hyväksi todettu pannarin ohje (pellillinen)

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja herkkusuu, 13.07.2008.

  1. herkkusuu

    herkkusuu Vieras

  2. heidi

    heidi Vieras

    katsopa kotikokki.net maailman paras pannari!
     
    #2
  3. Malla

    Malla Vieras

    Just kuule samaaolin kirjoittamassa..

    Eilen tein ja ai että oli hyvää :p :p :p

    http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukakku
     
    #3
  4. huh

    huh Vieras

    Noin paljon rasvaa !!!!!!!!!
     
    #4
  5. ap

    ap Vieras

    kiitos. nyt tekemään pannaria!
     
    #5
  6. Malla

    Malla Vieras

    NO makuasia sekin lienee :p

    Saahan sitä toi vähemmänkin laittaa!!
     
    #6
  7. Pinki

    Pinki Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    04.08.2004
    Viestejä:
    25 044
    Saadut tykkäykset:
    8
    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK! jopa 100g! :eek: :snotty: :whistle: :LOL:
     
    #7
  8. hui

    hui Vieras

    On se pellilliseen paljon kun itse laitan n 2 rkl
     
    #8
  9. heidi

    heidi Vieras

    minä laitan aina vähemmän rasvaa, alle 50 g ja hyvää tulee silti!
     
    #9
  10. ...

    ... Vieras

    voi tätä rasvakammoista kansaa!!! sokerin ja hiilareiden määrällähän ei ole mitään merkitystä...

    -anteeksi avautuminen- :(
     
    #10
  11. Dr Vanilja

    Dr Vanilja Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    24.07.2006
    Viestejä:
    2 298
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mustakin rasvan määrää kyllä voisi vähentää. Ja tehdä kauraisesta sämpyläjauhosta pannarin.
     
    #11
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti