IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Viestiketju alueella 'Lapsettomuus' , aloittaja Läiti, 16.05.2014.

 1. Jantzu

  Jantzu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2016
  Viestejä:
  164
  Saadut tykkäykset:
  110
  Palailen hiljalleen aktiivisemmaksi, kun hoito lähestyy. Loppu kuusta alkaa sumuttelu. Jos joku päivittelee listaa, niin minulle voisi päivittää 4.ICSI

  Julkisen hoitojen määrästä ei ole mitään kiveenhakattua olemassa. Usein annetaan 3stimulaatiota ja siihen kuuluvat alkionsiirrot, mutta jokainen hoito arvioidaan tapauskohtaisesti. Valitettavasti jotkut eivät saa kolmea stimulaatiota, jos hoitoa ei nähdä ns. tuloksellisena. Eräs julkisen puolen gyne kiteytti hyvin, että heidän tavoite on lapsi, ei tehdä tiettyä määrä hoitoja. Koska julkisen hoitoja rahoitetaan verovaroilla, tulee heidän toimintasa kestää "päivänvaloa". Hoitolinjaukset ja -menetelmät tulee olla perusteltuja. Yleensä hoitopäätöksen tekee ylilääkäri muiden lääkäreiden kanssa. Muutaman vuoden, kun on näillä foorumeilla pyörinyt, niin ikä ja heikko stimulaatiovaste ovat niitä tekijöitä, jolloin ei välttämättä saa kolmea stimulaatiota. Jotkut voivat saada neljä stimulaatiota, jos esim. yksi hoito on mennyt syystä tai toisesta huonosti ja muut onnistuneet. Meidän kohdalla kävi niin, että saamme vielä neljännen stimulaation julkisella. Puoltavia tekijöitä oli ikäni, yhden hoidon heikohko vaste ja muiden hoitojen hyvä sekä se, että raskauksia on ollut useampi, mutta ne ovat päättyneet ennen aikojaan.

  @Mariah33 Ei kannata vielä murehtia hoitojen määriä, vaikka ymmärrän kyllä, että se murehdituttaa. Sitä on vaikea olla murehtimatta ja oon murehtinut itsekin ihan samaa asiaa. Toivotaan, ettei sinun tarvitse miettiä ollenkaan seuraavaa hoitoa, vaan tästä tulisi onnistuminen! Tsemppiä!

  @Nipsu_78 Pisto kohtaa kannattaa vaihdella. Jos sekään ei auta, niin voi kokeilla viilentää pistokohtaa hetken aikaa ennen pistoa esim. jollakin kylmäpakasteella (kunhan ei palelluta ihoa). Ihon viilentäminen ei tosin auta kovin paljoa siihen, jos lääke aiheuttaa kirvelyä ihon alla. Tsemppiä pistelyyn ja kasvatteluun!
   
  • Tykkään Tykkään x 6
  • List
  #15976
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 2. Lallastiina

  Lallastiina Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  750
  Saadut tykkäykset:
  263
  Virallinen testipäivä ja nega. Minut saa poistaa piinailijoista. Eipä muuta.
   
  • En tykkää En tykkää x 10
  • List
  #15977
 3. nyuu

  nyuu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2018
  Viestejä:
  434
  Saadut tykkäykset:
  115
  Voi miten ihania ja vahvoja naisia tääl onkaan <3

  @Nipsu_78 menopur on ehdottomasti kyl inhottavin lääke mitä oon joutunut pistämään. Elonva, gonalf, bemfola, pregnyl, ovitrelle ja mitä kaikkia pistettäviä nyt onkaan ollut ni on mennyt ihan semikivuttomasti tai täysin kivuttomasti, ja menopur on ollut yhtä tuskaa! Se neulakin on niin tylppä ettei siitä sen pistämisestä mitään tuu... Tsemppiä tositosi paljon!

  @Mariah33 me saatiin kans vaan yks hoito Naistenklinikalla, toista oisivat harkinneet uudestaan mut me ei jaksettu. Nyt kyl yksityisellä on kaikki lääkärit ihmetelleet tosi paljon että miks eivät jatkaneet, et kyllä kannattaa käydä hakemassa joku puoltava mielipide ainakin yksityiseltä jos ei koko hoitoa halua siellä tehdä. :)

  @lullaby Ihana <3 Meillä on tosiaan ne kolme hoitokiekkaa takana, joista 2. ivf/icsi meni päin persettä kun yksikään solu ei hedelmöittynyt. Tää on niin tyhmää, kun lääkärit antaa toivoa mut silti tulokset on huonompia kuin suurimmalla osalla näissä hoidoissa. :( Mutta tosi ihana että teillä pitkä työ ja tuska kannatti <3 Meillä vaan yhdessä hoidossa ollaan päästy siirtoon asti, niin sillä tässä vähän epäilyttää jatko, mutta vahvana on toi luovuttamattomuus mistä kirjoitit <3

  @Roxanne Aika pitkä taival teilläkin! Ihana et se kannatti <3 Me ollaan käyty nyt koklaamassa melkein jokasta klinikkaa mitä täältä löytyy (no ei nyt ihan mutta joka hoito tehty eri puljussa :') ) Mietitään nyt muutama kuukausi jaksetaanko enää neljättä hoitoa. Tavallaan just haluais antaa ihan kaikkensa, että onnistuis, mutta kun mitään takeita ja lupauksia ei siitä onnistumisesta ole... Tuntuu niin pahalta ja jotenkin sen toivon ja hyvän fiiliksen ylläpitäminen tuntuu naiivilta, kun kolme hoitoa on jo osoittanut ettei musta ole yhtään mihinkään tässä lapsenteossa.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #15978
 4. Mariah33

  Mariah33 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  373
  Saadut tykkäykset:
  67
  Voi helv**** ku voi ihmislapsi pelätä yhtä puhelinsoittoa! :eek: Kädet tärisee, henkeä salpaa, kokoajan mantraan mielessäni ”älä soi, älä soi, älä soi...” :sick::unsure:
   
  #15979
 5. WishingUponAStar

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2018
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  45
  Tiedän tunteen...Meillä soi puhelin äsken. En ehtinyt itse vastaamaan. Joten soi miehen luuri seuraavaksi. Kun tajusin hänen ilmeestään, ja "ahaa"-vastauksesta, mistä puhelu on, oli piinaavaa. Päivän käynti tänään peruuntui, mutta siirtyi keskiviikolle. Olivat sanoneet miehelleni, että solujen hedelmöittyminen on onnistunut hyvin, että haluavat jatkaa viljelyä keskiviikolle. Onko kellään kokemusta tästä, hyviä uutisiako vai mistä kyse?? Eli laitetaan 5-päiväinen/-päiväiset blastot keskiviikkona.. Tsemppiä @Mariah33 - näköjään kaikki puhelut eivät ole niitä "Game over" -vaikka hetken luulimme niin. Mieheni sanoi, että kun toisessa päässä sanottiin, että "täältä lapsettomuuspoliklinikalta huomenta, teillä oli aika tälle päivälle.." niin hän oli aivan varma, ettei hyviä uutisia tiedossa. Piinaava parin päivän lisäodotus täällä siis...
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #15980
 6. BlackCat

  BlackCat Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2014
  Viestejä:
  230
  Saadut tykkäykset:
  124
  Se on kyllä niin tuskaa @Mariah33 :confused:
  Mullakin sydän hyppäsi kurkkuun, jonka jälkeen valahti nilkkoihin sen kolme kertaa kun siirtopäivän aamuna puhelin soi... Onneksi olivat ihan muita puheluita. Toivottavasti sinun puhelin ei soi laisinkaan!

  Pahoittelut negasta @Lallastiina :(

  Sillon kun piikittelin itse, niin yritin vaan olla ajattelematta asiaa @Nipsu_78 Muuta vinkkejä ei ole antaa...

  Kylläpä nämä piinapäivät menee hitaasti, vasta pp5 menossa ja oisin jo ihan valmis alottaa testailut :whistle:, saas nähdä miten pitkään saan itseni pidettyy irti testeistä o_O
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #15981
 7. Lallastiina

  Lallastiina Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  750
  Saadut tykkäykset:
  263
  Miten teillä lääkkeellisen PASin tehneillä oli oireita plussa- tai negakierroissa? Mulla ei ollut niin mitään koko kierron aikana, mutta loppuviikosta eli ihan kierron loppusuoralla rupesi oikeanpuoleinen rinta hiukan aristamaan, mikä ehti herätellä vähän toiveita myöhäisestä plussasta... mutta kun ei niin ei :(. Olen siis ottanut estrogeenia ja progesteronia, eilen aamulla viimeiset. Vuotoa odotellessa...

  Tsemppiä kaikille siirtoa odottaville ja piinailijoille!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15982
  Viimeksi muokattu: 10.12.2018
 8. WishingUponAStar

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2018
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  45
  @Lallastiina minulla estrog./proget aina siirsivät kiertoa tosi pitkälle, ja oireita oli (vuoto alkoi n.2vrk lopetuksesta). Mutta eihän sitä koskaan voi tietää, joten piinailevaahan tuo on. Muttei kannata toivoa heittää ennenkuin asia on selvä. Tsemppiä!
   
  #15983
 9. Taigariina

  Taigariina Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2018
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  48
  Pahoittelut negan saaneille ja muilekki vastoinkäymisille. On tämä rankkaa :(

  Meil oli tänään soittoaika lääkärille uutta ivf varten. Kokeillaan nyt toisella yrityksellä pitkän kaavan mukaan, alan sumuttelemaan 21.12 eli joulu ja uusvuos menee vaihdevuosioireissa :confused: toivottavasti eivät ole kovin pahoja :ROFLMAO::whistle: eka ultra sitten heti 2.1 jonka jälkeen aloitetaan piikit. Kuulema vaihtaa senkin lääkkeen. Ohjeet tulee postissa tälläviikolla. Toivottavasti tämä kaava toimis mulla paremmin :rolleyes:
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #15984
 10. AuroraK

  AuroraK Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2017
  Viestejä:
  51
  Saadut tykkäykset:
  54
  Mä jännäsin ovuloinko luonnollisesti ja päästäänkö siirtoon. Sain onneksi positiivisen tuloksen ovulaatiotestistä lauantaiaamuna ja illalla tuntui oviskipua. Soitin tänään klinikalle ja sovittiin torstaille siirtoaika. Jännittää:barefoot: Miten sitä voi olla miettimättä tätä koko ajan:rolleyes: Onneksi on joulu lähellä (y)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15985
 11. Mariah33

  Mariah33 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  373
  Saadut tykkäykset:
  67
  Ei tullut sitä pelättyä soittoa aamulla! (y) Pelkäsin vielä koko 2,5 tunnin ajomatkankin että koska se soi ja joutuu kääntää auton nokan takaisin kotiin... :ROFLMAO: Mies ei lähtenyt mukaan mutta se laitteli whatsapp-ääniviestejä vähän väliä: ”Ei kai ne nyt enää soita...? Ei kai...? Eihän...?” :LOL: Raukka kans jännitti niin että ei saanut viime yönä oikein nukuttuakaan. :D

  Niistä mun 3 solusta 2 oli hedelmöittynyt. 1 (parempi) siirrettiin tänään ja toista vielä jatkoviljellään ja jos kaikki menee hyvin niin se pääsee pakkaseen. :)

  Jos joku päivittää listaa niin mut sais laittaa nyt sitten ensimmäistä kertaa piinailijoihin! :love:
  Testipäivä on 24.12. :D:love:

  Toivottavasti tapahtuis todellinen joulun ihme ja saatais aattoaamuna se maailman paras joululahja! :love::love::love:
   
  • Ihana! Ihana! x 5
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #15986
 12. Mariah33

  Mariah33 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  373
  Saadut tykkäykset:
  67
  @WishingUponAStar No hyi kun säikäyttivät! :LOL: Hirveesti tsemppiä keskiviikkoon! :love:
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #15987
 13. Katti75

  Katti75 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2016
  Viestejä:
  237
  Saadut tykkäykset:
  187
  Voi ei @Wintersun kun homma pitkittyy! Saitko mitään tietoja vielä milloin se leikkaus mahdollisesti on ja millainen se on toipumisen kannalta, vai onko sulle tulossa nyt suunnittelukäynti sinne isompaan sairaalaan? Varmasti hyvä että menette sinne lapsettomuushoitojen suunnittelukäynnille, hyvä on pitää se asia vireillä tässä rinnalla koko ajan niin että mahdollisimman pian pääsette eteenpäin kun tilanne sen sallii.

  @justhope :( pahoittelut kun jäi negaksi. Kyllä mä niistä sun lähettämistä kuvista ajattelisin että kiinnitysyritys on kuitenkin ollut. @Lallastiina lle myös pahoittelut. :(

  @Mariah33 paljon onnea kyytiläisestä! :love: Toivottavasti saatte vielä sen yhden pakkaseen. Toi puhelunjännittäminen on kyllä kamalaa, been there! @WishingUponAStar mun mielestä kuulostaa oikein hyvältä että viljellään blastoksi asti!

  @AuroraK hienoa että ihan kohta pääset siirtoon! @Taigariina hyvä että kokeillaan nyt erilaista hoitokaavaa, joillainhan pitkä toimii paremmin. @Jantzu lle tsemppiä pian alkavaan uuteen hoitoon!

  @Rusakkonen, sulla on tehokkaat suunnitelmat kuten aina! Kunpa tammikuun siirto nyt toisi plussan tullessaan! @kirsillevauva kin pääsee melkein samoihin aikoihin piinailemaan, jee!

  @Ninnupinnu , testin teko jouluaattona voi olla aika paha. Jos sulla hermot kestää, niin testauksen lykkääminen voisi olla hyvä vaihtoehto, tai sitten niin, että aloittaa testauksen tosi aikaisin, että olisi etukäteen aavistusta siitä missä ollaan menossa - kummin sitten tuntuukaan oman pään kannalta parhaalta.

  @nyuu jos lääkäri teitä rohkaisee vielä uuteen hoitoon ryhtymään, niin kyllä hän ajattelee että mahdollisuudet on olemassa. En usko että yksityiselläkään lähdetään suosittelemaan toivottomia hoitoja. Kovasti tsemppiä päätöksentekoon, miettikää ihan rauhassa.

  @Nipsu_78 , hienoa että olet päässyt aloittamaan stimulaation! Toivottavasti hyvä saalis tulossa. Kurjalta kuulostaa toi pistokipu. Onneksi enää muutama ilta jäljellä. Pistokohtaa varmaan olet vaihdellutkin, tuota ehdotettua ihon viilentämistä etukäteen voisi kokeilla.

  @BlackCat ymmärrän kyllä että testit polttelee, mutta varmaan kannattaa vielä joitakin päiviä odottaa. :) Rautaisia hermoja piinailuun, toivottavasti odottelu palkitaan plussalla!
   
  • Ihana! Ihana! x 3
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #15988
 14. hillan_kukka

  hillan_kukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2018
  Viestejä:
  117
  Saadut tykkäykset:
  93
  Meillä on takana 4 hoitoa, joissa siirtoon päästiin kolmessa. Nämä kaikki julkisella puolella, kun yksi hoito epäonnistui syystä tai toisesta. Ja nyt neljännestä tuli viimein plussa, vaikkakin olimme se tilastokeskenmeno tuossa marraskuun plussa-aallossa. Mutta meillä ei tullut vielä tunne, että tämä oli tässä ja niin jatkettiin, vaikka onhan tämä välillä ihan syvältä. Onneksi ei ihan putkeen olla vedetty, kun välillä pitää aina jonotellaiuteen hoitoon.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #15989
 15. BlackCat

  BlackCat Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2014
  Viestejä:
  230
  Saadut tykkäykset:
  124
  Nimi #yritys aloitettu #mones lapsi #syy #mones hoito meneillään

  Anemonee #9/16# 1.# siittiöt nyt ainakin #2.ICSI tulossa
  Annimiina89 #4/16 #2. #munanjohtimet tukossa # 1.IVF
  Aurora #2015 #2 #selittämätön #1.IVF
  BlackCat #2014 #2. #siemenjohdinten tukos #1.ICSI 1.PAS
  Carinem #10/16 #1. #endo # 2.IVF
  CherryPie85 # 8/2018 # 2. #selittämätön/matala AMH # 3.ICSI / 2.PAS
  daim1 #7/16 #1. #selittämätön # 4. ICSI
  Domi #4/12 #1. #selittämätön # 5.IVF/1.PAS
  gemmy #08/2017 #2. #PCOS/korkea AMH #4.IVF
  Ihanapa #3/15, #1. #siittiöt #2.ICS/3.PAS
  JannaJ #-10 #2. #selit./1.tuuba/hiipuvat munas. #2.IVF
  Jantzu #-15 #1. # siittiöt # 3.ICSI/4.PAS
  julie_ #1/11 #1 #pco, siittiön laatu #1. IVF/ICSI
  KuuBe #2013 #1.#selittämätön #2.IVF/1.PAS
  Lallastiina #10/2015 #1. #munasarjavasta-aineet? # 1. IVF / 1. PAS (lääk.)
  lapsettomuutta10v #1. #munatorvet/alkioiden laatu #2.IVF
  Maravilla #2/15 #1. #selit # 3.IVF
  Mariah33 # 05/13 #1. # selittämätön/ikä # 2.ICSI
  Missukkaliini #4/2016 #0 #tuntematon syy #1.IVF
  Nennalii #2012 #1. #selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu # 2.ICSI
  Neppari123 #2015 #2 #selittämätön # 2.IVF/ 1.PAS
  Ninnupinnu #6/16 #1. #selittämätön # 4.IVF/1.PAS
  Nipsu_78 #9/17 #1. #ikä/muu tuntematon syy #3. IVF
  Noran # 1/18 # 2. # munanjohtimet poistettu # 2.IVF 3.PAS
  nyuu # ? # 1. # matala AMH # 3. IVF
  Orapihlaja89 #-16 #2. #siittiöt # 1.IVF 1.PAS
  Piikkinen #12/16 #2. #matala amh+ikä+endo+perussairaus # 4.IVF
  Rusakkonen #1/2017 #1. #ikä # 5.IVF/ICSI 2.PAS
  Summerblues #2/16 #1. #selittämätön # 1.IVF/ICSI
  Taival #8/15 #1. #siittiöt # 2.IVF/ICSI 1.PAS
  Taigariina # 1/16 #1. # endometrioosi # 1. IVF
  Toivo2016 #3/13 #1. #ikä, johdin poist. ym # 6.IVF
  Tuimatar #10/2016 #1. #selittämätön/ siittiövasta-aineet #1. IVF
  Uneksija17 #4/15 #1. #pcos/selit. # 1.IVF/2.PAS
  Wintersun #12/10 #siittiöt # 1.IVF/ICSI tulossa
  WishingUponAStar # 11/17 # 3. # ? #1. IVF

  Piinailijat:
  BlackCat
  19.12. (2pv)
  Mariah33 24.12. (3pvä)

  :love: Plussat 2017 :love:
  Marras:
  marrasmai 5.ICSI (5pv)
  Joulu:
  Zoona 2.IVF/3.PAS (3pv)
  gemmy 3.IVF/1.PAS (tm)
  Domi 4.IVF/1.PAS (tm)
  lullaby 7.IVF (5pv)
  Daim1 1.ICSI/1.PAS (tm)

  :love: Plussat 2018 :love:
  Tammikuu:
  Ravishing (luomu)
  An1z81 1.IVF 1.PAS (tm)
  Choco coco 1.IVF 1.PAS (5pv)
  joskusvielä 3.IVF PAS (6pv)
  Helmikuu:
  Piinailija 2.IVF/ICSI (kem)
  Iiris80 1.IVF (5pv)
  kop kop 1.ICSI 3.PAS (5pv)
  Maaliskuu:
  Amagara82 2.IVF 2.PAS (6pv)
  Jantzu 3.ICSI (kem)
  Huhtikuu:
  Ckk 1.ICSI (5pv)
  Toivo2016 6.IVF (kem)
  mmmoi 1.ICSI 3.PAS (5pv)
  Jantzu 3.ICSI/1.PAS (ku)
  kettuperhe 1.IVF (2x3pv)
  An1z81 1.IVF/2.PAS (5pv)
  Toukokuu:
  Voyage 2.ICSI (ku)
  Miitta37 1.IVF/1.PAS (5pv)
  Kesäkuu:
  Toiveikas81 3.ICSI (5pv)
  Fainatus 1.IVF/1.PAS (4pv)
  Heinäkuu:
  Ismundo 1.IVF/2.PAS (5pv)
  BabyMaybe (luomu)
  Elokuu:
  -dino- 2.IVF/2.PAS (6pv)
  Syyskuu:
  Ihanapa 2.ICSI/1.PAS (3pv) (km)
  rouvaNiisku 1.IVF/2.PAS(4pv)
  Sunflower33 1.IVF/1.PAS (3pv)
  Mandala 2.IVF/2.PAS (5pv)
  Nipsu_78 2.IVF/1.PAS (3pv) (km)
  atvk87 1.ICSI/2.PAS (5pv)
  Lokakuu:
  love- 3.IVF/ICSI/1.PAS (4pv)
  Marraskuu:
  adelmiina_ 3.IVF/2.PAS (5pv)
  hillan_kukka 4. IVF/1.PAS (5pv) (km)
  vipe1986 2.ICSI 2.PAS (4pv)
  Ihanapa 2.ICS/3.PAS (3pv)
  Katti75 3. IVF/1.PAS (6pv)
  Joulukuu:
  Taival 2.ICSI/2.PAS (6pv)

  Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos :)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #15990
 16. BlackCat

  BlackCat Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2014
  Viestejä:
  230
  Saadut tykkäykset:
  124
  En löytänyt äkkiseltään muuta päivitettävää kuin @Mariah33 piinailijoihin ja @Lallastiina sieltä pois...

  Toivottavasti ei mitään jäänyt huomaamatta :cautious:
   
  #15991
 17. Haaveilija91

  Haaveilija91 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2018
  Viestejä:
  127
  Saadut tykkäykset:
  70
  Mulla huomenna aamulla alkionsiirron ajoitusultra lähisairaalassani. Sieltä lähettävät tiedon Naistenklinikalle ja sieltä soitetaan mulle huomenna ja kerrotaan, ehtiikö siirron tehdä vielä tähän kiertoon niin, ettei sattuisi jouluviikolle, jolloin naikkari on kiinni.
  Ovista olen tekstaillut eilisestä asti ja jatkan, jos huomenna limakalvo näyttää hyvältä ja siirtoon päästään...
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #15992
 18. millionnea

  millionnea Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2013
  Viestejä:
  793
  Saadut tykkäykset:
  94
  Moi.
  Parin vitutus viikon jälkeen päätettiin ettei tää homma voi jäädä tähän. Tyksistä kun ei olla vieläkään saatu mitään järkevää syytä miksi päättivät hoidot lopettaa niin käytiin tänään ensikäynnil felitakses.

  Päätettiin et mulla vaihdetaan koko lääkitys ja miehelle annettiin ohjeistus ja lääkkei myös. Selvästikin ongelma on miehen siittiöissä. Lääkäri ultras kivekset, ensimmäinen lääkäri joka oli huolissaan siittiöiden määrän ja laaadun nopeasta laskemisesta. Miehellä ollut ihan ok arvot 2-3vuotta sitten ja nyt surkeat. Eli mies syömään inomania ja letrozolia seuraavat 3kk. sit vasta seuraava punktio ja toivotaan et saadaan parempaa tavaraa ulos.

  Mulle stimulaatioon menopur ja jarruks procren. Helmikuun puolivälin jälkeen seuraavat menkat niin matka jatkuu taas. Väläyteltiin jo kyl lahjasiittiöitä mut en usko et sinne asti lähdetään. Tästä tulikin mieleen et voiko suomessa käyttää esim veljen siittiöitä vai onko luovuttaja aina ns tuntematon?

  En nyt viel listoille tule koska yksi kynnys täytyy viel ylittää. Meillä on Tyksiin viel jälkikäyntiaika tammikuun lopussa ja käydään kuuntelemassa miksi hoitojen päättymiseen päätyivät.

  Mut onnea kaikille plussista! Piinailijoille pitkää pinnaa ja meille muille peukkuja pystyyn miljoona <3
   
  • Ihana! Ihana! x 4
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #15993
 19. WishingUponAStar

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2018
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  45
  @millionnea -hienoa kuulla, että katse ja reitti löytyi eteenpäin. Ja onhan tuo nyt ihan maalaisjärjellä omituista, ettei miehen siittiöiden laadun laskemiseen ole otettu kantaa TYKSissä. Saatte nyt senkin kiven käännettyä ja selvitettyä.
  Täällä istuskelen juuri autossa kotiinpäin, 5pv:n ikäinen blasto, kuulemma erinomainen, laitettiin kyytiin hetki sitten. Toinen meni pakkaseen ja kuulemma 4 hyvää haluavat vielä jatkoviljellä huomiseen. Olen siis piinailevien riveissä tämän joulun. Tapanina testipäivä... Tsemppiä kaikille, kyllä tää on melkoista myllerrystä keholle ja päälle.
   
  • Ihana! Ihana! x 5
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #15994
 20. Haaveilija91

  Haaveilija91 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2018
  Viestejä:
  127
  Saadut tykkäykset:
  70
  Mulla ei ollut limakalvo vielä tarpeeksi paksu, joten perjantaina uudelleen ultraan...
   
  #15995
 21. Lallastiina

  Lallastiina Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  750
  Saadut tykkäykset:
  263
  Musta ei nyt irtoa kuin omaa napaa. Kp1 eikä hajuakaan jatkosta. Suomeen tuskin ainakaan palataan hoitoja varten.
   
  #15996
 22. BlackCat

  BlackCat Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2014
  Viestejä:
  230
  Saadut tykkäykset:
  124
  Hienoa, että lähditte vielä koittamaan! @millionnea Aika ikävältä tuo TYKS:in touhu kohdallanne kuulostaa...

  Tsemppiä! @Lallastiina

  Jee, lisää piinailijoita :love:@WishingUponAStar

  Pp 7 ja tyylipuhdas nega testattu :( tiedän, että on aikaista, mutta testit tuli tänään postissa ja pakkohan sitä oli heti koittaa...

  Onko joku muuten lukenut tai kuullut, että pas:eissa voisi hcg nousta normaalia hitaammin? Olin lukevinani siitä jostain vähän aikaa sitten, mutta enpä nyt löytänytkään tietoa.. Pakko elätellä toiveita mahdollisimman pitkään :cautious:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • En tykkää En tykkää x 1
  • List
  #15997
 23. Mandala

  Mandala Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2011
  Viestejä:
  3 984
  Saadut tykkäykset:
  988
  2päiväisen alkion siirron jälkeen on kyllä todella aikaista testata pp7. Mä olen saanut just ja just silmällä erottuvan haamun varjon 5päiväisen alkion siirron jälkeen pp5 ja mulla alkoi hCG nousta aika kovaa vauhtia (kävin verikokeissa). Kylmiä hermoja ja uudelleen testausta vähän myöhemmin!
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #15998
 24. AuroraK

  AuroraK Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2017
  Viestejä:
  51
  Saadut tykkäykset:
  54
  @Haaveilija91 toivotaan limakalvon menevän tarpeeksi parempaan suuntaan että pääsette etenemään (y)

  @BlackCat Luulisi ettei vielä näy testissä noin aikaisin. Hankala se on kyllä malttaa olla testaamatta kun testit on tulleet. Tsemppiä:)

  @millionnea Onpa mukava kuulla että päätitte jatkaa :) Kyllä sitä voimaa jostain onneksi löytyy!

  @WishingUponAStar Kuulostaa hyvältä! :love: toivotaan onnea että kiinnittyisi.

  Jännittää kyllä mahdottomasti huominen siirto. :rolleyes: Mies jää kotiin, enköhän kuitenkin selviä. :):p
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #15999
 25. AnnaEe

  AnnaEe Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2018
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  11
  Eka kertalainen täällä moi! Ensimmäistä kertaa siis kirjoitan ja ensimmäinen icsi alkionsiirto takana. Tänään pp7. Tuun hulluks. Testasin aamulla negan, tiedän ettei olis kannattanut, mutta mikä siinä on kun ei voi itelleen mtn? Oon myös satamiljoonaa kertaa luvannut että en lue enää mtn enkä googlaa enkä varsinkaan liity mihinkään keskusteluun mukaan. Olen siis lukenut about kaikki viestinne, kaiken mitä ikinä googlesta löytyy, googlannut kipeästä nenästä lähtien kaiken oireisiin viittaavan. En tiiä miten selviin ens keskiviikkoon, jolloin verikoe.
  Tää on ihan hullua.. :unsure:
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #16000
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti