pitää testata joskus, harmi vaan kun ei oo fariinisokeria koskaan kaapissa... pitäs ostaa ihan noita varten.
kiitosAlkuperäinen kirjoittaja vieras:laitat tavallista sokeria ja mikä tahansa suklaahan tuohon käy, on ihan syöjän mausta kiinni!Alkuperäinen kirjoittaja apuja:Nostanpa.
Mulla ei oo tuota fariinisokrua.Eli jääkö pelkäksi haaveeksi noi keksit?
Käyköhän tummasuklaa noihin,kun ois tuolla kaapissa pari jämälevyä.
Samaan kysymykseen kaipailisin vastausta,tietääks joku?Pitipä heti miehelle ehdottaa, josko tekis näitä joku päivä...
Laitatteko siis vain lusikalla pellille vai pitääkö tuosta pyöritellä palloja vai miten ootte tehneet?
mahdotonta MISSÄÄÄÄÄÄÄNNN muualla ei ole ollut tätä. valehtelet, tiedän sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 -.-'''--.--'''---.----''----...----- Y_________________________________________________Y saakelin valehtelija, vituttaa suorastaan tuollaset vALEHTIJAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-.-.-.-.-.-.-.-.-.- saatanansaatanaOlen kuullut tästä ennenkin()
Kannattaa muotoilla ihan sen muotoseksi millaisiksi haluaa niiden tulevan, itse tein hieman alle 1 cm paksuisia ja aika isojaEdelleen kiinnostunut millasena nuo laitetaan uuniin,palloina,lättyinä?Isoneeko ne hulluna?
t.Ei kokemusta kekseistä