Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

PC. Kannampa korteni kokoon. Lueskelin näitä ja olen teidän teksteissä nyt ihmetelly noita ”viivanpaikkoja”, nää ollu siis mun ikuisia luottotestejä
Siis sain kokeeksi kaverilta jolta nää jäi yli. Imetän. Ei kiertoa. Ei, en ole raskaana. Ei ole teknisesti mahdollista. Ei ole LH koholla (ovistesti siis täysin vaalea, kokeilin). Mutta katsokaapa tätä :rolleyes::eek::mad:
 

Attachments

:eek: On kyllä hurjia viivanpaikkoja. Että ei tainnut munkaan olla edes kemiallinen vaikka sain haamun sekä one steppien, että pchen, molemmat tuntuu tekevän mitä lie :D Onko tää joku markkinarako, että tehdään testi joka näyttää vähä viivaa aina niin ihmiset ostaa kun "näyttää ajoissa" vai onko tää nyt vaan joku viallinen erä.. huh..
 
Tein ensimmäistä kertaa ovis testin enkä ymmärrä tästä mitään. :ROFLMAO: Onko tämä nyt haamu vai viivanpaikka ja kuuluuko tuon kontrolliviivan olla noin haalea?? (n) Tai se ei ole niin punertava siis kuin esim RTestissä.

https://aijaa.com/pki1Oc

Tässä vielä kuva testiajan ulkopuolelta https://aijaa.com/JsAFJt
Ovistestiin tulee yleensä aina jonkinlainen toinen punertava viiva. Siitä se sitten lähtee vahvistumaan ja ovis on lähimpänä silloin, kun viivat ovat täysin tasavahvuiset tai kontrolliviiva jopa vahvempi kuin testiviiva. Siitä ovis on sitten 12-24 tunnin sisällä. Eli testaile nyt ekalla kerralla joka päivä, jotta varmasti saat oviksen paikannettua. Joillakin se huippu tulee sitten aika nopsaankin. Ovistesti kannattaa tehdä aina samaan aikaan päivästä ja mieluiten ei aamupissasta. Tsemppiä!
 
https://aijaa.com/ZH7ylT
Onko haamu? Itse nään haamuviivan. Aamuvirtsasta siis tämä, päivällä tein kokeen vuoksi toisen, enkä siinä nähnyt kyllä mitään. Vielä yritän olla ajattelematta liikoja...
Itse ottaisin kanssa varauksella noi rfsun testit

Nimimerkillä eilen tein testin jossa haaleat viivan paikat ja tämänaamuisesta testistä kuva, jossa on kyllä selkeät viivan paikat mutta ei väriä:unsure:. Kp27, dpo14 tai dpo9 tai dpo6 :LOL: pitkään käytin e-pillereitä niin ei oikein ovulaatiosta ole tarkkoja havaintoja, vain kehon tuntemuksia jotka olen kirjoittanut muistiin :)

Muoks. Jos maltan odotella niin ensi viikolla seuraavat testaukset eri testillä. Mutta voipi olla että kuumeilu yltyy ja testaan jo parin pv päästä , pupuilua on ollut aikalailla joka toinen päivä, mieskin sanoi että on se kumma jos ei raskaaksi tule tällä tahdilla :ROFLMAO:
 

Attachments

Yhteistyössä