Julkiset paikat ja hankala käytös

Viestiketju alueella 'Erityislapset' , aloittaja +, 29.08.2017.

 1. +

  + Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2012
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  1
  Miten olette kertoneet ulkopuolisille ihmettelijöille lapsen vammasta,mikä ei näy lapsen ulkonäössä,mutta kyllä käytöksessä eikä käytös ole aina sopivaa ja voi häiritä muita kanssaolijoita. Sanotteko suoraan, että lapsi kärsii jostain tietystä vammasta - onko teillä joku tietokortti.

  Välillä kun saamme ihan liikaa vihaisia mulkoiluja tai töllötyksiä lapsen käytöksen tai toiminnan vuoksi. Vanhempina yritämme estää kaiken toiminnan mikä voi vahingoittaa lasta tai muita tai ympäristöä,mutta emme voi hallita kaikkea muuta.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1
 2. vaavi9.7.

  vaavi9.7. Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2011
  Viestejä:
  249
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos toinen aikuinen pyörittelee silmiään tai jopa sanoo jotain ilkeää niin yleensä siinä vaiheessa sanon että on erityislapsi. Se ei kyllä yleensä yhtään auta asiaa, koska eirtyislapsista näillä ihmisillä ei ole mitään käsitystä ja luulevat kaiken johtuvat kasvatuksen puutteesta. Tähän ei auta yhtään se, että adhd ja muut neurologiset vaivat ovat psykiatrian puolelle siirtyneet ja antavat vääränlaista kuvaa ja ohjeistusta adhd yms. Lasten vanhemmille ja medioille. Ympäristö tekijä on se pienin ongelma, mutta psykiatrit nostavat sen tärkeimmäksi koska se on heidän alaansa. Psykiatrian ja neurologian pitäisi kulkea käsi kädessä, mutta psykiatreja nyt ilmeisesti on vaan enemmän ja sen takia lapset tungettu sinne. Eksyin nyt aiheesta, mutta muista se ei ole sinun syysi, että lapsesi ei pysty käyttäytymään kunnolla uusissa ja jännittävissä tilanteissa. Siihen on aivokemialliset yms normaalit syyt jotka ei oikeasti liity mitenkään siihen oletko hyvä vai huono vanhempi.
   
  #2
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti