IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Lisäilin itseni piinailijoihin, ilmoitelkaa jos on muuta muutettavaa/lisättävää niin voin päivitellä tuohon samaan.

Mulla on keskenmenneissä luomuraskauksissa näkynyt ekat arvailuhaamut dpo10-12, eli odottaisin näkeväni ekoja plussanaavistuksia aikaisintaan pp5. Aion kyllä sitä ennen testata huvikseni tuota Pregnylin poistumista muutaman päivän välein, eilen antoi aika selvää viivaa vielä.
 
  • Tykkää
Reactions: daim1
@lapsettomuuta10v kyllä meidänkin vuoro vielä tulee <3
Mietin jo sitäkin, että pitäiskö koittaa vaan ilman alkiodiagnostiikkaa että tärppäiskö niin, ettei vauvalla olisi mun kantamaan geenivirhettä. Toisaalta, tosi riski peli ja rankkaa sekin, jos todetaan että on ja täytyisi mahdollisesti keskeyttää raskaus. En tiedä. On tää pirun rankkaa.
 
Täällä taas alkoi piinailu. Jotenkin on tässä kaivannut irtautumista tästä lapsettomuusasiasta joten olen täältäkin pysynyt taas hetken pois, vaan nyt voisi ainakin piinailun ajaksi palailla. Vaihteeksi siirto meni ihan ok:sti aika vaivattomasti ilmeisesti, kerrankin jopa näin ultrajuttua seuratessa että sinne meni perille. Tai olen tainnut kerran ennenkin nähä, mut yleensä ei mun silmiin juuri mitään erotu, heh.
Testipäivänä 11.2. että sitä ootellessa sitten. Ehkä sen era-testin otan nsi kierrossa, ainakin on jo mietinnässä että josko. Saa nyt nähä.
 
Voi ei @Haaveilija91, varmasti tulee teidän ja meidän monien muidenkin vuoro vielä. Sinnikkyyttä tämä vaatii ja paljon.

Mäkin sain väliaikatietoa klinikalta, että vielä oli sentään nuo kaikki neljä jakautuneet 2-päiväisiksi (ei nyt vielä kerro kyllä mitään). Siirto sitten huomenna mikäli hyvin menee ja olishan se nyt hienoa, jos jotain sinne pakkaseenkin päätyisi :whistle:

Tsemppiä @Lallastiina - montako te lopulta saitte? Rentouttavaa piinailua :) samoin @justhope ja tervetuloa takaisin piinailemaan. Tunnistan itsestäni myös tuon, että välillä pakko saada hengähdystaukoja. Eilen jo suunnittelin, että mikäli tästä hoidosta ei tule onnistumista, niin sitten pieni tauko ja kaikki keskeneräiset asiat; rakennusprojekti, asunnon myynti ja työpaikan vaihto alta pois ja vähän lomailua ja sitten vasta mietitään jatkosuunnitelmat. Ehkä noita asioitakin väistämättä stressaa, vaikka ne hienosti saa ajatukset muualle näistä hoidoista :p

Mikä @Milli-34 siellä vointi? Joko huominen jännittää? Punktio heti aamusta? :)
 
  • Tykkää
Reactions: Milli-34
Muutama päivä vielä piinailtavaa @Haaveilija91, toivotaan plussauutisia ja samoin sinulle @lapsettomuuta10v :)

Loistavaa @daim1 että kaikki 4 porskuttavat siellä eteenpäin(y)

@Lallastiina olen pahoillani, että pakkassaldo meni nollille, tiedän tunteen kuten varmasti monet muutkin täällä:unsure: Kaikki onni ja toivo tämän siirretyn hyvän alkion matkaan ja tietenkin paljon tarrasukkia:)

Täällä olo edelleen hyvä, mutta tummia pilviä taivaalla.. meidän perheeseen rantautui viime yönä OKSENNUSTAUTI:sick::ninja: nyt pelko persiissä koska se iskee minuun ja pahin skenaario tietenkin on että huomenna aamulla, punktioaika 10-11:confused: mitähän ihmettä nyt.. ei kai voi kun odotella ja toivoa parasta, että jollain ihmeen konstilla tauti ei iskisi minuun:censored:
 
Viimeksi muokattu:
@Milli-34 Minä olin oksennustaudissa kun oli punktio jonka tuoresiirrosta esikoinen tärppäsi. Jos sairastut niin heti aamulla vain soitto klinikalle niin osaavat mahdollisuuksien mukaan varautua. Itse menin taxilla punktioaamulla klinikalle, aamuyöstä tauti oli alkanut. Mua oltiin vastassa pyörätuolin ja valmiin tipan kanssa jonka kautta sain heti nesteytystä vointia kohentamaan ja pahoinvointia hillitsevää lääkettä myös. Punktio kestää kuitenkin vain sen 10min ja sut pitää saada vain siksi aikaa sellaiseen kuntoon ettet ala oksentamaan kesken toimenpiteen. Onnistuu kyllä varmasti tarvittaessa mutta toivotaan tietty ettet sairastuisi. Tsemppiä punktioon! Itsellä tosiaan tärppäsi tuon oksennustauti-punktion tuoresiirrosta eli ei tuonut edes huonoa onnea. (y)
 
@Lallastiina oon pahoillani.. tiedän kanssa tunteen paremmin kuin hyvin <3 Nyt tosiaan kovasti peukkuja että se siirretty tarraa kiinni.

Outs @Milli-34 toivotaan, ettei tartu ja että nyt ainakin tuon punktion saisit oltua jotenkin. Tän palstan parhaus on kyllä, että kaikista skenaarioista on jollain jo joku kokemus. Onneksi @CherryPie85 sulla meni vastaava tilanne hyvin eli ei ole mitenkään este operaatiolle (y)
 
Täälläkin oksennustauti mulla ja kuopuksella. Maattiin sohvalla ja kstottiin kaksi piirrettyä elokuvaa. Nyt jo helpottaa olo, mutta saikutan vielä huomisen, ettei tartu muihin. Verikoe kans huomenna. @CherryPie85, melkoinen jännitysnäytelmä teillä ollut!

Tsemppiä piinailuun @Haaveilija91, @lapsettomuuta10v, @Taigariina ja @Lallastiina. Unohdinko jonkun! Toivottavasti saatte kaikki iloisia uutisia, jos ei nyt niin ainakin seuraavasta hoitokierrosta. Mutta rankkaahan tää plussan metsästys on.
 
  • Tykkää
Reactions: WishingUponAStar
Valitettavasti mä sanoisin, että on kyllä epätodennäköistä, että kiinnitysvuotoa tulee kun alkio on 13 päivän ikäinen :unsure: Kuitenkin oletettavasti suurinpiirtein viikon ikäisenä alkio kiinnittyy. Ja tietty kiinnittymisen, sekä mahdollisen siitä johtuvan vuodon, jälkeen vasta se plussa voi tulla kun sitä istukkahormonia alkaa erittymään.
 
Valitettavasti mä sanoisin, että on kyllä epätodennäköistä, että kiinnitysvuotoa tulee kun alkio on 13 päivän ikäinen :unsure: Kuitenkin oletettavasti suurinpiirtein viikon ikäisenä alkio kiinnittyy. Ja tietty kiinnittymisen, sekä mahdollisen siitä johtuvan vuodon, jälkeen vasta se plussa voi tulla kun sitä istukkahormonia alkaa erittymään.
Niin mä vähän epäilinkin. No, ei ihmeiden aika ole ohi joten pidän pientä toivon kipinää yllä tiistaihin saakka. Eikä se voinut vuotaa sellaista pienen pientä määrää ”muuten vaan” ja istukkahormoni nousisi vaan tooosi hitaasti? Oli kyllä helpottavaa kuulla, etten joudu Naikkarilla takaisin jonoon vaan voidaan tästä kierrosta aloittaa hoidot uudelleen. Maksimissaan joutuisin odottamaan yhden kierron, jos alkioiden geenitestauksen tekevälle laboratoriolle Englannissa ei kävisi noin nopea aikataulu.
 
@Lallastiina pahoittelut, että pakkaseen ei mennyt mitään. Meidän edellinen hoito meni samalla tavalla, ja ihan hirveä pettymys oli, kun ei pakkaseen saatu edes yhtä. Se on jotenkin niin kovaa hommaa, jos pitää jo pari viikkoa punktion jälkeen kääntää katseet uuteen hoitokierrokseen.. Pakkasalkiot kuitenkin antaa vähän toipumisaikaa. Toivottavasti te ette nyt kuitenkaan enempää hoitoja tarvitse, vaan tästä tärppäisi :love:

@daim1 , pidän peukkuja, että alkiot jatkaa kehitystään suotuisasti(y)

@Jantzu Tsemppiä piinapäiviin, kyllä nyt täytyy jo teille pysyvä plussa tulla.

Tsemppiä ja plussatuulia muillekin piinailijoille!
 
Tuleeko muille mitään oireita siirron jälkeen pistettävästä gonapeptylistä?
Itselläni on nyt ainakin kolmas kerta kun tullut samana päivänä päänsärky kun sen on pistänyt. tällä kertaa sellainen hivenen kovempi, alkoi iltapäivällä ja tuli tosi etova olo, vietin koko illan töitten jälkeen lähinnä nukkuen. Ei ollut niin kova särky että olisi lääkettä vaatinut - tai enemmänki kai sinnittelin, kun en nyt halua turhaan mitään lääkkeitä napsia... mulla tollasiin särkyihin kun parhaimmin auttaa nukkuminen.
Olo oli niin etova ettei pystynyt syömään oikein mitään, vasta kymmeneltä olo normalisoitu ja saatto syyä ja särky lakkasi.

Toki taitaa semiyleinen sivuvaikutus ollakin, mutta mites muut, onko tuo tuonut teille mitään?
 
@Jantzu Mä lisäsin sut tuonne piinailijoihin, tarviin vielä virallisen testipäivän kun en sitä löytänyt mistään viestistä.
Tsemppiä piinailuun *vielä jaksaa, jaksaa!*

@Milli-34 tsemppiä punktioon, toivottavasti ilman yrjöjä (y)! @justhope tervetuloa piinailijoihin, tsemppiä! Mä pistin just tänään gonapeptylin, mutta ainakaan mulle ei siitä tullut päänsärkyä eikä muitakaan oireita. Ei kyllä ole tullut oikein mistään muustakaan lääkkeestä. Mitä nyt pregnylistä tavallisesti ihan tunnottomat rinnat muuttuu superherkiksi ja aroiksi.

Mä en suoraan sanottuna halua ajatellakaan enempää hoitoja toistaiseksi. Jos tästä ei tärppää niin vähintäänkin tulee useamman kuukauden tauko. Johan tässä on lokakuusta asti menty ns. täysillä. Miehelläkin on työn kanssa stressiä kesään asti ihan riittämiin, ja siihen aina ottaa nämä takaiskut jotenkin kovemmin.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: millionnea
Tsemppiä piinailijoille..minut voi poistaa..pp9 ja tyylipuhdas nega..ke testipäivä mutta luonnon kierto, niin menee jo niin pitkälle, että näkyisi jo, jos näkyisi..nyt lopetan luget ja odotan menkkoja ja naikkarin soittoa, pääseekö heti helmikuussa uuteen siirtoon (n)