Joulukuiset lumihiutaleet - meidän kuu!!!

meille tuli pikkuinen poika torstaina 2.12 painoa oli 3150gr pipo34.5 pituus saadaan tietää huomenna lääkärin tarkastuksessa. tuolloin oli rv 38+3

ensimmäisestä supistuksesta syntymään kesti vain tunnin joten nopeasti mentiin taas vaihteeksi tämän synnytyksen suhteen. alue sairaalaan kerkesin synnyttymään ja sieltä vietiinkin ambulanssi siirtona oikeaan synnytyssairaalaan.

kukka ja poika 2vrk
 
Mandy 81 juu kyllä iskee ramppikuume. Tai no periaatteessa haluisin vauvan nyt heti ettei sinänsä pelota mut pelottaa kun tiedän olevani tällainen että pelästyn helposti ja alan kuvittelemaan kaikenmaailman lapsivesilorahduksia (mulla siis kokemusta asiasta kun kuopuksen syntymä lähti liikkeelle aivan aavistuksen pienestä lapsivesilorahduksesta joka oli kuulemma jotain harvinaista ylävettä eli tuli reikä kalvoihin ihan ylös jolloin se ei jaksanut aloittaa supistuksia ja jos enm olisi reagoinut asiaan niin seurauksena olisi voinut olla paha tulehdus ja ties mitä. Siksi oon ihan haukkana noiden asioiden kanssa.) Saa nyt nähdä...voi olla et rohkenen sen kolmannen s:n kuitenkin tänään ottaa käyttöön;)

Onnea Kukka:flower:
 
onnea vauvoista kaikille,ihana miten monta tullut näin äkkiä :flower:

meillä esikko tärppäs heti kun jätettiin ehkäsyrengas pois.ennen tätä toista oli kans rengas käytössä,ja toisesta kierrosta tärppäs tämä pikkukakkonen.että kiitollinen saa kyllä olla,meillä on raskautuminen käynyt molemmilla kerroilla ilman sen kummempaa yrittämistä :heart:

meillä on kauheat iltajytkeet menossa,vihloo tonne alas melko makeasti :) jospa se vaikka jo valmietelis paikkoja tulevaa varten :D

hyvää lauantai-illan jatkoa mammoille :)

mimma ja typy 36+3
 
Paljon paljon onnea Kukalle :)

Itsellä semmonen olo, et vauva panttaa tuloaan viimeseen asti, lähtee syntymään ehkä päivää ennen käynnistystä tai jotain.

En tiedä miksi moinen fiilis, jotenkin vaan tuntui ettei oireita ole vielä tarpeeksi, siis kipeitä suppareita. Menkkamaisia kipuja on kyllä ollut jonkun verran ja alaselän kipua. Torstaina neuvolassa ei ollut pää vielä kiinnittynyt.

Ja kaikki toitottaa että ei se sieltä vielä tule. Sais kyllä vähitellen harkita saapumista, ei malttais enää odottaa! :) Ja jotenkin tuntuu että synnytystäkään ei sitten niin kerkiäis jännittää.

Hampiainen 39+3
 
Viimeksi muokattu:
Onnea Jennyli, Solmu ja Kukka86! Lumisade on tosiaan alkanut, ihanaa lukea vauvautumisista ja kitokset kaikille synnytyskertomuksen jakaneille, itse luen ne mielelläni, koska eräpäivän lähestyessä tuntuu, että jännitys tulevien tapahtumien kokemisesta kasvaa kokoajan (esikoinen siis syntyi suunnitellulla sektiolla).

Jääräpään käynnistysmetodit tuntuu olevan toimivia =) Me emme ole uskaltautuneet käyttämään mukavinta s:ää, juuri sen takia, jos synnytys sen voimasta käynnistyisikin. Tiistaina on remontti sillä mallilla (toivottavasti), että sähkömies ja LVI-miehet vierailuillaan saisivat lämminvesipoilerin kytkettyä ja suihku voitaisiin asentaa... Sen jälkeen s:ää voisi harrastaakkin, ja kyllä mies sitä varsinkin on odotellut :whistle: Siivousta on tullut harrastettua paljon, koska tänään on esikoisen 4 vuotissynttärit, ja mopin ja rätin varressa tuntuu viihtyvän melkein 24/7 (siis normaalisti en ole siivous ihminen todellakaan).

Jaa-a, täytyy lähteä täytekakun täyttöön ja vielä ois siivousta ;)

Leenu ja poppis 39+3
 
Onnittelut vauvan saaneille :heart:

Täällä sitä itse vaan vielä kökitään :(
Nyt kun vaavi saisi syntyä, ei edes supistelekaan enää :mad:
Esikko syntyi rv 40+3, laitokselle lähdettiin edellisenä päivänä, mutta nyt taitaa mennä yli reippaasti. Toivottavasti tiistainen lääkärineuvola tuo tuloksen, eikä käynnistystä tarvitse tehdä.... :headwall:

Turhautunut Nipsu + Muru :heart: rv 40+2
 
Onnea vauvoista! Täällähän on tullut monta parissa päivässä!

Mun raskaus alkoi suunnitellusti ja tosi nopeasti, 5 viikkoa yrityksen alusta tein positiivisen testin. Olin hyvin yllättynyt että se kävi niin helposti, olen kuitenkin yli 30 vuotias ja endometrioosia on vahvasti epäilty. Odotettiin siis että siihen aikaa menee. Mutta hyvä näin!

Täällä on kans supistukset vähentyneet kun laskettu aika lähenee. Mutta viime yönä heräsin pariin kipeään. Ja kohdunkaulalla ja alavatsalla juilii iltaisin. Ehkä se sieltä pois vielä tulee. Kärsimätön alan olla kyllä.

Tsemppiä kaikille!

donter 39+1
 
Tesmis ja muut vauvautuneet! Väsäsin nyt alustavan pinon tuonne keskustelut - lapsi kasvaa - vauvat 0-12kk - kohtaan meidän joulukuisille lumihiutaleille! Tervemenoa vaan sinne keskustelemaan! :D
Yritän jossain vaiheessa laittaa kaikille jo vauvautumaan ehtineille yksityisviestin vielä tuon uuden pinon olemassaolosta, niin porukka löytää sinne. Tesmiksen jo lisäilinkin listalle, kun hän sitä pinoa toivoikin. :)

http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsi-kasvaa/vauvat-0-12kk/1885563-joulukuiset-2010-a/#post22598595

Tänne ei muuta paitsi selkä kipunoi ja eilisestä illasta lähtien on välillä tullut taas suppareita :O Nyt ei selän takia pysty enempiä turinoimaan, paitsi että kukalle tietysti hurrrjan paljon onnea nyytistä!

mamadread ja ihme 35+2
 
Eipä toiminut kolmas S:ä ainakaan ekalla kerralla:headwall:: /. Täytyy uusia illalla. Päättelin tässä et jos kerran eka syntyi yhden kerran jälkeen ja toisen syntymään tarvittiin kaksi kertaa niin jospa tää kolmas vaatii sen kolme kertaa:LOL:. Toki yöllä oli vähän erilainen, puristava olo mutta ei sen kummempaa ja vauvakin aloitti kovan jytäämisen mahassa. Mulla ei ole ollut yhtään kivuliasta supistusta! On jotenkin toivoton olo ja tuntuu että tää ei tule ulos ollenkaan.

Tänään rv 40+3
 
Onnea vauvoista Jennyli, Bamse, Azalea ja kukka86!! ja muut, jos tästä nyt unohtui pois. Kukalla ainakin ollut vauhdikasta, synnytyskertomuksia ja fiiliksiä ootellessa :)

Täällä vähän samat olot kuin jääräpäällä; toivoton fiilis kun ei ole merkkiäkään mistään synnytyksestä :( Eilen saunan jälkeen vähän alavatsaa juili ja pari kertaa sattui tosi kipeästikin mut siinä se, nekin tais olla jotain vaavin aikaansaamia kipuja tms.. Yöllä heräsin yltäpäältä hiessä taas kerran, näin on ollut nyt muutamana yönä mut ei mitään supisteluja tms. Kipeitä supistuksia ei myöskään oo ollu viime aikoina yhtään. Onneks se piinaava selkäkipu on nyt ohi!
Eniten ärsyttää sukulaisten päivittäiset tiedustelut, saisko työrauhan tänne pliiiis :D Mies yritti tyynytellä että eikös ole mukavaa, kun on kiinnostusta et entäpä jos ketään ei kiinnostais koko vauva... Nojoo, onhan se totta ja kyseessä on kuitenkin suvun ensimmäinen lapsenlapsenlapsi, yritän olla kärsivällinen ja ymmärtäväinen....... :kieh:

Alettiin just väsäämään joululaatikoita eli synnytyksen käynnistyminen tänään ois mahdollisimman epätoivottua HEH HEH.... :xmas:


L-84 ja vaavi 40+4
 
Onnea paljon kadakille "pienestä" prinsessasta! :heart: Ei sulla mun muistaakseni ollut perjantaina vielä mitään tuntemuksia. Paitsi olit käynyt siinä vyöhyketerapiassa. Kertomusta odotellessa.

Mandy 36+2
 
Kadak: voi mahotonta! Oikein paljon ONNEA koko perheelle!!!!

Onko muutki lähteny synnytään, vai onko palsta vain muuten pitkän v.lopun ansiosta hiljanen :D

Anve ja nöpönenä (jolla ei aikomustakaan syntyä tälle vuodelle) 37+5
 
Kadak Ihanaa!!! oikein paljon onnea koko perheelle pienestä prinsessasta :flower::flower:

alusta jätettiin ehkäsy pois ja ajateltiin ettei kyllä varmaankaa tärppää ekasta kierrosta, kun kuopustakin yritettiin reilu 4kk, mutta niinhän siinä sitten kävi, että ekasta kierrosta se tärppäs =)

lumi-enkeli ja aarre 37+5:heart:
 
Onnea Bamse, Solmu, Jennyli, Kukka ja Kadak pikkuisista! :flower: Täällähän ei meinaa perässä pysyä kun jatkuvasti satelee uusia lumihiutaleita.

Sazille tsempit kipuilujen kanssa! Toivotaan että Papu tajuaisi jättää pian yksiönsä.

Meidän toukkasen alku oli ehkä hiukan nurinkurinen, kun lapsesta ei oltu haaveiltu lainkaan vielä viime syksynä. Tai ajatus oli aina ollut, että ehkä joskus parin vuoden päästä. Mutta erinäisten vaiheiden takia (en taida näin julkisella palstalla avautua ihan kaikesta :$) jouduttiin tekemään järkipäätös, että joko yritetään lasta nyt tai ei välttämättä saada sellaista koskaan. Ja yllättävän helposti lopulta tärppäsi, vaikka uhkana oli, että yrittämiseen menisi vuosia. Aluksi olikin melko vaikea suhtautua raskauteen, kun minkäänlaista vauvakuumetta ei ollut ilmassa. Mutta kaikkeen sitä tottuu ja nyt tuntuu kyllä täysin oikealta ratkaisulta :)

Sama tunne täällä, Mandy! Ei sitä oikein vieläkään usko, että vauva voi todella syntyä vaikka huomenna. Mutta noi muiden nelosella alkavat viikot ja synnytyskertomukset kyllä muistuttavat aina, että ei tässä enää pitkä aika taida olla.

Täällä paikat niin kipeenä, että seksin harrastaminen tuntuu lähes mahdottomalta ajatukselta :| Täytyisi ehkä taas kokeilla joku kerta, mutta ajatuskin jo tökkii.

Muuten ei edelleenkään mitään uutta. Pinna kireellä ja niin poispäin. Ylihuomenna vika neuvolalääkäri, sitten ehkä saa tietää jotain uutta. Tai sitten ei.

neitoperho & toukka 36+2
 
Onnittelut kadakille vauvautumisesta! :heart:
Ja muillekin jos on joku jäänyt onnittelematta :flower: Tää palsta on potkinu mua ulos täältä joka kerta kun olen yrittänyt kirjoitella, niin ei oikein muista enää mitä on tullut lähetettyä mitkä tekstit ovat hävinneet...

auringonpilkku ja Uuno rv 37+2
 
Onnea Kukka86 ja Kadak:heart:

Saas nähdä, tuleeko huomenna meille itsenäisyyspäivän lapsosia:wave:

Täällä on joululeipomukset leivottu, mitä aiottu. Melko väsyttävää puuhaa, vaikken niin hirveesti höösännyt edes. Eilen oli mahassa hirveet mekkalat, jotain yritti puskea taas tuolla ja tänään onkin ollut sitten hiljaista. Varmaan tässä ollaan kumpiki sit vähän poikki, että vois vaikka lyhyet torkut ottaa:xmas:

Pitää muuten toivoa, että se turvotus häippäsee sitten aika nopeesti synnytyksen jälkeen. On meinaan sormet jo ihan jotkut makkarat (ei enää nakit ees) ja jalat kans on aivan turvonneet. Tuntuu ihan kömpelöltä, kun ei kunnolla saa jalkaa taivutettua tai sormia, ois kivempi hoitaa varmaan sit vauvaakin vähän vähemmillä nesteillä.

-metsis 37+3
 
Onnea Kadak vauvasta!:flower:

Kertokaahan te joilla se limatulppaon jo irronnut niin voiko sen jälkeen harrastaa seksiä??? Vai onko siinä tulehdusvaara?
Kerkisin just tänään tänne kirjoittelemaan että ei mitään vaikutusta kolmannella S:llä ollut ja aikaisemmin kerroin ettei mulla oo koskaan ollut mitään havaintoa limatulpista aikaisemmissa raskauksissa mut äskettäin huomasin sellaisen venyvän liisterimäisen/geelimäisen värittömän köntin että se ehkä sitten oli sitä limatulppaa eikä se haissut millekään eli tuskin oli eilistä spermaa???. Nytkö tuota kolmatta S.ää ei sitten voi enää käyttää??
 

Yhteistyössä