Jos soittaisin NYT ovikelloasi,

  • Viestiketjun aloittaja "Kyselijä"
  • Ensimmäinen viesti
naikkonen vaan
Meillä ei ole siistiä, mutta en ota stressiä. Toki kaffet keitän yllätysvieraille. En itsekään oleta että tuttavieni luona on aina tiptop, niin miksi meillä pitäisi olla?
 
Enpäs ole kotona varmaan pariin päivään, eli et pääsis.
Toiseks, en avaa ovea tuntemattomille ellen odota jotain tiettyä ihmistä. Ja jos olet joku tuttu ni en varmaan siltikään päästäis jollen etukäteen osais odottaa.
 
IhQ
Jos olisit joku kaveri niin voisin päästääkin ja keittää sufeet, vaikka meillä vallitseekin aina semmonen pieni hallittu kaaos :D Kaverit on jo tottunu siihen. Mut jos vieras olisit niin en päästäis, vaikka olis vasta siivottukin.
 
Nap
Hehe, ensin saisit komeat haukut vastaan koirilta :D
On kyllä sen verran kaoottista täällä alkavien muuttotohinoiden keskellä, että en uskaltaisi ketään päästää sisälle :D

Toki voisin kahvit keittää ja ottaa kahvitarpeet (taitaa jopa kaapista jotain keksejä löytyä) ja ohjata tuonne pihalle nurmikolle kahvitteleen :D
 
Muualla on siistiä, paitsi makkarissa.
Kahvia löytyy ja teetä, pakkasessakin olisi jotakin tarjottavaa :)
 
Kaverit voivat tulla ihan rauhassa. Ellei haittaa että mulla on kirpparivaatteiden hinnottelu kesken ja kamat leviänä pitkin olkkaria. Vessan kyllä menisin pikasiivoamaan koska en tykkää jos vessa ei ole siisti kun on vieraita.
 
V1eras
saisit kahvia jos uskaltaisit tulla, olen juuri siivonnut kylppäristä paskaa koiran mahataudin jälijltä , juuri tullut siis töistä ja puhisen väsyä ja nälkää alushoususillani sohvalla ja lapset tappelee nälissään jostain kummallisesta asiasta. odotan että ruoka lämpiää uunissa. koti on kuin gazan poimmien jäljiltä .
 
Keittäisin kyllä, mutta meidän tulisi kyllä juoda ne kaffet ulkona. Perheestä 5/6 on enterorokossa.

Kodin osalta tilanne on vähän siinä ja siinä. Ei täällä mitään kaaosta ole, mutta olisi kiva tietää tulosta 10 min etukäteen ;)
 
HippuTAR
Karsee sotku täälä on, just harkitten siivouksen aloittamista. Toi eilen hankittu akvaariokin odottaa toimenpiteitä, kenties sä voisit laittaa sen ku mä siivoon? Sen jälkeen saisit sumppia, tarjottavat taitais kyl jäädä sipsi ja vesimeloni asteelle.
 
Kämpässä on aina pieni epäjärjestys joten sen suhteen sisään vain. Kahvia saisit ja koska aiemmin oli kaveri käymässä niin piirakkaakin löytyy. Jos ei koiran räkytys pelota niin tervetuloa, tosin joudut koputtamaan kun ovikelloa ei ole.
 

Yhteistyössä