IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Viestiketju alueella 'Lapsettomuus' , aloittaja Läiti, 16.05.2014.

 1. Silmu75

  Silmu75 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2018
  Viestejä:
  572
  Saadut tykkäykset:
  188
  Kysyin labran nettisivujen kautta milloin tulos tulee, niin kestää kuulemma 2-3 arkipäivää! Valitsin sitten Suomen hitaimman labran. (n) No kun se digi kuitenkin näytti 2-3 viikkoa, niin kai se lukema on ihan ok.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #18301
 2. justhope

  justhope Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2016
  Viestejä:
  182
  Saadut tykkäykset:
  108
  Kiitos tsempeistä kaikille.
  @Silmu75 juu samalla klinikalla olen käynyt koko ajan. Olen miettinyt pitäskö neljännen ivf:n (jonka uskon olevan vika minkä jaksan) kohdalla vaihtaa klinikkaa ihan kokeilun vuoksi, mutta pelkään että vaihto olisi henkisesti raskas, siis että joutuisi käymään kauhean alusta asti selittäen koko historiani läpi lääkärille... ja toisaalta nykynenkin lääkärini on ymmärtääkseni alan ns. parhaita tai ainakin kehuttu paljon. En oikein tiedä olisiko toisella klinikalla sen osaavampaa menoa, vaika eihän sitä tiedä. Jotenkin nykynen klinikka tuntuu niin turvalliselta, kun on ne tutu ihmiset siinä hoitajina ja lääkärinä :)
  Jotenkin stressaa olisiko se kauhea säätö sitten vaihtaa...

  @Solunen ja @Emmelie75 juu siis käyn hoidoissa yksin, itsellisenä naisena. Mulla on sikäli juu pitkä historia kun heti alusta oli pakko ryhtyä suoraan ivf-hoitoihin eli mitään kevyitä hoitomuotoja en ole saanut kokeilla - mulla on vain yksi munasarja jäljellä ja jäljellä olevassa johdin ei todennäkösesti toimi.
  Munasoluja mulla tulee riittämiin, ehkä liikaakin kun tuoresiirtoon en oo ikinä päässyt hypeririskin takia.
  Ikää on alle 30v eli ei sikäli ole mitään hätää sen puolesta, mutta kyllähän tää on raskasta kun on nata- ja readytestit ja kalliit kromosomitutkimukset ja hyytymäjutut selvitetty ja kaikki pitäisi olla erinomaisesti raskautumista ajatellen. Kohdunrapsuttelua en oo erikseen ottanut, mutta olen ymmärtänyt että natatestin koepalan otto kohdusta sekä viime kierrossa tehty hysteroskopia noin periaatteessa toimisi samalla tavalla, kun molemmissa sitä kohdun pintaa tavallaan kuitenkin käsitellään...? Kait. :unsure:
  Mulla siis toki on selitettyjäki vikoja kuten poistettu munasarja, pcos ja kaksiosainen kohtu, mutta yhdenkään näistä ei mun ymmärryksellä pitäisi vaikuttaa alkion kiinnittymiseen, ainakaan siihen että yrittääkö se edes sitä.

  Alkiodiagnostiikka on nyt kovasti mielessä pyörinyt, mutta olen ymmärtänyt että se on tosi kallis juttu? Lääkäri ei sitä ole vielä ainakaan ehdottanut, mutta olen asiaa kyllä alkanut miettimään... toki se hinta mietityttää kun tässä tätä rahaa kuitenkin palaa muutenkin. :rolleyes:

  Nyt mieli jo vähän parempi eilisen jälkeen. Olen tosissani alkanut pohtimaan vaihtoehtonani myös ihan adoptiota... tosin enköhän mä katso nää hoidot vielä ihan loppuun asti, ei jää sitten katumista. Mutta tämäkin vaihtoehto mielessä pyörii, vaikka epärealistiselta yksin tuntuukin.

  Sitä yrittää ajatella että on tässä vaihtoehtoja, olla vaipumatta murheelliseksi, olla toiveikas. Tsempata itseään, kun yksin tämä kaikki on vain jaksettava - mielestäni kyllä hyvin nää jaksankin, mutta aina nää negat on raskaita hetkiä... kun ei tapahdu edes hartaasti toivomaani kiinnittymisyritystä.
  Anteeksi pitkä viesti ja liibalaabat, koko päivän ollut fiilis että pitäs päästä vähän purkaa ajatuksia niin menkööt tässä muodossa.

  Onnittelut vielä plussanneille :love:

  Aijuu, mietin vielä tuota kun täällä moni on puhut että vuoto alkaa vaikka luget on vielä menossa, eli jo ennen testipäivää. Itselläni vuoto ei oo koskaan alkanut lääkityksen aikana, vaan aina vasta pari päivää lopettamisen jälkeen. Nyt mä mietin onko tämä sitten jotenkin huono juttu.... jos kaikilla muilla menkat alkaa lääkityksenki läpi tai silleen :D
   
  #18302
 3. Puhalluskukka

  Puhalluskukka Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2019
  Viestejä:
  66
  Saadut tykkäykset:
  27
  @janitainen miten sulla meni punktio?

  Onnea hirmuisesti kaikki plussanneet:love: ja @justhope pahoittelut :cry:

  Mulla oli tänään punktio, joka meni ihan hyvin. Vasen munasarja oli hankalassa paikassa ja sitä sitten murjottiin parin lääkärin voimin. Kipulääkettä sain sen verran, että nukuin kotimatkan kuola poskella :LOL: 14 munasolua ja 11 oli solu sisällä. Perjantaina siirto jos jotain siirrettävää on.
   
  • Tykkään Tykkään x 6
  • List
  #18303
 4. Ensikatse

  Ensikatse Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2017
  Viestejä:
  59
  Saadut tykkäykset:
  13
  @Calico onnea:love: ihania plussauksia täällä nyt ihan putkeen(y)
  @Puhalluskukka hieno saalis, eiköhän tuosta määrästä löydy perjantaiksi hyvä alkio siirrettäväksi ja joitakin myös pakkaseen:)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #18304
 5. janitainen

  janitainen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2017
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  10
  Täällä on tosiaan tullut plussarypäs :love: onnea!
  Voin vain kuvitella millaista tämä kaikki on käydä läpi yksin @justhope jaksamista!

  @Puhalluskukka hyvä saalis! (y)
  Itse vähän petyin lopputulokseen, tuli 7 munasolua, mutta varmasti ikä ja tämä oli ensimmäinen hoito, niin ihan passeli tulos.
  Juuri soitteli myös tulosta, niin noista 5 saatiin IVF-menetelmällä hedelmöittymään. Kahteen olivat yrittäneet ICSIä (tuli yllätyksenä itselle, että olivat Joensuusta niin toivoneet, kävin siis Kuopiossa punktiossa), toinen solu oli hajonnut pesussa, ja toinen oli suuttunut kun siittiötä oli viety sisään - en yhtään ihmettele, en minäkään tykkää jos joku väkisin lähelle tulee :LOL: no joo, vähän huumoria.
  Tosiaan perjantaina sitten iltapäivällä siirto (jos noi solut kasvaa, en kyllä tiedä tuleeko sieltä mitään soittoa...kaipa ne soittaa jo huomenna josseivat lähde jakautumaan..?)

  Mites @pcosilainen meni?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #18305
 6. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 088
  Saadut tykkäykset:
  1 465
  Mitäs sit jos supressioultraan mennessä ei menkat ole alkaneet? :unsure:
   
  #18306
 7. Puhalluskukka

  Puhalluskukka Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2019
  Viestejä:
  66
  Saadut tykkäykset:
  27
  @janitainen onhan tuokin hyvä saalis! Ja 5 hedelmöittynyttä on oikein hieno tulos :) Mä en saa mitään tietoja ennen perjantaita :( Ihan tyhmää jännittää sinne asti. Näkeekö niitä tietoja julkisella mistään?

  @Wintersun mulle sanottiin et pitää siirtää aikaa jos ei ole vuoto alkanut, mutta kysyisin hoitopaikan mielipidettä (n) Ei ilmeisesti vieläkään ole alkanut vuoto? Koska sulla on se ultra aika?
   
  #18307
 8. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 088
  Saadut tykkäykset:
  1 465
  Mun ohjeissa oli vaan että jos munasarjat on supressiossa ja vuoto alkanut niin saa pistosluvan, ei mitään siitä miten toimia jos vuoto ei ole alkanut.. Enpä tiedä saanko enää ketään kiinni..

  Muoks. Niin ei ole vielä alkanut, pientä tuhrua, muttei vielä punaista. Huomenna on onneksi vasta ultra.
   
  #18308
 9. Puhalluskukka

  Puhalluskukka Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2019
  Viestejä:
  66
  Saadut tykkäykset:
  27

  Luulen et jos tuhruttaa niin se jo riittää. Eiköhän ne siitä nyt ala :) Kyllä ne menkat osaa aina viivästyä sillon kun ei pitäis.
   
  #18309
 10. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 088
  Saadut tykkäykset:
  1 465
  Niimpä! Mulla aina (siis tän 9v yrityksen ajan) luteaalivaihe ollut sama. Eli oviksesta 7-8pvää ja alkaa tiputtelee ja kunnon vuoto alkaa dpo 10(eli luteaali 9pvää). Toki oviksen ajankohta voi olla sit mikä vaan, kaikkea kp 13-22 välillä on ollut.
  Kunpa ne tosiaan nyt sit alkais. Mulla on ollut jo hetken sellanen olo et alkaa.
   
  #18310
 11. Puhalluskukka

  Puhalluskukka Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2019
  Viestejä:
  66
  Saadut tykkäykset:
  27
  Pidän peukkuja että pääset kohta kasvatus hommiin ja luulis et Synarela on tehny tehtävänsä, kun noin kiusaa sua :LOL:
   
  #18311
 12. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 088
  Saadut tykkäykset:
  1 465
  Kiitos! Joo kyllä se synarelan syy on, eihän nämä muuten myöhässä ole. Alkais vaan nyt
   
  #18312
 13. Solunen

  Solunen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2019
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  39
  Ekassa ultrassa käyty ja 8 näyttäisi nyt olevan kasvamassa, mutta pari oli tosi pientä kyllä..lääkäri oli kuitenkin ihan tyytyväinen, kun viimeksi oli vaan 3. Jos edes 1-2 siirtokelpoista tulisi:unsure: Ensi ma toinen ultra ja sitten ke tai to keräys..
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #18313
 14. janitainen

  janitainen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2017
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  10
  @Wintersun en ole varma onko sama kuin itsellä ultraus, mutta mulle sanottiin, että pienikin turhu sinä aamuna riittää (mulla alkoi vuoto ultraa edeltävänä iltana, ja ultra oli varattu klo 9, kerkesin kyllä stressaa et alkaako vuoto vai joutuuko ultran peruu)

  @Puhalluskukka en tiedä tulisko Kantaan noi tiedot? Mulla näkyi vasta eilinen punktio kun kävin äsken katsoo.
  reps, kun kävin lukee Kannasta tietoja, niin siellä oli "kaunis stimulaatio" ja "kaunis limakalvo" :D
   
  #18314
 15. Tuutikki84

  Tuutikki84 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2019
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  20
  Paljon onnea plussasta @Silmu75 , @odotuksenodotus ja @Calico :love: Ihanaa lukea näitä hyviä uutisia :)

  @Puhalluskukka sun punktiokokemus kuulostaa vähän samalta kuin omani, mullakin vasen munasarja vähän "piilossa" osittain kohdun takana, ja hoitaja joutui aika kovasti painamaan että se saatiin punktoitua :D onneksi aina kun sattui, sai lisää lääkettä ja humps vaan, kun oli taas hyvä olo... huh, totesin miehelle, että ei ihme että jotkut jää niihin koukkuun :LOL:

  Kaikille muille hoitojen eri vaiheissa oleville tsemppiä (y) omassa tilanteessa ei ole mitään mainittavaa, kun on tää välikierto meneillään.
   
  • Hauska Hauska x 2
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #18315
 16. Aislinn83

  Aislinn83 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2019
  Viestejä:
  236
  Saadut tykkäykset:
  67
  Mulla ainakin silloin synarela myöhästytti useammalla päivällä menkkoja silloin, toivottavasti alkavat pian!:)
   
  #18316
 17. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 088
  Saadut tykkäykset:
  1 465
  :cry:

  Ei tosiaa vielä ollut menkat alkaneet ja vasemmalla oli joku rakkula (joka voi vielä kadota)
  Ens viikon alkuun uusi aika ja jos ei ole kaikki kunnossa niin keskeytyy. Punktio kun ajoittuisi jouluviikolla (n)
  Käski varautua, ettei tule niin iso pettymys sitten.
  Synarelaa nyt sit 3x päivässä eli aamuin 2, päivällä 2 ja illalla 2.
  :(
   
  • En tykkää En tykkää x 3
  • List
  #18317
 18. Puhalluskukka

  Puhalluskukka Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2019
  Viestejä:
  66
  Saadut tykkäykset:
  27
  Voi ei kylläpä nyt taas koetellaan :( Onneksi on vielä monta päivää aikaa alkaa kierto. Olis kyllä tosi ikävää jos hoito keskeytetään ja taas joutuisit odottamaan:mad:
   
  #18318
 19. Silmu75

  Silmu75 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2018
  Viestejä:
  572
  Saadut tykkäykset:
  188
  Tsemppiä @Wintersun! Toivottavasti ens viikon alussa on kaikki kunnossa, ihan kohtuutonta jos joudut taas odottamaan!
   
  #18319
 20. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 088
  Saadut tykkäykset:
  1 465
 21. MyMa

  MyMa Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2017
  Viestejä:
  459
  Saadut tykkäykset:
  170
  Taustalta täältä lämpimät onnittelut plussasta @Silmu75 , @Calico ja @odotuksenodotus ! ♥ Toivottavasti me kaikki muut tullaan vielä perästä.
   
  #18321
 22. Ensikatse

  Ensikatse Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2017
  Viestejä:
  59
  Saadut tykkäykset:
  13
  @Wintersun voi ei, nyt kyllä sua koetellaan ihan liikaa.. Toivottavasti ne menkat nyt sieltä alkaa, eikä sulle tule enää mitään vastoinkäymisiä, voimia❤️
   
  #18322
 23. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  3 088
  Saadut tykkäykset:
  1 465
  Kiitos!
  Mulla tulee kyllä olo et pitäis vaan luovuttaa. Miten voi aina käydä näin. :cry: muutenkin ollut huonoja uutisia lähipiirissä.
  No vielä on pieni toivo et jatkuisi. Milläköhän ne menkat sais alkamaan.
  Nyt siis dpo 12 ja mulla luteaalivaihe sen 9 päivää eli periaatteessa vasta 3pvää myöhässä.. (n)
   
  #18323
 24. Rusakkonen

  Rusakkonen Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  1 094
  Saadut tykkäykset:
  607
  Nyt kavi se pahin mahdollinen, vauva on kuollut kohtuun, luultavasti yolla. Eli otattehan minut pois kaikilta listoilta. Varmaankin yritamme viela, mutta nyt tauko tietenkin tulee palstailuun. Syyta tuskin saadaan selville, mutta ei ole kuulemma ikaani liittyvaa. Joudun synnyttamaan vauvan muutaman paivan paasta.:cry::cry:

  35+5
   
  #18324
 25. Puhalluskukka

  Puhalluskukka Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2019
  Viestejä:
  66
  Saadut tykkäykset:
  27
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti