Ihastunut työkaveriin

Viestiketju alueella 'Parisuhde' , aloittaja Amy86, 20.03.2015.

 1. Amy86

  Amy86 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2007
  Viestejä:
  131
  Saadut tykkäykset:
  2
  Olen naimisissa ja kahden pienen lapsen äiti. Mieheni on kunnollinen kaveri,mutta viime vuosina on ollut vaikeaa, riitoja ja mökötystä. Kumpikaan ei koe saavansa huomiota tai haluamaansa huomiota. Nyt viimeisen vuoden ajan on ollut vaikea haluta miestäni. En osaa selittää syytä hänelle.

  Ainakin osittain se johtuu varmasti siitä, että olen viimeisen puolitoista vuotta ollut ihastunut työtoveriini. Välillämme ei ole tapahtunut mitään,hän tuskin edes tietää tunteistani. Tunnen mieletöntä vetoa häntä kohtaan, ja kaikki hänen ominaisuutensa houkuttelevat.

  On kuitenkin hullua heittää vuosia toiminut parisuhde jonkun ihastuksen takia hukkaan. Lapsetkin... Olen yrittänyt unohtaa ihastukseni ja päästä siitä yli. Silti huomaan haaveilevani tilanteen tunnustamisesta työkaverilleni.

  Ahdistaa ja uuvuttaa, enkä kuollaksenikaan tiedä kenellä purkisin oloani ???? onko kellään mitään vastaavankaltaista kokemusta jaettavana, tai olisiko joku halukas juttelemaan asiasta esim. sähköpostitse.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1
 2. nymfomaani

  nymfomaani Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.11.2014
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  1
  Itellä vähän samanlainen tilanne. Laitoin sulle yksityisviestin.
   
  #2
 3. Henri37

  Henri37 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2015
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  1
  Neuvo: älkää aloittako työpaikkaromanssia varsinkaan jos jompikumpi on parisuhteessa. Jos on pakko "kipinää" löytää, niin tekisin sen työpaikan ulkopuolella.

  Itse ihastuin nuorempaan alaiseeni ja hänkin oli silmin nähden kiinnostunut. Pidin kuitenkin tunteeni kurissa ja uskon, että yhdessä työskentely on paljon helpompaa ja mukavempaa kun meillä ei ole mitään kiusallista painetta välillämme.

  Itse olen olut nimisissa jo 10 vuotta, mutta tuo alaiseni on ilmeisesti sinkku.

  Helppoa tunteiden hillintä ei ole ja varsinkin jos kotona on "viileää"...
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3
 4. YlpeäISÄ

  YlpeäISÄ Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2015
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla ex vaimo päätti antaa periksi parisuhteessa ja rakenteli salaa suhdetta työkaveriinsa 8 kk ajan, johon oli tutustunut pikkujouluissa. Vietettyään paljon aikaa yhdessä salaa minulta, päätyi hän lopulta ihastuksensa luokse viettämään viikonloppua vetäen samalla avioliittonsa vessapöntöstä alas. Sama hänelle vaikka meillä kaksi pientä lasta. Otin eron ja tällä tiellä ollaan.
   
  #4
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti