Ilmavaivat, koliikki vai mitä???

Viestiketju alueella 'Äidit 20-30v' , aloittaja Tigru87, 22.02.2007.

 1. Tigru87

  Tigru87 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 121
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä 6viikkoinen aiemmin hyvin rauhallinen, niin suloinen poika aloitti vääntelyn ja lähes loputtoman itkemisen pari päivää sitten. Vaivat alkoivat pienellä kitinällä ruokailun aikana ja on jatkunut siitä saakka. Yöt ollaan kuitenkin normaalisti nukuttu, mutta kun aamu tulee, niin silloin alkaa itku. Välillä hyvin rauhallinen ja välillä itkuinen. Koliikkia vai normaaleita ilmavaivoja? Käytössä tällä hetkellä cuplaton, näköjään tuloksetta... Mitä neuvoksi?? :flower:
   
  #1
 2. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  Meillä on käytössä seitsemänviikkoisella tytöllä gefilus plus maitohappobakteeri.. meillä alkoi kipristely ja kitinä jo 1,5 viikon ikäisenä...helpottaa ainakin meillä...ei tietty kokonaan poistanut ilmavaivoja mutta ei huutoa ole ainakaan siltä taholta enää...
  Kannattaa kokeilla...
   
  #2
 3. piika

  piika Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2006
  Viestejä:
  64
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yksi sana Vyöhyketerapia! =)
   
  #3
 4. jupida

  jupida Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  667
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  '
  Meillä auttoi ihan se kun itse painelin likan jalkapohjia. Vyöhyketerapiaa ehdotettiin meille myös neuvolassa.
  Nyt käytössä on sekä Cuplaton ja maitohappobakteerit. Lisäksi tytön kanssa jumppaillaan. Varpaat korviin, jalat koukkuun jne. Helpottaa kun suoliston asento vaihtuu ja ilma pääsee lähtemään liikkeelle.
  Ja jos oikein paljon on ilmaa masussa ja kakkakaan ei meinaa tulla, niin kuumemittarin kun laittaa peppuun, niin se helpottaa paljon lapsen oloa -> ilma tulee pois eikä estä kakan ulos pääsyä. On pari kertaa jopa kuulunut kun kuplat on puhjenneet suolessa. Meidän tyttö ainakin alkaa ihan hymyilemään kesken kaiken, kun ilma tulee pois ja olo helpottuu :)
   
  #4
 5. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  koliikkia varmaan.meillä oli aivan ehdoton ykkönen koliikkikeinu!!ilman sitä oisin joutunu hullujenhuoneelle!siihen vauva nukahti eikä tarttenu kantaa.käytimme myös apteekista saatavaa mallasuutetta-kyllä alkoi maha toimimaan!yeensä huutonetissä noita koliikkikeinuja myynnissä!
   
  #5
 6. roosakaisa

  roosakaisa Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2006
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!

  Lääkäri ilmoitti meille yks kantaan että koliikkia on kun meijän tyty itki koko päivän ja nukkui yön. Mentiin sitten vyöhyketerapiaan ja terapeutti sanoi, ettei kyseessä ollut varsinainen koliikki vaan tosi pahat masuvaivat. Vieppäs pikkuinen terapiaan niin asia selviää =) . Meillä auttoi 4 kerran jälkeen. Oli nimittäin kerinnyt jo aika pahaksi mennä...
   
  #6
 7. jupida

  jupida Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  667
  Saadut tykkäykset:
  0
  Käynpäs taas kirjoittamassa :wave:
  Neuvolantäti tuossa kyseli että käytänkö paljon maitotuotteita, ne kuulemma aiheuttavat runsaasti käytettyinä helposti masuvaivoja.
  Kokeilin muutaman päivän olla ilman maitoa ja johan helpotti! Juustoa käytän edelleen ja jogurttia yms. kohtuudella. Vaihdoin tavallisen maidon maitojuomaan, joka maistuu ihan normaalilta maidolta, ainoastaan laktoosi on poistettu. On pirun kallista kyllä.. :kieh:
  Mutta näin siis meillä, elämä helpottui huomattavasti. Vaikkakin onhan noita ilmavaivoja vielä ja Cuplatonia käytetään yhä =)
   
  #7
 8. roosakaisa

  roosakaisa Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2006
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihana homma että alkoi helpottamaan vaavin vaivat! Tsemppiä jatkoonkin ja nautitaan ihanista kevätpäivistä :) .
  :hug:
   
  #8
 9. tuttua

  tuttua Vieras

  meillä huuto alkoi tytön ollessa n.vk ikäinen, testasimme guplatonia, rela-tippoja, minun ruokavalion vaihdolla -eikä mikään auttanu. sit minulle suositteli eräs tuttava vyöhyketerapeuttia, käytin tytärtämme 4 krt. siinä ja se kyllä autto (jonkun verran). terapeutti kertoi jatkuvasti mitä hän teki, ja sanoi esim että jossain ohutsuolessa (tms) on äreyttä jne. no tyttö huusi suoraa huutoa ekat 2 krt, kolmannella kerralla vetäs oikein kunnon vellit housuun ja nukku sen jälkeen paremmin kuin koskaan (ja oli myös koko loppupäivän oikein rauhallinen) ja neljäs kerta meni yhtä hyvin. no ei se huuto kokonaan siihen loppunut, tyärellä alkoi toimimaan paremmin masu ja itku väheni vähäsen. "kokonaan" itku loppui n. 2,5 kk ikäisenä.
  nyt kun olemme alkaneet totuttelemaan soseisiin tytön ollessa isompi, on hän ollut taas itkuisempi, vaikka olemme antaneet n.2 tl päivässä... pienillä monesti on niin herkkä masu, tavallaan "keskeneräinen" suoli, joka aiheuttaa sit ärtymystä...joillakin kestää lähes mitä vain...
  voimia muille! :hug: se on raastavaa se itku, kun siihen ei voi oikein itse tehä mitään, mut ei se kestä loputtomiin..
   
  #9
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti