IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Täällä taas! Heippa kaikille :) Tuulimunan jälkeen pidin taukoa kaikista näistä lapsettomuusjutuista, niin en käynyt täällä juuri ollenkaan. Tehnyt töitä, ja käytiin miehen kanssa kahdestaan viikon etelän lomalla vähä fiilisteleen kesää jne. Tuli tarpeeseen! Nyt vähä vajaa kuus viikkoa tyhjennysvuodosta, ja tänään alkoi menkat, ja samalla alotin taas progynovat. Tässä nää pyhät, niin pääsen vasta Ti soittelemaan klinikalle. Toivottavasti sais sitten ultra aikaa viikolle 15, ja siitä sitten toiseen Passiin.

Siinäpä pikaisesti kuulumiset! Tervetuloa kaikille uusille, ja tsemppiä kaikkiin hoitojen vaiheisiin (y)
Pahoittelut ja halit negan saaneille :( <3

Palataan! Nyt nukkumaan kun huomenna on töitä. Silmät ristissä selailin noita kymmeniä viestejä mitä oli tullut :LOL:
 
@Ninnupinnu :(

@Piikkinen Sama täällä :LOL: Toisaalta minulla oli ennen se kuvitelma, että jos tulee monta, niin pakkaseenkin niitä saadaan. Valitettavasti ei se niinkään mene :( Tieto lisää tuskaa.

Pp12 ja huomenna testaillaan. Ei mitään oireita. Eka viikko siirron jälkeen oli vaikka mitä mutta lääkkeistähän se johtui. Nämä piinapäivät, varsinkin viimeiset, ovat tosiaan piinaavat. Huomenna tiedän jo enemmän. Jotenkin salaa toivoo, vaikka eipä todennäköisyys nyt niin suuri ole. Vuotoja ei ole vielä ollut mutta Crinone saattaa pitää ne poissa.

Laskusta huomasin, että ICSI meille sitten tehtiin. Onneksi oma lääkäri palaili lomilta, niin jatkossa saan paremmin tietoa.
 
Ckk
@An1z81 On varmasti ollut ihana (hermo)loma se etelän reissu :) Parempaa onnea nyt seuraavaan yritykseen!
Harmi @Ron_Da :(

Mä jotenkin koko ajan odotan, että jotain tuntuis jossain jonkun syyn takia mut ei mitään. Ei tasan yhtään mitään. Vaikka vastahan tuo siirto oli :LOL:
Ja mulle muuten vois päivittää tuonne sit 1.ICSI tuon IVFn tilalle, kun omakannassa puhutaan näköjään icsista.
 
Ckk
Nyt on pakko avautua kun luin taas aiheeseen liittyvän jutun Iltalehdestä. Nämä äitylit, jotka hankkiutuu äityleiksi ilman tulevan isän lupaa, ilman yhteispäätöstä. En tajua miten kukaan voi oikeesti tehdä niin?! Itsekkäintä ikinä! Ja kun noita juttuja saa lukea ihan näiltä (ei tietenkään tästä ketjusta) keskustelupalstoilta. Joillain palstoilla joku tilittää miten mies ei ole valmis isäksi, mutta että jos vaikka pilleri tai pari unohtuu *wink wink*, niin kyllä se mies sitten tottuu. Ja sit on nää toiset muijat, jotka kannustaa ja komppaa tätä yhtä kävelevää aivopierua. Pistää niin vihaksi nuo jutut :mad: Miksi oi miksi miehille ei oo vieläkään keksitty omaa e-pilleriä...
 
@Ron_Da pahoittelut negasta :(

@Ckk joo tollanen toiminta naiselta on kyllä niin väärin. Monesti miestä sit vielä syyllistetään jos ei halua olla lapsen kans tekemisissä, vaikka on pakotettu isäks. :(

Täälläki kovasti kuulostellaan oloja. Ne kivut loppu onneks yön aikana ja nyt pari päivää on ollu vain pientä jomotusta/särkyä alamahalla. Tissikipu loppunut lähes kokonaan. Päänsärkyä eilen ja nyt heti herätessä. Ovistesteillä sammutellu enimpiä testaushimoja ja niihin ei tuu ku yks viiva. Aika varma että huomena nega tulee. :(
 
@Ron_Da :( Surku juttu.

@-dino- Eikös sinullakin ole huomenna vasta virallinen testipäivä? Vielä on toivoa.

Minun piinailuaika on mennyt aika kivuttomasti ja yllättävänkin nopeaa. Olen pitänyt itseni tietoisesti niin kiireisenä, että en ole ehtinyt vatvoa asiaa koko ajan. Lähes kaikkia talviurheilulajeja on tullut harrasteltua, välillä aika vauhdikkaastikin. Aiemmin kuvittelin, että hiippailisin huopatossut jalassa neljän seinän sisällä alkionsiirron jälkeen, mutta ei se mennytkään aivan niin. Mieheni sai minut vakuutettua siitä, että jos alkio ei pysy normaalissa elämänmenossa mukana, niin kesken se menee ennemmin tai myöhemmin.

Testipäivä lähenee. En ole testaillut lainkaan etukäteen enkä aiokaan. Oireita ei ole minkäänlaisia, joten odotukset eivät ole kovin korkealla. Toiveet ovat.
 
Viimeksi muokattu:
@Ron_Da Pahoittelut negasta:(
@-dino- Voi harmi:(
@Carinem mahtavaa, että oot osannut elää normaalisti! Noinhan se on, että ihan normaalimenoahan sen alkion pitäisi kestää. Rautahermot kun maltat olla testaamatta. Tosin itsellä alkanut mennä tähän suuntaan vaan, koska en jaksa sitä puhdasta negaa katsella.

No sitten vähän taas omaa napaa. Tänään kävin tyhjentämässä pakkasen eli sulatettiin kaksi viimestä alkiota, joista toinen jo surkeampi lähtökohtasesti. Toinen näistä oli taas jo tulossa kuoresta ulos ja siis ok kunnossa, toinen sitten oli siinä kunnossa ettei kannata siirtää. Jotenka viimeinen blasto siirretty kohtuun asustelemaan ja yrittämään selviytymistä. Kuulemma kohtu näytti nyt oikeanlaiselta, että ajankohta ainakin pitäisi olla oikea. Se sitten tapahtuuko mitään onkin ihan toinen juttu.
Otin kaikki "keinot" käyttöön ja myös mies ja esikoinen oli siirrossa mukana. Jos perheen tuki sais tähdet oikeeseen asentoon. Jotenkin tuntuu, että pitäisi tapahtua hoitoihme kun toisille tulee näitä luomuihmeitä.. No mutta testipäivä on 14.4, en taida tehdä testiä ennen sitä ollenkaan. Jää sitten ne väliromahdukset väliin ja käy läpi vaan sen yhden vitutuspäivän.

Joten listaan siis 1.icsi 3.pas, siirretty 5pvä blasto ja testipäivä 14.4.
 
  • Tykkää
Reactions: atvk87 ja Ckk
Nimi # yritys aloitettu # mones lapsi # syy # mones lapsi # syy # mones hoito meneillään

Annimiina89 # 4/16 # 2. # munanjohtimet tukossa # 1. IVF
An1z81# -13 # 1.# selit.# 1.IVF 2.PAS
atvk87 # 7/17 # 1. # siittiöt # 1.ICSI
Carinem # 10/16 # 1. # endo # 1.IVF
Ckk #6/15 #1. #selittämätön #1. ICSI
Darni73 # 2012 #1.yht # ikä+simpat # 5.ICSI
Domi #4/12#1.#selittämätön# 4.IVF/2.PAS
Ihanapa #3/16 #1. #siittiöt #2. ICSI
JannaJ #-10# 2.#selit./1.tuuba/hiipuvat munas.# 2.IVF (ekasta tyttö)
Jantzu #-15 #1.# siittiöt# 3.ICSI/1.PAS
kettuperhe #? # 1.yht. #selittämätön/ikä# 1.IVF

Kesänlapsi123 # -13# 1.#selittämätön#3IVF/1.PAS
KuuBe #2013#1.#selittämätön#2.IVF/1.PAS
love-# 2014#1.#siittiöt# 2.ICSI/2.PAS
Maravilla #2/15#1.#selit#1.IVF
Miitta37 #-13#1.# pco/selit.# 1.IVF 1.PAS
Mimmivaan#2011#1.yht#selt./ei ovul.#1.IFV
mmmoi # 7/17#2.#siittiöt # 1.ICSI/3.PAS

Nennalii #2012#1.#selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu# 2.ICSI
Ninnupinnu #6/16#1.#selittämätön# 1.IVF
Nyu # 2012#1.#munasolut#4.IVF
Orapihlaja89 #-16#2.#siittiöt# 1.IVF 1.PAS

Piikkinen # 12/16#2.#matala amh+ikä+endo+perussairaus# 3.IVF
pipa84 #04/15#1.yht#azoospermia #2.ICSI
Rusakkonen #1/2017/1.#ikä# 2.IVF
Toiveikas81 #2014#1.#endo/siittiöt#2.ICSI 2.PAS
Toivo2016 #3/13#1.#ikä, johdin poist. ym# 6.IVF
Uneksija17#4/15#1.#pcos/selit.#1.IVF/2.PAS
Voyage #-13 #1.#selit.#1.IVF
-dino-#6/15 #1. # selittämätön # 2.IVF/1.PAS


Piinailijat: :whistle:
Toivo2016
6.4 (3pvä/23.3)
Ckk 12.4 (5pvä/29.3)
mmmoi 14.4 (5pvä/3.4)

:love: Plussat 2017 :love:

Touko:
Toivo2016 4.IVF (kem)
maljakko 3.IVF/1.PAS (tm)
AdeliinaJosefiina 3.ICSI/1.PAS (2x2pv)
Henrietta77 1.ICSI
reason 2.IVF (3pv)
Kesä:
tanjuli-79 ? (3pv)
Ranau 1.IVF
Heinä:
Karoliina195 1.IVF (2pv)
Xienna 2.ICSI/1.PAS (3pv)
Elo:
KuuBe 1.IVF/1.PAS (kem)
SalamaT 3.IVF/2.PAS (kem)
Syys:
#hope 1.IVF (2pv)
Bridge 5.ICSI: jälk. 5pv. lahjasolu
SalamaT 3.IVF/3.PAS (5pv)
Helios 4.ICSI 7.PAS (lahjasiit.) (5pv)
Loka:
Siida 2.ICSI/1.PAS (2x3pv)
Mishala 2.IVF (5pv)
~SeaWind~ 1.IVF(5pv)
kiuski 2.ICSI/1.PAS (5pv)
maljakko 3.ICSI 2.PAS (5pv)
Marras:
marrasmai 5.ICSI (5pv)
Joulu:
Zoona 2.IVF/3.PAS (3pv)
gemmy 3.IVF/1.PAS (tm)
Domi 4.IVF/1.PAS (tm)
lullaby 7.IVF (5pv)

:love: Plussat 2018 :love:
Tammi:
Ravishing (luomu)
An1z81 1.IVF 1.PAS (tm)
Choco coco 1.IVF 1.PAS (5pvä)
joskusvielä 3.IVF PAS(6pvä)
Helmi:
Piinailija 2.IVF/ICSI (kem)
Iiris80 1.IVF (5pvä)
kop kop 1.ICSI 3.PAS (5pvä)
Maaliskuu:
Amagara82 2.IVF 2.PAS (6pvä)
Jantzu 3.ICSI (kem)

Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos :)
 
Viimeksi muokattu:
@-dino- Kurjaa, että siellä alkoi vuoto! Pahoittelut! Eihän se auta muu kuin hetken puhallus ja uuteen yritykseen.

@Carinem Ihailtavasti olet kyllä piina-aikaasi elellyt. onko sulla testipäivä huomenna? Listassa päivämäärä on kysymysmerkin kera...

@Ckk Mäkään en ymmärrä heitä, jotka kyselemättä mieheltä alkaavat pillereiden kanssa sekoilla. Se ei ole olenkaa reilua miehelle, mutta erityisesti se on epäreilua mahdolliselle lapselle.

Tsemppiä uusille piinareille!

Mulla on oviksen metsästys menossa. Sen pitäisi tulla ihan lähipäivinä, tänään tai huomenna, koska follikkelilla oli eilen kokoa 18mm. Sovittiin lääkärin kanssa, että jos ovis+ ei tule nyt lähipäivinä, luovutaan tästä kierrosta ja yritetään seuraavaan.
 
Moi
Eilen käytiin ultrassa. 7vk sitten km kemiallinen raskaus. Km vuodon jälkeen ekat kuukautiset kesti vain 3 päivää, lääkärin mukaan normaalia. Viikon päästä ois pas siirto progynova ja lugestron lääkkeillä. Lääkäri oli toiveikas kun viimeksi kuitenki raskaus alko niin tavallaan positiivinen asia, vaikka kesken menikin.
Itse ei oikein taas tiedä miten suhtautua, mutta toivotaan etta kevät tuo tullessaan positiivisen yllätyksen.
Kaikkille muille täällä onnea ja jaksamista.
 
Viimeksi muokattu:
Tänään oli virallinen testipäiväni. Tulos oli negatiivinen. Olo on niin pettynyt. Kroppani osoitti taas, että se ei onnistu siinä tehtävässä, minkä pitäisi olla maailman luonnollisinta, elämän tarkoitus. Olin ladannut ensimmäiseen IVF:ään isot odotukset. Jos en järeimmällä hedelmöityshoidollakaan sikiä, niin en sitten millään. Miten jotkut jaksavat IVF-hoidosta toiseen, vuodesta toiseen? Tuntuu, että olen tämän ensimmäisen jälkeen jo aivan lopussa enkä jaksaisi taas alkaa samaan rumbaan.

@Toivo2016 @Ckk @mmmoi Toivon todellakin, että teillä olisi onni myötä.

*Muokkasin tekstiä jälkikäteen vähän loivemmaksi. Alkuperäinen viesti oli vähän roisimpaa tekstiä, kirjoitettu syvimmässä aallonpohjassa.*
 
Viimeksi muokattu:
Ckk
@Carinem Tosi harmi, että nega tuli. On varmasti mieli maassa :unsure:
@mmmoi Nyt sormet ja varpaat pystyyn, että nyt tarraa, eikä tartteis lähtee uudelle kierrokselle. Jännä, että meillä on noin lähekkäin testipäivä kun siirtojen välillä kuitenkin useempi päivä.
Oon tätä varmaan ennenkin kysyny, mutta onko muilla tuo testipäivä aina kotitestipäivä? Meidän sairaalassa varataan suoraan verikoe, eivät anna kotitestipäivää ollenkaan.
@-dino- :(
@Jantzu Toivotaan pikaista ovista!
@Piinailija (y)

Mulla ei vieläkään mitään kovin normaalista poikkeavia tuntemuksia ole. Ainoa mikä ei kuulu normikiertoon, oli aamun oikean muniksen alueen kipu. Ihan siis inhottavalta tuntui kävely ja istuminen. Mut sekin meni ohi siihen mennessä kun pääsin töihin. Että eipä oo kovin korkealla odotukset täälläkään.
 
@-dino- Pahoittelut vuodosta :(

@Carinem Paljon tsemppiä jatkoon ja tosi kurjaa, kun oli nega :( Niin ymmärrän fiiliksesi, kun minullakin on juuri ensimmäinen IVF takana, joka ei mennyt hyvin. Vain yksi alkio tuli tuoresiirtoon ja siitä nega :cry: Ihan kamala olo on ollut ja huonot fiilikset uuteen piikittelykierrokseen. En minäkään oikein ymmärrä, miten tätä tällaista jaksaa vuodesta toiseen, kun tämä ensimmäinenkin oli niin kamalaa. Ihan :poop:a hommaa. En oikein pidä kropastani tällä hetkellä, mutta tuollaiset tunteet lienevät luonnollisia.

Peukut piinailijoille! Toivottavasti teillä olisi parempi onni tässä hommassa.
 
@Piinailija Toivottavasti saat positiivisen kevät yllätyksen.

@Carinem Voi paska! Sitä ui kyllä niin syvissä tuolloin testipäivän nega-tuloksen kanssa. Yleensä siitä parin päivän jälkeen nousee sieltä kuopasta taas vähän ylöspäin ja alkaa miettiä uutta hoitoa. Toki itestäkin tuntuu et onko tässä mitään järkeä kiduttaa itseään ja lyödä jatkuvasti päätä seinään. Kun ei tartu kiinni niin ei tartu. En edelleenkään ymmärrä miten kukaan tulee luomusti raskaaksi, kun meillä säädetään kehoa ja valitaan alkiot jne. viimesen päälle ja tulos silti puhdas nolla.

@Ckk Meillä annetaan kotitestipäivä mut saa käydä verikokeessakin. Itse menisin vain jos jotain plussan vivahdusta tikussa näkisi. Toivotaan, että tuo kipu olisi jotain lupaavaa! Täällä ei mitään normi lääkkeistä johtuvan lisäksi ole. Tiedän vasta pp1...terv. kärsimätön...
 
@Carinem pahoittelut :(
Valitettavasti ensimmäinen ivf on usein vähän harjoituskierros. Jotenkin se vauvan kaipuu on niin valtava että jaksettiin viisi kierrosta, viisi punktiota pakastesiirtoineen. Ja kun viimein saatiin pysyvä plussa niin vauvalla on leikkausta vaativa sydänvika. Vähän katkeralta tuntuu ettei kaiken tämän jälkeen lapsi ole terve, mutta se vastaanotetaan mitä saadaan. Kun pysyisi hengissä.

No nyt ajauduin vähän sivuraiteille, mutta yritän tässä sanoa että koita jaksaa, useimmille riittää kaksi tai korkeintaan kolme hoitoa.
 
@Carinem Pahoittelut negasta, kyllähän se tämmösen panostuksen jälkeen tuntuu erityisen pahalta. Nyt en muista menikö teillä pakkaseen alkioita? Paljon voimia sinne <3

@Aamuska lohdutuksena sinne että meilläki ekasta hoidosta vain tuoresiirto, nyt tästä toisesta viis alkiota. Se on todellaki harjotuskierros se ensimmäinen vaikka toiveet on kovat sillonki. Nytkin tämä nega oli paljon helpompi kestää kun tietää ettei heti tarvi alkaa piikityshommiin. Toivottavasti sielläki toka hoito onnistuis paremmin <3

@marrasmai lle voimia kaiken tämän ylimääräisen huolen kanssa elämiseen. :unsure:
 
Liian paljon tullut viimepäivinä negoja piinailijoille. Pahoittelut ja rutkasti voimia jatkosuunnitelmiin @gemmy, @Ron_Da, @-dino- ja @Carinem.
@Netty79 tervetuloa. Toivottavasti ivf olisi kuitenkin toimiva.
@mmmoi ja @Ckk tsemppiä piinailuun.

Täällä tänään dpo16/pp13 testattu hyvin hyvin haalea viiva. Pelottaa, että on vain jotain kiinnittymisyritystä tai sit jotain muuta epänormaalia esim.kohdunulkopuolista kun niitä jo pari ollut aiemmin. Pitäis kuitenkin normaalisti olla jo vahvempi viiva, mutta toivotaan parasta. Pyysin klinikalta lähetteen veritestiin, jossa käyn huomenna. On tää niin piinaavaa :barefoot::confused::coffee:(n)
 

Yhteistyössä