Hiusten värinpoistoaine??

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja ***, 02.03.2010.

 1. ***

  *** Vieras

  Miten kauppojen hiusten värinpoistoaine "toimii"? Poistaako se värjätyn värin hiuksista vai blondaako se vain hiukset?? Kokemuksia!
   
  #1
 2. Blondi

  Blondi Vieras

 3. Mrs Shillelagh

  Mrs Shillelagh Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2008
  Viestejä:
  15 945
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitäs sitä hyvää väriä poistamaan.
   
  #3
 4. vieras

  vieras Vieras

  no en oo kampaaja ni en tiedä oikeita termejä. Se ymmärtääkseni "blondaa" mutta et sä sillä nättiä blondia tukkaa saa.
   
  #4
 5. :)

  :) Vieras

  http://1.bp.blogspot.com/_NaZOsOourO0/SqLK3AcUHbI/AAAAAAAAAIE/rtWXRl1BXho/s200/758412.jpg

  Näkyyköhän tää linkkin? Tuolla poistin omista mustista hiuksista värin ja toimii kyllä. On nimenomaan värinpoisto. Eli ei blondaa vaan poistaa värin.
   
  #5
 6. Blondi

  Blondi Vieras

  Niin, poistaa kaiken värin. Jos olet alunperin ollut vaikka punatukkainen niin ei sun mustasta punaista tuon jälkeen tule.
   
  #6
 7. ..

  .. Vieras

  Ihan tosi? :O
   
  #7
 8. tietämätön

  tietämätön Vieras

  eli tuoko se sun oman hiustenvärin esiin... jos oot oikeesti hiirenharmaan värinen ja oot värjänny esim. mustalla, niin oot taas hiirenharmaa jos käsittelet värinpoistoaineella?
   
  #8
 9. vieras

  vieras Vieras

  ei. värinpoiston päälle laitetaan yleensä uusi väri.
   
  #9
 10. muumibuumi

  muumibuumi Vieras

  Ei, kun se värinpoisto muuttaa sun hiukset vaaleaksi. Luultavimmin eri vivahteita porkkanan punaiseen jää latvoihin ja juuri on lähestulkoon valkoinen. Eli värinpoiston jälkeen TÄYTYY olla vielä joku muu väri jolla värjäät. Oli se sitten vaalea, tai punainen.. Mut melkein aina värinpoiston jälkeen hiukset on ns. kusen keltaiset...
   
  #10
 11. Lattte

  Lattte Vieras

  Loppu tuloksen väri riippuu ihan siitä minkä värisistä hiuksista värin poistaa..
   
  #11
 12. joku vaa

  joku vaa Vieras

  paljonko garnier nutrisse blond maksaa eli se värinpoisto ja tehookse mustiinelii niinku tuleeks mulle vähän niinku kusen väriset ja sit pitää viel ostaa joku väri esim blondi :) ?????
   
  #12
 13. "titi"

  "titi" Vieras

  Rasittaako toi värinpoisto hiuksia?? vai.. Ku itsellä oli vaaleat hiukset ja värjäsin tummiksi ja nyt haluun nää tummat pois.. mutta jos käytän tota kaupanvärin poistoa nii onko mun hiukset ihan korput sen jälkeen?? :S
   
  #13
 14. Värinpoisto polttaa hiuksista värin, oli se väri sitten oma maantienharmaa tai värjätty musta. Väronpoiston päälle joutuu 99,9% laittamaan uuden, haluamansa sävyn, koska värinpoisto jättää hiukset epätasaisen sävyisiksi, kuten joku jo selittikin. Juuri vaalenee vitivalkoiseksi ja latvat jäävät tummemmiksi. Useimmiten esim. mustan värin joutuu poistamaan useammalla yrityksellä, että saa tarpeeksi vaaleaksi hiuksen.

  Värinpoisto rasittaa aina hiusta. Joillakin rasitus ei näy, mutta jos hiuslaatu on jo ennestään ohut ja heikko, värinpoisto voi ns. räjäyttää tukan, ja tuloksena on hamppukasa, joka katkeilee jo harjan näyttämisestä. Hyväkuntoiset ja vahvat hiukset kestävät paremmin, minullakin meni neljä värinpoistoa ennen kuin hiukset menivät huonoon kuntoon, eli on täysin mahdollista, että yhdesti tehty värinpoisto ei tuo näkyviä vaurioita tukkaan.
   
  #14
 15. dcfghjk

  dcfghjk Vieras

  miten käy jos on mustat hiukset ja otttaa värin poistollaja värjää ruskeaksi , tuleekohan onnnistumaan ? :eek:
   
  #15
 16. duh

  duh Vieras

  Uskon että tulee onnistumaan ihan hyvin. Ota kuitenkin huomioon että seuraava väri värinpoiston jälkeen haalenee hiuksista tosi nopeasti koska värinpoisto aukaisee hiussuomuja ( joihin se väri jää).

  Ja toisekseen, kirjoituksesi oli niin kauheaa kielioppiripulia niinkuin monen muunkin täällä, että opetelkaa nyt herranjumala kirjoittamaan, ei tollaista "mukahauskaa" teinikirjoitusta kukaan jaksa katsoa.
  Näppäimistössä on sellainen nuolinappula vasemmalle jolla tekstiä voi pyyhkiä ja sen jälkeen kirjoittaa uudelleen. Yksi tai pari kysymysmerkkiä riittää.
   
  #16
 17. "ihminen"

  "ihminen" Vieras

  Saako maantien värisistä hiuksista blondit jos käyttää blondaavaa värinpoistajaa? :)
   
  #17
 18. njähs...

  njähs... Vieras

  Mul on nyt tälläset mustanruskeat hiukset, ni aattelin täs et jos laittais eka värinpoiston ja sit punasen värjäis ni tuliskoha se onnistumaa? :eek:
   
  #18
 19. "anonyymi"

  "anonyymi" Vieras

  olen värjännyt kerran blondeja hiuksiani vaaleammiksi. jälkikäteen kaduttaa ja jos teen värinpoiston, hiukseni eivät siis palaa saman värisiksi kuten ennen värjäystä? olen myös todella huolissani syövän riskeistä. kuinka suurella mahdolliseedella voin saada
  sen?
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Värjäsin hiukset pari kuukautta sitte biotzellin color mask suoravärillä siniseksi (suosittelen) ja enäähän ne ei siniset ole koska en halunnut enää pitää väriä yllä ja nyt haluisin muutosta. Eli oma väri on vaaleamaantie ja hiukset hyvässä kunnossa niin saanko suurin piirtein oman värin takaisin tuolla värinpoistoaineella, kun hiukset näyttää nyt enää vihreäharmailta? Omaa väriä en kuitenkaan aikoisi pitää vaan lähemmäs valkoista saada. Pitäisi hiukset saada kuosiin ennen tärkeitä kuvia.
   
  #20
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti