IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Viestiketju alueella 'Lapsettomuus' , aloittaja Läiti, 16.05.2014.

 1. BlackCat

  BlackCat Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2014
  Viestejä:
  234
  Saadut tykkäykset:
  127
  Voi kurja, ettette päässeet siirtoon :(@nyuu

  Onnea @neppari123 ja @Taival

  Mitenkäs @justhope n testaukset on menneet?

  @Lallastiina Ymmärrän kyllä, oon itekin oikea himotestaaja. Nytkin kului varmaan 20 testiä ovista bongatessa, vaikka huomattavasti pienemmällä määrällä olisin sen bongannut :whistle:

  Koko aamupäivän pelkäsin soittoa, että alkio ei ole selvinnyt. He siis päättivät sulattaa vain yhden... Onneksi soittoa ei kuulunut ja iltapäivällä sain lääkärin sanoin "täydellisesti sulatuksesta selvinneen" alkion kyytiin :love: Nyt vaan vähän punkkua iltaisin ja mahdollisimman rennosti... Joopajoo, osaiskin olla :rolleyes:
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #15951
 2. Lallastiina

  Lallastiina Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  750
  Saadut tykkäykset:
  263
  Jes @BlackCat onnea nyt piinailuun!

  Testisatsi tuli tänään, sitä merkkiä joka viime kesän km-raskaudesta näytti hailuinta haamua jo dpo10. Nyt vaan näytti blankoa, siirrosta 9 pvää...

  @Suvipilvi tervetuloa takaisin! Kuulostaapa kummalta nuo sun viimeaikaiset ilmiöt, toivottavasti asia selviää ja pääsette pian siirtoon.
   
  #15952
 3. BlackCat

  BlackCat Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2014
  Viestejä:
  234
  Saadut tykkäykset:
  127
  Ai niin ja tervetuloa takaisin @Suvipilvi!
  Paljon on teillekin sattunut ja tapahtunut..

  Sen unohdin kirjoittaa aiemmin, että jos joku päivittää, niin minut voisi laittaa piinailijoihin, siirretty 5.12. 1x 2pväinen alkio, testipäivä 19.12.

  Voi harmi @Lallastiina Täällä peukut vielä silti pystyssä jos kuitenkin jotain alkaisi vielä testeissä näkymään!
   
  #15953
 4. justhope

  justhope Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2016
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  108
  Ei täällä testailut oo sen kummemmin menneet, vahvasti pelkään että kai tämä vaan on rfsu-testien kuuluisaa viivanpaikkaa mitä on tullut. Olen siis nyt viime kerran jälkeen testannut eilen ja tänään, illalla kummatkin. Rfsu:n testiin tulee ihan sen muutaman minuutin sisään eli testiajalla jotain hämyisää viivan tapaista, hieman vielä haaleempia ollut kuin tuo eka toissapäiväinen. Eilen tein myös toissapäiväseen tapaan pregcheck-testin samalla, se oli ihan nega. Tänään niitä ei ollut enää kaapissa niin ei voinut tuhlailla testeja turhanpäiväseen vertailuuni, heh...

  Ehkä eniten tässä mietityttää että se viivanpaikka tulee jo testajalla. Kun aiemmin jos jotain siihen viittaavaa on ollut, se on tullut relusti testiajan jälkeen, ja suurinpaan osaan testejä (rfsu:n siis) ei ole mitään tullut vaan puhas nega aiemmin...

  Noh perjantaina selviää kyllä totuus kun on verikokeen aika ja virallinen testipäivä.
   
  #15954
 5. Katti75

  Katti75 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2016
  Viestejä:
  238
  Saadut tykkäykset:
  187
  @nyuu voi miten kurjia uutisia :cry: Halaus ja osanotto. Onko teillä tulossa lääkäriaika, jossa voisi miettiä, voiko jotain tehdä toisin jotta mahdollisuudet paranisivat?

  @millionnea voi ei... :cry: Tuntuu todella epäreilulta, että TYKS ei jatka enää hoitojanne. Ymmärrän tosi hyvin pettymyksen tunteesi. Kovasti voimia. Olisiko teillä mahdollisuutta jatkoon yksityisesti?

  @gemmy tosi hyvä määrä alkioita! Hyvä että olet pärjännyt ilman Buranaa. Onko Panadolista mitään apua? Sen suhteenhan ei ole mitään rajoitusta.

  @Nomini , @Taival ja @neppari123 , lämpimät plussaonnittelut teille! :love:

  @BlackCat paljon onnea kyytiläisestä ja tsemppiä piinailuun!

  @Taigariina pahoittelut että jäi negaksi. :( Toivottavasti et joudu odottelemaan pitkään seuraavaa hoitoa.

  @WishingUponAStar ja @Mariah33 tsemppiä tulevaan punktioon, toivotaan hyvää saalista!

  @AuroraK ihanaa että siirto lähestyy! Toivottavasti tällä kertaa kaikki sujuu hyvin.

  @Missukkaliini tervetuloa mukaan! Onko sulla siis perjantaina se varsinainen testipäivä? Kyllä mä jatkaisin vielä tukilääkkeitä sinne asti varmuuden vuoksi. Oireettomuudesta ei tarvitse välittää, mulla ei ole missään alkaneessa raskaudessa (yht. 3) ollut oireita vielä piinailuvaiheessa eikä heti plussan jälkeenkään.

  @julie_ onpa ihan älyttömän turhauttavaa että väkisin yrittävät täysin luomukiertoon saada siirtoa onnistumaan, jos kierto on epäsäännöllinen ja ovulointi epävarmaa. Toivottavasti jatkossa löytyisi yhteinen sävel ja ovulaatiota voisi vaikka lääkkein avittaa (letrot) jos ei varsinaisesti lääkkeellistä siirtoa tehdä.

  @kirsillevauva miten suunnittelukäynti meni? Onko vielä alustavaa aikataulua suunniteltu?

  @Lallastiina toivottavasti vain liian aikaisesta testiajankohdasta kyse. Katoin että sulle oli siirretty 2 kolmipäiväistä, joten hyvin ehtii vielä!

  @Suvipilvi tervetuloa! On tosiaan erikoista että voi olla tuon kokoinen folli samalla kun hcg on koholla ja vuotaa. Toivottavasti kohtu tyhjenee itsestään eikä lääkkeitä tarvittaisi. Tsemppiä odotteluun.

  @Haaveilija91 tervetuloa sinullekin! Pidetään peukkuja että siitä terveeksi testatusta alkiosta nyt raskaus lähtee käyntiin. On kyllä hienoa että nykyään on mahdollisuus myös tällaisiin hoitoihin.

  @justhope toivottavasti rfsu-testien hailakka viiva vahvistuu ja alkaa näkyä niissä pregcheckeissäkin. Kyllä siinä laittamassasi kuvassa on jotain näkyvissä, vaikea uskoa että tuollaista tulisi jos mitään ei olisi tapahtumassa. Peukut pystyssä täällä! (y)

  Mä odottelen varhaisultraa johon on enää 5 päivää aikaa. En ihan täysin usko tätä todeksi ennen kuin sen näen, sen verran tuoreessa muistissa on puolen vuoden takaiset karut kokemukset. Elelen siis eräänlaisia piinapäiviä nytkin.
   
  • Tykkään Tykkään x 6
  • List
  #15955
 6. WishingUponAStar

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2018
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  45
  Irrotuspiikki laitettu, ja päänsärky alkoi melkoinen. Urakalla myös jomottanut koko päivän ja turvotusta. Huominen on pieni keikkatyö, täytyy yrittää löytää mahdollisimman mukavat vaatteet. Tsemppiä @Mariah33 - perjantaihin paljon hyvää energiaa. Lueskelin tätä ketjua kauempaakin tänään, kyllä jokaiselle toivoisi sen yhden pienen onnenpotkun suotavan vielä ❤️
   
  #15956
  Viimeksi muokattu: 05.12.2018
 7. Rusakkonen

  Rusakkonen Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  1 066
  Saadut tykkäykset:
  597
  Heippa kaikille! No nyt tanaan oli kohdun rapsutus ja tankattiin myos ferritiinia. Otettiin myos DHEA-tasoihin ja testosteroniin liittyvat kokeet, jotta nakee, kannattaako DHEA:a syoda vai ei. Otettiin jalkeen kerran kilpirauhaskoe. Muuta ei keksitty ottaa. :) Uutta siirtoa suunnitellaan tammikuun toiselle viikolle. Tama on sitten viimeinen alkio, jossa se luovuttaja on “ihan minun nakoinen vaikkakin lyhyempi”, etta olisi hienoa, jos onnistuisi. Muutenhan sitten joskus suunnilleen helmikuun tienoilla uutta luovutushoitoa (ja minkahannakoinen sitten mahtaisi luovuttaja olla?!). Yritan myos taas varailla akupunktiohoitoja yms.

  Pahoittelut kaikille negan saaneille viela kerran - voi, kunpa osaisin ja jaksaisin paremmin tukea ja kirjoitella teille. Nyt on kylla sen verran takki tyhja, etta en taida osata, mutta on ihanaa lukea, kuinka muut ovat osanneet tukea. Minulla pyorii kaikki nyt vain oman navan ymparilla, kun on ollut niin paljon stressia ihan naistakin asioista mutta aivan erityisesti tyorintamalla, mutta yritan uida sinne positiivisuuden kierteeseen taas. :) Eikohan se tasta, kun nyt ihan oikeasti silta nayttaa, etta asunto on siis todellakin myymassa. Kauppoja suunnitellaan parin viikon paahan. Kyllä on helpotus. Ei ollut kivaa katsella online-pankissa sellaista, etta valtavat siltalainat yms. pamahtaisivat maksuun maalis-huhtikuussa, kun ei viela ollut ostajaa. Jos vaikka saisin tassa vahitellen uuden tyopaikan ja stressia alas ja vahennettya vasymysta. :)

  Uutena asiana minulla myos aminohapot ja uudet antioksidantit! Eli olen alkanut ottaa mm. asetyylikysteiinia, arginiinia, karnitiinia, glutationia, ja ylimaaraista E-vitamiinia. Yrteista ja erikoiskasveista mm. Macaa ja spiruliinaa. Muitakin ostin nyt Lifesta, kuten vihreiden kasvien yhdistelmajauheita ja kanelijauhetta, ja glutamiiinia miehelle ja/tai itselle.
   
  • Tykkään Tykkään x 5
  • List
  #15957
 8. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  2 873
  Saadut tykkäykset:
  1 318
  Niin paljon olisi kommentoitavaa.
  Tsemppiä kaikille yleisesti!

  @millionnea sinulle halusin erikseen toivottaa paljon voimia!

  Omaa sen verran että sain soitin lääkäriltä kolmannesta sähkösilmukkahoidosta ja vieläkään ei ole kaikki pois.
  Joudun leikattavaksi sitten isompaan sairaalaan. Lääkäri kuulosti olevan oikeasti pahoillaan ja toivotti Onnea tulevana ja elävänsä hengessä mukana.
  Musta taas tuntuu etten pääse tästä "löysässä hirressä roikkumisesta" ikinä pois. 2vkoa hoidon suunnitteluun.
  Tämä naistentautien lääkäri sanoi että menkää sinne vain, ettei nämä toisinaan poissulje. Kai mä sitten uskallan luottaa siihen. Olisin vain halunnut enää odottaa sitä suunnittelua. Mutta tää sama jatkuu vaan.
  Kävin maaliskuussa papassa ja smhuhtikuusta lähtien tämä epätietoisuus on ollut läsnä ja sitten siinä samalla oltu tutkimuksissa ja ensikäynnillä. :cry:

  Miehen diagnoosina muuten lukee nyt että teratotsoospermia ja mulla että "miehestä aiheutuviin tekijöihin liittyvä naisen hedelmättömyys". Oli ilmestynyt kantaan teksti elokuun käynnistä nyt joulukuussa.
   
  #15958
 9. kirsillevauva

  kirsillevauva Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2018
  Viestejä:
  1 240
  Saadut tykkäykset:
  517
  Suvipilvi, melkoisia vaiheita teillä ollut! Toivottavasti nyt kohtu tyhjenee ja pääsette pian hoitoon!

  Gemmy, Dextralla ei siirretä kahta, kysyin asiasta. Mutta pieni mahdollisuus on kahteen lapseen, sillä pakastettuja alkioita voidaan siirtää vielä 50-vuotiaaksi sakka. Olen nyt 45-vuotias. Luovuttajan punktio on viikolla 3 ja 5-päiväinen kyytiläinen siirretään mulle matkaan :) Olen niin onnellinen, ja mieskin on ihanasti lämmennyt. Meidän lääkäri, Sanna, on niin auriunkoinen ja ihana!

  BlackCat, tsemppiä piinailuun!
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #15959
 10. Mariah33

  Mariah33 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  373
  Saadut tykkäykset:
  67
  #15960
 11. Ninnupinnu

  Ninnupinnu Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2018
  Viestejä:
  69
  Saadut tykkäykset:
  54
  Palailen taasen langoille syksyn jälkeen. Takana kaksi perättäistä keskeytettyä pas menoa. Olen sairastellut paljon ja limakalvo on jäänyt toistuvasti ohuehkoksi. Nyt olisi taas uusi yritys tulollaan, viimeistä blastoa viedään. Laskeskelin, että jos aikataulu pitää, taitaa pukata testipäivää jouluaatolle. Nyt viksummat kertokaa, miten joulun pyhistä sukuloimassa selviää, jos testitulos on nega? Tuntuu turhauttavalle yrittää ylläpitää jotain pellenaamaria ja en myöskään haluaisi pilata niiden lähimpien joulua, jotka tietää hoidoista (tosin tämän viimeisen yrityksen olen salannut).
  Miten tuosta kaikesta selviää hengissä? Siirränkö testaamisen suosiolla pyhien jälkeen? Hyviä vinkkejä?
  Ihanaa, että plussanneista löytyy pitkään listalla olleita ja paljon onnea kaikille plussan saaneille. Ja hurjasti tsemppiä ihan kaikille hoitoihin! Ja Hyvää Itsenäisyyspäivää!
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #15961
 12. Ninnupinnu

  Ninnupinnu Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2018
  Viestejä:
  69
  Saadut tykkäykset:
  54
  Nimi #yritys aloitettu #mones lapsi #syy #mones hoito meneillään

  Anemonee #9/16# 1.# siittiöt nyt ainakin #2.ICSI tulossa
  Annimiina89 #4/16 #2. #munanjohtimet tukossa # 1.IVF
  Aurora #2015 #2 #selittämätön #1.IVF
  BlackCat #2014 #2. #siemenjohdinten tukos #1.icsi:n 1. pas tulossa
  Carinem #10/16 #1. #endo # 2.IVF
  CherryPie85 # 8/2018 # 2. #selittämätön/matala AMH # 3.ICSI / 2.PAS
  daim1 #7/16 #1. #selittämätön # 4. ICSI
  Domi #4/12 #1. #selittämätön # 5.IVF/1.PAS
  gemmy #08/2017 #2. #PCOS/korkea AMH #4.IVF
  Ihanapa #3/15, #1. #siittiöt #2.ICS/3.PAS
  JannaJ #-10 #2. #selit./1.tuuba/hiipuvat munas. #2.IVF
  Jantzu #-15 #1. # siittiöt # 3.ICSI/4.PAS
  julie_ #1/11 #1 #pco, siittiön laatu #1. IVF/ICSI
  KuuBe #2013 #1.#selittämätön #2.IVF/1.PAS
  Lallastiina #10/2015 #1. #munasarjavasta-aineet? # 1. IVF / 1. PAS (lääk.)
  lapsettomuutta10v #1. #munatorvet/alkioiden laatu #2.IVF
  Maravilla #2/15 #1. #selit # 3.IVF
  Mariah33 # 05/13 #1. # selittämätön/ikä # 2.ICSI
  Missukkaliini #4/2016 #0 #tuntematon syy #1.IVF
  Nennalii #2012 #1. #selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu # 2.ICSI
  Neppari123 #2015 #2 #selittämätön # 2.IVF/ 1.PAS
  Ninnupinnu #6/16 #1. #selittämätön # 4.IVF/1.PAS
  Nipsu_78 #9/17 #1. #ikä/muu tuntematon syy #3. IVF
  Noran # 1/18 # 2. # munanjohtimet poistettu # 2.IVF 3.PAS
  nyuu # ? # 1. # matala AMH # 3. IVF
  Orapihlaja89 #-16 #2. #siittiöt # 1.IVF 1.PAS
  Piikkinen #12/16 #2. #matala amh+ikä+endo+perussairaus # 4.IVF
  Rusakkonen #1/2017 #1. #ikä # 5.IVF/ICSI 2.PAS
  Summerblues #2/16 #1. #selittämätön # 1.IVF/ICSI
  Taival #8/15 #1. #siittiöt # 2.IVF/ICSI 1.PAS
  Taigariina # 1/16 #1. # endometrioosi # 1. IVF
  Toivo2016 #3/13 #1. #ikä, johdin poist. ym # 6.IVF
  Tuimatar #10/2016 #1. #selittämätön/ siittiövasta-aineet #1. IVF
  Uneksija17 #4/15 #1. #pcos/selit. # 1.IVF/2.PAS
  Wintersun #12/10 #siittiöt # 1.IVF/ICSI tulossa
  WishingUponAStar # 11/17 # 3. # ? #1. IVF

  Piinailijat:

  Nomini 1.12. (5pv)
  Lallastiina 9.12. (2x3pv)
  BlackCat 19.12. (2pv)

  :love: Plussat 2017 :love:
  Marras:
  marrasmai 5.ICSI (5pv)
  Joulu:
  Zoona 2.IVF/3.PAS (3pv)
  gemmy 3.IVF/1.PAS (tm)
  Domi 4.IVF/1.PAS (tm)
  lullaby 7.IVF (5pv)
  Daim1 1.ICSI/1.PAS (tm)

  :love: Plussat 2018 :love:
  Tammikuu:
  Ravishing (luomu)
  An1z81 1.IVF 1.PAS (tm)
  Choco coco 1.IVF 1.PAS (5pv)
  joskusvielä 3.IVF PAS (6pv)
  Helmikuu:
  Piinailija 2.IVF/ICSI (kem)
  Iiris80 1.IVF (5pv)
  kop kop 1.ICSI 3.PAS (5pv)
  Maaliskuu:
  Amagara82 2.IVF 2.PAS (6pv)
  Jantzu 3.ICSI (kem)
  Huhtikuu:
  Ckk 1.ICSI (5pv)
  Toivo2016 6.IVF (kem)
  mmmoi 1.ICSI 3.PAS (5pv)
  Jantzu 3.ICSI/1.PAS (ku)
  kettuperhe 1.IVF (2x3pv)
  An1z81 1.IVF/2.PAS (5pv)
  Toukokuu:
  Voyage 2.ICSI (ku)
  Miitta37 1.IVF/1.PAS (5pv)
  Kesäkuu:
  Toiveikas81 3.ICSI (5pv)
  Fainatus 1.IVF/1.PAS (4pv)
  Heinäkuu:
  Ismundo 1.IVF/2.PAS (5pv)
  BabyMaybe (luomu)
  Elokuu:
  -dino- 2.IVF/2.PAS (6pv)
  Syyskuu:
  Ihanapa 2.ICSI/1.PAS (3pv) (km)
  rouvaNiisku 1.IVF/2.PAS(4pv)
  Sunflower33 1.IVF/1.PAS (3pv)
  Mandala 2.IVF/2.PAS (5pv)
  Nipsu_78 2.IVF/1.PAS (3pv) (km)
  atvk87 1.ICSI/2.PAS (5pv)
  Lokakuu:
  love- 3.IVF/ICSI/1.PAS (4pv)
  Marraskuu:
  adelmiina_ 3.IVF/2.PAS (5pv)
  hillan_kukka 4. IVF/1.PAS (5pv) (km)
  vipe1986 2.ICSI 2.PAS (4pv)
  Ihanapa 2.ICS/3.PAS (3pv)
  Katti75 3. IVF/1.PAS (6pv)
  Joulukuu:
  Taival 2.ICSI/2.PAS (6pv)

  Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos :)
   
  #15962
 13. WishingUponAStar

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2018
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  45
  Huh, punktio takana, ja kotimatka alkaa. Punkteeraavan lääkärin sanoin, munasarjani otti ritolat heti, kun mahdollista. Tarvittiin avuksi hoitaja painamaan ulkopuolelta, että homma sujui. Ja hyvällä asenteella oltiin kaikki toimenpidehuoneessa. Maanantaina siirto. Saa nähdä, mitä lopputulema on, 12 munasolua saatiin - eli ihan hyvin. Väsyttää ja paikat arkana. On tämä melkoista, miten @Mariah33 teillä sujui?
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #15963
 14. Mariah33

  Mariah33 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  373
  Saadut tykkäykset:
  67
  @WishingUponAStar Hyvin sujui! :) Nyt oli tosin kivuliaampi punktio kuin viimeksi :unsure: mutta ei jäänyt traumoja! (y) 5 punktioitiin joista 3 pääsi jatkoon. (y):love: Nyt sitten odotellaan hedelmöittyykö niistä yksikään... :cautious: Maanantaina siirtoon jos hyvin käy. :love:
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #15964
 15. justhope

  justhope Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2016
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  108
  Täällä tuli taas lopullinen palautus maanpinnalle turhista toiveista mitä noi tylsät viivanpaikat tahtoi herättää. Tänäänkin aamulla sain ihan testiajalla sellaisen... mutta joo, verikoe se totuutta julistaa ja taas alle 2 tulos eli ei sen perusteella olisi ees taaskaan yritystä ollut kiinnittyä.
  Toisaalta haluaisin ajatella että siinä maanantaisessa testissä oli jotain... jotain hyvin hailuraa punertavaa. Ehkä sitä oli vain niin vähän ettei enää tässä kohtaa veritestissä näkyisikään.
  Kun pahimmalle tuntuu ettei mitään koskaan ees yrittäisi tapahtua. Hyvät alkioparat heti kuolevat kun olen selkeästi surkea kasvualusta, huokaus.
   
  • En tykkää En tykkää x 8
  • List
  #15965
 16. Mandala

  Mandala Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2011
  Viestejä:
  3 989
  Saadut tykkäykset:
  989
  @justhope olen tosi pahoillani :unsure: mutta siis tulevaisuutta varten suosittelen kovasti jättämään RFSU:t kauppaan, niistä ei ole kuin harmia! PC on ainakin omien kokemusten perusteella se perus varma testi edelleen.
   
  #15966
 17. atvk87

  atvk87 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2017
  Viestejä:
  949
  Saadut tykkäykset:
  318
  Voi kurjuus @justhope! :( Olin varma, että tää oli nyt the kerta. Pahoittelut sinne.
  Toisaalta munkin mielestä siinä kuvassa näkyi selvästi väriä, joten uskotaan, että se ois ollu yritys.
   
  #15967
 18. Rusakkonen

  Rusakkonen Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  1 066
  Saadut tykkäykset:
  597
  @justhope - ei varmastikaan ole niin, etteivat hyvat alkiot ikina kiinnittyisi. Siis minullahan on tuo sama tapahtunut joka kerta. Hyvannakoinenkin alkio saattaa olla ei-elinkelpoinen ja toisinpain, eli todennakoisesti alkio ei vaan sitten ollut elinkelpoinen. On niin paljon, jota emme vain tieda ja on muistettava, etta seka siittiot etta munasolut ovat pelissa mukana, omalla kohdallani munasoluasia toki oli “tiedossa” (ika) mutta siittioista emme tienneet, kun alustavat testit eivat ilmaisseet mitaan negatiivista. Nyt mies syo kaikenlaisia lisaravintoja, mutta se auttaa sitten vasta uusiin alkioihin.

  Kiinnittyminen on se osa prosessia, josta tiedetaan niin vahan. Siihen liittyy mm. immunologia-asioita, joista tiedetaan vasta vahan suhteessa muuhun prosessiin. Esimerkiksi tuo kortisoni (Prednisone/Prednisolone). Joillakin on toki esim jokin sairaus, johon sita pitaa syoda. Mutta sitten ovat ne, joilla ei vaan kiinnity, mutta syyta ei tiedeta ja esim kortisonia sinansa ei tarvita. Niilla tietylla prosentilla kortisoni voi auttaa. Mutta kuulemma taas sitten tietylla prosentilla kortisoni voi haitata! Eika kuulemma ole mitaan testia, kumpaan ryhmaan kuulut!!

  Eli nyt kun minakin olen kayttanyt parissa siirrossa kortisonia, antibiotilla ja ilman (jalkimmainen aspiriinin kanssa), niin nyt laakari onkin sita mielta, etta tahan viimeiseen “omannakoisen lahjoittajan” alkioon ei laiteta mitaan noista. Laitetaan vain ne estrogeeni yms ja Klexane, koska se on turvaa lisaava ratkaisu omalla kohdallani (estaa tukoksia niin aidin kuin myos alkion ollessa kyseessa.- minitukos kuulemma voisi abortoida kiinnittymista yrittavan alkion).

  Sinun kohdallasi tulee mieleen:
  -Onko ERA-testi tehty
  -Onko koagulaatio- ja tukostestit tehty
  -Onko kaikki perustestit kuten kilpirauhanen yms tehty, verenkuva katsottu yms, ferritiini tankattu jos tarvetta on
  -Onko siittiot testattu (ainahan niita ei tietenkaan voi tarkistaa ja anteeksi, kun en muista tapaustasi kokonaan- esim luovutettujen ollessa kyseessa ei varmaankaan voi testata- oman miehen naytteesta voi tehda tavanomaisten motiliteettti- ja maaratestien lisaksi myos oksidaatio- ja defragmentaatiotestit, ja tarkeaa, etta miehen terveys tarkistetaan, meiltakin yllattaen loytyi keliakia, anemia ja siittioiden oksidaatio ja defragmentaatio- nyt siis Sermatropia, lisaravinteita ja muita

  Lopulta sitten se on vain yritysta ja yritysta. Minulla laakari sanoi talla viikolla, etta joillakuilla auttoi vasta, kun oli useampi munasolujen luovuttaja. Eli ettei vasta ensimmaisesta luovuttajasta. Minullakin lahtee toinen luovuttaja suunnilleen helmikuussa kayntiin, jos ei ekan luovuttajan kanssa onnistu. Mutta toivoa siis yha on meilla kaikilla.

  ISO HALI!!!
   
  #15968
 19. nyuu

  nyuu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2018
  Viestejä:
  444
  Saadut tykkäykset:
  117
  Te joilla on jo useampi (3+) hoitoa takana, niin miten ihmeessä jaksatte?

  Täällä lääkärin kans juteltu, käski tankkaamaan d-vitamiinia ja inositolia, sen jälkeen suositteli neljättä. Me vaan ei tiedetä miten siitä selviää ja onko mitään järkeä... tietääkö kukaan muka ketään kellä ivf 4, 5 tai 6 ois muka tuonu tulosta jos ekat kolme ei oo >_>
   
  #15969
 20. Rusakkonen

  Rusakkonen Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  1 066
  Saadut tykkäykset:
  597
  IVF-listalla on ollut naita (katso aikaisempia versioita) enka ainakaan itse jatkaisi, jos ei olisi mahdollista onnistua. Laakarikin sanoi minulle juuri sen, mita ylla kirjoitin. Tsemppia!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15970
 21. Roxanne

  Roxanne Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2015
  Viestejä:
  935
  Saadut tykkäykset:
  482
  @nyuu , kyllä tällä palstalla on ollut meitäkin, joilla vasta neljäs, viides tai kuudes hoito on tuonut tulosta. Mulla itselläni kolme ekaa hoitoa meni ihan metsään, ekasta ei saatu mitään siirrettävää eikä kahdesta seuraavasta mitään pakkaseen. Sitten vaihdettiin klinikkaa ja tulokset alkoi hiukan parantua. Mitään isoa alkiosaalista ei toki olla koskaan saatu, mutta 4. hoidosta saatiin ekaa kertaa jotain pakkaseen, ja 5, hoidosta alkoi eka raskaus, joka tosin jäi kemialliseksi. 6. hoidon tuoresiirrosta sitten saatiin vauva syliin asti. :love:

  Jaksamisesta: mua auttoi paljon se, että siirsin katseet aina mahdollisimman nopeasti eteenpäin ja aloin suunnitella seuraavaa hoitoa. En koskaan etukäteen päättänyt, että "tämä on viimeinen kerta", sillä se olisi vain tuonut hurjasti paineita ja tuntunut liian lopulliselta. Ajattelin koko ajan niin, että tehdään nyt ainakin yksi hoito vielä ja päätetään sitten jatkosta. Joka kerta kokeiltiin jotain uutta ja erilaista kaavaa/lääkitystä, mikä antoi aina uutta intoa ja toivoa. Yleensä mietin varasuunnitelman valmiiksi jo hyvissä ajoin ennen negatestiä, niin en koskaan pudonnut totaalisesti tyhjän päälle, vaikka totta kai jokainen epäonnistuminen veti aina vähäksi aikaa maton jalkojen alta.

  Yritin myös tietoisesti järjestää elämääni kaikkea mukavaa puuhaa hoitojen vastapainoksi. Pieniä reissuja, ystävien tapaamista, syömistä ulkona, kivoja harrastuksia jne. Näin ollen elämässä oli aina jotain mukavaa mitä odottaa, kävi hoidoissa miten vaan. Eihän niistä tietenkään pahimman pettymyksen hetkillä osannut iloita, mutta ehkä sitten taas muutaman päivän tai viikon kuluttua. Ja kyllähän niihin pettymyksiin aikaa myöten vähän turtuikin.

  Varsinkin kaikille pitkämatkalaisille täällä toivon ihan hurjasti voimia ja tsemppiä. <3 Kuten Rusakkonenkin sanoi, toivoa on aina. Omaa jaksamista täytyy totta kai kuunnella ja pitää taukoa, jos tuntuu ettei voimat riitä.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Ihana! Ihana! x 2
  • List
  #15971
 22. lullaby

  lullaby Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  1 010
  Saadut tykkäykset:
  280

  Mulla myös tehty kaikkiaan 7 hoitoo, pari hoitoo ensin exän kans ja sitten 3. hoito loppuun jne. yksinään. Onnellinen tulos vasta 4. hoidon ainoasta pas:ista, tätä ennen 3. hoidon 1.pas päätty kaksosten kkm: oon. 5. ivf oli tulokseton, samoin kun seuraavakin, jossa ei päässy edes siirtoon. Nyt viimesimmästä tuli 2 AA blastoa, joista onnistuneena toinen tässä vieressäni, pian 3kk ja toinen klinikalla pakkasessa. Koskaan tätä viimesintä hoitoo ennen ei endon ja nyt jo iänkin runtelemista rupusoluistani oo tullu huippuluokkasia alkioita.

  On vaan ajatellu että pakko jaksaa.. asia on sen verran tärkee. Katuisin lopun elämääni jos en tietäs yrittäneeni kaikkeeni.
  Samoin kun Roxanne, suunnittelin etukäteen jo seuraavaa yritystä, jos ei meneillään olleesta tulis tulosta. Edes kkm:n jälkeen en halunnu jäädä velloon siihen, vaikka tietysti se pahin suru ja lamaannus aikansa kestääkin. Kysyttiin kyllä haluanko keskusteluapua, mut mieluiten oon aina käsitelly asiat itsekseni, kirjottamalla päiväkirjatyylisiä merkintöjä ja mm. tänne! Mulla viivytti sekin eteenpäin pääsyä kun jouduin vielä jonottaan kohdun huuhteluun lääkkeellisen tyhjennyksen jälkeen, ja kesti kaikkiaan lähes puolisen vuotta ennenkun pääsin taas yrittään seuraavaan siirtoon (niistä sitten jälleen negaa negaa ja negaa..).
  Alusta pitäen asenne on ollu se, että periksi en anna ennenkun on aivan pakko, eli yritän viimeiseen säästötilin senttiin ja munasoluun saakka.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #15972
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 23. Mariah33

  Mariah33 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  373
  Saadut tykkäykset:
  67
  Ootteko te saaneet useamman hoidon julkisella puolella? (n) Kun meille sanottiin tyyliin jo 1. hoidon jälkeen että ”luvattu vielä 2. hoito”... Tuli tunne että jos halutaan/tarvitaan vielä 3. hoito niin sitä joutuu jo sitten aivan anella... :unsure: Onko siis noin moneen hoitoon mahdollisuus vain yksityisellä puolella? Aiotaan kyllä ruinata vielä sitä 3.:tta mahdollisuutta jos tämä 2.:kin menee pieleen.
   
  #15973
 24. Nipsu_78

  Nipsu_78 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2018
  Viestejä:
  85
  Saadut tykkäykset:
  55
  Täälläkin taukoa tänne kirjoitteluun..menkkojen alkamisen odottelu tuntui ikuisuudelta, samaan aikaan aika lokakuusta joulukuuhun vaan hypähti! Nyt olenkin sitten tosi toimissa. Yhdet pitkät menkat siis alkoi vihdoin marraskuun lopulla. Kierto ei vieläkään omilla urillaan, mutta näillä lääkkeillä näemmä pääsee silti toimimaan. 3.ivf. Aloitin Elonvalla 1.12., sitten Menopuria isommilla annoksilla kuin viimeksi..Mulla oli keskiviikkona ultra ja siellä näkyi onneksi oman odotuksen mukaisesti 8 kehittyvää rakkulaa. Lisäksi oli 3cm kysta; toivottavasti ei kasvaisi enää kauheesti. En tiedä miten pistoslääkkeet siihen vaikuttavat tms. Ensi viikon lopulla sitten toivottavasti keräys.
  Tällä hetkellä pistäminen tuottaa kipua ja sitä kautta lisästressiä koko hommaan. Tiedän sen olevan väliaikaista, enää ehkä 4iltaa. Onko vinkkejä, jos vatsaa sattuu jo neulan työntövaihessa, niin auttaako mikään? Eka päivinä tätä ei ollut, pahenee päivä päivältä ja annosten suurentuessa, sama tapahtui edell.hoitokierroksilla.

  Monelle on tapahtunut paljon taukoni aikana! Pahoitteluja epäonnistuneista hoitokierroksista ja varsinkin ikävistä uutisista, joita on myös tullut. Onneksi myös iloisia uutisia:love: ainakin @Nomini @Taival @neppari123 ja @Katti75 mukavaa kuulla asioiden etenemisestä!
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #15974
 25. Roxanne

  Roxanne Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2015
  Viestejä:
  935
  Saadut tykkäykset:
  482
  @Mariah33 , me oltiin alusta asti yksityisellä mun ikäni takia (olin jo 41 v. kun aloitettiin hoidot). Kallistahan se oli, mutta eipä toisaalta tarvinnut tuhlata aika jonotteluun. Eikös julkisella puolella 3 yrityskertaa ole kuitenkin ns. oletus, ellei mitään poikkeuksellista tule ilmi?

  Mulle tärkeä motivaattori hoitojen jatkamiseen oli lullabyn tavoin se, ettei jälkikäteen tarvitse katua ja jossitella, kun tietää yrittäneensä kaikkensa. Rahaa tietty paloi hurjasti, mutta ajattelin niin, etten niitä tuhatlappusia varmasti enää vanhainkodissa miettisi. Mutta sitä todennäköisesti miettisin, jos en olisi tehnyt kaikkea mitä olisin voinut.
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #15975
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti