IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Voi pahoittelut @odotuksenodotus ja @pcosilainen

Täälläkin haettin kuulemma hyvä blasto kyytiin. Testi päiväksi sanottiin 25. ja vähintään sen jälkeenki viikonlopun yli jatkaa lääkkeitä ennenku luovuttaa vaik olis nega mut mä tietenki päätin et jouluaattona testaan sutä ennen ollaan mun vanhemmilla kylässä muutama päivä nii jos sais pidettyy ees sinne aattoon asti piinalilut kurissa. Pakkaseen jäi hurjat 12kpl 5 päivän ikäistä ja vielä yhteensä 5kpl 3 ja 4 päivån ikäsiä..
 
@kiia-s uskomaton saalis teillä! Vau! Toivottavasti pikkunen tarraa kiinni ja saatte ihanan joululahjan :love:

@pcosilainen voi ei:cry: <3

Heräsin yöllä kamalaan hartiakipuun ja tänään kävin polilla näytillä. Vatsakivut ollut ivf asti mukana ja siellä näkyi 11cm ja 7 cm kokoiset munasarjat. Ilmeisesti ne aiheuttaa nää kivut ja sainkin nyt käskyn vain levätä. Kohdunulkoista ei voitu myöskään poissulkea, kun näillä viikoilla kohdussa ei näkynyt kun paksuuntunut limakalvo. Keskiviikkona mitataan hcg uudelleen ja torstaina lääkäri soittaa tuloksista.
 
Blu
Hei taas pitkästä aikaa. En tiedä muistaako kukaan kun joskus marraskuussa tänne kirjoittelin. Meillä alkaa piikittely parin viikon päästä, niin ajattelin vähän päivitellä kuulumisia.

Olen kuitenkin koko ajan aktiivisesti taustaillut, niin täytyy ensin sanoa, että...

@Solunen Ihan kamala juttu tuo teille sattunut siittiökato. Ja uskomatonta, että se voi vaihdella noinkin paljon ympäristötekijöiden vuoksi. Meillä mies on syönyt Superman- ravintolisää ja hänen siittiövarastonsa tuplaantuivat. Tosin meillä on ollut jo lähtöjäänkin ihan huonot lukemat, mutta silti positiivista, että jotain voi itsekin tehdä. Meillä siis kokonaislukema 8milj. vuosi sitten ja nyt 16milj.

@Wintersun ihana, että ootte päässy jo noin pitkälle. Perästä tullaan :) Mulla ois kolposkopia taas helmikuussa (jos en ole raskaana) ja sen tulos jännittää.

Tsemppia piinailuun @Jasmina20 @Ellinoora38 ja @kiia-s mieletön saalis teillä!

Pahoittelut @jonxu, @odotuksenodotus ja @pcosilainen

@Silmu75 toivon todella, että kaikki olisi kunnossa <3

@Puhalluskukka paljon onnea <3 toivottavasti kaikki menee hyvin!

Itse bongasin oviksen viime lauantaina (aiemmin kun ajattelin) joten piikittelyt alkaa aikalailla parin viikon päästä. Pitää vähän sumplia, että mistä saan lääkkeet kun ollaan menossa pohjoiseen ja, miten niitä säilytän.

Odotin, että menkat alkaisi vähän myöhemmin ja saisin kaikki lääkkeet ensi vuoden lääkekattoon ja oltaisiin kotona jo reissusta, mutta taitaa olla järjestelykysymyksiä kaikki. Oletan, että punktio on viikon 2 lopussa tai 3 alussa. Huh, jännää.

Lääkärin mukaan olen riskiryhmässä hyperin saamisen suhteen. Mulle määrättiin siis Bemfola 137,5 kp 2 lähtien x 7 ja Fyremadel jarruksi. Hankala päätellä noista mitään kun ei ole mitään vertailukohtaa.

Että semmosta tänne :)
 
  • Tykkää
Reactions: Ellinoora38
@odotuksenodotus olen niin pahoillani
@pcosilainen voi ei
Tsemppiä kaikille piinailijoille!
Mie plussasin tänään:love:, meidän ainokainen alkio yrittää pitää kiinni :barefoot: mutta mutta, pp8 lähtien eiliseen saakka (4 pvä) ruskeaa tuhrua tuli aina pyyhkiessä, tänään ainakin vielä vuodoton päivä. Aikaisemmat km kummittelevat taustalla, joten vielä ei oikein uskalla iloita.. Pakko yrittää mennä päivä kerrallaan.. Tukilääkkeinä jatkan vielä terolut + primaspan
 
Onko kukaan muu kärsinyt unettomuudesta? Kaks yötä menny jo pyöriessä. Ei tiedä taas hyvää tän kierroksen onnistumiselle. Heräsin tänäänkin klo 4 virkeänä mutta sydän hakkaa ja kroppa on väsynyt. Nukahtamisen kanssa ei ole ongelmia. Vissiin jännittää niin paljon taas tämä h-hetki että en vaan osaa rentoutua

@Ensikatse Onnea plussasta :love:
 
@Solunen Joo 5-päiväinen siirrettiin ja kaks blastoa meni pakkaseen ja yks jäi vielä seurantaan. Tuskin siitä viimeisestä mitään kuitenkaan tulee. Ensin unettomuus johtuu jostain asiasta ja sitten alkaa ahdistaa se unettomuus eikä saa sen takia nukuttua. Kierre on valmis. No ehkä ens yönä saa nukkua aamuun asti (y)
 
@Solunen Joo 5-päiväinen siirrettiin ja kaks blastoa meni pakkaseen ja yks jäi vielä seurantaan. Tuskin siitä viimeisestä mitään kuitenkaan tulee. Ensin unettomuus johtuu jostain asiasta ja sitten alkaa ahdistaa se unettomuus eikä saa sen takia nukuttua. Kierre on valmis. No ehkä ens yönä saa nukkua aamuun asti (y)
Teillähän oli ihan huippusaalis sitten!!! Luulisin noista jonkun tärppäävän!(y)
 
  • Tykkää
Reactions: Ellinoora38
Sain hermoromahduksen tänään. Lähdin töistä kotiin itkemään kun oon ihan varma, että mikään ei kiinnity, kun käyn näin kierroksilla enkä nuku. Ehkä musta ei vaan ole tähän stressiin, jota hoidot aiheuttaa. Psyyke ei vaan kestä näköjään :cry::(
 
@Ellinoora38 älä hätäile, pitäisi kyllä olla tosi kova stressi että kroppa estäisi kiinnittämisen, jos on kova stressi niin kai kroppa aloittaa säästöliekkinsä jättämällä oviksen pois? Jos huonosti nukutut yöt estäisi raskaantumisen, niin aika harvalla sisaruksella olisi alle 1,5 vuoden ikäero. Hengitä ja mieti positiivisesti että se pikkuinen tarttuu ja kuinka masu sitten kasvaa, näin sanoi yksi "näkijä", tahdonvoimalla on suuri merkitys. Toki tiedän, ettei se aina kaikkea tee, en tule raskaaksi luonnostaan, vaikka kierto on säännöllinen, munasolut hyvännäköisiä, munasoluilla ei ollut ongelmia kasvaa siittiöiden kanssa, limakalvo näyttää aina hyvältä (paitsi lääkkeellinen kierto), mutta ei auttanut mielikuva kuitenkaan :LOL:
 
Miten olikaan testauspäivä ja siirto, voin päivittää tähän, jos @Ellinoora38 ja @kiia-s laittavat tiedot + tietysti @Ensikatse :)Nimi #ikä #yritys aloitettu #mones lapsi #syy #mones hoito meneillään


cindra#37#(nyt toisella kerralla 3/19)#2.#selittämätön#1.IVF
Ellinoora38 #38, #12/2018, #1., #siittiöiden vähyys/selittämätön, #1.ivf 2.PAS
Emmelie75 #44 #12/2018# 1.#ikä # 2. IVF/1. ICSI
Haaveilija91 #5/2018 #1. #FAP geenimutaatio #2. IVF+PGD
Jasmina20 #26 #toinen #miehellä syöpä #1. IVF, PAS
Jonxu #31 #8/17 #3. (miehen 1.) #siittiöt/ylipaino #2.icsi helmi/maaliskuu - 20
kiia-s #29 #2017#2. #pcos #2. Ivf
lapsettomuutta10v #1. #munatorvet/alkioiden laatu #2.IVF
Maikkukoo #toinen #1. IVF 3.pas
Maris83 #36v. #v.15-16 #amh/tuubat/endo #1. ivf
MyMa #31 #2016 #2. #PCO/anovulaatio #2.IVF 3.pas
Nipsu_78#41#selitt./ikä#4.ivf
Nuttu92 #27v., mies 32v.#5/17#1. lapsi#selittämätön#1.ICSI
pcosilainen #30 #2018 #1 #pco ainaki#2ivf
Silmu75 #43 #2013 #1. #ainakin endometrioosi ja ikä #1 #1.IVF 10/19, siirto seuraavaan kiertoon
Solunen #41 #8/18 #2. #ikä, matala amh #2.ivf>inseminaatio
Tuutikki84 #35 #9/18 #1. #munanjohdinvaurio #1.ivf
Wintersun #31# 12/10 #siittiöt #1.IVF/ICSI
Odotuksienodotus #33v #05/2018 #ovulaatiohäiriö, pcos-tyyppinen ja epäilty munasoluvika #1.ivf 2.pas
Helinä87 #32v.#09/2017#endometrioosi# 1.ivf (ja seuraavaksi sitten 1.pas)
Puhalluskukka #32v. #03/2015#selittämätön#1 ivf
Ensikatse #39 #2/2017#3. (miehen 1.)#selittämätön/ikä #1.IVF

Piinailijat
Jasmina20, 1.IVF, 1 PAS, testipäivä 24.12
Ellinoora38 2.IVF, testipäivä 27.12
kiia-s
cindra
1.IVF, 2.PAS, testipäivä 30.12

:love: Plussat 2019 :love:
Tammikuu:
hillan_kukka 4.IVF/2.PAS (5pv)
CherryPie85 3.ICSI/2.PAS (6pv)
Domi (5 IVF:n, yhteensä 18 siirron jälkeen "luomu", scratchingin jälk.)
Helmikuu:
kirsillevauva lahjamunasoluhoito (5pv) (km 8+0)
Taigariina 2.IVF (2pv)
Milli-34 2.ICSI (3pv) (tm)
Maaliskuu:
Anemonee 2.ICSI (6.pv)
Noran 2.IVF/5.PAS (3pv)
AuroraK 1. IVF, 2. PAS
Huhtikuu:
WishingUponAStar 1. IVF 1.PAS (5pv)
BlackCat 1.ICSI 2.PAS (3pv)
julie_ 1.IVF/ICSI/3.PAS (3pv)
rouvaNiisku 1. IVF 3. PAS
Toukokuu:
Millionnea 3.ICSI (3pv) kaksoset
Nipsu_78 4.ivf, 1.pas, (5pv) km
Kirsillevauva (km)
Kesäkuu:
Shelterme
1.IFV 1.PAS
Toiveitakovain80 1.IVF/1.PAS
Jantzu 5. ICSI 1. PAS
Aislinn83 2. IVF
Nonnakka 1.IVF 1. PAS
Nyuu 3. IVF
Elokuu
kirsillevauva. 2.Pas/lahjoitetut munasolut
Syyskuu
Carinem 3. IVF
Lokakuu
Pupuna112 1.IVF
Maris83 1.IVF
Marraskuu
Maikkukoo, 1.IVF, 3 PAS
Silmu75, 1.IVF
Odotuksienodotus, 1.IVF, 2 PAS
Joulukuu
Puhalluskukka 1.IVF
Ensikatse

Listaa päivittäessä klikkaa listan lopusta "vastaa", ja pyyhi pois listan alusta ja lopusta ja kaikki teksti, mitä kahden hakasulkeen [x] välissä on. Lisää omat tietosi listalle eli #ikä #yritys aloitettu #mones lapsi #syy #mones hoito meneillään ja lähetä.

Voit myös pyytää jotakuta muuta muokkaamaan tietosi, kirjoita tällöin päivitettävät asiat erillisenä kommenttina tai oman kommenttisi loppuun. Neuvoa saa aina kysyä:)
 
Viimeksi muokattu:
@cindra kehtaisitko minunki kohdalle päivittää 2.icsi helmi/maaliskuu - 20, kiitos :)

Tsemppiä kaikille piinailijoille (y) ja pahoittelut negan /keskenmenon saaneille :(

Tänne ei erikoisempia, seuraavan hoitokierroksen alkamista odotellessa.

Ihanaa joulunaikaa kaikille! :)
 
  • Tykkää
Reactions: cindra
Kiitos kaikille:love: tänäänkin onneksi tuhruvuodoton päivä, joten toivotaan että pysyvätkin poissa.. Aiheuttaa turhaan sydämentykytyksiä. @cindra jos jaksat päivittää nii mut voi siirtää plussanneisiin, pääseehän sieltä pois jos jotain tapahtuu.

Nyt onkin piinailijoita ihan kunnolla:) tsemppiä kaikille:giggle:

@Ellinoora38 miekin olen kärsinyt unettomuudesta koko tämän prosessin ajan. Sitä luo itselle ihan turhia paineita ja vaikka asioita yrittää järjellä käsitellä niin tunteille ei voi mitään. Mie lähetän täältä sinulle positiivisia ajatuksia ja paljon voimia
 
  • Tykkää
Reactions: cindra