Itäkeskus - Finnbody vai Elixia?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "...", 16.01.2012.

 1. "..."

  "..." Vieras

  Onko kokemuksia jommasta kummasta/molemmista? Kumpaa suosittelet? Millaiset lapsiparkit yms? Hinnoissa ei ainakaan näyttänyt kovin suurta eroa olevan :)
   
  #1
 2. testaa

  testaa Vieras

  Kokeile. Ainakin Finnbodylla kun täytti sellaisen lapun pyysivät tutustumaan tloihin ja sai 2 kokopäivä passia tutustumista varten. Tilat lienee avarammat Elixialla mutta..
   
  #2
 3. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Ei ole mitään tietoa Finnbodysta, mutta Itiksen Elixialla olen käynyt ja viihtynyt. Oikein siisti paikka ja ohjaajat hyviä (ainakin silloin oli, n. vuoteen en ole käynyt). Lapsiparkista ei ole kokemusta...
   
  #3
 4. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Moniin saleihin pääsee ilmaiseksi tutustumaan myös ihan sillä tavalla että ottaa sinne yhteyttä, sanoo harkitsevansa jäsenyyttä ja kysyy pääsisikö kokeilemaan. Antavat yleensä ihan mielellään sen tutustumiskerran.
   
  #4
 5. "satunnainen"

  "satunnainen" Vieras

  LUE TARKKAAN!!!!!

  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=finnbody&source=web&cd=8&ved=0CFEQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.puskaradio.net%2Findex2.php%3Fitem_id%3D766&ei=CxUXT8DWH6jm4QTG5eWnBA&usg=AFQjCNEHfgXNfOzoDXTiijdzjimf62-CTA&cad=rja
   
  #5
 6. "Saskia"

  "Saskia" Vieras

  Siellä on hyvät ohjaajat mutta moni juttu on todella huonossa kunnossa. Naisten pukuhuone ja pesutilat ovat ahtaita ja suihkuista puolet ovat rikki. Saunassa haisee monesti siltä kun siellä olisi jossakin seinien välissä kuollut rotta. Ei ole harva se kerta kun äänentoistolaitteet reistailee. Siis siellä on moni asia niin surkeassa kunnossa että en voi käsittää miten ihmeessä ne eivät tee mitään?!?!? Mua ei houkuttele Elixia vaikka siellä oikeasti huolehditaan asiakkaista paljon paremmin. Finnbodyn sijainti on vaan niin sopiva ja kuukausimaksu n 20e havlempi kuin mitä Elixialla. Ohjaajat ovat kyllä todella hyviä, paitsi yksi sekopäinen tapaus joka ohjaa zumbaa keskiviikkoisin, mutta onneksi hän ei ohja muita juttuja siellä.
   
  #6
 7. Finnbodya kokeilen seuraavaksi mutten en Itäkeskusta.
  Elixiassa on hajalla pitkään treenilaitteet ja jätetään huoltamatta. ym ym
   
  #7
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti