Haaveena vauva 2020

Meillä on kans meneillään yk1 pitkän hormonaalisen ehkäisyn jälkeen. Omat vinkit alkumetreille (vaikka siellä ollaan itekin ) on ottaa rennosti. Foolihappo käyttöön molemmille ja sitten vaan "naida nakutellaan menemään" kuten mieheni sanoi

ON: kp10 ja jäätävät vatsakivut. Koko ajan jotenkin tietoinen tuosta kohdun ja munasarjojen alueesta ihan uusia tuntemuksia mut kaippa se tästä.
Paljon tsemppiä sulle ja kaikille raskaudesta haaveileville! Kyllä sitä on jokseenkin rennosti ottanut. Hädin tuskin muistaa jättäneensä ehkäisyn pois. Mutta ehkä sekin vaihe tulee kun rennosti ei osaa enää ottaa jos mitään ei ala kuulumaan :D
 
Heipähei kaikille! Kirjoittelin edelliseen tai sitä edelliseen ketjuun kun oli yritystä kolmanteen. Yritys kuitenkin jäi kun mies rupesi jarruttelemaan ja lopulta meillä tulikin ero  :cautious::poop:hautasin vauvahaaveet tietenkin ihan sillä mittakaavalla että nykyiseen kahteen lapseen lapsilukuni jää. Ja rankkaahan tämä on nyt ollut yh:na kahdelle alle kouluikäiselle, toki isä kuvioissa mukana etten ihan 100% yh ole(y)

Tapailen nyt miestä, jonka tunnen jo 10 vuoden takaa. Suhde on syventynyt yhteenmuuttamisen tasolle ja lapsikeskustelu on käyty:LOL:. Tämä mies siis ei ole koskaan halunnut tai omannut ajatusta omista lapsista (minkä tiesin jo ennestään ja hyväksyin asian) , mutta nytpä on ihan omasta aloitteestaan alkanut puhumaan minusta tulevien lastensa äitinä! :eek: heitinkin sitten eilen että no jokos aletaan lapsentekoon niin sanoi, että viimeistään vuoden päästä! :LOL:

Yritin ottaa rennosti asian, mutta niinpä vaan ajatukset lähti laukalle: apua, olisinko vielä joskus sittenkin raskaana!? :ROFLMAO: en uskaltanut kertoa edes ystävilleni asiasta kun koen että voisi tulla palautetta pikaisista päätöksistä:unsure: meillä siis vasta puoli vuotta virallista seurustelua takana:LOL:

Saa kertoa ihan suoran mielipiteensä asiaan, ollaanko hätäisiä asiassa? Ja jos puolen vuoden tai vuoden päästä vasta yritys alkaisi, olisi seurustelua takana 1-1,5v takana. Kuulostaa sekin hätäiseltä aikataululta, vai mitä mieltä olette? :LOL: ikäähän meillä on 29 ja 30:whistle:
Te kun olette tunteneet jo pitkän aikaa nii en näkisi tuossa mitään hätäistä. Lisäksi uskon, että jos on aikaisempia pitkiä suhteita, jotka ovat kuitenkin eroon lopulta päätyneet, suhteet opettavat paljon ja tiedostaa paremmin mitä haluaa. Silloin "pystyy" myös toimimaan nopeammin. Jos on kovin nuori, eikä aikaisempia suhteita välttämättä takana, niin silloin jossain olosuhteissa voisi olla hätiköityä. Tämä toki vain minun mielipide :) Asia vaatii myös ehkä toipumista edellisestä erosta, en tiedä mikä tilanteesi on, mutta vaikuttaa että olet sinut asian kanssa jo :)
 
TOIVEENA VAUVA 2020

Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi punaisella!

21.8.2019

Nimi ★ Kiertopäivä ★


Naarassusi.................kp 54/33
-Brita-.........................kp 51/31
VernaMaria..................kp 34/28-30
Amadecasa..................kp 30/34-55
Haaveilija-31.................kp 28/38
Vauvahaaveilija2396.....kp 26/28-30
Eevee1..........................kp 26/31-98
Keltasirkku-...................kp 24/27-32
taikinatonttu..................kp 24/28
W.we.............................kp 24/25
mimmik.........................kp 24/28-32
Vauvameille..................kp 23/28-35
Pilvinentaivas...............kp 22/28-30
Addison.........................kp 20/xx
Minic..............................kp 20/28
Ilonetsijä........................kp 20/28-30
Minttuajabasilikaa.........kp 19/xx
Millimetrii...................... kp 18/28-29
Veevavi.........................kp 18/28-30
Ehka2020......................kp 18/28
Mammakatri..................kp 17/22-41
Helmiina1978...............kp 16/30
Apustaja......................kp 15/30-35
Haavejuttu....................kp 13/xx
Persikka123.................kp 14/34
Titi-Love.......................kp 13/28-30
Nyyyti...........................Kp 12/24
EnkeliRinkeli.................kp 12/28
satsuma13....................kp 11/29-31
Mahaotus.....................kp 10/23
Greeneye.......................kp 10/29-34
FaBuu.........................kp 7/28
Tingeli..........................kp 6/34-36
nieve30.........................kp 4/28
Karvakorvat..................kp 4/28
Poreilevalimu................Kp 1/25-26
Hipposka.......................kp 1/30

★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:



Lastunen.....................dpo 10
Taikinatonttu.............. dpo 9
Vauvameille.................dpo 8
Keltasirkku-................. dpo 6
veevavi........................dpo 4
Haaveilija-31...............dpo 3

★★★★★★★★★★★★★★★
 
Viimeksi muokattu:
@Tiutau13 mitään hätäistä ole. Silleen teette, miltä tuntuu. (y) ei meilläkään virallista, muiden tietämää, seurustelua ollut kovin kauaa. 2015 alettiin salaa seurustella. Mun lapset tuli mukaan joskus 2016 eli vuoden päästä ja siitä ei kauaa mennyt ku odotin meidän yhteistä, joka syntyi 2017 keväällä. Yhteisestä lapsesta vitsailtiin aika nopeasti ku alettiin seurustella, mut en osannut kuvitella et niin käy. Miehellä ei lapsia ja ikää silloin jo 45+.
Ai niin. unohtui mainita, että mekin kyllä oltiin tunnettu/tiedetty toisemme n.10 vuotta. Erosin silloisesta miehestä ja sitten tämä uusi tuli sopivasti vastaan. En todellakaan kuvitellut mitään vakavaa tai romanttista, mutta niin vain kävi.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Tiutau13
Jahas..Mulle voi päivittää Kp 1/25-26.
Aika paskaa..:poop: mut eipä voi mitää. En oo aamuihminen ni ehkä se lisää tätä kiukun ja pettymyksen määrää..
Toisaalta hirmu hyvä kun nyt ei tärpänny ni saan kouluni käytyyn loppuun asti. Mutta sit taas, oishan se vauva tervetullut siitäkin huolimatta. Tärkeysjärjestys:rolleyes::love::barefoot::LOL:

Ensi kierto pidetään "taukoa" eikä yritetä vaan seuraavalla sit vasta.. hetken ressitöntä ja vapaata..:whistle:
 
Niin negatiivinen testi kuin voi olla :cry:
Alan kohta harkita sitä et alan juoda ja polttaa ku korsteeni, vedän kaikkea epäterveellistä ruokaa ja aletaan käyttää kortsua ettei vois tulla raskaaksi nii varmana tärppää sillo.. tässä melkeen neljän vuoden aikana kaikki keinot varmaa käytetty, jopa lapsettomuushoitoja myöten eikä vaan mikää jää kiinni :(

Anteeksi avautuminen, mutta tämä vaihe turhauttaa aina varmasti teitä kaikkia kun pitkän yrityksen jälkeen mikään ei onnistu
 
Kyllä se vaan täytyy uskoa, että ainakin toistaiseksi joku kyydissä! Tänään aamulla testasin apteekin omalla testillä ja selkeä plussa. :love: ihan ei ollut yhtä tumma kuin kontrolliviiva, mutta selkeä viiva kuitenkin. Nyt vaan toivotaan! Menkkasärkyjä edelleen ja alkaselkäsärkyä, mutta kai ne voi olla raskausoire nyös(n)
Tsemppiä kaikille uuteen kiertoon joutuneille ja onnea plussanneille!
 
@Mimmmuliini mulla oli kuopuksesta menkkamaista särkyä raskausoireena alussa :) onnea! :love:

@Wintersun kyllä vaatii pitkää pinnaa ja kärsivällisyttä tuo teidän tilanne. Ois jo teidän vuoro!!

@KukkaSosuli kiitos tiedosta, täytyy käydä lukemassa:)

@Helmiina1978, meillä oli vähän sama juttu. Piti pitää kevyenä deittailuna homma, ero käsitellä ja itsenäistyä ihmisenä. Oltiin vielä molemmat samaa mieltä, että ollaan ns. "fuckbuddies" mutta pelottavan nopeasti tunteet tuli ja suurina, puolin ja toisin:LOL:
 
  • Tykkää
Reactions: Helmiina1978
Ainiin mulle voi laittaa tohon kp listaan kierron pituudeksi 29-32 :)Viime kierto oli pillerien lopetuksen jälkeen eka 29 päiväinen kierto, yleensä on 31-32 päivää mutta jospa kierto tasaantuisi vihdoin siihen 28 päivään mitä oli sillon joskus ennen pillereitä :D
 
  • Tykkää
Reactions: Helmiina1978
https://aijaa.com/UJxA0Q

Näkeekö kukaan tuossa mitään? :/ Aamun tokasta pissasta, kp ei tarkkaan tiedossa. Oon saanu parina edellisenä päivinä selkeät punertavat haamut rfsu testillä.
Valitettavasti mun silmään puhdas nega. Viivanpaikka mahdollisesti, mutta plussassa kyllä näkyis sit väriä..ja haamunkin erottais.
Viivalasit on usein mullakin päässä:rolleyes: mut jotenkin kaiken testailun jäljeen oppinut sen että ei enää katso kaikkia tikkuja ja testejä suurennuslasilla, vaan ainoastaan otan sen tosissaan kun ja jos siinä näkyy selvästi erotettavissa oleva vaaleanpunainen viiva.
Toivoa on aina ja toivottavasti sulla tuo vielä plussaksi muuttuisi.(y):)
 
Kai sitä royal geleetä voi ottaa läpi kierron, mut ite oon sit vähentänyt oviksen jälkeen. Mul on pillereitä, joita otan aamulla ja illalla; oviksen jälkeen vaan toisen.
 
Onnea plussista, ihana että niitä tulee :)

Omaa tilannetta päivitän. Tai no, ei tässä vielä mitään uutta ole. Tilanne on se, että kuvittelen itselläni raskausoireita :D Ehkäsyä ei ole edes jätetty vielä pois, joten raskaus ei pitäisi olla mahdollinen. Oireina muka silti turvotus, huono olo, nippailu alavatsalla, lisääntynyt lima ja älytön väsymys..
Miten sitä sais itelle vakuuteltua, että ei ole raskaana ja että kuvittelen vain nää oireet? :D Kuvitteleeko muutkin näin paljon?
 
  • Tykkää
Reactions: Mirella92
Söin 13-vuotta sitten pitkään kiertoon (40-50 päivää) terolutia kp 15-24. Tällöin raskauduin 7.kierrosta.
Nyt kierto 28-30 ja ovuloin joka kierrossa kp 18. Tähän siis letrozol 3.-7.kp ka terot ovilaatiosta kolmen päivän päästä
Okei! Joo, mä en tiedä miksi mulle on määrätty näin. Noh, tänään tuli jo vähän vuotoa paperiin ja siteeseen josko ne nyt alkais. Innostuin jo varaamaan ajan lähetettä varten ja aika onki jo parin viikon päästä. Wuhuu! Toivon ettei jono polille ole kovin pitkä
 
Onnea plussista, ihana että niitä tulee :)

Omaa tilannetta päivitän. Tai no, ei tässä vielä mitään uutta ole. Tilanne on se, että kuvittelen itselläni raskausoireita :D Ehkäsyä ei ole edes jätetty vielä pois, joten raskaus ei pitäisi olla mahdollinen. Oireina muka silti turvotus, huono olo, nippailu alavatsalla, lisääntynyt lima ja älytön väsymys..
Miten sitä sais itelle vakuuteltua, että ei ole raskaana ja että kuvittelen vain nää oireet? :D Kuvitteleeko muutkin näin paljon?
Täällä ilmoittautuu yksi kuvittelija! Joka kierrossa on ollut kaikki mahdolliset oireet... Jännä miten sitä saa kuviteltua tissitkin kipeeksi :ROFLMAO: Onneksi tässä alkaa jo oppia siihen, että ei voi omalla kohdalla luottaa mihinkään oireisiin. Testiä ei onneksi voi kuvitella plussaksi ;)
 
Viimeksi muokattu:
Hei, ihan mielenkiinnosta tein ovistestin tänään. Alla tulos, selkeästi vahvempi viiva kuin kontrolliviiva. Tässä on pari päivää oltu ilman jomotuksia ja sellaista, niin oli pakko kokeilla :D en vain usko tätä!
 

Attachments

Täällä ilmoittautuu yksi kuvittelija! Joka kierrossa on ollut kaikki mahdolliset oireet... Jännä miten sitä saa kuviteltua tissitkin kipeeksi :ROFLMAO: Onneksi tässä alkaa jo oppia siihen, että ei voi omalla kohdalla luottaa mihinkään oireisiin. Testiä ei onneksi voi kuvitella plussaksi ;)
Täällä kans! Lisäks kärsin ahdistuneisuus/paniikkihäiriöstä, jonka vuoksi niitä oireita vois hyvin kuvitella raskaudeksi. Tästä syystä tein säännöllisesti raskaustestejä vaikka pillereitä käytin, koska tuntuu ettei omaan kehoon voi ns. luottaa. Oireina mm. pahoinvointia, päänsärkyä, huimausta (n) Onko täällä muita, joilla paniikkia tai ahdistuneisuutta? Miten teillä on käyttäytyny nämä raskauden aikana, jos jollain kokemusta?
 

Yhteistyössä