttamalla. Eksän kanssa yritettiin kolmatta vielä useampi kuukausi, eikä mitään. Pco:lla osuutta asiaan tai ei, jännittää jos/kun yritys alkaa, että meneekö kauankin ennen kuin tärppää vai tärppääkö enää ollenkaan:unsure: mutta josko ei nyt vielä hyppis housuistaan kun on vasta häilyvä lupaus lapsen yritykseen! :LOL:
   
  #4490
 16. Tiutau13

  Tiutau13 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2018
  Viestejä:
  321
  Saadut tykkäykset:
  79
  Ja on tosi kiva muuten lukea että millä aikataululla porukka on päätynyt mihinkin elämäntilanteeseen! Esim yhteenmuutto, talon osto, lapsen yritys, seuraavan lapsen yritys jnejne.... Muutkin voisivat kertoa jos vaan haluavat:love:
   
  #4491
 17. KirJoh89

  KirJoh89 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2018
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  69
  @KirJoh89 testasitko nyt aamulla? Onko oireet samat tai lisääntyneet?[/QUOTE]

  Tein aamulla rfsu:n herkän 6 päivää ennen - testin, joka oli puhdas valkoinen. Tein samasta virtsasta myös ovulaatiotestin, joka oli voimakkaamman värinen kuin mitä ovulaation aikoihin sain metsästettyä.
  Ajattelin, että seuraavan kerran testaisin vasta 3 pv.n päästä, jotta jos meinaa olla HCG kohonnut, nii ehtisi kohota rauhassa.

  Mahan kouristelut hieman lievittyneet, ja vointi ok, mut tuo limaisuus ja himot ei meinaa lakata .
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #4492
 18. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 073
  Saadut tykkäykset:
  1 459
  @Tiutau13 kiitos! Toivonmukaan päästään nyt lokakuussa aloittamaan! En kyllä jaksaisi enää näitä.. Nyt on jo vuosi siitä ensikäynnistä eikä mitään ole vielä tapahtunut.
   
  #4493
 19. KukkaSosuli

  KukkaSosuli Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2019
  Viestejä:
  373
  Saadut tykkäykset:
  207
  Meillä onkin tuolla lapsettomuus-puolella oma pco-keskustelu :whistle:

  Täällä odotellaan edelleen menkkoja. Terolut-kuuri loppui pari päivää sitte ja kp on nyt 41
   
  #4494
 20. vauvahaaveilija2396

  vauvahaaveilija2396 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2019
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  13
  Täällä ollaan jännän äärellä. 6pv päästä pitäisi alkaa menkat ja viikko oviksesta oli mahan vihlaisuja ja viime yönä heräsin mahan kipristelyyn.
  Touhuamista arkena on riittänyt ja ei ole kerennyt liikaa ajattelemaan vauva haaveita.
  Plussista onnittelut ja tsemppiä kaikille:love:
   
  • Ihana! Ihana! x 5
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #4495
 21. Mirella92

  Mirella92 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2019
  Viestejä:
  98
  Saadut tykkäykset:
  77
  Hei, tämän aloitinkin jo huhtikuussa. Tarkoitus oli aikaisemmin jättää ehkäisy pois, mutta päätettiin kesä vähän "himmailla" vielä. Onkohan muita vitamiineja tms. mitä kannattaisi syödä? perus terveellisesti elän ja yritän liikkua. D-vitamiinin aloitin kans syömään taas hyvissä ajoin ennen talven tuloa. :)
   
  #4496
 22. Mirella92

  Mirella92 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2019
  Viestejä:
  98
  Saadut tykkäykset:
  77
  Kiitos! Tuntuu jännältä lukea näitä viestiketjuja, että tosiaan sitä aletaan itsekin olemaan samassa tilanteessa. Onnea kaikille jo plussanneille:) Näyttää ihan rakettitieteeltä tämä yrittäminen, ehkä sitä kohta pääsee vähän jyvälle kaikesta :D
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #4497
 23. Mirella92

  Mirella92 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2019
  Viestejä:
  98
  Saadut tykkäykset:
  77
  Paljon tsemppiä sulle ja kaikille raskaudesta haaveileville! Kyllä sitä on jokseenkin rennosti ottanut. Hädin tuskin muistaa jättäneensä ehkäisyn pois. Mutta ehkä sekin vaihe tulee kun rennosti ei osaa enää ottaa jos mitään ei ala kuulumaan :D
   
  #4498
 24. Mirella92

  Mirella92 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2019
  Viestejä:
  98
  Saadut tykkäykset:
  77
  Te kun olette tunteneet jo pitkän aikaa nii en näkisi tuossa mitään hätäistä. Lisäksi uskon, että jos on aikaisempia pitkiä suhteita, jotka ovat kuitenkin eroon lopulta päätyneet, suhteet opettavat paljon ja tiedostaa paremmin mitä haluaa. Silloin "pystyy" myös toimimaan nopeammin. Jos on kovin nuori, eikä aikaisempia suhteita välttämättä takana, niin silloin jossain olosuhteissa voisi olla hätiköityä. Tämä toki vain minun mielipide :) Asia vaatii myös ehkä toipumista edellisestä erosta, en tiedä mikä tilanteesi on, mutta vaikuttaa että olet sinut asian kanssa jo :)
   
  #4499
 25. Helmiina1978

  Helmiina1978 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2016
  Viestejä:
  1 181
  Saadut tykkäykset:
  452
  TOIVEENA VAUVA 2020

  Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi punaisella!

  21.8.2019

  Nimi ★ Kiertopäivä ★


  Naarassusi.................kp 54/33
  -Brita-.........................kp 51/31
  VernaMaria..................kp 34/28-30
  Amadecasa..................kp 30/34-55
  Haaveilija-31.................kp 28/38
  Vauvahaaveilija2396.....kp 26/28-30
  Eevee1..........................kp 26/31-98
  Keltasirkku-...................kp 24/27-32
  taikinatonttu..................kp 24/28
  W.we.............................kp 24/25
  mimmik.........................kp 24/28-32
  Vauvameille..................kp 23/28-35
  Pilvinentaivas...............kp 22/28-30
  Addison.........................kp 20/xx
  Minic..............................kp 20/28
  Ilonetsijä........................kp 20/28-30
  Minttuajabasilikaa.........kp 19/xx
  Millimetrii...................... kp 18/28-29
  Veevavi.........................kp 18/28-30
  Ehka2020......................kp 18/28
  Mammakatri..................kp 17/22-41
  Helmiina1978...............kp 16/30
  Apustaja......................kp 15/30-35
  Haavejuttu....................kp 13/xx
  Persikka123.................kp 14/34
  Titi-Love.......................kp 13/28-30
  Nyyyti...........................Kp 12/24
  EnkeliRinkeli.................kp 12/28
  satsuma13....................kp 11/29-31
  Mahaotus.....................kp 10/23
  Greeneye.......................kp 10/29-34
  FaBuu.........................kp 7/28
  Tingeli..........................kp 6/34-36
  nieve30.........................kp 4/28
  Karvakorvat..................kp 4/28
  Poreilevalimu................Kp 1/25-26
  Hipposka.......................kp 1/30

  ★★★★★★★★★★★★★★★★★★

  Piinailijat:  Lastunen.....................dpo 10
  Taikinatonttu.............. dpo 9
  Vauvameille.................dpo 8
  Keltasirkku-................. dpo 6
  veevavi........................dpo 4
  Haaveilija-31...............dpo 3

  ★★★★★★★★★★★★★★★
   
  #4500
  Viimeksi muokattu: 21.08.2019
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti