Helsingissä ilmeisesti tietöitä jotka vaikuttavat Katajanokan terminaaliin kulkemiseen?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Laivalle, 17.07.2019.

 1. Laivalle

  Laivalle Vieras

  Kuulin Etelä-Suomessa asuvalta sukulaiselta, että Helsingissä on tietöitä jotka vaikuttavat liikenteeseen. Olemme tulossa pohjoisesta ja aiemmin on kätevästi saanut ajaa Mannerheimin tietä, Esplanadin jne. kautta Katajanokalle.

  Nyt googlemaps näyttää eri reittiä satamaan eli varmaan kannattaa mennä sitä reittiä? Ei kovin hyvin tunneta kaupunkia niin ei ehkä kannata lähteä seikkailemaan Mannerheimintielle jos sieltä ei pääsekään kuten ennen?
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Tietöitä Helsingissä kesällä? Voiko olla totta?
   
  #2
 3. Laivalle

  Laivalle Vieras

  Miksi pitää olla heti noin veemäinen. Tyypillistä palstaa taas.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Sori, mutta kun Helsinki kärvistelee joka kesä tietöiden parissa, eikä se vaihtoehtoinen reitti ole sen parempi kuin teille tuttu Manskun kautta Espalle. Ehdotan teidän käyttävön sitä teille tuttua reittiä ja varaavan matkaan paljon aikaa.
   
  #5
 6. Laivalle

  Laivalle Vieras

  ?
   
  #6
 7. Laivalle

  Laivalle Vieras

  No ei se ole mun syy, että te siellä kärvistelette tietöiden takia. Mä nyt ihan asiallisesti koitin kysyä, että kannattaako käyttää Mannerheimintietä käyttää. Onko suljettu pätkiä tms.

  Mutta kun ei. Ei voi näköjään vastata asiallisesti. Mennään googlemapsin opastamaa reittiä ja annan teidän päteä täällä. Kyllä maalla onkin mukavaa ja täällä kyllä neuvotaan jos joku kysyy reittiä. Ei ole tarvetta päteä.
   
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Tuolla sinun närkästyneellä ja tuohtuneella asenteellasi suosittelen lämpimästi, että pysytte kotona ettekä tule ruuhkauttamaan pääkaupunkiseutua entisestään. Tuo sinun kaltaistesi asenne on juuri se, mikä saa niskakarvat pystyyn aina kesäisin kun maalaistorspot suuntaavat joukolla pääkaupunkiseudulle, eivätkä vaivaudu edes itse ottamaan asioista selvää vaikka kaikki mahdolliset modernin ajan tiedonhaun työkalut ovat käytettävissä täysin ilmaiseksi ja kyseisiä työkaluja osaa käyttää viisivuotias autistinen lapsikin. Sitten pyöritään ja perseillään koko heinähattujengillä panopokaalien kanssa pitkin kaupunkia tukkimassa kulkuväyliä niin kaduilla, liukuportaissa kuin liikennevälineissäkin.
   
  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Itse en keskustaan mene vapaaehtoisesti, joten en osaa kommentoida mikä siellä on liikenteen tilanne ihan oikeasti. Voisin kuitenkin lyödä vetoa, ettei Manskun ja Espan tapaisia katuja lyödä säppiin. Eli kyllä sitä tuttua reittiä varmasti pääsee ajamaan ja liikenteenohjaus satamaan on järjestetty, jos siellä jotain kiertotietä pitää ajaa (mitä en usko). Lähinnä tietyömaat voivat aiheuttaa ylimääräisiä ruuhkia.

  Mutta jos haluaa kiertää Mannerheimintien mahdolliset ruuhkat, voitte pohjoisesta tullessa lähteä Hämeenlinnanväylältä vasemmalle ennen kuin Mansku alkaa.

  Reitti kulkisi Hakamäentie/Koskelantie-Mäkelänkatu-Vääksyntie-Teollisuuskatu/Junatie-Pääskylänkatu-Sörnäisten rantatie-Pohjoisranta-Aleksanterinkatu-Mariankatu-Kanavakatu.

  Kanavakatu on siis jo Katajanokkaa ja ihan terminaalin lähellä. Jos päädytte ajamaan Pohjoisrannan kautta, on tuo viimeinen keikautus Aleksanterinkatu-Mariankatu-Kanavakatu muistettava koska Pohjoisrannasta on kääntyminen suoraan Katajanokalle kielletty. Eli Päävartio on kierrettävä, jos haluaa Katajanokalle. Toki siellä on selvät opasteet, mutta ruuhka-aikana kannattaa oikeanpuoleinen kaista valita hyvissä ajoin.

  Pasilassa on isoja rakennustyömaita minkä takia kannattaa ajaa suoraan Mäkelänkadulle Koskelantieltä, vaikka Google maps varmaan ohjaisi Pasilan läpi. Ja Hämeentiehän on säpissä eli Mäkelänkadulta pitää osata poistua ennen kurvia.
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Manskun ja Espan kulmassa oli jotain remppaa vielä toukokuun alussa, kun viimeksi olin Tsadissa.

  Tuo sun ehdottama vaihtoehtoinen reitti on hyvä.
   
  #10
 11. Ap näytti närkästyvän vasta sitten kun ylimieliset kaupunkilaistollot alkoivat aukomaan päätään.

  Usko tai älä, mutta meillä maalaisilla on käytöstavat ja osaamme kulkea liukuportaissa yms. Käytöstapoja ei nyt näytä olevan kaupunkilaisilla.
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Sinun asenteellisuutesi paistaa läpi täsmälleen samalla tavalla, tai itseasiassa jopa pahemmin kun solvaat kommentoijia. Häpeä.
   
  #12
 13. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::p:p:rolleyes::rolleyes:
   
  #13
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Mansku on suljettu liikenteeltä EU-kokouksen takia.
   
  #14
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti