Haaveena vauva 2020

Mikä teille on pahin hetki kierrosta ?

Mulla tää dpo10 eteenpäin kunnes uusi kierto alkaa.. kaikki ahdistaa/itkettää ja pakostakin miettii ja tulee katkeraksi miksei meillä ole onnistunut vielä neljänkään vuoden jälkeen kun kavereille tulee toinen tai kolmas :unsure:
 
Minulla on myös vuodon eka pv niukka, toinen pv tulee kunnolla mut normaalin rajoissa, kolmas pv niukka. Yleensä ei välivuotoja, mut viime kierrossa puolivälin paikkeilla useamman päivän.

Pahin hetki kierrosta on ne muutama päivä ennen menkkoja, kun tunnistaa, että ne oletetut raskausoireet on ihan niitä samoja pms oireita, kun aiemmin. Ja kun vuoto alkaa, ei se tule enää edes yllätyksenä oireiden perusteella, mutta silti sen eka päivän aikana iskee ahdistus ja itkettää :( ja ei lohduta yhtään, vaikka toivoa on edelleen hoitojen kautta. Ja sitten taas alkukierrosta on niin energinen ja luottavainen fiilis, jaksaa syödä kunnolla, liikkua ja siivota kotona :giggle: ja oviksen tikuttaminen tuntuu vielä ihan mukavalta, luulen että jos en saa tikuilla sitä kiinni, niin tulee surkeampi mieli :notworthy:
 
  • Tykkää
Reactions: Ananas90
@W.we Rankin vaihe on ehkä just piinailu. Musta tuntuu, etten saisi edes valittaa yhtään mistään, kun ekaa yritettiin 1 kierto ja tässä toisessa nyt menossa myös vasta eka.
Tää on vaan jotenkin henkisesti tosi rankkaa. Velloudun oikein niihin ajatuksiin ja päivät matelee eteenpäin. Oon aivan loppu jo nyt ja tiedän tippuvani todella korkealta ja lujaa, jos ja kun menkat tästä alkaa. Kierto on nyt niin sekaisin, etten usko ihmeisiin mutta silti elättelen vähän liian lujaa toiveita.

Siksi kovin arasti uskallan näitä tunteita sanottaa. Teitä on siellä iso kourallinen, joilla yritystä on ollut vuosia takana ja syliin ei ole välttämättä päätynyt vielä vauvaa lainkaan. Nostan hattua oikein nöyrästi päästä, koska tällainen tie ei tosiaan ole mikään helppo tie.
Anteeksi jos pahoitin tällä jonkun mielen, ei todellakaan ole tarkoitus :( <3
 
@Alinna86 Kiitti! Oliko siellä nestemäisenäki, netistä katoin niin oli vain jotaln tabletteja?? Tuttu vinkkas että auttais pmsoireisiinkin ja hormooniepätasapainoon
Joo on, meil myös nestemäinen:)
Makuhan on alkuun ihan järkky mut tottuu. Maistuu mun mielestä laimeelle raparperikeitolle:ROFLMAO:
Ite huikkaan sen ja sit tuoremehua vaa äkkii päälle:D
Toi on kyl ihan huippu vitsku, auttaa just niin moneen vaivaan ja mikä parasta lisää hedelmällisyyttä ja vahvistaa limakalvoja (y)
Ite huomasin myös positiivisen muutoksen hiuksissa:)
 
Omaa napaa taas :rolleyes:
Nyt dpo ~13. Illasta alkoi mahaa kivistää ja turvottaa, huono olo. Mulla on muutenkin usein huonoa oloa (en tiedä miksi, ollut jo vuosia), mutta nyt tämä ihan erilaista, kivistää sillain jännästi ja tosiaan maha ihan pallo :D Joko nyt on tulossa vatsatauti, tämän päivän synttärijuhlien herkut ei sopinu mun vatsalle, uusia menkkaoireita tai sitten..:cautious::love: toivottavasti ei ainakaan mahatauti :sick::poop: menkkojen pitäisi alkaa tiistaina (+- pari päivää)
 
Kyllä vain pahin kierron vaihe on dpo 10-11 ja menkkojen odotus.
Onneksi ne tälläkin kertaa alkoi dpo 12 aamun ekalla vessareissulla, eikä tarvinut sotkea sänkyä :rolleyes:

Nyt kp 2 alkaa jo hieman helpottaa. Kävin kuopuksen vauvakuvia läpi ja tilasin kuvakirjoja ja vollotin.
Olisipa aikakone, jolla matkustaa takaisin nuuhkimaan omia vastasyntyneitä. Mitä jos en enää ikinä saakaan ihastella upouusia varpaita? :cry:
Vauvakuume on kyllä ihan perseestä :cool:
 
@Kasikuus Joo mikä ihme oli eilen kyseessä, nyt niitä oireita tuli taas niinku näköjää sullaki oli yks "oireeton" päivä:eek:

Tuli nii kipee alavatsa tänää että meinasin jo turvautua särkylääkkeeseen, mut en tietysti viittiny mikäli oliski kiinnittymisestä kyse. Nippaili tosi paljon ja supisteli niinku menkat olis alkamassa. Tänää siis dpo 6 ja kipujen lisäks alko ruskea vuoto (syy miks mulle terolutit määrättiin ettei viikko ovulaatiosta tulis näitä). Alkaa mietityttää että taasko näitä tulee ja elättelee toiveita et olis kiinnittymisestä kyse :(

Tää oli siis kolmas kierto jossa käy näin ja näillä kolmella kierrolla on ollu yhteistä se, että olis voinu tulla raskaaks eli yritykset osu siihen kohtaa kiertoa. Siks mietin, että yrittääkö siellä tapahtua jotai vai mitä ihmettä:eek: Eilen illalla ku aivastin nii vihlas munasarjasta tai jostai kohdun kohalta aika napakasti ja se tuntu tosi oudoltao_O

Yritä tässä nyt sit olla pitämättä toivoa yllä:ROFLMAO::eek: Kyl nyt varmaa korkeelta pudotaan kun ja jos menkat alkaa:unsure: Viikko oletettujen menkkojen alkuun ja toivon että alku viikko menis nopsaa ja ois piinailut ohi:unsure:
 
Oi, onnea kaikille plussanneille syyskuisia odottaville :love:

ON: Tänään kp 12 ja ovisplussa, saatiin talleteltua eilen ja tänään! En miehelle ole kertonut oviksen tikutteluista mitään kun pelkään että tulee sille sitten paineita asiasta :confused: Ei varmaan epäilyttävää kun muutamana päivänä kuussa oon sen kimpussa koko ajan, mutta sit oviksen jälkeen mulla halut häviää kokonaan eikä siis olla hirveen aktiivisia makuuhuoneen puolella noin muuten :whistle: Ihanaa jos vois ottaa tän yrittämisen rennosti, mutta kyllä mulla on aina kauheet paineet miten saan miehen petipuuhiin oikeaan aikaan.. Onneksi nyt osui viikonloppu tähän väliin niin jaksoi paremmin talletella kuin arkena.

Juu mullakin pahin aika kierrosta ehkä n.viikko oviksesta kun alkaa odottaa merkkejä kiinnittymisestä ja sitten oireita. Mutta pms se vaan jyllää ja masentaa ja ärsyttää mieltä :mad: Nyt tässä yrityksessä oon päättänyt että yhtään oiretta en kuvittele, vaan eka oire on myöhässä olevat menkat tai sitten viiva tikussa! Pessimisti ei pety..
 
  • Tykkää
Reactions: Korallikala
Mullakin pahin vaihe on tuo kierron loppupuoli ja ehkä menkkojen eka päivä. Sitten taas piristyy ja virtaa riittää.

Mulla myös menkat on melko niukat ja kestää vain 2-3 päivää. Tiputella voi toki sen jälkeenkin, tai sellaista ruskeaa liman sekaista vuotoa voi tulla ovikseen asti. Nuorena oli tosi runsaat ja kesti puolet kauemmin ja mietin et kertooko tää nyt siitä hedelmällisyyden laskusta. Myös kierto lyhentynyt paljon. Toisaalta menkat ja kierto muuttui tämmöisiksi jo toisen raskauden jälkeen ja silloin oli vasta 28 v. Tuskin nyt niin aikaisin hedelmällisyys merkittävästi laskee... Nyt voikin olla jo eri juttu kun oon jo 34. Limakalvoa ja munarakkuloita on ultrattu kuitenkin nyt monessa kierrossa ja kaikki näyttäis niiden puolesta olevan kunnossa. Mahdoton tietää onko silti joku este miksei tärppää, vai onko vain huonoa tuuria...

Onnea plussanneille! :love: Ja piinailijoille tsemppejä myös, toivotaan lisää plussia (y)
 
Lupaavia oireita muilla, toivotaan että tulis se plussa :love:

@Pampula3 okei eli sullakin iän myötä muuttuneet o_O

Oon ihan ihmeissäni että kunnon menkat kesti päivän ja tuli runsaasti hyytymiä, oon myös yrittäny pitempään pudottaa painoa mutta on noussu vain tasaisesti. Karmeat pmsoireet, ääh kaikki viittaa estrogeenivajeeeseen tai että limakalvo on ohut.. Kyllä on nyt usko nollassa että tässä vois raskautua. Gynellä muutama kk sitten kaikki oli ok.... Noh eipä tässä kiirettä ole, alotellaan sillä vehnänalkioöljyllä.
 
Tässä nyt saattaa tulla vähän ällöpuheita ihan vaan varoitukseksi :D
Mulla on ihmeellisen vaihtelevat menkat. Viime menkat oli sellaiset todella niukat, kaks tamppoonia ainoastaan oli käytössä, eikä nekään kunnolla jotenkin täyttynyt. Yleensä saan vaihtaa tamppoonia tosi usein ja menkat on yhtä verilöylyä ja pms-kidutusta. Mut viime menkat oli sen muutaman verilima lirtsauksen lisäks muuten oli sit semmosta limasta ruskeeta tuhrua vaan. En sit tiiä enteilikö se pahaa tähän kiertoon... Luulin olevani jo raskaana niiden menkkojen perusteella, mutta tein vuodon jälkeen testin ja negaahan se näytti silloin.

Ainakin kyllä oireiden perusteella ovis tapahtui kyllä tässä kierrossa. Sen jälkeen oon ollut kuumeessa. Olen tässä jo vaiheillut, että voisko mulla olla joku ihme tulehdus, kun parina päivänä noussut kuume 37.8c illalla ja sit taas jossain kohtaa laskenut, aamulla taas 37.3c ja sit taas päivää kohde nousee. Mitään flunssan oireita ei oo, mutta eilen oli pää tosi kipee. Noh, saas nähdä mihin tää tästä kehkeytyy. Olen kyllä jotenkin toivoni menettänyt, vaikka kuinka koittaa olla stressaamatta niin on tämä yrittäminen ja piinailu jotenkin vaan semmosta mielenvankilaa, jos joskus vielä plussaan niin se on kuin lottovoiton sais...
 
@W.we Rankin vaihe on ehkä just piinailu. Musta tuntuu, etten saisi edes valittaa yhtään mistään, kun ekaa yritettiin 1 kierto ja tässä toisessa nyt menossa myös vasta eka.
Tää on vaan jotenkin henkisesti tosi rankkaa. Velloudun oikein niihin ajatuksiin ja päivät matelee eteenpäin. Oon aivan loppu jo nyt ja tiedän tippuvani todella korkealta ja lujaa, jos ja kun menkat tästä alkaa. Kierto on nyt niin sekaisin, etten usko ihmeisiin mutta silti elättelen vähän liian lujaa toiveita.

Siksi kovin arasti uskallan näitä tunteita sanottaa. Teitä on siellä iso kourallinen, joilla yritystä on ollut vuosia takana ja syliin ei ole välttämättä päätynyt vielä vauvaa lainkaan. Nostan hattua oikein nöyrästi päästä, koska tällainen tie ei tosiaan ole mikään helppo tie.
Anteeksi jos pahoitin tällä jonkun mielen, ei todellakaan ole tarkoitus :( <3
Me ollaan jokainen täällä yksilöitä ja jokaisella on oikeus sanoittaa tunteensa, oli takana yksi yrityskierros tai vuosia jo takana. Meillä kans eka tuli ekasta kierrosta niin kyl mä sit toista tehdessä ärsyynnyin todellakin, kun ei tapahtunu samanlailla. Meni kuus kierrosta ennenku napsahti, ja kolmannesta sama homma. Ja nytkin ku neljättä yritetään niin jokainen menkka on niin ärsyttävä välissä. Tää on niin tunneherkkää touhua
 
Onnea @hemuliina90 :love:

@W.we Pahin aika on varmaam dpo7 --> kun tietää aika varmaksi, että menkat alkaa :unsure: Eilen alko tyypillinen pms-oire, eli itkuherkkyys. Itkeä vollotin miehelle vaikka ja kuinka, että miksi tää on helve*** niin vaikeaa tulla raskaaksi, kun sitä lasta toivoo niin paljon oikean miehen kanssa. Ja miksi ihmeessä aiemmat tuli niiin helposti, ettei ehtiny ees kissa sanoa. Ja jotenkin sitä nyt vaan on niin varma, että ne menkat alkaa viikon päästä ma.

@Mirella92 Mulla oli eilenkin kauhea väsymys ja sit paleli puolet päivästä ja alaselän menkkajomotus kesti koko hemmetin päivän. Repiviä kipuja tuli illalla, ku yski/nauro, kun mies yritti piristää. Jotenkin piti koittaa pitää pokka, koska sattu :censored: Mut tääkin oire on ollut mulla aika usein merkkaamatta mitään :unsure: Ilmaa mahassa kauheasti, mutta ei mukamas turvota kuitenkaan (n) Aamulämpö sahaa 36.9 ja 37.1 välillä. Joka aamu odottaa, että rinnat alkais kipeytyy, mut ei niin ei :ROFLMAO:
Toivotaan, että sinulla vuoto ja kivut merkkaisi nyt :barefoot:

@mandariinilohko Itse olen käynyt samoja tunteita läpi, kun 4 aiempaa raskautta sai alkunsa heti ja nyt on menossa yk10. Tuntuu pahalta itkeä täällä, kun toisilla kestänyt vuosia, mutta kuten ylempänä sanottiin, niin me jokainen ollaan yksilöitä ja minun mielestä jokainen saa sanoittaa tunteensa oli niitä yrityksiä tosiaan 1 tai 50 :love:
 
Viimeksi muokattu:
VAUVA 2020

Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi punaisella!

20.1.2020

Nimi ★ Kiertopäivä ★


HMami............................kp 77/28
Elllla...............................kp 77/30
Tingeli............................kp 64/34-36
Nenskuli..........................kp 62/ ?
tupsahus.........................kp 53/30
Mandariinilohko...............kp 45/xx
Pikkuhaave....................kp 42/32
Mustikka89.....................kp 36/25
hemuliina90....................kp 36/28
Alina86............................kp 34/28
Persikka123....................kp 34/32
Hypsy..............................kp 33/28-30
Vauvameille....................kp 29/28-35
Napsunen.......................kp 28/28-35
niinaj91...........................kp 27/26-28
Snanniska.......................kp 27/28
taikinatonttu....................kp 27/28
Koodikissa......................kp 25/24
Mirella92........................kp 23/34
Kasikuus........................kp 22/28-31
Kuumeilija23...................kp 22/25/27
Helmiina1978.................kp 21/29
Amadecasa....................kp 21/34-55
Hipposka........................kp 21/30
Unimaa...........................kp 21/27
Ninnanen........................kp 21/24-26
Korallikala......................kp 20/32
Masu90..........................kp 20/27-30
Nerthus..........................kp 19/28
Shibali............................kp 18/23-28
Ilona Eloisa.....................kp 17/xx
linneah........................... kp 17/26
Töppönen.......................kp 17/26-28
Karvakorvat....................kp 16/28
Haavejuttu......................kp 14/29
Lina87............................kp 14/28
Jjenn..............................kp 12/30-31
KukkaSosuli...................kp 10/33-65
Marrrsipaani...................kp 10/28
mimmi92.........................kp 9/30
Minttuni...........................kp 9/23-32
Mmohini..........................kp 7/32
Pampula3.......................kp 7/22-27
Keltasirkku-..................... kp 5/28-32
Ananas90.......................kp 3/25-26
piipaa93.........................kp 3/27-28
Lilmi89............................kp 3/28-30

★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:


niinaj91..........................dpo 13-14
vauvameille....................dpo 13
Mandariinilohko..............dpo 12
W.we..............................dpo 11
Mirella92.........................dpo 7
Ninnanen.......................dpo 7
Helmiina1978.................dpo 7
mincha...........................dpo 6
Nerthus..........................dpo 5
Korallikala......................dpo 2
Karvakorvat....................dpo 2

★★★★★★★★★★★★★★★★★
 
Pahin hetki kierrossa on tää Dpo6-7-8, kun tajuaa ettei vieläkään tärpännyt. No, en tietenkään voi sanoa sitä varmaksi. Mutta monet oireet tai tietty oireettomuus kertoo siitä. Tietysti toivon iloista yllätystä!!
Vielä on siis toivoa, vaikka uskoa ei meinaa löytyä.
Tänään siis DPO 7. Kauankohan maltan olla testaamatta? aina testannut Dpo 8.
 
  • Tykkää
Reactions: Mirella92
Pahin hetki kierrossa on tää Dpo6-7-8, kun tajuaa ettei vieläkään tärpännyt. No, en tietenkään voi sanoa sitä varmaksi. Mutta monet oireet tai tietty oireettomuus kertoo siitä. Tietysti toivon iloista yllätystä!!
Vielä on siis toivoa, vaikka uskoa ei meinaa löytyä.
Tänään siis DPO 7. Kauankohan maltan olla testaamatta? aina testannut Dpo 8.
Kuinka pystyt aloittamaan testaamisen niin ajoissa? :eek: Eikö se ole henkisesti raskasta?
Ite en uskalla testata, koska romahtaisin ihan varmasti henkisesti nega testeistä :unsure: Että mielummin ne menkat kuin nega. Se on jotenkin helpompi käsitellä.
Mutta oispa ihanaa, jos raskaus oiskin yllätys :love: Jos on asennoitunut menkkoihin ja sit sieltä tulisikin plussa.
 
Mä näin viime yönä unta, että sain testiin 2 viivaa :love: Sit aamulla heräsit todellisuuteen :censored:
Toissa yönä näin kauheaa unta (onneks en muista sitä kokonaan) ja koitin siinä huutaa äitiä monta kertaa, mutta ääntä ei meinannut lähteä. Sit kun sain ääntä ja huusin kovaa äiti, ni heräsin ja tajusin, että huusin oikeasti :ROFLMAO::ROFLMAO: Meni hetki, että uskalti sulkea silmät. Kietouduin vain mieheen kiinni :cautious: Aamulla mies kysy, että näitkö painajaisia, kun huusit äitiä niin kovasti o_O:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 
@hemuliina90 Mikä päivä mä en ois testannut..:ROFLMAO:
Siis oon hämmentynyt, koska eilen tuli illal pyyhkiessä verta paperiin (sen yhden kerran) ja sit ei mitää mut nukkumaan käydessä ihan jäätävät nippailut alakerrassa, ihan ku joku ois neulojen kaa pistelly:confused: Oletin et menkat alkais mut ei, ja r.testi näytti aamul samaa mitä viimiset edelliset 5päivääkin. Vähän täs päiväl tullu rusehtavaa paperiin mut ei muuta. Lämmöt tippu 36.9
Ihan pihalla mitä tapahtuu, joku sano et menkat ei ala ennen nega testiä mut tosin mikään mun kohdalla ei oo menny normien rajojen puitteissa o_O:censored:
No johan on kyllä sekavat oireet ja testit siellä :eek: toki hyvä ja plussaa ja antaa paljonkin toivoa että edelleen testi noin vahva, mutta tuo lievä vuoto... Toivotta asti saat asiaan pian selkeyttä ja toivotaan että se selkeys tarkottaisi että siellä on joku ja pysyy matkassa loppuun saakka :love:

Täällä puhuttu paljon unista. Ainakin @Kasikuus ja moni muukin, mutta ehdin jo unohtaa ketkä :ninja: mutta itsellä myös tässä kierrossa ollut aivan kummallisia ja levottomia unia! Nään toki muutenkin unia ja niitä muistan, mutta nämä oli jotenkin omituisempia, niin että piti ihan miettiä, että miksi nyt tälläisiä unia näkee. Jotenkin nyt jälkikäteen aattelen myös, että liittyivät varmaan tähän plussaan, joten (y) kaikille outojen unien näkijöille! :LOL: