Isäpuolen asema perheessä?

Viestiketju alueella 'Uusperheet' , aloittaja Tinkas, 30.03.2013.

 1. Tinkas

  Tinkas Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2013
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi!

  Ihan mielenkiinnolla kyselen että miten uusi mies on ottanut roolin uusperheessänne?

  Itsellä vain positiivista kokemusta meidän perheessä, uusi mieheni on erittäin läheinen poikani kanssa, ja käyttäytyy ihan kuin isä perheessä käyttäytyy, ei kuitenkaan korvaa pojan omaa isää ketä poika näkee säännöllisesti. Heillä on yhteisiä touhuja ja meidän ei tarvitse miettiä että en halua tehdä noin kun ei ole minun lapsi vaan kohtelee poikaa kuin omaansa. Meillä on myös yhteinen lapsi jonka kanssa poikani on ihan samassa asemassa, saa mieheltäni samalla lailla huomiota kun siskonsakkin saa. :)


  Täällä niin useasti on huolista ja murheista niin olisi kiva kuunnella positiivisiakin kertomuksia, varsinkin jos on aiemmin mennyt huonosti niin miten asiat on saatu kääntymään hyvään suuntaan.
   
  #1
 2. Chilipep

  Chilipep Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2013
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voisin sanoa samaa. Mulla on poika edellisestä liitosta ja mieheni pitää hänestä selvästi. Aluksia oli himeman etäisempi, mutta uskoakseni se johtui enemmän hänen tottumattomuudestaan pieniin lapsiin. Poikani on nyt 4 v ja siis oli 2 kun tavattiin. Syksyllä meille on tulossa yhteinen lapsi.

  Paremmin on mennyt kuin voisi oikeastaan kuvitellakaan! Poikani käy myös säännöllisesti isänsä luona ja välit sinne päin ovat hyvät.
   
  #2
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti