Hyviä ruokapaikkoja Tampereella?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vieras, 09.07.2010.

 1. vieras

  vieras Vieras

 2. vieras

  vieras Vieras

 3. vieras

  vieras Vieras

  jotain muuta ku perusheset ja raxit, niihin pääsee kotipaikkakunnallakin.
   
  #3
 4. Hyvä

  Hyvä Vieras

 5. vieras

  vieras Vieras

  Tarkoittaako tuo että pitää olla lasten leikkipaikka tai lasten ruokalista josta saa nakkeja ja ranskalaisia?
   
  #5
 6. Nam

  Nam Vieras

  Riippuu vähän, minkä ikäiset lapset on?

  Cumuluksen Huviretkessä Koskikadulla on leikkipiste lapsille ja pöytävarauksen jos tekee, niin ainakin meidät laittoivat automaattisesti siihen läheisyyteen. Leikkipaikan lelut tosin olivat mielestäni vähän turhan nuhruisia, likaisia ja osa rikkinäisiä.

  Viikinkiravintola Harald voi olla lapsille hauska. Hämeenkadulla.

  Manhattan Steak House Koskikeskuksessa on ihan kiva ja edullinen. Hyvä vaihtoehto pikaruokapaikalle, toimii nopeasti ja kuitenkin kunnon ruokaa.

  Japanilainen ravintola Maruseki suhtautuu lapsiin nihkeästi. Näkyy jo ravintolan oven ukaaseissa. En ikinä menisi sinne.
   
  #6
 7. vieras

  vieras Vieras

  Tarkottaa lähinnä sitä, ettei ole mikään viiden michelin tähden ravintola jossa ei lapsia katsota hyvällä. Eli ei tarvitse ruokalistalta löytyä nakkeja ja ranskalaisia. Onkohan Tampereella tai lähistöllä esim. seisovia pöytiä?
   
  #7
 8. vieras

  vieras Vieras

  Tuo Harald kuulostaa hyvältä. Minkälaista ruokaa siellä on?
   
  #8
 9. vieras

  vieras Vieras

  Sama ajattelin jo aikaisemmin kun mäkkäriä tarjosin. Hyvä ruokapaikka ja lapsiperhe ovat miltei aina ristiriitaisia asioita. Oikein hyvä ruokapaikka ei ole välttämättä paras lapsille eikä sitten kanssaruokailijoille.

   
  #9
 10. Rosso (leikkipaikka on)

  Piazza Food Factory (leikkipaikka on)
   
  #10
 11. Terttuteresa

  Terttuteresa Vieras

  Pizzeria Napoli, perheystävällinen ja italialaisittain sisustettu paikka.
  Siellä meitä ainakin pienenä jo käytettiin:)
   
  #11
 12. Nam

  Nam Vieras

  http://www.ravintolaharald.fi/

  Sinne kannattaa varata pöytä etukäteen, on suosittu!

   
  #12
 13. Nam

  Nam Vieras

  Ekana tulee mieleen Golden Unicorn (http://www.goldenunicorn.fi/). Kiva kiinalainen ravintola. On lapsiystävällinen ja mielestäni lounasaikaan 'buffet', olisiko klo 11-14. En muista varmaksi.

  Mutta Harald on kyllä kokemuksena paljon hienompi!
   
  #13
 14. Repa

  Repa Vieras

  Yleensäkin tuntuu, että kaikissa noissa etnisissä paikoissa osataan suhtautua lapsiin paljon luontevammin: ei niitä tarvitse hyysätä eikä tarvitse muumimaailman veroisia taloja rakentaa, mutta heitä kohdellaan asiakkaina.

  Hyvinä mestoina (2,5v ja 1,5v) lasten kanssa asioineena esim: Tay-Do (Ronganpuistossa), Pikkukiinalainen (ei hajua osoitteesta), Sammonkadulla Pizzeria Evin ja Nanda Dev (intialaista).

  Tekee myös lapsille hyvää saada vähän erilaisempia makuja. Perheellämme on tapana käydä 1-2 kertaa viikossa noissa paikoissa. Hintakin on paljon järkevämpi, kuin suomalaisissa ketjuravintoloissa.
   
  #14
 15. Nam

  Nam Vieras

  Jos on hyvä ilma ja haluatte nauttia piknikistä, niin Golden Unicornista saa noutoannokset puoleen hintaan ja ne ovat todella hyvän kokoiset annokset.
   
  #15
 16. tamperelainen

  tamperelainen Vieras

  Harmi tuota Marusekiä. Ollaan harkittu, että voitaisiin kokeilla joskus lapsen kanssa siellä käymistä ns. paremmin syömässä. Johonkin rauhalliseen aikaan tietty, jolloin ei ole ketään romanttista illallista syömässä tai lounasruuhkaa. Mutta täytyy varmaan muuttaa suunnitelmia, jos suhtautuminen on nihkeää. Lapselle sushi olisi voinut olla mielenkiintoinen elämys.
   
  #16
 17. tamperelainen

  tamperelainen Vieras

  Se on muuten Nanda Devi. Oikea kirjoitusasu siltä varalta, että ap googlaa. Sieltä ei ole kokemusta lasten kanssa, mutta aikuisena olen tykännyt paikasta ja palvelusta. Isona plussana, että kaikista annoksista saa lasten annoksen. Hinta taisi olla 8,50, jos oikein muistan. Siellä toisaalta ruoka on sitten käsittääkseni "oikeaa" intialaista, eli jos ei mausteisesta pidä, ei varmaan ole oikea paikka. Heillä on seisova pöytä ainakin lounasaikaan, kesällä taisi olla pidempäänkin.

  Eikös Tây Dô ole myös Tullintorilla? Siellä sisustus on vähän tylsä (edellisen siinä olleen tavallisen ravintolan kalusteet), mutta ruoka edullista ja melko hyvää.
   
  #17
 18. ?

  ? Vieras

  American dinner, Coussicca,Grill...
   
  #18
 19. kookosta

  kookosta Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2007
  Viestejä:
  18 493
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me joskus käytiin Tay Do (thaimaalainen) ravintolassa ja sielä oli kyllä aivan järkyttävän ystävällistä palvelua. Lapsiin suhtauduttiin erityisen lämpimästi, paljon lämpimämmin kun muissa vastaavissa. Meillä olis illon vain esikoinen olemassa ja hän sai esim oman lautasen ja aseet pyytämättä mihin saatiin kasata vanhempien annoksista lapselle ruokaa, jälkiruoaksi lapselle kiikutettiin pyytämättä ja kysymättä pöytään keksejä ja tarjoiliat ja henkilökunta muutenkin suhtautui lapseen todella mukavasti.

  Tosin tuolloin tuo oli Hämeenkadulla, onko se sielä vielä?
   
  #19
 20. tamperelainen

  tamperelainen Vieras

  Hämeenkadulla ei ole enää. Mutta kai niissä jokseenkin samat omistajat yhä ovat? Täytyypä käydä joskus kokeilla lapsen kanssa.
   
  #20
 21. =)

  =) Vieras

  American Diner voi olla lapselle kiva jo sisustuksensa puolesta =) Samoin Harald, mutta ruokapaikkana en Haraldia miellä niin lapsiystävälliseksi. Mahtavia seisovia pöytiä löytyy noista kiinalaisista mistä paras mun mielestä on Ideaparkissa kun on kuuteen asti illalla :D Hook vois kans olla lapsesta kiva =)
   
  #21
 22. Nam

  Nam Vieras

  Marusekin ovessa on lappu, jossa kuvan kanssa kerrotaan asiakkaille, että ravintola ei ole lasten leikkipaikka ja pitkä selostus, miten täytyy käyttäytyä. Antaa jo siinä sellaisen fiiliksen, ettei huvita mennä päiväänsä pilaamaan sinne.

  Eiköhän nyt ihmisille yleensä kuitenkin ole ihan selvää, ettei lapset voi juosta ravintolassa miten sattuu, mutta ainahan sitä voi pienten kanssa olla jotain ylimääräistä säpinää, joten suosiolla mennään jonnekin, missä voisi olla edes jonkinlainen ymmärrys lapsiperheitä kohtaan.
   
  #22
 23. ..

  .. Vieras

  No, muutaman kerran on kyllä sattunut kohdalle sit ne vanhemmat, joille tuo ei ollut ihan selvää. Lapset huusi kitarisat heiluen ja isommat juoksi pöydästä toiseen jääden sormi nenässä kyttäämään viereisissä pöydissä istuvia. Pöydät (pienemmät) on tosi lähellä toisiaan, joten se imettäminenkin olisi voitu hoitaa mielestäni jossain muualla.
   
  #23
 24. Peppari

  Peppari Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2006
  Viestejä:
  20 827
  Saadut tykkäykset:
  0
  Intialainen Nanda Devi on kiva paikka, sanoin nepalilainen Katmandu.
   
  #24
 25. näin

  näin Vieras

  Hyi! Eräällä tuttavallani on tällainen lapsi jolla ei oo käytöstapoja/on niin villi. Kerran oon sen ottanut meidän matkaan syömään, sen jälkeen oon kohteliaasti kieltäytynyt kaikista tarjouksista ottaa se muksu minnekään mukaan. Edes bussimatka ei onnistunut ilman hirveää huutoa koko matka.. Jotkut ei vaan osaa kasvattaa lapsista sellaisia että niiden kanssa voi mennä ja olla. Oma lapsi on AINA pienestä pitäen ollut ihan joka paikassa mukana, kaupasta ravintolaan, kun oon yksin sen kanssa ja väkisinkin oppinut miten käyttäydytään. Eriasia on jos lapset jätetään aina kotiin niin ei ihme jos ei osaa käyttäytyä paikassa jossa on muitakin ihmisiä syömässä.
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti