Jee, etelä-Suomi eristetään muista!

vierailija
Eristäminen on ihan oikein tässä tilanteessa, mutta sulle sekopäinen aloittaja, suosittelen, että sulkeudut itse jatkossa sinne tynnyriisi, älä lue uutisia, äläkä palstaile. Olet paha paha ihminen. Jeesus ei kyllä olisi tykännyt sinusta, olisi antanut sinulle opetuksen.
 
vierailija
Echo unohtaa nyt yhden pienen asian.Semmoisen että meillä täällä etelässä on semmoinen paikka kuin Helsinki jossa kaikki Suomea koskevat päätökset tehdään.Olisikohan tässä käynytkin niin että etelässä on päätetty eristää pohjoinen muista eikä päinvastoin,tätä sietää miettiä hetkisen ennenkuin alkaa tietämättömyyttään muuta väittämään.No anyway,suomen etelässä olevat päättäjät siis nuo maamme poliitikot ovat suuressa mahtavuudessaan päättäneet pistää koko pohjoisen kiinni,joten jos meinasit matkustaa lomallasi pohjoiseen niin turha toivo sinne ei enää pääse sillä se on suljettu,ja hyvä niin.
 
vierailija
Okei. Mä käännän tuon toisinpäin:suomalaisuutta vieroksuva, mamuja haaliva, sössöttävä feministi-ruikuttaja vegaani, jolle lentokone tuo Paraguaysta vegeruuat.

Onks toi parempi?
En tiedä, kuka "haalii", mutta sanotaan näin, että laitat nyt tähän ääripäitä ja siihen mahtuu väliin monenlaisia ihmisiä. Edelleen, sä voit jatkaa omaa elämäntapaasi mutta älä jankuta jatkuvasti omasta paremmuudestasi ja korota itseäsi muiden yläpuolelle, koska sä et sitä ole.