HELP! Positiivinen raskaustesti 2 päivää kuukautisten jälkeen

Viestiketju alueella 'Odotusaika' , aloittaja Reira, 15.07.2017.

 1. Reira

  Reira Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2017
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heips!

  Tarjolla on tarina jota lääkärikin ihmetteli tänään;
  Eli 2 päivää sitten minulta loppui "kuukautisvuoto", joka oli suht normaali. Vähän enemmän ruskeahkoa vuotoa, mutta muuten täysin normaalin kaltainen, kesti n. 6 pvää. Mainittakoon, että alkupäivinä vuosin aivan itselleni tyypillistä kirkkaan punaista verta. Välittömästi niiden loppumisen jälkeen aloin kuitenkin ihmetellä kun rinnat ovat edelleen kipeät, alaselkää jomottaa ja alavatsaa nippaili kummasti.

  Alaselkäkipu muuttui eilen melkoisiksi poltoiksi, ja mukaan alkoi liittyä lievää pahoinvointia ja nenän tukkoisuutta ym. Tein sitten tänään (2pvää vuodon loppumisen jälkeen) raskaustestin ja TADAA --- Positiivinen. KAKSI kertaa.

  Menin sitten yksityiselle lääkäriin välittömästi, koska testitulos aiheutti valtavan hämmennyksen. Ensin menkat ja sitten muka raskaana?

  Kerroin lääkärille huolestani koskien keskenmenoa ja kohdunulkoista raskautta, mutta tohtori totesi vain, että kyllä joillakuilla voi olla kuukautiset kun tulee raskaaksi. Hän lähetti minut labraan jossa minulta otettiin HcG-raskaushormonikoe + pissakoe (mahdollisen virtsatieinfektion poissulkemiseksi). Pissa oli puhdas, HcG-tulosta täytyy nyt odottaa 2 päivää.

  Kotona tein sitten vielä yhden raskaustestin, Clearbluen viikkonäytöllisen. Positiivinenhan silläkin tuli vaikka päivävirtsasta otin, näytti että olisin 4-5vkoa raskaana (hedelmöityksestä 2-3 vkoa).

  Mene ja tiedä tässä nyt sitten että onko vauva tosiaan tulossa vai ei!! Lääkärille sovin soittoajan, joten parin pvän päästä saan tietää, mitä verikoe näytti. Kuulemma täytyy sitten ottaa HcG vielä uusiksi, kun "raskaus on tällainen vähän vaikeaselitteinen".

  HELP!! Onko KELLÄÄN ollut IKINÄ mitään vastaavaa??? Tiedän kyllä että joillakin menkat voivat jatkua raskauden ajan, mutta aika harvinaistahan se kai on. Eikö ole outoa että vuoto tulee täysin normaalisti ja että siellä jotain elämää kuitenkin olisi?? Alavatsakipuja ei ole ollut, ei kramppeja tai mitään muutakaan, jotka selkeään keskenmenoon viittaisivat.
   
  #1
 2. Hyppymassu

  Hyppymassu Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2017
  Viestejä:
  681
  Saadut tykkäykset:
  313
  Kuka tietää vaikka olisitkin raskaana? Aika näyttää, mutta koeta rauhoittua aluksi (y)
   
  #2
 3. eva-maria

  eva-maria Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2011
  Viestejä:
  270
  Saadut tykkäykset:
  31
  Joo tiedän tapauksen jossa kaveri odotti kaksosia ja toinen vuoti pois...toinen silti kasvoi normaalisti
   
  #3
 4. Karvatassut

  Karvatassut Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2017
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  10
  Mulla ollut esikoisen kanssa se tilanne, että tuli peräti kahdet menkat ennen kuin raskaus saatiin kiinni. Varhaisultrassa pomppasi menkkojen mukaan arvioidusta 5+jotain viikoille 12+2. Eli kyllä näitä sattuu.
   
  #4
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti