IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Viestiketju alueella 'Lapsettomuus' , aloittaja Läiti, 16.05.2014.

 1. Anemonee

  Anemonee Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2018
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  33
  @hillan_kukka mielenkiintoista! Sepä tässä on hankalaa, yrittää vielä olla stressaamatta ja lopulta sitä stressaa sitä että stressaa. Tehtiinkö sulla hoidoissa jotain eri tavalla kun nyt onnistuminen tuli? :)
   
  #15726
 2. hillan_kukka

  hillan_kukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2018
  Viestejä:
  118
  Saadut tykkäykset:
  93
  @Anemonee sen verran muutoksia, että pitkä hoito ja pitkä viljely eli blastoiksi asti viljeltiin. Ja PAS oli ensimmäistä kertaa lääkkeellinen.
  @Lallastiinalle sormet ja varpaat pystyyn, jospa se haamu siitä vahvistuu!!(y)

  Ei se täälläkään ole vielä mikään varmaa, muuta kuin, että plussa on viimein tasavahva ja cb näytti viimein 2-3 viikkoa raskaana. Hcg oli kuitenkin hyvin alhainen, joten tappiofiiliksissä ollaan:(
   
  #15727
 3. marrasmai

  marrasmai Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2016
  Viestejä:
  659
  Saadut tykkäykset:
  266
 4. Anemonee

  Anemonee Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2018
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  33
  @hillan_kukka saitteko te useita blastoja pakkaseen? Uh, näköjään se piina jatkuu vielä plussan jälkeenkin, tsemppiä! Mitä oon lukenut niin eikös se Hcg-veriarvo voi aluksi laahata jäljessä ja silti olla kaikki hyvin..?(y)
   
  #15729
 5. hillan_kukka

  hillan_kukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2018
  Viestejä:
  118
  Saadut tykkäykset:
  93
  @marrasmai tänään on 5+3

  @Anemonee saatiin kaksi eli yksi jäljellä. Ei loppunut piinapäivät ainakaan täällä:unsure: näinhän se voi olla, että laahaa aluksi perässä. Tuo googletus on varmaan pahinta, mitä tässä vaiheessa voi tehdä. :D
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15730
 6. marrasmai

  marrasmai Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2016
  Viestejä:
  659
  Saadut tykkäykset:
  266
  Mulla oli se arvo 17 jotain rv 4+1, eli varmaan about samoissa kun sulla 5+3. Mulla oli siis tosi matala, mutta tuplaantu normaalisti. Suosittelen käymään uudessa verikokeesa. Tsemppiä!
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #15731
 7. Lallastiina

  Lallastiina Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  750
  Saadut tykkäykset:
  263
  Äh, ei tainnut tärpätä eka yrityksestä. No, olis se aika ihme ollutkin... Rintojen arkuus hävinnyt melkein kokonaan, eikä oo yhtään "raskaana oleva" olo. Mieliala synkeä. Aamuinen PC näytti, jos mitään, niin vain jotain entistäkin hailumpaa, tänään siis 9 päivää siirrosta ja 2 viikkoa irrotuspiikistä. Alkaa tää äitin nurkissa asuminenkin ottaa päähän, mutta jos ens kiertoon tehtäis heti PAS niin ei kai täältä oikein kannata kotiinkaan lähteä vaan parin viikon takia. Toisin sanoen pitäis sitten asua täällä vielä toinenkin kuukausi (n). Plääh.
   
  • En tykkää En tykkää x 1
  • List
  #15732
 8. millionnea

  millionnea Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2013
  Viestejä:
  793
  Saadut tykkäykset:
  94
  Te joilla ollut pitkä kaava niin kysymys.
  Eli menkkojen oletetaan ohjeissa alkavan noin viikko nenäsumujen tms jälkeen. Eli mulla niiden pitäis alkaa ihan just nyt. Miten edetään jos ne ei alakaan nyt vaan esim viion pääst kun on eka ultra? Tai sit vast viikon pääst tai....
   
  #15733
 9. hillan_kukka

  hillan_kukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2018
  Viestejä:
  118
  Saadut tykkäykset:
  93
  @millionnea meillä ainakin sanottiin, että silloin siirretään ultraa tai koko hoitoa. Mullakin meni tosi täpärälle.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15734
 10. Nipsu_78

  Nipsu_78 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2018
  Viestejä:
  85
  Saadut tykkäykset:
  55
  Onnittelut plussanneille!:love::love::love: Teitä onkin ihan mukavasti!
  Ja tietenkin isoja pahoitteluita epäonnistuneista hoidoista ja negoista! Voimia uusiin suunnitelmiin!
  Toivottavasti te piinailijat saisitte sen parhaan tuloksen:love:

  @Nomini olitko jo akupunktiossa? Itselläni on huomenna ensikäynti..odotan mielenkiinnolla. Olen ollut kerran aikaisemmin, kesällä ulkomailla ex tempore mainoksen uhrina. Tuskimpa siitä haittaakaan oli:) mutta mitään suosituksia en saanut. Paitsi että yrittivät lopussa myydä jotain kiinalaisia valmisteita, joita en ostanut.

  Omat kuulumiset muutoin: odottelen menkkojen alkua. Vähän epäselvä tilanne km jälkeen, kun välissä oli pari tiputtelupäivää (vain vähän väriä tuli) ja sitten ultrassa ne kaksi follia, joista en saanut tikulla ovulaatiota (tein huvikseni testit). Olin syönyt tämän kuun alusta Progynovaa, joka lopetetaan sitten jos ja kun menkat alkavat ja siirryn 3.ivf:n hoitokaavioon, joka alkaa Elonvalla. Voi kun ny kroppa toimisi ja menkat tulisi vaikka huomenna!
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #15735
 11. Rusakkonen

  Rusakkonen Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  1 093
  Saadut tykkäykset:
  607
  @Nipsu_78 - Olen utelias, etta mihin akupunktiopaikkaan suuntaat? Mielenkiinnolla kuulisin sitten mielipiteesi! :)
   
  #15736
 12. Nomini

  Nomini Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2018
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  15
  @Nipsu_78 olem käynyt nyt kierron alettua kaksi kertaa ja vielä pitäisi parin päivän sisään siirrosta käydä kerran. Jos nyt niin pitkälle edes päästään...

  @Rusakkonen maria eklöfiä on suositeltu jossain ja sitä kautta löysin hänet. Vaikea arvioida kuinka hyvä on, kun ei ole muita kokemuksia, mutta ihan kivalta on hoito tuntunut ja se on paljon se ottaen huomioon että olen piikkikammoinen

  Täällä siis odotellaan ovulaatiota että saadaan sovittua siirtopäivä. Eilen ultrassa näytti hyvältä ja ovulaation pitäisi tapahtua minä hetkenä hyvänsä. En vaan tiedä missasinko sen aamulla ja nyt epäilyttää pitäisikö käydä huomenna tarkistaa tilanne... klinikalta käskettiin seurata huomiseen. Kaduttaa jo että pyysin vaihtaa lääkkettömään pas:iin kun ensin piti olla lääkkeellinen, mutta aloin pitää kirjaa kierrosta ja se näytti keväällä ihan toimivalta mutta nyt en luota enää yhtään.
   
  #15737
 13. Katti75

  Katti75 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2016
  Viestejä:
  242
  Saadut tykkäykset:
  188
  @Jantzu , onpa hienoa että saatte vielä yhden hoitokierroksen julkisella! (y) Toivottavasti pitkä kaava toisi teille hyviä tuloksia.

  @justhope , kyllä mun mielestä jo kolmen epäonnistuneen siirron jälkeen voi ERAa harkita. Onhan se tietysti iso taloudellinen kirpaisu (noin tonnin luokkaa suunnilleen) varsinkin kun hoidot jo muutenkin maksaa.

  @Mariah33 , onnittelut hienosta painonpudotuksesta! Yritän ottaa mallia.:)

  @kate_koo tervetuloa mukaan! Olipa huono tuuri ekassa hoidossanne. :cry: Pääsettekö tekemään uuden hoidon heti seuraavaan kiertoon?

  @vipe1986 ihanaa, onnittelut hyvästä veritestituloksesta! :love:

  @Lallastiina , sullahan on kuitenkin vielä monta päivää varsinaiseen testipäivään? Voisko olla että ne aiemmat viivat olisivat olleet irrotuspiikin jäänteitä ja nyt poistuneet, mutta "oikeaan" viivaan vielä mahdollisuus? Pidetään peukkuja että sieltä kuitenkin vielä plussa tulisi.

  @millionnea , tsemppiä odotteluun ja sumutteluun! :) Minäkin olen nyt tehnyt kaikenlaista mikä pitää sitten jättää väliin kun alkio on kyydissä: punaiseksi jätettyä pihviä, salmiakkia, viikonloppuna pari olutta...

  @Anemonee , voi itku jos sulta nyt peruuntuu tämä hoitokierros. Turhauttavaa kun on niin vaikeasti ennakoitavissa oman kropan toiminta. Mulla esim. ei koskaan omat tuntemukset kerro mitään siitä mitä oikeasti tapahtuu, joten aina on vähän ylläri mitä ultrassa milloinkin näkyy.

  @neppari123 pahoittelut negasta. :( Teitkö kuitenkin tänään vielä uuden testin?

  @Nipsu_78 , hyvä että suunnitelmat selvät, toivottavasti alkaa vuoto pian ja pääset aloittamaan!

  @hillan_kukka älä vielä lannistu! Kannattaa ottaa uusi arvo niin näkee mitä tahtia on nousussa. Yksittäisessä arvossahan voi olla tosi iso vaihtelu henkilöiden ja raskauksien välillä.

  Mulla siirtopäivä lähestyy (perjantai). Suhtaudun luottavaisesti siihen että nyt saan alkion kyytiin, koska ovat valmiita blastoja eli vain sulatuksesta pitää selviytyä, ja käsittääkseni nykyään on todella harvinaista että alkiot sulatuksesta kärsii. En oikein tiedä miten päin olisin, toiveet ovat aina korkealla mutta sen verran pettymyksiä tullut vastaan, että samanaikaisesti miettii, miten tämä nytkään voisi onnistua. Inhottaa jo etukäteen se tyly tunne jos vuoto alkaa jo ennen testipäivää tai jos saa taas tuijotella negaa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15738
 14. nyuu

  nyuu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2018
  Viestejä:
  454
  Saadut tykkäykset:
  117
  Moikka! Ajattelin hypätä nyt tällekin puolelle!

  Oon 23-vuotias, kaksi ivf:ää takana. Syynä alhainen amh (0,6). Eka ivf oli naikkarilla pitkällä kaavalla, josta tuloksena kuusi solua, yksi alkio ja yksi keskenmeno. Polku naikkarilla päättyi siihen, ja seuraavaksi felicitakseen. Felicitaksessa flare up-kaava, 5 solua joista nolla alkiota. Tulos oli murskaava. Tuosta täysin pieleen menneestä hoidosta alkoikin aika syvä masennuskausi joka oikeastaan jatkuu vieläkin. Me varattiin aikaa jo lahjasolujonoon ja ollaan henkisesti valmistauduttu siihen että ainoa tapa saada vauva meidän perheeseen on lahjamunis.

  Mies ja kaverit saivat kuitenkin tsempattua, ja mentiin kuulemaan 2nd opinion Dextraan. Felicitaksessa meille olisi lähdetty tekemään mini-ivf jonka tulokset on olleet tosi nihkeitä eikä oikein ittelläkään ollut mitään uskoa koko hoitomuotoon. Dextrassa käynnin jälkeen sai pienen pisaran toivoa, ja nyt lahjasolujono on hetkeksi jäässä ja koklataan omilla soluilla, kun viimeisimmässä ultrassa follikkeleja näkyi jopa 12:geek:

  Kuitenkin edellinen täysin pieleen mennyt hoito pelottaa ja kovaa! :cry: Psyyke ei kestä toista yhtä kamalaa kokemusta kuin se, että kipeän punktion ja rankan hoitojakson ja muhkean laskun vastikkeeksi saa puhelun siitä että kaikki mitä kävi läpi oli turhaa. Lahjasolua ei oo unohdettu ja kokoajanhan sitä ajatusta täytyy työstää. Lääkäri kuitenkin oli toiveikas ja uskoi että mahdollisuus omasoluhoidoilla onnistumiseen on olemassa.

  Niin ja meillä siis kolme raskautta takana, kaksi luomua vuonna 2016, mut menivät molemmat kesken rv6:lla, ja nyt toukokuussa tuon ekan ivf:n papu joka ei sitten jaksanutkaan pysyä kyydissä.
   
  #15739
 15. hillan_kukka

  hillan_kukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2018
  Viestejä:
  118
  Saadut tykkäykset:
  93
  @nyuu rankkoja kokemuksia sinulla takana. Toivon sydämestäni, että kolmas kerta toden sanoo. Onneksi nuita vaihtoehtoja vielä on, jos omat solut eivät toimi.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15740
 16. BlackCat

  BlackCat Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2014
  Viestejä:
  235
  Saadut tykkäykset:
  127
  Onnea plussanneille :love:

  Vau mikä painon pudotus @Mariah33 (y)
  Itsekin olen yrittänyt vähän tiputtaa tässä ennen hoitoja. 2,8kg on nyt 5 viikossa lähteny.

  @Lallastiina Toivottavasti sieltä alkaa haamuviivaa vielä piirtymään. Josko se olisi niin kuin @Katti75 sanoi, että irroituspiikki haihtuu ja seuraava viiva on vasta tuloillaan :rolleyes:

  @Katti75 Minäkin murehdin jo nyt alkioiden sulamista, vaikka en edes tiedä milloin päästään tosi toimiin... Tsemppiä ajatusten kanssa, onneksi huominen on jo ihan pian ja kuten sanoit, kyllä ne yleensä sulatuksesta selviävät (y)

  Ei kaikilla nouse yhtä nopeasti hcg, joten älä vielä heitä pyyhettä kehään @hillan_kukka

  Tervetuloa @nyuu Toivon todella, että seuraavasta hoidosta tärppäisi ja saisitte vauvan syliin asti! Rankka taival teilläkin takana :(

  Oli moni muukin kenelle piti kommentoida, mut nyt en tietysti muista mitä :whistle:

  Täällä vaan odotellaan sitä 29 päivä ja hoitosuunnittelua. Toivon salaa, että ennen joulua ehdittäisiin saamaan alkio kyytiin. Mulla kun alkaa ihan samoihin aikoihin uusi kierto kun tuo suunnitteluaika on.. Vaikka yritän järkevänä ajatella, että tuskin se niin nopeasti onnistuu niin tiedän sen kirpaisevan paljon jos siihen ei tämän vuoden puolella päästä :unsure:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15741
 17. Lallastiina

  Lallastiina Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  750
  Saadut tykkäykset:
  263
  @nyuu Tervetuloa! Teillä on kanssa kova tausta, varmasti ottaa koville tuollainen hoitojen täysi epäonnistuminen ja sitten vielä keskenmenot päälle. Sama pelko on itselläkin kun niitä on takana kolme, että mitä jos taas... Hyvä kuitenkin että saatte vielä omilla soluilla yrittää, toivotaan että tuottaa tulosta!

  Tsemppiä @Katti75, toivottavasti pääsette siirtoon (y)! Minäkin ehdin eilen pohjamudissa rypiessäni murehtia niitä meidän kahta pakkasessa olevaa, ettei nekään varmaan sulatuksesta selviä.

  @BlackCat Toivotaan, että onnistuu ennen joulua (y)!

  Kiitos kaikille rohkaisusta, tänään taas parempi mieli. Virallinen testipäivähän on siis vasta sunnuntaina, mutta eihän meikäläinen millään pystynyt sinne saakka odottamaan. Tuli postissa uusi satsi testejäkin, Sofi-merkkisiä. Pari pakettia 25 mlu ja pari herkkää puikkotestiä. No siihen herkkäänhän olin taas saavinani jotakin haamun varjon aavistusta näkyviin :rolleyes:. Ei tartu oikein kameraan kuitenkaan. Tosta voi kurkata jos haluaa: http://aijaa.com/Va7zQx
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #15742
 18. Noran

  Noran Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2018
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  14
  Tänne on taas tullut valtavasti tekstiä muutamassa päivässä, mukavaa kun on aktiivista keskustelua! Plussiakin oli ropissut muutamalle, onnittelut teille <3 Ja pettymyksiä kohdanneille suuret halaukset <3

  Minulla on ollut töissä tosi kiireiset pari viikkoa ja tällä viikolla jouduin myös luopumaan rakkaasta lemmikistä. Tiistaina kuitenkin sain surun ja stressin keskelle muuta ajateltavaa, kun hain kauniin 3-päiväisen alkion kyytiin :love: Kaksi oli sulatettu ja toista vielä jatkoviljeltiin siirron jälkeen, mutta se alkio päätyi lopulta roskiin. Toivottavasti tämä siirretty oli sitten parempilaatuinen. Siirto oli omasta mielestäni aika myöhään, keskiviikko illalla myöhään sain ovisplussan, alkio otettiin sulamaan maanantaina ja siirrettiin siis tiistaina kolmepäiväisenä. Sen vuoksi itsellä ei oikein meinaa riittää usko tähän kiertoon :unsure: Tukilääkkeenä ensimmäistä kertaa Terolut ja on kyllä mukavaa, kun valu pöksyihin mitään ylimääräistä :D

  Minut voi merkata piinailijoihin
  Noran 17.11. (3 pv)


   
  #15743
 19. vipe1986

  vipe1986 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2013
  Viestejä:
  255
  Saadut tykkäykset:
  147
 20. nyuu

  nyuu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2018
  Viestejä:
  454
  Saadut tykkäykset:
  117
  @Noran tsemppiä piinailuun:):love:

  Mä vähän heikosti oon ehtinyt lueskella ketjua taaksepäin, joten hyppään nyt tässä tosiaan keskusteluun mukaan! Sen verran tosiaan huomasin et paljon on plussia tullut, onnea teille <3

  Meillä tosiaan nyt seuraava pykälä ois lopettaa pillerit huomenna. Tääkin ihmetytti: felicitaksessa käskettiin aloittaa pillerit ja käyttää niitä pistosten alkuun saakka, koska näinollen saadaan parempia soluja. Dextrassa taas sanottiin pillereiden heikentävän solujen laatua jos niitä käyttää liian pitkälle!:censored: Lääkäri siis määräsi että lopetan ne jo nyt vaikka vasta kp 20 on menossa. Sit Elonva-pistos pitäis laittaa ens viikolla! Jännä nähdä miten se toimii. Mulla viimehoidossa oli menopur käytössä, jonka pistäminen oli kamalaa ja joka aiheutti sit kaiken kivan lisäks allergisen reaktionkin...o_O
   
  #15745
 21. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 067
  Saadut tykkäykset:
  1 456
  Tunnun nyt vain kirjoittelevan omaanapaa, mutten oikein voi/osaa osallistua hoitoihin liittyviin juttuihin, kun ei näytetä sinne asti ikinä pääsevän.
  2vkoa sitten oli 2. Sähkösilmukkahoito. Eilen soitto lääkäri ja valitettavasti ei vieläkään kaikki pois, positiivista ettei ole kohtuun päin levinnyt ja enää pitäisi olla yksi kohta. Aiemmalla 2 kerralla koko kohdunsuun alue. 2vkon päästä uusiksi, joudun siis sen hoidonsuunnitteluajan siirtämään, osuisi samalle päivälle ja tämä nyt täytyy saada hoidettua.

  Kuvittelin että tämä joulukuu olisi erilainen, että olisi edes jotain positiivista tulossa, mutta 8v yritystä tulee täyteen täysin samanlaisena. Ei mitään toivoa plussasta.

  Parempia juttuja teille muille toivoen! Ja paljon plussia, hyviä munasoluja ja alkioita! Tsemppiä! Ehkä vielä joskus pääsen kertoilemaan kivempia juttuja.
   
  • En tykkää En tykkää x 6
  • List
  #15746
 22. Nomini

  Nomini Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2018
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  15
  Tsemppiä kaikille ja, @Wintersun voimia matkallenne ❤️ Lapshaaveissa rankkaa on epätietoisuus, toisaalta se oma hetki voi olla ihan nurkan takana mutta kun sitä ei tiedä eikä ole varmoja lupauksia.

  Täällä on loppuviikko mennyt vähän pohjilla. Folli oli ultrassa alkuviikosta jo niin ohi että veikkasivat ovulaatiota ihan lähipäiviksi. No ja nyt en tiedä missasinko sen ja olen testannut hulluna oireiden vuoksi. No tein jo päätöksen että antaa mennä tämä kierto ohi ja pyydän sittenkin seuraavaan lääkkeellisen kun menee niin säädöksi muuten. No nyt niitä limoja on alkanut tulla ja käskivät testailla viikonlopun yli joten EM nyt tiedä tuleeko tähän kiertoon sittenkin yritys. Ja uskallanko tuhlata tähän kiertoon kun vaikuttaa vähän epämääräiseltä. No jos ei nyt onnistu niin ehdin tekemään töitä seuraavan eteen vielä vähän.
   
  #15747
 23. Nipsu_78

  Nipsu_78 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2018
  Viestejä:
  85
  Saadut tykkäykset:
  55
  @Wintersun toivottavasti saat vihdoin viimeisen ja onnistuneen hoidon vaivaasi!! Ja sitten tämä projekti käyntiin vaan!
  @nyuu kuulostaa hyvältä tuo uusi kaava! Jospa se olisikin se toimiva juttu!
  @Rusakkonen kävin sun suosittelemassa paikassa Fredalla, se oli yksi niistä mitä itsekin löysin vaihtareiksi. Tykkäsin kyllä, ja uskon että sieltä saa apua. Mutta mun ongelma oli jo mennessä maksupolitiikka. Ja sitten kun siellä annettu suositus olisi käydä viikottain useita kertoja, niin en vaan voi. Yritin kysyä jos tulisin vain kerran, pari, mihin aikaan kannattaisi. Mutta se jäi epäselväksi. Itse tulkitsisin, että ennen (ja jälkeen) siirron olisi sellaisia ajankohtia. Kävin jo siis kaksi kertaa. Voi olla että mulla jäi tähän..

  Eilen illalla ilmeisesti rajumpi pms..suutuin perheenjäsenelle eräästä asiasta ja sen jälkeen itkusuus ja tosi synkkä ja masentunut mieli. Onneksi oli jo myöhäistä ja menin nukkumaan. Tänään heräsin aivan liian aikasin, mutta onneksi se kamalin olo poissa. Mulla oli vastaavaa viime vuonna joulukuussa, tiedä sitten liittyykö tähän kaamokseenkin. Ja ainakin hormonit voi olla sekasin, kun normaali kierto vähän hakusessa. No jospa tuo ennakoisi menkkojen alkua ja pääsisin sitten hoitokaavaan. Jos olisi ollut normaali kiertoni, olisin jo tänään pistänyt Elonvan. Ja saanut lopettaa Progynovan, nyt niitä pitää edelleen popsia..
  Ei tullut kovin valoisa kirjoituskaan, mutta onneksi on viikonloppu ja voi valita mitä haluaa tehdä:)
   
  #15748
 24. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 067
  Saadut tykkäykset:
  1 456
  Kiitos kaunis @Nomini ja @Nipsu_78

  Soittelin lapsettomuuspolille eilen ja ensin ajanvaraukseen joka olikin väärä paikka, ivf-hoitajalle seuraavaksi ja siirsi minun aikaani. Oli ihanan kuuloinen ihminen toisessa päässä. Ja sain ajan yllätyksekseni jo joulukuuhun. Voi että, kyllä se piristi tää pettyneen mieltä. Luulin ja pelkäsin jo joutuvani odottamaan jonnekin ensivuoden puolelle reippaasti. Tätä aikaa kun ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa siitä lähtien kun lähete on hankittu (8kk) ja paljon enne sitä kun jo puhuttiin hoitoihin menosta.

  Toivottavasti tälle ajalle nyt päästään ja kolmas kerta toden sanoo tuossa sähkösilmukassa.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #15749
 25. millionnea

  millionnea Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2013
  Viestejä:
  793
  Saadut tykkäykset:
  94
  Voi kuinka onnellinen olenkaan taas menkoista (ja nää olis viimeset vähään aikaan <3)! Ei tartte siirtää nollaultraa joka siis tiistaina! Ens viikolla taas mennään kohti uutta. Toivotaan et sumut auttaneet. Päätä jomottolee ja mieliala ollut aika pasiivinen toisaalta melko enrginen :)
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #15750
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti