IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Viestiketju alueella 'Lapsettomuus' , aloittaja Läiti, 16.05.2014.

 1. M4rianne77

  M4rianne77 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2018
  Viestejä:
  43
  Saadut tykkäykset:
  38
  @MyMa inssissä pesu myös. Lähdetään inssillä liikenteeseen, koska muut jutut kaikki mun osalta kunnossa ja vaan miehen lapsettomuus kyseessä.
  No kaikki toivo oli tässä kierrossa, että jippii nyt päästää hommiin..mutta ei! Mun kroppa päätti ovuloida lauantaina:unsure: perjantaina ei tehty, koska oli liian aikaista kun ei voi aavistaa tarkkaa ajankohtaa. Lauantai-iltana ja koko sunnuntaipäivän tunsin kovat kivut eli ovulaation jälkeiset. Maanantaina oli jo liian myöhäistä, kun klinikalla ultrattiin.

  Seuraavaan yritykseen sain ConalF ja pregnyl tueksi, koska oli taas laskujen mukaan ovis osumassa vkonlopulle. En ole koskaan ollut tekemisissä näiden pistämisten kanssa, mutta sain oikein hyvän perehdytyksen joten innolla odotan menkkoja sekä uuteen kiertoon pääsemistä. Nyt on vihdoin toiveikas olo!
   
  #17776
 2. Silmu75

  Silmu75 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2018
  Viestejä:
  572
  Saadut tykkäykset:
  188
  @Pupuna112 Voi ihanaa! :love: Toivotaan vahvistuvaa viivaa!

  @Solunen Oon ollut vasta reilun kuukauden uudessa työpaikassa, ei kyllä uskalla riskeerata kun olis nämä hoidotkin jotenkin maksettava. Mutta jos nyt ei onnistu, niin syön sitten e-pillerikuurin välissä niin voin toivoa vapaapäivää kun on edes jonkinlainen käsitys mihin se siirto voisi osua. Lisää odottamista, mutta ei tää nyt 6,5 vuoden yrityksellä tunnu missään...

  @M4rianne77 Harmi kun et päässyt vieläkään tositoimiin, mutta ens kierrossa sitten! (y)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #17777
 3. Solunen

  Solunen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2019
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  39
  No munkin oli nyt kuitenkin pakko testata ja sain testiajalla haamun, vaalea mutta selvästi nähtävissä! Jotenkin en uskalla vielä kuitenkaan iloita, koska minusta rinnat ei ole tänään olleet enää yhtä kipeät kuin eilen, ei sillä, että yhtään kuulostelisin tässä itseäni:p Sinänsä tämä on tietysti edistystä, että ensimmäistä kertaa näen mitään punertavaa testissä sitten esikoisen!
   

  Liitetyt tiedostot:

  • Tykkään Tykkään x 2
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #17778
 4. Tuutikki84

  Tuutikki84 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2019
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  20
  @Pupuna112 ja @Solunen , toivotaan että viivat lähtee vahvistumaan :love: aika kutkuttava tunne varmasti, kun testiin tulee se haaleakin viiva. Ja teillähän oli molemmilla testipäivään vielä vähän aikaa? Joten hyvin ehtii vahvistua (y)

  @Silmu75 , toivottavasti menkat alkaisi sopivana ajankohtana! On se kyllä usein huomattu, että ne alkaa just silloin kuin ei pitäis, mut silloin kun niitä oikein odottaa, niin ei millään :rolleyes:

  @MyMa näistä Primoluteista on sanottava nyt sen verran, kun oon niitä viikon syönyt, että ainakin oireet on vielä vahvemmat kuin Teroluteista :LOL: jos Terolutit aiheutti mulle itkuherkkyyttä ja ärtyneisyyttä, niin nää aiheuttaa suorastaan raivoisia tuntemuksia, välillä tekee mieli sanoa asiat kauhean suoraan ja jopa ilkeästi... siis ihan kuin PMS-oireet kymmenen kertaa pahempina. Mulle ei oo mikään hormonaalinen ehkäisykään koskaan toiminut, koska musta tulee hirveä kiukkupussi. Ehkä muiden ihmisten kannalta ois parempi, ettei mun tarvis näitä tän enempää syödä :D
   
  #17779
 5. Jasmina20

  Jasmina20 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2013
  Viestejä:
  384
  Saadut tykkäykset:
  196
  Onnea @Solunen ja @Pupuna112 !! On se kyllä mieletön fiilis nähdä siinä testissä oikeasti jotain ja ilman että tarvii siristää ja kääntää väännellä tikkua :D

  Täällä jo kp 34... Pakko juuri nyt sit olla näin paljon myöhässä menkat:( ala vatsa juilii mutta mitään ei tule ulos:mad: et semmosta täälä. :ROFLMAO:
   
  #17780
 6. cindra

  cindra Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  20
  Hurjasti onnea @Solunen ja @Pupuna112 !! Toivottavasti nyt lähtee viivat vahvistumaan :love:
   
  #17781
 7. Pupuna112

  Pupuna112 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2019
  Viestejä:
  51
  Saadut tykkäykset:
  45
  Testasin tänä aamuna uudestaan ja kyllähän tuo näyttäisi vahvistuneen :love: ajattelin lauantaina tehdä viikkonäytöllisen digitestin, jos se näyttää 2-3 viikkoa niin ehkä uskallan siirtyä plussanneisiin.

  Hurjasti onnea myös sinulle @Solunen, toivottavasti viiva vahvistuu!
   
  #17782
 8. Solunen

  Solunen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2019
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  39
  Huomenta ja onneksi olkoon @Pupuna112 ! Mulla kyllä ihan päinvastainen tilanne eli eilen oli vielä ihan selvä, mutta vaalea viiva, tänään taas selvästi haalistunut ja eilen alkoi ihan järkyttävät menkkakivut:(. Jotenkin ollut mulle todella poikkeuksellisen rajuoireinen tämä kierros. Pakko liittyä tohon kolmen munasolun irtoamiseen ja ilmeisesti siellä jotain yritystä kiinnittyä oli. Se ei kyllä harmita, jos kolmosia ei tullut;), mutta muuten taas miettii, jaksaako tätä vuoristorataa kuinka pitkään jatkaa enää...mutta sitä myo-inositolia ajattelin kyllä kokeilla vielä myös.

  Tsemppiä muille eri vaiheisiin ja eikös @MyMa lla ja @Ellinoora38 lla ole kohta siirrot tiedossa?(y)
   
  #17783
 9. MyMa

  MyMa Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2017
  Viestejä:
  459
  Saadut tykkäykset:
  170
  Voi harmin paikka @Solunen, jos menee ohi nyt tämä tilaisuus! Mutta olikos se nyt @Carinem, jolla myös haaleni välillä ja sitten lähti vahvistumaan... Olisko vielä toivon häive? Kemiallinen kai lienee todennäköisin jos vuoto tulee, vai onko jo menkat alkanut(n)

  Ihanaa @Pupuna112 että viiva sulla vahvistuu, saadaan edes jotain toivoa tähän ryhmään pimeässä lokakuussa:love: nostan listan tähän sivulle vaikka sitten kun sulla on ollut virallinen testipäivä :) onko sulla veritestiä?

  @Jasmina20 no niin tuossa aina sitten käy, että just silloin kierto venyy kun ei pitäisi:cautious: toivotaan että ensi kuussa ainakin sitten osuisi ajoitus kohdalleen!

  @M4rianne77 voi kurjuus jos meni siellä myös ajoitus pieleen(n) onko sulla yleensä säännöllinen kierto? Siitä tulee jotenkin touhukas ja toiveikas olo, kun "pääsee" pistelemään:D

  @Silmu75 onko menkat alkaneet?

  Huomenna siirto iltapäivällä :) mikäli nyt ei siis alkion sulatuksessa tule ongelmia. Olo taas hyvä ja toiveikas, katsotaan nyt sitten kuinka se masis alkaa hiipiä jos ei raskausoireita ja onnistumisen merkkejä rupea kuulumaan :unsure: yksi kaveri oli siirrossa eilen, tutustuin häneen aika hiljattain ja löytyikin yhteinen vihollinen eli lapsettomuus :D Kiva kun on joku tsemppikaveri ihan livenäkin, vaikka tää palsta on kyllä niin iso apu ettei oo tosikaan :love:
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #17784
 10. janitainen

  janitainen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2017
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  10
  Heips vaan kaikille, varovaisesti kurkkaan tälle puolen (olen jonkin aikaa näitä juttuja lueskellut, pari inssiä tehtiin reilu vuosi sitten).
  Juuri sain soiton, että primolutit aloitan 31.10. ja ns. nollaultrakin(?) sovittiin.
  Vielä en itseäni "virallisesti" tänne siirrä, kunhan päivämäärät konkretisoituvat jne, niin sitten. Vähän taitaa aikataulut asettaa haasteita, mulla ois muutama parin päivän työmatka juuri marraskuun lopulla ja joulukuun alussa, ja nyt näyttää pahalta, että joudunko ne molemmat perumaan...
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #17785
 11. Pupuna112

  Pupuna112 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2019
  Viestejä:
  51
  Saadut tykkäykset:
  45
  Harmi juttu @Solunen että viiva lähti haalenemaan (n) mutta ei varmasti kannata vielä ihan kokonaan toivoa menettää, jos vaikka pissa oli jälkimmäisellä testauskerralla laimeampaa?

  Mä soitin nyt sitten kuitenkin jo tänään klinikalle ja sieltä pyysivät samantien verikokeeseen. Tuloksetkin ehdin jo saada, hCG oli yli 300 eli oikein hyvä päiviin nähden :love: oireita on tässä vaiheessa lähinnä tihentynyt pissahätä ja aaltoileva kuvotus. Niin ja hengästyn ja hikoilen heti, jos joudun vaikka kävelemään ylämäkeen. Varasin varhaisultraan ajan 6.11. ja neuvolaankin tuli samassa rytäkässä soitettua ja varattua aika, se on vasta 25.11. Kai se pitää nyt alkaa sisäistää, että raskaana ollaan... Kunpa kaikki sujuisi hyvin ja saisimme vauvan syliin kesäkuussa!

  Tsemppiä siirtoon @MyMa ja eikös tosiaan @Ellinoora38 teilläkin ole siirto kohta tulossa? (y) Toivottavasti myös @Silmu75 pääsisi pian siirtoon, harmi että töiden kanssa sumpliminen on noin hankalaa! Eikö teillä ole mitenkään mahdollista ottaa yhtä päivää palkatonta vapaata henkilökohtaisesta syystä? Tai voisiko lääkäri kirjoittaa siirron yhteydessä sairaslomatodistuksen jollain sopivan epämääräisellä koodilla? (siitä tosin varmasti pitää sopia lääkärin kanssa etukäteen)

  Taidan kadota tästä plussanneisiin, toivottavasti muut pääsevät pian perässä (y)
   
  #17786
 12. Silmu75

  Silmu75 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2018
  Viestejä:
  572
  Saadut tykkäykset:
  188
  @Pupuna112 Mulla on se tilanne, että työhaastattelussa annettiin ymmärtää ettei lisääntyminen ole toivottavaa, niin mitään ei voi puhua töissä - ainakaan koeajalla! Työvuorot on kolmeksi viikoksi eteenpäin eikä niihin saa muutoksia kuin painavasta syystä, eli ei onnistu kun ei voi selittää mihin sitä vapaata tarvitsee. Mutta hienoa, että sulla oli hcg hyvissä lukemissa! :love:

  @MyMa Ei mitään vielä menkkarintamalla, mutta työjuttujen takia toivon kovasti että alkaisi ens viikolla. Luulisin, että sitten voisi osua aikataulut sopivasti - edellyttäen että kroppa reagoi lääkitykseen kuten pitäisi. Klinikalta eivät sanoneet mitään kiertopäivää mihin mennessä pitäisi siirto saada tehtyä, siis kuvittelisin että jossain vaiheessa limakalvo on liian paksu tai lääkkeitä syöty liian monta päivää tai jotain vastaavaa, eikä siirtoa kannata enää yrittää. o_O

  Että näin gallupkysymyksenä: mikä teillä on myöhäisin kp johon on tehty siirto? Mä jotenkin kuvittelisin, että kolme viikkoa alkaa olla maksimi??
   
  #17787
 13. MyMa

  MyMa Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2017
  Viestejä:
  459
  Saadut tykkäykset:
  170
  Mulle tehtiin viimeistä edellinen siirto kp24. Meidän klinikalla pyritään kp20 tienoilla siirtoon (lääkkeellisissä siis). Kun tosta kp24 siirrosta tuli nega, niin kysyin että olikohan liian myöhäinen kierron vaihe. Lääkäri sanoi että heillä on siirretty kp28 jopa ja vauvoja syntynyt. Ei nyt suoraan vastannut mun kysymykseen että oliko silti vähän jo myöhä, mutta mahdollista ainakin on.
   
  #17788
 14. Silmu75

  Silmu75 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2018
  Viestejä:
  572
  Saadut tykkäykset:
  188
  Eli kaikki on mahdollista! Kai mä toiveikkaana aloitan ne Progynovat kun menkat alkaa ja katotaan sitten miten käy.
   
  #17789
 15. Haaveilija91

  Haaveilija91 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2018
  Viestejä:
  128
  Saadut tykkäykset:
  70
  Tarvitsisin vähän apua. Olen menossa PASiin. Sunnuntaina sain clear bluen kaksoishormonia näyttävään testiin vilkkuvan hymynaaman. Maanantaina kävin ultrassa, jossa nähtiin hyvännäköinen limis ja 16mm johtofolli. Testasin maanantaina myös iltapäivällä, jolloin testi vilkkui edelleen.
  Nämä kaksoishormonia näyttävät testit loppuivat silloin ja ostin vahingossa ”normaaleja” testejä. Ne ovat näyttäneet joka aamu negatiivista.
  Tänään kävin ostamassa kaksoishormonitestejä lisää ja testasin n. Klo 16 ja testi ei enää edes vilkkunut.
  Mitä on voinut tapahtua? Ei ainakaan ovulaatiota ole voinut tapahtua missään välissä? Onko mitään toivoa että näyttäisi aamulla positiivista?
   
  #17790
 16. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 088
  Saadut tykkäykset:
  1 465
  @MyMa
  Seuraavaksi kun päivität listaa, pääsisinkö sinne takaisin?
  Olen toki vuoden päivät siellä vaan roikkunut kun homma ei ole edennyt. Nyt pikkuhiljaa alkaa valoa olla tunnelin päässä. Odotellaan viimeisiä tuloksia ja sit vihdoin pitäisi päästä aloittamaan ens kierrossa..

  Wintersun #31# 12/10 #siittiöt #1.IVF/ICSI tulossa
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #17791
 17. Silmu75

  Silmu75 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2018
  Viestejä:
  572
  Saadut tykkäykset:
  188
  Voi miten hienoa, että teilläkin viimein hoidot lähestyy! (y)
   
  #17792
 18. Ellinoora38

  Ellinoora38 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2019
  Viestejä:
  250
  Saadut tykkäykset:
  118
  @Pupuna112 oi että miten hienoa, että raskaus alkoi. Paljon onnea ja hyvää matkaa plussanneisiin.

  Nyt kun monet kyselleet, niin kai se pitää paljastaa että huomenna on siirto. Jotenkin en ole halunnut hehkutella mitään etukäteen, kun odotukset on ihan nollassa ja harmittaa vieläkin tuoresiirron jäljiltä. Jännittää kuitenkin hirveästi. Ei siirto niinkään mutta se piina mikä siitä seuraa.

  @MyMa minkä ikäinen sulle siirretäänkään?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #17793
 19. Silmu75

  Silmu75 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2018
  Viestejä:
  572
  Saadut tykkäykset:
  188
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #17794
 20. jonxu

  jonxu Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2010
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  47
  Onnea @Pupuna112!

  Tsemppiä siirtoon meneville, jospa noita plussia alkais tulla enemmänkin :love:

  Meilläkin hoidot lähestyy, eilen alkoi viimeinen kierto ennen the kiertoa.. En millään malttais odottaa. Onneksi mulla on sentään lyhyet kierrot eli reilu kolme viikkoa enää :whistle:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #17795
 21. Tuutikki84

  Tuutikki84 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2019
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  20
  @MyMa ja @Ellinoora38 , tsemppiä kovasti siirtoon! :love:

  Oispa ihanaa, kun saataisiin lisää plussia vielä syksylle. Tuota listaa kun katselee, niin aika hiljaista on ollut :eek:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #17796
 22. Solunen

  Solunen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2019
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  39
  Tsemppiä @MyMa ja @Ellinoora38 ! Toivotaan, että näistä siirroista tulisi plussat! Ja sorry, jos utelin @Ellinoora38 :unsure:, ei täällä tosiaan mitään ilmoitusvelvollisuutta ole ja ymmärrän hyvin, että aina ei ole fiilistä jakaa kaikkea!

  Huimat lukemat @Pupuna112 lla, nopeaa toimintaa verikokeineen kaikkineen! on kyllä lähteny alkio selvästi hyvin kehittymään (y)

  Mulla ei ole vielä vuoto alkanut, mutta on jotenkin pms- ja menkkaolo potenssiin 100. Tosi paljon on kipuja ja esim. viime yönä valvoin pitkään kun alaselkään ja reisiin sattui. On kyllä ollut niin pimeä tämä kierto, että jos uudelleen tulee vastaava tilanne, että tehtäisi inseminaatio kolmella munasolulla, niin en kyllä innostuisi:sick:. Yleensä olen aika vähäoireinen, mutta tämä on ollut kyllä kuin jossain pesukoneessa olisi pari viikkoa ollut:confused:
   
  #17797
 23. Solunen

  Solunen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2019
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  39
  Mä kyllä veikkaan, että sulla olisi saattanut ovis jo ollakin..mun onnistunut raskaus lähti kierrosta, jossa en saanut digillä positiivista kiinni ollenkaan, mutta viivojen vahvuukisen perusteella päättelin, että kyllä se siinä oletetulla ajallaan tapahtui..varmaan pitää soittaa klinikalle ja kysyä heidän mielipidettä?
   
  #17798
 24. Ellinoora38

  Ellinoora38 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2019
  Viestejä:
  250
  Saadut tykkäykset:
  118
  @Solunen en tosiaankaan tarkoittanut ettei saisi udella vaan selittelin enemmänkin sitä, miksi en itse ole mitään kirjoitellut omasta tilanteestani. Aion kokeilla sitä punkkua tällä kertaa. Sopii syksyyn muutenkin ja kuivin suin ollut monta kuukautta :p Teitkö uutta testiä tänään?
   
  #17799
 25. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 088
  Saadut tykkäykset:
  1 465
  Kiitos! Tätä on kyllä odoteltu jo kauan. Vielä en uskalla ajatella että oikeasti päästään aloittamaan! Kunhan se lääkäri sanelisi ne tiedot kantaan. Tiedän jo että ne on aikapäiviä sit tullut mutta se kenen kanssa puhuin, ei osannut ottaa kantaa muuhun kuin mielestään papa on ok.
   
  #17800
  Viimeksi muokattu: 18.10.2019
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti