Jo on palvelumaksut..

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Danske Bank., 04.12.2012.

 1. Danske Bank.

  Danske Bank. Vieras

  Ilahduttavaa postia tuli tänään Danske Bankista. Opintolainan automaattinen veloitus tililtä 2.5e, lasku kotiin 6e. Melkoista rahastusta, sanoisin. Eipä tätäkään taida olla mahdollista välttää? Onneksi ei enää montaa vuotta mene ja saan nakata tuon pankin v*ttuun.
   
  #1
 2. "joo"

  "joo" Vieras

  Saman huomasin minäkin. Kauheet maksut on joo. Pitää varmaan ruveta harkitsemaan pankin vaihtoa...
   
  #2
 3. "JJJ"

  "JJJ" Vieras

  Kyllä muutkin osaavat, mm Nordea ottaa 7eur/lasku kun käyt tiskillä maksamassa (ja tämä koskee myös käteisen laittoa toisen tilille)... eikä kyseisestä paikasta saa kuulemma kassapalveluakaan enää kuin pari hassua tuntia päivässä, ja jos et tähän väliin osu rahojasi sinne kiikuttamaan saat kuulla vain toteamuksen "meillä on nää kassapalvelut jo suljettu tältä päivältä..." (aika lailla korpeaa kun tämän toteaa neiti joka istuu siellä h*lvetin kassan takana!). Meillä kävi niin että jätin nordeaan vain sen tilin josta opintolaina meni, suljin kaikki muut ja lopetin kortit yms ja siirryin pienemmän , paikallisen pankin asiakkaaksi (Säästöpankki), palvelu pelaa, sitä saa eikä se maksa maltaita! Suosittelen! :)
   
  #3
 4. Kepsis

  Kepsis Vieras

  s-pankki kuulostaa päivä päivältä paremmalta vaihtoehdolta. auki aina kun prismakin on, käteisnostot ja panot onnistuu samoina aikoina, nettipankki löytyy, ei erillistä tilin ylläpitokorvausta. Joo-o. Oiskohan tämän perheen aika siirtää pankkitoiminta tuonne.
   
  #4
 5. pettetty

  pettetty Vieras

  tänään soitin tosta asiakaspalveluun etten hyväksy muutosta. sainkin sitten jonottaa kauan kunnes tuli ilmoitus teknisestä virheestä!!!!! joka tapauksessa mä oon maksanu ylimääräistä palvelumaksua 5e joka lainaerä. Suoraveloitus sanottiin olevan myös 5e ja kerran he laskuttivat ylimääräisen 5e palkkiota. Tarkoitus olisio saada tuo 2,5e automaattiveloitus kun sitä en ole muuten saanut vaikka sitä oon soitellut jo ajat sitten..

  voi kun ton lainan saa pois nii hyvästi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   
  #5
 6. "Pena"

  "Pena" Vieras

  Mikähän lienee vastike tuolle palvelumaksulle? Maksan jo vanhastaan palvelumaksua € 3,40/kk. Vielä viime vuonna maksuun sisältyi myös VISA -kortit meille molemmille. Tämän vuoden aikana korteista alettiin periä erillistä kuukausimaksua. Niistä päästiin eroon lopettamalla ko. kortteja koskeva sopimus. Nyt sitten pankki aloittaa periä maksua siitä, että maksan lainani! Pankin tietokone on tehnyt sen tähänkin asti. Maksulle ei siten ole perustetta ja kyseessä on vero. Pankilla vaan ei ole verotusoikeutta. Pitänee siis alkaa pankinvaihtoruljanssi. Onneksi vielä on pankkeja joiden palvelumaksuille löytyy vastikettakin.
   
  #6
 7. "mie"

  "mie" Vieras

  Mietittiin aivan samaa, että S-pankkiin vois siirtää käyttötilin ja ottaa sieltä ilmaisen visan jne. Aivan älytöntä maksaa turhasta, jos muualta saa ilmaiseksi.
   
  #7
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti