Homoudesta voi parantua

  • Viestiketjun aloittaja eheys
  • Ensimmäinen viesti
eheys
Kyllä homoudesta voi ehetyä! Tiedän monia, ovat nyt heteroita. Osa taas toipuu osittain, jolloin parisuhde naisen kanssa onnistuu, mutta yhdyntää harrastetaan vain peräaukkoon.
 
vierailija
"Voiko homosta tulla hetero tai päinvastoin?

Homomiehet ovat yleensä kykeneviä harrastamaan seksiä naisten kanssa. Esimerkiksi vahva ulkoinen painostus voi vaikuttaa. Hurmoshenkinen kristitty homomies voi sanoa, että hän on "parantunut", mutta tosiasiassa seksuaalista suuntautumista ei voi muuttaa käskyttämällä.

Monet heteromiehet voivat ajan mittaan omaksua homoseksuaalisen identiteetin, mikä tapahtuu yleensä biseksuaalisen vaiheen kautta. On vaikea sanoa, kuinka vahvasti nämä miehet ovat alun perinkään olleet heteroita. Moni tulee vasta myöhemmin tietoiseksi seksuaalisuudestaan.

Tutkijoiden yleisessä tiedossa ei ole yhtään tapausta, jossa homomies olisi biseksuaalivaiheen kautta alkanut kääntyä heteroksi."
 
aslan ry
Homoseksuaalisuus on ihmisen puolustusmekanismi ja tunne-elämän neuroosi.

Näin tulkitsee eheytymiskursseja vetävä Kyllikki Koskela.

Koskelan mukaan homoseksuaalisuuden taustalla on useimmiten lapsuuden traumat, jotka ovat syntyneet esimerkiksi seksuaalista hyväksikäytöstä tai haavoittumisesta suhteessa äitiin taii isään. Jos lapsi ei kykene ongelmia käsittelemään, hän kehittää puolustusmekanismeja. Näistä yksi on homoseksuaalisuus.

– Esimerkiksi lesbonainen on jäänyt usein vaille äidin rakkautta ja homomies isän huomiota. Teini-iässä ongelma erotisoituu.

Elävät vedet -terminologiassa eheytyminen tarkoittaa sitä, että ihminen ymmärtää sisäisen rikkinäisyytensä ja etsii siihen apua.

Kun vanha haava parantuu, ihmiset luonnolliset heteroseksuaaliset halut heräävät uudelleen. Ihmisen pitää itse herätä eheytymisen tarpeeseen. Emme ole terapeutteja, vaan apu löytyy tunnistamisen, jakamisen ja rukouksen avulla.

Minkälaisen onnistumisprosentin lupaatte homoudesta eroon pääsemiselle?

– En osaa sanoa. Eihän sitä voi tietää, mitä toisen ihmisen sisimmässä on. Lisäksi työmme on luottamuksellista ja ryhmäläiset ovat anonyymejä.

Psykologisista tausta-ajatuksista huolimatta Elävien vesien seksuaalisuusoppi lähtee Raamatun luomiskertomuksen kirjaimellisesta tulkinnasta.
 
vierailija
Jos joku Vapaaehtoisesti haluaa pyrkiä pois homoudesta niin mitä se on keneltäkään pois.
Jos mä oisin homo niin en haluaisi olla. Tai ainakin luulen niin. Onneksi en ole.
Haluan normaalin parisuhteen toiseen sukupuoleen ja perheen luonnollisin tavoin ilman kikkailuja. Joojoooooooo - näin ei saisi sanoa nykyisessä homoutta glorifioivassa kulttuurissa.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo

Yhteistyössä