IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Viestiketju alueella 'Lapsettomuus' , aloittaja Läiti, 16.05.2014.

 1. WishingUponAStar

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2018
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  45
  Minkälaisia hormonimääriä täällä te olette leidit syöneet/laittaneet? Lääkäri oli tänään tyytyväinen 8.8mm limikseen (vois olla paksumpikin mielestäni, vuosia sitten, ensimmäisestä minulla oli 10), torstaina alkaa Luget ja ens tiistaina siirto. En tiedä kumman laittavat, 5 vai 6pv blaston. Lääkäri ihmetteli vain viime kiertoa, kun mun oma toiminta vain puski läpi, vaikka meni sekä laastarina että tablettina. Nyt 2 Estradot-laastaria (2*75) ja lisäksi 3*Estrofem/pv (vastaava kuin zumenon). Sillä saatiin homma hyväksi.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #16701
  Viimeksi muokattu: 11.03.2019
 2. millionnea

  millionnea Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2013
  Viestejä:
  793
  Saadut tykkäykset:
  94
  @Haaveilija91 mulla alkoi lauantaina uusi kierto ja nyt kp21 eli 29.3. pistetään jarrupiikki joten vapun aikoihin olis tiedossa ehkä se siirto <3 tästä tää taas lähtee. odottaminen! nyt vain kaikki toivo et käyetyt vitamiinit on tehonneet. ainakin kierto lyhentynyt mulla.
   
  #16702
 3. Haaveilija91

  Haaveilija91 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2018
  Viestejä:
  128
  Saadut tykkäykset:
  70
  @millionnea ihanaa että teillä jatkon aikataulu jo selvillä. Laitoin Naikkarille tänään viestiä ja käskivät aloittaa Terolutit että vuoto saadaan alkamaan. Viimeksi alkoivat kuurin aikana. Katsotaan miten nyt menee. Olis varmaan itsekin pitäny ottaa tuo mainitsemasi vitamiini käyttöön että ois saanut jonkun tolkun tähän kiertoon.
  Mä epäilen ettei ehditä siirtoon vielä ennen Naikkarin kesäsulkua ja menee syksylle. Alkiodiagnostiikka hidastaa tätä meidän hommaa jonkin verran. Ainoa toiveeni olisi nyt vain saada useita terveitä alkioita odottelemaan syksyä ja siirtoa.
   
  #16703
 4. Anemonee

  Anemonee Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2018
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  33
  @julie_ miten menee piinailu, onko mitään tuntemuksia? Koska ajattelit testailla?

  @Nipsu_78 noniin me mennäänkin sitten ihan samoissa, onpa kivaa! (y) Mitkä fiilikset?

  Tänään siis pp3 ja yritän mahd.vähän koko asiaa ajatella.. välillä mahassa nipistää ja alaselkää juilii, siinäpä ne. Eipä kai tässä vaiheessa vielä mitään pitäs tuntuakaan.. :oops:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #16704
 5. Anemonee

  Anemonee Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2018
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  33
  @kirsillevauva retriitti kuulostaa ihanalta. Kysyit miksi meillä nyt viimeinen yritys. Meillä siis tilanne että ollaan käytetty miehen pakastettuja siittiöitä ja ne on nyt loppu eikä lisää saada :( toki on luovutetut solu vielä vaihtoehto, johon tod.näk lähdetäänkin tarvittaessa.
   
  #16705
 6. kirsillevauva

  kirsillevauva Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2018
  Viestejä:
  1 307
  Saadut tykkäykset:
  532
  @Anemonee, onpas teillä paljon pelissä! Toivottavasti nyt tärppää!!! Tsemppiä. Onko luovutettujen solujen käyttö kynnys? Meillä oli miehelle, vaikka solu tulikin naiselta, ja lapsella on hänen perimä. Itselle luovutettu munasolu ei ollut mikään juttu :)
   
  #16706
 7. julie_

  julie_ Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2011
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  46
  Meitä onki monta samaan aikaan piinailijoita :)

  @WishingUponAStar joo ei tosiaan tunnu kivalta toi lääkäreitten logiikka. Nyt oon valmistautunu kysymyksillä seuraavaan kiertoon jos tarvii lähteä, en poistu sielt huoneesta ennen ku mulle on kaikkeen vastattu ja selvästi! :LOL:

  @Anemonee virallinen testipäivä olis nyt pe 15.3 ja ihme kyllä on olo et pystyn sinne saakka odottamaankin :LOL: lauantaihin 9.3 saakka ei edes vatsa turvonnut, ei mitään oireita. Kunnes sit la vatsa turposi ja rupesi navasta ja sen alapuolelta vähän nipistämään. Tissit turposi illassa ja tuli älyttömän kipeeksi, edelleen tosi arat ja turvonneet. Kylmä ollut viikon verran, nukun kahden peiton kanssa, samalla kun mies hikoilee kuumuudesta ohuen kesäpeiton kanssa:LOL: tukkosuus, päänsärky ja kuumeinen olo alkoi eilen. Kyllä täs mielikuvitus taas näitten kanssa laukkaa niin lujaa, et en tiiä miten korkeelta tipun jos testi nega..
  Onkos sulla tullu vklopun aikana jo jotain tuntemuksia? :)
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #16707
 8. Milli-34

  Milli-34 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2019
  Viestejä:
  83
  Saadut tykkäykset:
  64
  @julie_ lupaavalta kuulostaa oireesi, jään odottamaan plussauutisia:) myös muille piinailijoille paljon plussatuulia:love:

  Varmasti rentouttava tuollainen retriitti, olen kuullutkin niistä muutamilta tutuilta paljon positiivista palautetta, mukava kuulla että se oli sitä sinullekin @kirsillevauva :)

  Täällä positiivisia käänteitä, näyttää siltä, että lääkkeitä ei sittenkään tällä kertaa tarvita:whistle: luojan kiitos.. ja seuraavaan yritykseen päästäisiin jo ensi kuussa, jos vain blasto selviää sulatuksesta:)

  Ihanaa viikkoa kaikille:love:
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #16708
  Viimeksi muokattu: 12.03.2019
 9. Anemonee

  Anemonee Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2018
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  33
  @kirsillevauva kiitos tsempeistä, tulevat tarpeeseen! En usko että ylitsepääsemätön kynnys lahjasolut olisi, on se ajatus tässä kuitenkin pari vuotta jo taustalla kytenyt. Kyllä se oma vauva on meille niin suuri haave, että kaikki keinot käytetään.

  @julie_ Oi lupaavalta kuulostaa oireesi (y) mulla eilen illalla alkoi sellanen menkkoja edeltävä alaselän jomotus:confused: eikai ne nyt vielä voi alkaa.. ja päivän mittaan tuolta jostain alakerran syövereistä juilii, ikäänkuin olis menkat nyt päällänsä. Ja sit en tiiä kuvittelenko vaan mut parina iltana on poskia kuumottanu, ihanku ois lasin viiniä juonut vaikken kyllä ole. Töissä tänään vähän väliä puristelin tissejä kokeeks, ihan normaalilta tuntuvat :LOL:

  Mutta tää on niin tätä, kyllä te tiiätte. "Oireet" voi johtua mistä vaan tai ei mistään. Puuh.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #16709
 10. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 151
  Saadut tykkäykset:
  1 490
  Edelleen käyn tsemppaamassa teitä!

  Nyt on leep ohi. 1-2vkoa niin saadaan tietää kuin kävi. Tunti melkein meni että tosiaan yritti ottaa kaiken pois. Kunpa nyt viimein. Tämä on henkisesti niin rankkaa.
   
  • Tykkään Tykkään x 6
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #16710
 11. Siida

  Siida Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2014
  Viestejä:
  1 089
  Saadut tykkäykset:
  338
  Ihan vaan tulin lähettämään voimahalauksen Domille❤ mukava kuulla sinusta:love:.
  Paljon tsemppiä teille jokaiselle vaiheisiinne.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #16711
 12. Toiveitakovain80

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2019
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  31
  Minä tulin kaikkien kuulumiset lukemaan ja lähettämään ison läjän tsemppi ja lohtuhaleja :love:(y):love:

  Me ollaan täällä elelty ihan normielämää, kroppa on saanut vähän levätä ja olen saanut taas lisää kiloja pois. Kaikki on etiäpäin o_O Kuukautisia tässä odotellaan. Ekan siirron jälkeen kierto ei Felicitaksen mukaan yleensä ole ovulaarinen mutta jos yhtään kroppaani tunnen niin sellainenkin bongattu.. Eli kk pitäs alkaa tässä viikon sisään. Päästään taas tosi toimiin (y) Pakkasessa on siis 2 alkiota ja näillä näkymin niissä on meän ainoat toivot enää. Taloudellisesti ei ole mahdollista kaikkea alkaa alusta. Melko rauhallisesti tässä on osattu ottaa ja nollattu päätä. Jäämme odottelemaan :ROFLMAO:
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #16712
 13. kirsillevauva

  kirsillevauva Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2018
  Viestejä:
  1 307
  Saadut tykkäykset:
  532
  @Wintersun, tunti!! Oikeesti, siis oliko nukutus vai puudutus? Ihan järkyttävää, mitä olet joutunut käymään läpi. Nyt on kyllä teidän vuoro jo päästä hoitoihin ja plussata <3

  @julie_ , oletko testannut? Lupaavat oireet :)

  Itsellä hermot kipreellä, mikä tietää kuukautisia reilun viikon päähän. Voi, en malta odottaa uutta hoitokierrosta :)
   
  #16713
 14. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 151
  Saadut tykkäykset:
  1 490
  Puudutuksessa ja olin pyytänyt sitä ennen rauhoittavan. Hyvä niin kun meinas itsellä usko loppua ja itkukin tuli. Henkisesti tää on ollut tosi rankkaa. Kyllä mä tiettyyn pisteeseen kipuakin kestän, mut koko ajan takaraivossa ajatus et mitä jos ei vieläkään ja seuraavaksi joutui kohdunpoistoon (tuskin siis vielä ihan mut isoin pelko) ja sit jäisi vauvahaaveet.
  Alkaako tiellä ens kiertoon PAS?
   
  #16714
 15. Elisa_maria

  Elisa_maria Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2019
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  5
  Anteeksi, tulen ihan täysin omaa napaa tänne purkamaan, kun on niin absurdi tilanne etten itse edes käsitä miten tämä voi olla mahdollista...

  Odottelin siis tähän kiertoon tehtäväksi lääkkeellista PAS:ia ja alotin Synarelan sumuttelut 20.2, täälläkin kirjoittelin joku viikko sitten tulevasta siirrosta kaikenlaista. Ihmettelin kun menkat ei alkaneet, mutta lääkäri totesi että synarela viivästyttää niitä aika usein. Noh, kun menkat oli 11 päivää myöhässä varasin ajan lääkräille tarkistuttamaan että missä oikein mennään kun menkat ei vain tule. Ultrassa kävi aikamoinen yllätys kun lääkäri totesi "täällähän on raskaus". Melkeimpä samaan hengenvetoon totesi kuitenkin ettei löydä sydänääniä ja viikkoihin nähden alkio oli liian pieni.

  En ymmärrä miten on mahdollista että olen voinut olla raskaana, tämä raskaus on nimittäin peräisin 18.1 tehdystä alkionsiirrosta. Silloin homma meni niin että tein negatestin pp 10 (siirrettiin blasto) ja testipäivänä hcg oli matala 18,3 ja vuoto alkoi pian siitä runsaana. Todettiin siis kemiallinen raskaus jonka oletin vuotavan pois. Meidän tilanteestamme vielä sen verran että "luomuvahinko" ei meillä ole mitenkään mahdollinen, hoidoissa on käytössä luovutetut siittiöt.
  Miten ihmeessä siis olen raskaana kun se vuoto tuli runsaana ja testipäivän hcg arvo ollut noinkin matala?? Tietysti olen siitä onnellinen että raskautuminen näköjään on minulle mahdollista erittäin kummallisissa olosuhteissakin, joten toivoahan tämä luo. Tietty olisin vain toivonut että siellä olisi ollut elävä alkio :(

  Perjantaina sitten ilmeisesti lääkkeeliseen tyhjennykseen.. Ikävä oli lukea täältäkin, että moni samassa tilanteessa, voimia kaikille tätä läpikäyville <3 Itselläni varmaan siinä mielessä armollinen tilanne etten päässyt riemuitsemaan plussatulosta ennenkuin km todettu eli kovin korkealta ei tultu alas mutta hirveältähän tämä silti tuntuu:cry:
   
  • En tykkää En tykkää x 3
  • List
  #16715
 16. marrasmai

  marrasmai Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2016
  Viestejä:
  661
  Saadut tykkäykset:
  267
  @Domi lle tulin huikkaamaan erityistsempit ❤️

  Aika-ajoin täälläkin nousee esiin ne meikäläisen ennätysalhaiset hcg-lukemat. Kävin nyt tsekkaamassa vielä mun tiedoista mitkä ne ihan tarkkaan ottaen oli, jos nyt jollekin on näistä tiedoista lohtua/hyötyä. Eli 22.10.2017 mulle siirrettiin 5pv hitaahko blasto. 2.11. mun hcg oli 17, ja 10.11. hcg416. Ja tyttö nyt siis 8kk.

  Hurjasti tsemppiä kaikille!

  Muoks. Ja kyseessä siis 5. ICSIn tuoresiirto.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #16716
 17. julie_

  julie_ Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2011
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  46
  @Anemonee ja @kirsillevauva tiedän, löytää muka niin selviä oireita itestään kyllä.. niinkun nyt mullakin, niin lupaavilta kun oireet kuulostikin, tänään 5 päivän blastosta pp9 ja puhdas nega tikkuun. Huomenna verikoe, niin masentava olo ja tekis mieli lopettaa luget..

  @Wintersun toivotaan jo että olisi jo ohi ja pääsisitte aloittamaan hoidot, aikamoinen tunti on varmasti ollut :eek:
   
  #16717
 18. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 151
  Saadut tykkäykset:
  1 490
  Toivottavasti tulisi siellä plussa!
  Ja kiitos! Oli kyllä henkisesti niin raskas että itkin siellä. Onneksi mies ja Kätilö ym. Oli tukena. Jotenkin tää vaan on liian raskasta tätä on vuoden yritetty hoitaa ja ei vieläkään. Kunpa nyt..
   
  #16718
 19. Anemonee

  Anemonee Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2018
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  33
  @julie_ No voi :poop: älä vielä niitä lugeja lopeta, sanoisin. Toivotaan että verikokeesta tulisi positiivinen yllätys! Oliko teillä vielä alkioita pakkasessa?

  Kauheesti tekis mieli testailla jo, tänään pp5..:cautious:
   
  #16719
 20. krokus

  krokus Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2018
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  19
  @Wintersun Toivottavasti nyt vihdoin saatte hyviä uutisia ja pääsette aloittamaan hoidot(y)

  @millionnea Mitä vitamiineja olet syönyt, jotka vaikuttaneet kierron lyhentymiseen? Onko sulla ollut kuinka pitkä kierto? itsekin toivoisin saavani kiertoa vähän lyhyemmäksi.

  @marrasmai Oliko teillä ennen pysyvää plussaa kemiallisia tai alkaneita raskauksia? Ja oliko tämä 5. hoidon lapsi teille ensimmäinen lapsi? Meillä nyt takana useampi vuosi luomuyritystä ja 3 IVF/ICSIä tuloksena puhdasta negaa. Rahaa meillä ei yksityispuolen hoitoihin ole, mutta jos jollain tapaa saisi säästettyä yhteen hoitoon rahat, niin sen haluaisin vielä kokeilla. Mutta enpä tiedä, onko tällä taustalla enää järkeä hakata päätä seinään.. Siksi kovasta toivoa loisi, jos joku joskus olisi onnistunut, vaikka useampi hoito olisi ensin mennyt negana.

  Piinailijoille tsemppiä,kyllä nyt täytyy jo jotakin onnistaa (y)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #16720
 21. marrasmai

  marrasmai Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2016
  Viestejä:
  661
  Saadut tykkäykset:
  267
  @krokus 3. hoidosta tuli varhainen kkm, ja jostain tais tulla kemiallinen mutta en enää satavarmasti muista. Kkm:n muistan kyllä ikuisesti kun tuomio tuli kaksi päivää ennen joulua 2016... Ko. joulusta en sitten muistakaan juuri mitään. Meidäthän myös heitettiin ulos Ruotsin julkiselta toivottomina tapauksina kahden hoidon jälkeen. Jos yhden yksityisen hoidon teette niin erittäin lämpimästi suosittelen Dextraa ja Annikaa. Aivan mielettömän rautainen ammattilainen, hänen laatimansa hoitosuunnitelma piti kutinsa lähes minuutilleen.

  Ja on tosiaan ensimmäinen lapsi, tytöllä todettiin jo raskausaikana vaikea sydänvika ja on läpikäynyt kaksi avosydänleikkausta kahden ekan elinviikon aikana. Toinen leikkauksista oli akuutti ja siihen jouduttiin hoitovirheen vuoksi ja tyttö meinasi kuolla ja korvausvaatimus ja sairaalan sisäinen selvitys on käynnissä yms pientä... :confused:
  Mutta anyways, nyt näyttää tilanne jo ihan hyvältä vaikka lääkitys on edelleen, pitäisi olla ihan normaali elinajanennuste (toivottavasti).

  No niin harhauduin taas aiheesta, mutta kovasti siis kannustan vielä yhteen hoitoon yksityisellä jos mitenkään mahdollista, me oltiin jo pistämässä pillejä vähän pussiin eikä odotukset olleet järin korkealla vikan hoidon alkaessa. Meillä jäi jopa pakkaseenkin yksi kultahippu odottamaan! :geek: Tsemppiä ja jaksamista ❤️
   
  • Ihana! Ihana! x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #16721
 22. julie_

  julie_ Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2011
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  46
  @Anemonee joo toi on paha ku haluis jo ajoissa ruveta testaa, vaiks edes ihan omaks iloks, vaikka tietää ettei se olis se oikee tulos, mut siltiki se nega harmittaa jos ei vaiks pp2 jo näyttäis plussaa :LOL:

  Joo en lopeta lugeja viel tänään, pakko se on huomisen aamun ainakin viel ottaa ku päivällä kuulen sit verikokeen tuloksen. Tänäänkin oma testi kyl puhdas nega.. jotenkin tuntuu tyhmältä tai väärältä valittaa kun meillä tosiaan on 9 alkiota viel pakkasessa ja tämä oli vasta toinen siirto, mut sit taas, ihmiset ollaan erilaisia ja sureekin eritavalla.. ehkä eniten täs harmittaa se, et lääkärit nämä kaks kiertoo menny vähän asenteella et "siirretään nyt..katotaa näillä.." ja ihanku ei olis niin tosissaan ku selityksenä aina "teil on niin paljon alkioita". Ja haluisin vaan et tulis seuraavasta lääkärinkäynnistä varmempi olo koko juttuun.
   
  #16722
 23. Nipsu_78

  Nipsu_78 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2018
  Viestejä:
  85
  Saadut tykkäykset:
  55
  Kiitos kun jaoit tarinasi @Elisa_maria Kovasti voimia huomiseen!
  @Anemonee en tiedä uskallanko vielä kirjoitella, mutta täällä päässä ei hyvältä vaikuta..pe-su oli vatsassa ja selässä tuntemuksia. Sitten ne loppui kuin seinään ja sorruin jo tässä testailemaankin. Ja ehdin jo itkeäkin. Ei siis tuloksia..jatkan silti vielä, koska tänään pp6. Silloin hetkeksi onnistuneessa syksyllä mulla näkyi jo pp6.
   
  #16723
 24. krokus

  krokus Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2018
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  19
  Kiitos @marrasmai tsempeistä ja omien kokemusten jakamisesta! Ehkä meilläkin vielä on toivoa, vaikka aika epätoivoinen olo välillä onkin. Raskaankuuloinen on ollut teidänkin taival ensin pitkään hoidoissa ja sitten lapsen sairauden kanssa. Onneksi teidän tyttö on osoittanut sitkeyttä ja selvinnyt noin monista koitoksista! Ja kiitos lääkärisuosituksestakin! Kiva kuulla, kenen puoleen kannattaa kääntyä, jos saatais rahat kaavittua kasaan hoitoa varten. Meillä on nyt yksi alkio pakkasessa, se on meidän julkisenpuolen hoidon viimeinen toivo. Kunpa se tarraisi kiinni:love:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #16724
 25. Aislinn83

  Aislinn83 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2019
  Viestejä:
  238
  Saadut tykkäykset:
  68
  Heippa, olen uusi täällä ja meillä menossa julkisella 1.ivf hoito, syynä selittämätön lapsettomuus ja ainakaan miehessä ei mitään vikaa pitäisi olla. Vaste ei kauhean suuri ollut lääkkeille (amh arvo tosi matala) joten punktiossa saatiin keskiviikkona vain 7 follia joista 5 oli munasolu ja niistä 4 hedelmöittyi. Eilen oli alkionsiirto tampereella mutta sain hieman huonoja uutisia, alkioissa on jonkinsortin jakaantumisongelma, ei osattu sanoa mikä. Eli eilen siirretty alkio on aika huono ilmeisesti mutta eivät olisi siirtäneet jos tilanne olisi täysin toivoton.

  Silti oma usko tähän ei kovin korkealla ole, onko kukaan tullut ns. huonolla alkiolla raskaaksi, tai että esim. toinen hoito on tuottanut paremman vasteen? Niitä kolmea jäljelle jäänyttä alkiota jatkoviljellään ja katsotaan saako niistä pakkaseen mitään, kirje tulee kotiin parin viikon sisällä. Itseäni pelottaa että munasoluissani on jotain todella vialla, että vaikka menisi toiseen hoitokiekkaan tulisi sama tulos....
   
  #16725
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti