Haaveena vauva 2020

Tosiaan noista unikeskusteluista, mä näin tossa vähän aikaa sitte monta kertaa unta, että meidän lapsi syntyy elokuussao_O Noh elokuun vauva vähän meni jo ja sit ku alkaa ihmettelee oireita nii vois melken tehdä vielä raskaustestin varmuuden vuoks:ROFLMAO: Toivon toisaalta ettei tuo tarkota elokuun 2021 vauvaa. Toki hänkin on tervetullut mutta toivottavasti tulisi sitä ennen:) kaikkia muitakin unia on tullut, mutta pelkästään positiivisia ja aamulla vähän harmittaakin herätä ja tajuta että se oli vain unta:rolleyes:
 
Minkä mittaisia kiertoja teillä Teroluteja käyttävillä on? Itse en enää muista kuinka nopeasti aiemmin menkat alkoivat viimeisen pillerin jälkeen ja nyt vähän jännittää tammikuisen rantaloman kohtalo. :ninja:

Vielä omaa napaa, mut oon niin onnellinen, että mun labrat vaikuttaa olevan kunnossa kaikin puolin eikä niissä näy suoranaisesti merkkejä pcosta. :rolleyes: Nyt vaan on jännitettävä tammikuun alkuun siemennestenäytteen tuloksia ja samalla käynnillä selviää jatkot, mutta jos näyte olisi ok, niin ei tarvis heti alkaa radikaalimpiin toimenpiteisiin. Kp 1 kolkuttelee jo ovella, ihanaa! :LOL:
Osaatko kertoa tarkemmin miten PCOS voisi näkyä labroissa? Mulla vuosi sitten lääkäri jätti dg auki ja tiedoissa lukee nyt vaan, että PCO viittaavat ovarit. Mitään labroja ei kuitenkaan otettu tai muutakaan tarkentavaa tehty.

ON: AAAARGH. Mulla alkoi taas se sama ikuinen välivuoto, joka alkoi myös viime vuonna tähän aikaan. Onneksi on ensi viikolla se neuvolakäynti tällä uudella paikkakunnalla. Kyllä rassaa, kun ennen tätä vauvaprokkista keho toimi kuin unelma ja sitten alkaa tällainen sekoilu.
 
Tein tänään kp 9 ekan ovulaatiotestin km:n jälkeen! Nega oli kuten arvelinkin, mutta vähän myöhemmin wc:ssä käynnillä tuli kunnon limat!! Siis sitä oli oikeasti melko paljon. Jännityksellä huomiseen ultraan, että minkä aika-arvion saa ovikselle, kun tosiaan mies vklopun reissussa ja menee pilalle tämä ovis jos se viikonloppuun osuu. Toki pitää yrittää etukäteen hyödyntää, mutta meillä kun ongelma ollut nimenomaan siittiöissä, niin ek taida auttaa silloin.
 
  • Tykkää
Reactions: Mirella92
Joo siis minä kans ainaki kerran kierron aikana kyseenalaistan edelliset kuukautiset. Että olikohan ne normaalit vai epäilyttävän niukat. Oliko ne edes ollenkaan.. :ROFLMAO: ja kyllä on tänäänkin ollu kaikkia oireita! Vaikka järki sanoo, että onhan näitä ollu jo ennen tätä raskausyritystäki. Mut sekaisinhan tässä menee :LOL: Etten lääkäriäkään enää usko, kun uusi kierto lähestyy, että jos sittenkin ihme tapahtuisi. Mieskin kysyi tänään, että onkohan vauva tulossa. Mulla vauhti päällä, kun oon lueskellu pari tuntia keskusteluja ja nettisivuja :whistle:
 
Joo hulluksi meinaa joskus näiden "oireiden" kans tulla:ROFLMAO: mulla kierto venähtäny nii kuukautisia en oo voinu vielä kyseenalaistaa, pittää sitte seki tehä jos nyt huomisen viimesen lääkkeen (10pv terokuuri) jälkeen alkavat vihdoin(n)
Lääkäri oli laittanu että 2-3pv päästä viimesestä tabusta pitäs alkaa vuoto, saa nähä sitte.. Tosin kieltämättä oon jo pohtinu raskauden mahollisuuttaki taas kun esim. nännit on olleet tosi arkoina, vaikka tiiänkin että terokuuri sen luultavasti aiheuttaa..
Mutta viimesimmästä viestistä on mieliala kohentunut reilusti ja tänään kävin verikokeissakin, lääkäri suositteli kilpirauhasarvot tarkistamaan, tulokset pitäs tulla huomenna(y) toivoa taas on:)
 
  • Tykkää
Reactions: Mirella92
VAUVA 2020

Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi punaisella!

11.12.2019

Nimi ★ Kiertopäivä ★


Mape19......................... kp 91/25
Vauvameille....................kp xx/28-35
vauvahaaveilija2396......kp 39/28-30
HMami............................kp 37/28
Elllla...............................kp 36/30
Amadecasa....................kp 30/34-55
Tiukuliina89................... kp 28/31
hemuliina90....................kp 27/28
Marrrsipaani...................kp 26/28
Tingeli............................kp 25/34-36
mimmi92.........................kp 24/30
Masu90..........................kp 22/27-30
Nenskuli..........................kp 22/ ?
Keltasirkku..................... kp 21/28-32
Mustikka89.....................kp 21/25
taikinatonttu....................kp 16/28
Unimaa...........................kp 15/27
Ananas90.......................kp 14/25-28
Snanniska.......................kp 14/28
nessu87..........................kp 13/28
tupsahus.........................kp 13/30
Hipposka........................kp 12/30
W.we...............................kp 12/25
Babyfever1.....................kp 12/xx
Mirella92........................kp 11/34
Helmiina1978.................kp 10/29
Kasikuus........................kp 9/28-31
Koodikissa......................kp 9/24
Haavejuttu......................kp 2/29
Pikkuhaave....................kp 2/32
Jjenn..............................kp 2/30-31

★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:


marrrsipaani.................dpo 15
Mirkkuli26.....................dpo 9
mimmi92.......................dpo 6
Mustikka89....................dpo 6
Vauvameille...................dpo 1


★★★★★★★★★★★★★★★★★★
 
@W.we Oikein paljon tsemppiä :love: Olen käynyt taustalla vähän lukemassa ja hienot leffaviivat sait, joten nyt vain (y)

ON: Täällä mennyt alkukierto ihan oudosti. Kp1 oli vähäistä vuotoa, kp2 oli sellanen vuoto, että ois voinut muille jakaa (todella runsas vuoto + järkyttävän kokoisia hyytymiä paljon) ja kp3 oli vähäistä vuotoa. Sit alkoikin 3pvä tiputteluvuoto (n) No kun pääs kp7, ni alko ovislimat :eek: ja eilen kp8 sama + kipuja illalla vasemmalla puolen. Mitä ihmettä? Jos ovis oli eilen, ni voi varmaan heittää toiveet kaivoon, koska eilen illalla ainut kerta kun on peittoa heiluteltu tässä kierrossa. Ajatukset ollut niin vahvasti taloprojektissa, että ei ole paljoa haluja kummallakaan ollut. Ja oonko joskus lukenut väärin, et pidempi aika ilman seksiä vaikuttaa siittiöiden laatuun? Meillä tais olla 3vko väliä :unsure:
Mut jos jotain positiivistakin, niin töitä ei ole tarvinnut stressata, olen ollut 26.11 päivästä asti saikulla ja takas töihin menen 16pvä ja silloinkin lääkärille kontrolliaika, että onko tarvetta jatkolle.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille ja piinailijoille :love::love::love:
 
Kp20 ja oireiden perusteella dpo8. Piinapäiviä kerrassaan. Koko ajan pyörii vauvajutut mielessä. Ja sovellus antoi päivän neuvoksi käydä ostamassa raskaustestin, hyvin auttaa tähän "en testaa ennen kuin myöhässä"-periaatteeseen :whistle: Kesällä vielä jaksoin testata, mut nyt ei ole innostanut.

@Mirkkuli26 noista vuodoista. Mää en oo onnistunut kovin tarkasti analysoimaan vuotoja oviksen ja menkkojen välillä. Jotain kyllä tulee, mut en ole vielä oppinut, kuinka monta päivää ennen menkkoja jne.
 
  • Tykkää
Reactions: Mirella92
Tuntuu että vaan toistan itteäni :ROFLMAO: mut eipä tässä oikeen muita asioita oo.

14kpl ovistestejä tein mut ei mitään :censored: nyt ois menossa kp 22 kkm jälkeen tyhjennyksestä.
Enkä tiiä meinaako nyt jotain kohtutulehdusta pukkaa, kun lämpö noussu 37,4,ja posket helottaa punasena, mahaa nipistelee vaihtelevasti. Mitään vuotoa ei oo ollu moneen päivään enään.
 
Onko mahdollista, että alle kuukaudessa alkaisi menkat pillereiden lopetuksesta? Nyt mennyt vähän yli kaksi viikkoa lopetuksesta. Muutamina päivinä ollut pientä kipua alaselässä sekä alavatsassa, joka sitten säteillyt nivusiin ja reisiin. Gyne sanonut, että jos ei tammikkuussa ala niin käynnistetään sitten jollain lääkkeillä.
 
Paljon onnea matkaan w.we, wintersun ja mohan ❤! Samoin jokaiselle piinailijalle❤

Täällä kp 24/24-31 ja puhdas nega testi tehty. Ennen vuotoa en toki kirvestä kaivoon heitä mutta huonolta näyttää. Tosin, nyt tiedän mitä tehdään joululomalla:p . Pitää ostaa ovistikkuja avuksi.
 
Tsemppiä kaikille @W.we, @Wintersun ja @Mohan :love: toivotaan teille jouluplussia!

Itsehän heräsin yöllä jäätävään kurkkukipuun ja siinä sitten pikku hiljaa nenäkin tukkeutui. En ollut ajatellut tehdä testiä ennen kuin jos huomenna ei menkkoja näy, mutta pakko oli kuitenkin tehdä, jotta tiesin uskallanko dropata itseäni kaikilla mahdollisilla pillereillä ja lähteä töihin flunssani kanssa. Ja tyhjää täynnähän se testi oli eli aivan puhdas nega. :( No, sainpahan sitten lääkettä olooni, mutta mieluummin olisin kärsinyt ja vaikka saikuttanut kuin ottanut tämän negan... huomenna siis pitäisi vuoto alkaa, ja sitä odotellessa. Luotto että tästä enää positiiviseksi muuttuis on kyllä jo aika lailla 0. Toki sitä se oli jo aiemminkin, kun mitään muuta oireilua ei ole ollut,kuin oviksen jälkeistä limailua. Tyypillisesti ennen menkkoja rinnat tosi arat (jonka oon sekoittanut myös raskausoireeksi tietenkin toiveissani), mutta nyt ei edes rintojen arkuutta ole ollut. Eli täysin oireeton kierto kaiken kaikkiaan.

Noh, jouluna jää yritys hyvin kevyeksi, kun ollaan miehen kanssa eri paikkakunnilla ja sukuloimassa, mutta ehkäpä tuo ainakin vähentää ressiä. Tammikuussa varmaan sitten tikuttelen ovista, jotta tunnistaisin sen paremmin. Mistäs olette muuten ovistestejä ostaneet/tilanneet, missä olis paras hintalaatu?