IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Viestiketju alueella 'Lapsettomuus' , aloittaja Läiti, 16.05.2014.

 1. hillan_kukka

  hillan_kukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2018
  Viestejä:
  116
  Saadut tykkäykset:
  93
  @kate_koo tervetuloa joukkoon! Minäkin melko uusi täällä ja tosi tärkeäksi muodostunut tukipilari jo nyt!

  @Jantzu mulla ollut pitkissä aina suprecur jarruna ja pistänyt Gonal F:ää vaihtelevina annoksina (150 yleensä ) . Irrotuspiikkinä preglyn tai ovitrelle. Lyhyissä jarruna oli Orgalutran.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #15701
 2. Anemonee

  Anemonee Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2018
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  33
  @kate_koo tervetuloa minunkin puolestani! Nuo on jänniä aikoja, toivottavasti pääsette siirtoon!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15702
 3. Lallastiina

  Lallastiina Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  750
  Saadut tykkäykset:
  263
  Tervetuloa @kate_koo! Tsemppiä kovasti, toivottavasti pääsette siirtoon!

  "Kiinnittymisviini" korkattu, lasillisen otin tänään ja toisen ottanen huomenna. Ei sitä viitti oikein enempääkään ottaa. Tummaa suklaata olen myös nautiskellut pari riviä päivässä, ja viimeiset parapähkinät napsin tänään. Kaikki käytettävissä olevat keinot pitää hyödyntää. Aika kuluu hii-ii-ii-taastii-ii...
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #15703
 4. vipe1986

  vipe1986 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2013
  Viestejä:
  255
  Saadut tykkäykset:
  147
  @justhope oon niin pahoillani negasta. Olisi jo ollut siun vuoro onnistua.

  @kate_koo tervetuloa mukaan. Toivottavasti pääsette siirtoon ja piinailemaan.

  Täällä pp10 menossa ja edelleen viiva on samanvahvuinen ku eilen vaikka eilenkin illalla hieman verta oli havaittavissa. Tänään toistaiseksi ei vielä ole näkynyt mitään.
   
  #15704
 5. kate_koo

  kate_koo Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2018
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  7
  @Lallastiina voisitko kertoa tästä "kiinnitysviinistä" enemmän? Useamman kerran täällä tähän törmännyt, mutta haluaisin tietää lisää :)
   
  #15705
 6. Lallastiina

  Lallastiina Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  750
  Saadut tykkäykset:
  263
  @kate_koo Joo siis yrittäjien keskuudessahan käytetään vaikka mitä keinoja :D, ja kiinnittymisviini on yksi. Jotkut lääkäritkin ovat kuulemma joskus suositelleet lasillista punkkua parina päivänä siirron jälkeen - nimenomaan punkkua, kun se kuulemma kiihdyttää kohdun verenkiertoa tms., en nyt niin tarkkaan muista. Eihän sillä mitään tieteellisesti todistettua vaikutusta ole, eikä alkoholi tietenkään isommassa määrin ole suositeltavaa, mutta tosiaan lasillinen tai pari ennen plussaa ei ole pahasta.
  Linkitänpä myös vielä uudelleen tämän mitä mainioimman kiinnittymisviinin, jonka äitini löysi alkosta toissapäivänä:
  https://images.alko.fi/images/cs_srgb,f_auto,t_medium/cdn/442757/hello-world-cabernet-franc-2017.jpg
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15706
 7. Mariah33

  Mariah33 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  373
  Saadut tykkäykset:
  67
  Täältä taustalta huikin sulle @millionnea että miten on sumuttelut lähtenyt käyntiin? :) Mulla alkaa ne 13.11. (y) Ja hoidon suunnittelukäynti on 23.11. Viime kierto oli tasan 28 pvää niin kuin pitikin joten päivälleen ollaan ennakoidussa aikataulussa. (y)

  Omaa napaa/kuulumisia sen verran myös täältä taustalta, että oon saanut hienosti painoa alas tämän tauon aikana. :) Voin mennä siis ylpeänä suunnittelukäynnille näyttämään tulokset! Soitin polille kun kierto alkoi, mutta kätilö ei kysynyt puhelimessa mitään painonpudotuksen tilanteesta joten en itsekään kertonut... ;) Kiva yllättää heidät sitten naamatusten! :D Paino on tippunut 24.9. aloituspäivästä tähän mennessä -6,9 kg. (y) Vielä tässä 1-2 kg aion pudottaa tuohon suunnittelukäyntiin mennessä... ;) Toivottavasti tästä ”rykäisystä” saatiin nyt sitten sitä buustia! :love:

  Tsemppiä kaikille! (y)
   
  • Tykkään Tykkään x 5
  • En tykkää En tykkää x 1
  • List
  #15707
 8. Mariah33

  Mariah33 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  373
  Saadut tykkäykset:
  67
  Siitä muuten piti vielä myös kertoa, että kävin tässä välikierrossa kalevalaisella jäsenkorjaajalla. Lähinnä paikkojen jumissa olon takia, mutta myös siksi että kuulin että siitäkin voi olla apua raskautumiseen! :eek:o_O Työkaverin tytär oli pitkän yrityksen jälkeen tullut raskaaksi kun oli käynyt sellaisella... Oli kuulemma ollut lantio huonossa asennossa mikä saattoi estää asian. :eek: Mullakin oli lantio vähän kallellaan mutta tuskin se mulla asiaan vaikuttaa kun on kuitenkin alentunut munasarjakapasiteetti... (n) Mutta ei siitä varmasti mitään haittaakaan ollut! :) Kysyin tältä korjaajalta, että onko tämä kuinka harvinaista että haetaan sellaiseenkin ”vaivaan” apua sieltä... Joitain tapauksia hänelläkin sitten oli jotka tosiaan oli raskautunut sitten sen hoidon jälkeen... :) Siinä hoidossa käydään läpi koko keho ja avataan hermopinteet joka paikasta, joten siitä voi saada apua tosiaan yllättäviin asioihin. :rolleyes:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15708
 9. hillan_kukka

  hillan_kukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2018
  Viestejä:
  116
  Saadut tykkäykset:
  93
  Tuota voisi kyllä harkita jo ihan oman hyvinvoinninkin kannalta (y) en olis muutama vuosi takaperin uskonut, mitä kaikkea sitä tekeekin tämän vauvahaaveen eteen! :LOL: melkoisen painonpudotuksen olet kyllä tehnyt!! Hienoa !!!
   
  #15709
 10. Nomini

  Nomini Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2018
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  15
  @Mariah33 onnittelut painonpudotuksesta, onko sinulla mikä BMI ja miten olet tiputtanut painoa? Uskaltaakohan ennen hoitoja olla kuinka tiukalla dieetillä?

  Täällä on ultra tiedossa ensi viikolla ja akupunktio. Tiedättekö onko PASin jälkeen hyvä tehdä akupunktiota pari päivää sen sisällä? Ja mitenkäs se viini piti ottaa? Otetaanko heti samana iltana vai vasta seuraavana? Ja sitten se lämpimänä pysyminen. Olen lukenut että pitäisi kohtu pitää lämpimänä ainakin ennen niin miten näin syksyn viileällä? Ja oliko niin että kyytiläisen päästyä kyytiin ei saanut niin paljon lämmittää? Riittääköhän lämpimät vaatteet? Meidän koti on tosi viileä nyt ja mietin että miten pidän itseni täällä lämpimänä.
   
  #15710
 11. Mariah33

  Mariah33 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  373
  Saadut tykkäykset:
  67
  Kiitos! :love: On mulla vieläkin BMI 30.46 ... :cautious:
  Normaalipainoon on matkaa vielä n.14 kg.
  Paino on nyt 77.5 kg.
  En itse lähtisi hoitokierrossa tosi tiukalle dieetille... Mutta mulla olikin edellinen tauko/välikierto ja nyt alkaa hoito pitkällä kaavalla tästä kierrosta. Enää en oo siis niin tiukasti kuin aluksi olin kun ”putsasin pöydän”. :) Nyt syön terveellisesti, säännöllisesti, kiinnitän huomiota annoskokoihin ja kaloreihin, enkä syö mitään herkkuja/sokeria. (y)
  Jos on taipumusta että kierto menee sekaisin jos on tiukalla dieetillä, niin sitten en sitä ennen hoitoja/hoitojen aikana suosittelisi... Tai jos se aiheuttaa stressiä, niin ehdottomasti ei kannata! Lääkäri ei olisi suositellu mullekaan tätä painonpudotusta nyt tähän väliin, jos se olis aiheuttanu mulle stressiä.

  Edit: Niin ja Cambridge-ohjelmalla oon tällä hetkellä. Se on se mun juttu koska tarvin tukihenkilön apua onnistumiseen. Se on taso-ohjelma ja aion käydä joka tason läpi ennen seuraavaa TAYS:n reissua. (y)
   
  #15711
  Viimeksi muokattu: 04.11.2018
 12. Rusakkonen

  Rusakkonen Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  999
  Saadut tykkäykset:
  573
  Heippa @Nomini, olen kirjoittanut tosi paljon akupunktiohoidoistani tassa ketjussa (loytyy varmaan googlaamalla sekin). Kaikki riippuu omasta hoitosuunnitelmasta ja hoitajasta, mutta mina ainakin olen ottanut akupunktiota useita kertoja ennen PAS:ia ml. paivaa ennen, saman paivan aamuna ja iltapaivana eli ennen ja jalkeen, seuraavana paivana, pari paivaa sen jalkeen ja sitten viela kahdesti ennen testia muutaman paivan valein, mutta ei sen kauempaa. Mitaan muuta hoitoa kuin akupunktiota en ottaisi alkion ollessa kohdussa. Ja kannattaa pitaa jalat lampimina PAS:in jalkeen aina, minulla on vuoteessakin sukat. Myos muu keho ja erityisesti alaselka/munuaisten alue lampimana, mutta ei mitaan lampotyynyja alkionsiirron jalkeen eika mitaan saunoja tai supertulisia suihkuja. Lammin ruoka ja juoma tarkeita, ei mitaan kylmia juomia tai jaateloita. Keitot ovat hyvia.

  Kiinnittymisviineista kannattaa katsoa enemman ihan vain pari sivua tata ennen, sama ketju, koskien viinityyppeja ja paivia. Jos ottaa hiukan viinia, niin ideana on yrittaa vahvistaa kiinnittymista eli alkion ika on yksi huomioon otettava tekija. En ole mikaan ekspertti tuon asian suhteen mutta kokeilin nyt kuitenkin. Viinia ei kannata ottaa, jos pitaa ottaa myos antibioottia.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15712
 13. kate_koo

  kate_koo Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2018
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  7
  Eipä tarvitse kiinnittymisviiniä ostaa, kun ei ole mitä sinne kiinnittyisi. Eka hoito ja meillä suoraan icsi huonojen siittiöiden vuoksi. Kaksi hedelmöittyi, mutta eivät jatkaneet jakautumista normaalisti. Melkoisen pettynythän sitä on vaikka lähtötilannekin oli haasteellinen.

  Taidan ostaa kuitenkin sen viinin.. joku luomu punkku auttaisi varmasti:ROFLMAO:
   
  • En tykkää En tykkää x 8
  • List
  #15713
 14. Lallastiina

  Lallastiina Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  750
  Saadut tykkäykset:
  263
  @kate_koo Voi harmi (n)! Onko teillä tutkittu syytä huonoihin siittiöihin? Siittiöitähän voi yrittää parantaa esim. ruokavaliolla ja ravintolisillä, mutta vaikutus varsinaisesti alkaa näkyä vasta parin kuukauden viiveellä. Tässäkin ketjussa on varmasti juteltu mm. macasta, sinkistä ja ubikinonista/ubikinolista ja mitä näitä kaikkia onkaan, kannattaa selailla taaksepäin. Joka tapauksessa parempaa onnea seuraavaan yritykseen!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15714
 15. millionnea

  millionnea Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2013
  Viestejä:
  793
  Saadut tykkäykset:
  94
  @Jantzu mulla juuri menossa pitkäkaava ja kehoa ajetaan alas synarelalla. Viides päiä menossa eikä mitään oireita. Nyt rinnat alkaneet kipeytyyn kuten aina ennen menkkoja.

  @Mariah33 hyvin on alkanut synarelan sumuttelu. ainoastaan tympii kun ei voi olla 100varma et aina menee oikein ja oikea määrä yms vrt tabletti/piikki. Yks aamu tuossa sumuttelin korkki kiinni :sleep: ihmettelin vain kun ei tunnu missään. ei sillä. ei ne muutenkaan ainakaan viel ole tuntuneet edes nenäs, paha maku tulee välillä kurkkuun.

  mulla naapurina/kaverina jäsenkorjaaja myös. Käyn siellä säännöllisen epäsäännöllisesti korjaamassa kiputiloja ja puutumisia joita tulee töissä. Lantio on myös lähes aina ihan vinksinvonksin. Jos ei muut niin ihan mahtava olo aina ja kivut poistuu. Mulla on korjaantunu mm rannekanavan-ahtauma, tenniskyynärpää ja olkpäässä ollut kierteiskalvon tulehdus tuolla. Joten suosittelen kyl kaikille!

  Mahtava painon pudotus sulla <3

  @kate_koo voi ei! tiedän tunteen. Meillä tuli ekassa icsissä vain 4solua eikä yksikään hedelmöittynyt edes. tunne oli tyrmistyttävä! Nyt toiseen kertaan pitkällä kaavalla jotta saadaan enemmän soluja, toivottavasti.

  Täällä vaan sumutellaan ja odotetaan. Remppasin keittiön aikanikuluks. Jos nyt elää oikein paheellisesti, viiniä, maaleja, graavilohta sun muuta niin josko se auttais. Tai sit ei. UÄ 13.11. se on seuraava etappi
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #15715
 16. Anemonee

  Anemonee Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2018
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  33
  @kate_koo voi piru kun ei nyt tulosta tullut. Onko teillä vielä siittiöitä pakkasessa?

  Kyllä nyt tänne on pesiytynyt tappiomieliala. Tämä hoitokierros uhkaa peruuntua, kävin juuri ultrassa ja oli niin epätasasen kokosia folleja tarjolla ettei kannata nyt normisti enää edetä. Lopetan nyt kaikki lääkkeet, loppuviikosta vielä ultra jossa päätetään miten edetään vai edetäänkö mitenkään. Enpä olis uskonut että oma kroppakin alkaa pettää kun meillä "vika" piti olla vain siittiöissä.. alkaa ahdistaa oma ikäkin, tavoitteena oli tulla äidiksi suht. nuorena mutta eipä tule toteutumaan.

  Anteeksi tämä valitusvirsi, pakko saada purkautua:unsure:
   
  #15716
 17. Lallastiina

  Lallastiina Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  750
  Saadut tykkäykset:
  263
  Mä sorruin (taas kerran) hätähousutestaamaan vaikkei siinä ole mitään järkeä, siirtohan tehtiin vain 3-päiväisellä ja siitä on nyt vasta viikko :whistle: :oops:... Eiliseen Pregcheckiin tuli jotain värillistä hailuraa ja tämänkinpäiväiseen, mutta hiukan haaleampana. Tänään on 12 päivää Pregnylistä (5000 IU), voisko vielä olla sen jämiä? Mitään oireita ei ole paitsi progesteronista rinnat/nännit hiukan herkillä. Keskenmenneissä luomuissa on ekat tihrusteltavat haamut tulleet dpo10 ja 11.

  @Anemonee Voi surku jos ei tulekaan hoitokierrosta mitään!
  Tuttua kyllä tuo tunne oman kropan pettämisestä. Mullehan vähän ennusteltiin mahdollista munasarjojen ennenaikaista hiipumista vasta-ainetulosten perusteella ja kyllä siinä tuli kanssa semmoinen tappiomieliala joksikin aikaa...
   
  #15717
  Viimeksi muokattu: 05.11.2018
 18. vipe1986

  vipe1986 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2013
  Viestejä:
  255
  Saadut tykkäykset:
  147
  Mut voi siirtää plussanneisiin. Kävin veritestistä ja arvo oli 252 :)

  Toivottavasti tulette pian perässä.
   
  • Tykkään Tykkään x 5
  • Ihana! Ihana! x 4
  • List
  #15718
 19. Anemonee

  Anemonee Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2018
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  33
  @Lallastiina mitkä vasta-aineet susta on otettu? Verikoe siis?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15719
 20. Lallastiina

  Lallastiina Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  750
  Saadut tykkäykset:
  263
  @Anemonee Mulle tehtiin se kokopaketti, ja löytyi hieman munasarjavasta-aineita (10 mitälie yksikköä), muita ei.
   
  #15720
 21. adelmiina_

  adelmiina_ Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2016
  Viestejä:
  136
  Saadut tykkäykset:
  95
  Nimi #yritys aloitettu #mones lapsi #syy #mones hoito meneillään

  Anemonee #9/16# 1.# siittiöt nyt ainakin #2.ICSI tulossa
  Annimiina89 #4/16 #2. #munanjohtimet tukossa # 1.IVF
  Aurora #2015 #2 #selittämätön #1.IVF
  Carinem #10/16 #1. #endo # 2.IVF
  CherryPie85 # 8/2018 # 2. #selittämätön/matala AMH # 3.ICSI / 2.PAS
  daim1 #7/16 #1. #selittämätön # 4. ICSI
  Domi #4/12 #1. #selittämätön # 5.IVF/1.PAS
  gemmy #08/2017 #2. #PCOS/korkea AMH #4.IVF
  Ihanapa #3/15, #1. #siittiöt #2.ICS/3.PAS
  JannaJ #-10 #2. #selit./1.tuuba/hiipuvat munas. #2.IVF
  Jantzu #-15 #1. # siittiöt # 3.ICSI/4.PAS
  julie_ #1/11 #1 #pco, siittiön laatu #1. IVF/ICSI
  Katti75 #4/2018 #2. #ikä #3. IVF
  KuuBe #2013 #1.#selittämätön #2.IVF/1.PAS
  lapsettomuutta10v #1. #munatorvet/alkioiden laatu #2.IVF
  Maravilla #2/15 #1. #selit # 3.IVF
  Mariah33 # 05/13 #1. # selittämätön/ikä # 2.ICSI
  Millionnea # 2012 # 2 # siittiöt? munasolut? # 2. ICSI
  Nennalii #2012 #1. #selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu # 2.ICSI
  Neppari123 #2015 #2 #selittämätön # 2.IVF/ 1.PAS
  Ninnupinnu #6/16 #1. #selittämätön # 4.IVF/1.PAS
  Nipsu_78 #9/17 #1. #ikä/muu tuntematon syy
  #3. IVF
  Noran # 1/18 # 2. # munanjohtimet poistettu # 2.IVF 3.PAS
  Orapihlaja89 #-16 #2. #siittiöt # 1.IVF 1.PAS
  Piikkinen #12/16 #2. #matala amh+ikä+endo+perussairaus # 4.IVF
  Rusakkonen #1/2017 #1. #ikä # 5.IVF/ICSI 2.PAS
  Summerblues #2/16 #1. #selittämätön # 1.IVF/ICSI
  Taival #8/15 #1. #siittiöt # 2.IVF/ICSI 1.PAS
  Toivo2016 #3/13 #1. #ikä, johdin poist. ym # 6.IVF
  Tuimatar #10/2016 #1. #selittämätön/ siittiövasta-aineet #1. IVF
  Uneksija17 #4/15 #1. #pcos/selit. # 1.IVF/2.PAS
  Wintersun #12/10 #siittiöt # 1.IVF/ICSI tulossa

  Piinailijat:
  Lallastiina
  11.11. (3pv)
  Rusakkonen 9.11. (5pv)
  Ihanapa 10.11. (3pv)
  Neppari123 7.11

  :love: Plussat 2017 :love:
  Marras:
  marrasmai 5.ICSI (5pv)
  Joulu:
  Zoona 2.IVF/3.PAS (3pv)
  gemmy 3.IVF/1.PAS (tm)
  Domi 4.IVF/1.PAS (tm)
  lullaby 7.IVF (5pv)
  Daim1 1.ICSI/1.PAS (tm)

  :love: Plussat 2018 :love:
  Tammikuu:
  Ravishing (luomu)
  An1z81 1.IVF 1.PAS (tm)
  Choco coco 1.IVF 1.PAS (5pv)
  joskusvielä 3.IVF PAS (6pv)
  Helmikuu:
  Piinailija 2.IVF/ICSI (kem)
  Iiris80 1.IVF (5pv)
  kop kop 1.ICSI 3.PAS (5pv)
  Maaliskuu:
  Amagara82 2.IVF 2.PAS (6pv)
  Jantzu 3.ICSI (kem)
  Huhtikuu:
  Ckk 1.ICSI (5pv)
  Toivo2016 6.IVF (kem)
  mmmoi 1.ICSI 3.PAS (5pv)
  Jantzu 3.ICSI/1.PAS (ku)
  kettuperhe 1.IVF (2x3pv)
  An1z81 1.IVF/2.PAS (5pv)
  Toukokuu:
  Voyage 2.ICSI (ku)
  Miitta37 1.IVF/1.PAS (5pv)
  Kesäkuu:
  Toiveikas81 3.ICSI (5pv)
  Fainatus 1.IVF/1.PAS (4pv)
  Heinäkuu:
  Ismundo 1.IVF/2.PAS (5pv)
  BabyMaybe (luomu)
  Elokuu:
  -dino- 2.IVF/2.PAS (6pv)
  Syyskuu:
  Ihanapa 2.ICSI/1.PAS (3pv) (km)
  rouvaNiisku 1.IVF/2.PAS(4pv)
  Sunflower33 1.IVF/1.PAS (3pv)
  Mandala 2.IVF/2.PAS (5pv)
  Nipsu_78 2.IVF/1.PAS (3pv) (km)
  atvk87 1.ICSI/2.PAS (5pv)
  Lokakuu:
  love- 3.IVF/ICSI/1.PAS (4pv)
  Marraskuu:
  adelmiina_ 3.IVF/2.PAS (5pv)
  hillan_kukka 4. IVF/1.PAS (5pv)
  vipe1986 2.ICSI 2.PAS (4pv)

  Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos :)
   
  #15721
 22. kate_koo

  kate_koo Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2018
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  7
  @Lallastiina tarkempaa ei ole tutkittu, mutta miehen hoidettu kivessyöpä+tuhoutuneet tiehyet selittävät melko paljon miksi siittiöt eivät ”ole tottuneet” liikkumaan.(n)

  @Anemonee pakkaseen ei jäänyt mitään kun yhtä hoitoa varten sulatettiin kaikki kahdeksan olkea, jotta saatiin parhaat mahdolliset käyttöön kun kerätyt 7 munasolua oli ”priimaa”..pelattiin upporikasta tai rutiköyhää ja nyt oli huono pakka..

  @vipe1986 onnea plussasta!:)

  Nyt levätään tovi ja kerätään ajatukset ja mietitään uutta sotasuunnitelmaa. Tästä se lähtee:sneaky:
   
  #15722
 23. Anemonee

  Anemonee Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2018
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  33
  @kate_koo huh, rankkoja taustoja löytyy teiltäkin. Onko teillä siis kuitenkin mahdollista saada lisää siittiöitä? Kivesbiopsialla?
  Lepääminen kuulostaa hyvältä, tsemppiä sotasuunnitelman miettimiseen (y)

  Mietin tuota lepoasiaa itsekin, ehkä kroppa nyt ei suostu yhteistyöhön kun kaipaa lepoa..?! Tässä on nyt kuitenkin pari kuukautta tahkottu näitä hoitoja ilman mitään taukoa, aina on joko tabletti- tai pistoslääkkeet menossa ja millon mikäkin kp tai pp.. (n)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15723
 24. neppari123

  neppari123 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2018
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  15
  onnittelut plussanneille! :love: Mulla huomenna virallinen testauspäivä. Eilen tein testin ja negalta se näytti, tai ehkä jos kuvittelee niin joku viivan paikka siinä oli. Vaan varmasti viivan paikka. On kyllä kirves heitetty kaivoon, kai siinä olisi jo ollut edes joku haamuviiva jos olisi raskaus alkanut (?) :cry::cry::cry:
   
  #15724
 25. Lallastiina

  Lallastiina Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  750
  Saadut tykkäykset:
  263
  @kate_koo Pahoittelut tosiaan kurjasta lähtötilanteesta. Siitä näköjään jo esittelyssä mainitsitkin, mutta se ehti jo unohtua välissä... Mukavaa taukoa! Se tekee aina hyvää.

  Epämääräiset testit jatkuu. Sain haamun hailuraa taas, aika sama kuin eilen eli paljain silmin juuri ja juuri näkyy, näytöllä ei. Sunnuntainen edelleen vahvin jos sitä nyt voi sellaiseksi kutsua, eli Pregnylin jäänteitä ainakin siinä...
   
  #15725
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti