Hemmetin hemmeti! Kerrostalossa jo kolme forenomin asuntoa

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja forenom kielettävä!, 14.01.2014.

 1. forrrr

  forrrr Vieras


  Lunastusoikeuden saaminen on tosi pitkä prosessi. Meillä tää prosessi on ilmeisesti edessä nyt kevään aikana.
   
  #26
 2. -----

  ----- Vieras

  [QUOTE="Mä vaan";29452973]Ei kyllä sossupummeilla ja narkkareilla ole varaa asua niissä asunnoissa,sen verran on arvokas vuokra...
  Mutta taas esim virolaisia työmiehiä niissä vissiin asuu aika paljonkin jotka on töissä täällä mutta asuu virossa pääsääntösesti. En tiiä sit et onko ne työnantaja vuokrannu vai kuka.[/QUOTE]

  Nimenomaan laitapuolenkulkijat, pummit ja narkomaanit ovat Forenomin rahakirstu. Helsingin kaupunki maksaa vuokran ja asukas (jos ei lennä pihalle) saattaa jäädä jopa kahdeksi vuodeksi. Viime vuonna Helsingiltä meni 6,2 miljoonaa. Jos kukaan ei olisi puuttunut, lasku olisi noussut 10 miljoonaan; vuodessa. Kaikki Forenomin taskuun. Jos vuokra on kuukaudessa 1200-1500 ja yli niin asia ok alueesta huolimatta, kunhan räkänen sohva löytyy??

  Aikamoista rikastumista, köyhien hädällä ja veronmaksajien rahoilla.

  Helsinki pyristelee eroon kiskurihintaisesta hätämajoituksesta - Asuminen - Kaupunki - Helsingin Sanomat
   
  #27
 3. Forenomilla on sopimus sossun kanssa. Kun joku oikein laitapuolen tapaus tarttee (hätä)asunnon, niin Forenomin kämpän saa. Sossu maksaa myös kaikki asumisesta tulleet vahingot varsinaisen vuokran lisäksi. Onhan se halvempaa kuin hotelliin majoitus, mutta todella kallista yhtä kaikki. Eikä ratkaise sällien ongelmia. Tuottaa vain lisää hermonkiristystä muille taloyhtiön asukkaille.

  Ulkolaisille keikkatyöntekijöille tuo majotusratkasu on loistava ja naapureillekin miellyttävämpää. Hotellia halvempi. Harmi vain ettei voi valita naapurina, minkä laista väkeä sinne kämppään päästetään punkkaamaan.
   
  #28
 4. -----

  ----- Vieras

  Tolle pitäisi tehdä loppu. Asunnottomien (kaikkien) tilanteeseen siinä ohessa. Jos menee 6 miljoonaa / vuosi pelkkiin vuokriin, sillä rahalla luulisi löytyvän parempi, edullisempi ja suurempaa ryhmää palveleva vaihtoehto.

  Huomioitavaa myös se, että Helsingin alueella on paha asuntopula. Vuokramarkkinat kuin villilänsi. Ne asunnot, jotka Forenom vuokraa itselleen ja tämän jälkeen tuplahinnalla eteenpäin, olisivat muutoin normi vuokramarkkinoilla. Sosiaalitoimisto mahdollistaa tämän bisneksen, pelkillä virolaisilla raksatyöläisillä ei tuommoisia määriä asuntoja vuokrata. Ei noilla hinnoilla.
   
  #29
 5. Rikollista

  Rikollista Vieras

  Forenom vuokraa auntoja sosiaalitoimistolle ja asukkaat on sen mukaisia!!! Samoja kokemuksia! Olen asunut Forenomin vieressä 4 helvetillistä vuotta kunnes luovutin ja myin asuntoni ja muutin pois! Naapureina narkkareita, somalien huumekauppaa, alkoholisteja jotka eivät voi muualta asuntoa enää saada häätöjen takia sekä tietenkin Baronan hyysäämiä maahanmuuttajia!!! Veronmaksajat maksaa ja Forenom vetää sikamaiset hinnat itselleen.
   
  #30
 6. Rikollista

  Rikollista Vieras

  Forenom vuokraa auntoja sosiaalitoimistolle ja asukkaat on sen mukaisia!!! Samoja kokemuksia! Olen asunut Forenomin vieressä 4 helvetillistä vuotta kunnes luovutin ja myin asuntoni ja muutin pois! Naapureina narkkareita, somalien huumekauppaa, alkoholisteja jotka eivät voi muualta asuntoa enää saada häätöjen takia sekä tietenkin Baronan hyysäämiä maahanmuuttajia!!! Veronmaksajat maksaa ja Forenom vetää sikamaiset hinnat itselleen.
   
  #31
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Kurja homma teillä.[/QUOTE]
  Jos talossa on sijoitusasunnoiksi sopivia asuntoja niin tuolla tempulla niiden arvo ainakin romahdutetaan kun suljetaan pois suhteellisen kookas osatajakunta.
   
  #32
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Forenomin asunnoissa ei kyllä maleksi yksikään sossupummi. Ovat sen hintaluokan asuntoja, että niitä rahoja ei sossun luukulta revitä.
   
  #33
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Mua lähtökohtaisesti aina häiritsee, kun jengi on liiketoimintaa vastaan. Että kun joku tekee jollain asialla businesta, niin on olemassa ihmisryhmä ketä se häiritsee, mutta miksi? Tämä vasemmistoporukka keksimällä keksii mitä omaperäisempiä selityksiä sille, että miksi liiketoiminta häiritsee. Tosiasiassa se on vain se liiketoiminta mikä häiritsee. Sama porukka on tosin mankumassa lisärahaa ja tukia milloin millekin, mutta siinä vaiheessa kun sitä rahaa, mikä verotetaan, mistä ne tuet tosiasiassa maksetaan, tehdään, niin se niin valtavasti häiritsee.
   
  #34
 10. Asta H

  Asta H Vieras

 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Tosi iskevä totuus:


  "Majoituspalvelu Forenom Oy tarjoaa asuntoja, unelmia yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua. Todellisuudessa tämä kiskontaa harjoittava virolaisten huijareitten mälläämä epämääräinen majoituspalveluiden tuottaja käyttää hyväksi ihmisen yksinkertaisuutta ja asunnottoman hätää. Rikoslaissa puhutaan käsitteestä kiskonta. Forenomin maine onkin tullut varsin kyseenalaiseksi viimeisten vuosien aikana ja Suomalainen kuluttaja osaa varoa ja välttää asioimasta heidän kanssaan.
  Forenomin toiminta Suomessa ei kestä lähempää tarkastelua.

  Forenom esimerkiksi rahastaa jo asiakaspalvelun puhelimella käytännön mukaan puhelinkeskustelun alkaessa täytyisi olla ilmoitus puhelun normaalista poikkeavasta hinnoittelusta, tätä eivät noudata. Venyttävät tarkoituksella puhelinkeskusteluja, viivyttävät linjalla.

  Esimerkiksi asiointi 4 minuutin puhelu maksoi 11,90 mikä tuo tuollainen normaali puhelinhinta on?

  Forenomin ongelma on sen kusipää henkilökunta. Yksi Forenomin edustaja hinnoittelee toista kuin kolmannelta saa suoran hinnan, vaikka tuo toinen olisi ehtinyt laittaa jo toisenkin hinnan. Sekoilua ja sähläilyä olan takaa.

  Forenomin asunnoissa ei kunnioiteta yksityisyyttä kertoman mukaan tulevat omilla avaimilla asuntoon milloin lystäävät.

  Forenomin asuntojen hinnoissa on ilmaa, katsokaas mitä laki sanoo kiskonnasta
  https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-kiskonta

  Esimerkiksi normaali alueen hintatason määrittelemä kohtuuvuokra 850 euroa kuukaudessa, Forenom vaatii 3300 kuukaudessa. Juuri tuo on kiskontaa ja tyhmähän on se joka maksaa.

  Ovat kaiken lisäksi niin tyhmiä että ovat naamioineet huijauksiaan "huoneistohotelliksi" jonka turvin yrittävät rahastaa, katsokaa vastaavanlainen palo tässä viime talvena."

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005986451.html

  Kuluttaja ole tarkkana jos arvostat yksityisyyttäsi ja järkeäsi vältät Forenomin kaltaista vedättäjää

  https://forenom-kokemuksia.blogspot.com/2019/09/karvaita-kokemuksia.html
   
  #36
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti