Juurihoidettu hammas särkee!!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja huoh, 07.03.2009.

 1. huoh

  huoh Vieras

  Neljä kertaa kävin sen kanssa, kuvattu moneen otteeseen.

  Nyt keskiviikkona "teki" hampaan siihen - nyt se särkee ihan melkoisesti.

  Ihan kuin se hammas ei särkisi vaan ien tai mikä lie. Ei ole turvoksissa.

  Voisiko se tuo uusi hammas vaatia aikansa, että ien sopeutuu siihen??
   
  #1
 2. Gekkolisko

  Gekkolisko Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  8 486
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voi vaatia. Mutta voi olla siinä myös piiloon jäänyt juuri, joka tulehtunut. Mulla hammas kuvattiin 2 kertaa, ja siitä huolimatta jäi sinne juuri hoitamatta, ja se tulehtui ja alkoi armoton särky. Hammas porattiin sitten taas uudestaan auki ja hoidettiin vielä se yksi juuri... Hoidon jälkeen hammas oli kipeä vielä melkeen viikon, mutta koko ajan kuitenkin paranemaan päin, eli päivä päivältä kipu hellitti...

   
  #2
 3. vuos sit

  vuos sit Vieras

  kyllä se tuntu tosiaan n.viikon vikan toimenpiteen jälkeen
   
  #3
 4. puppeliini

  puppeliini Vieras

  Mulla kävi ihan samoin, kävin kalliisti yksityisellä kun kipeän hampaan kanssa en kunnalliselle niin äkisti saanut juurihoito aikoja.
  monen monen kerran jälkeen saatiin hammas viimein kuntoon (tässä vaiheessa olin jo kaksi kertaa itse pyytänyt että poistetaan vaan koko hammas, mutta hammaslääkäri ei suostunut)
  Vajaan viikon jälkeen tuosta viimeisestä kerrasta yksityisellä alkoi tajuton kipu tuossa juuri valmiiksi saadussa hampaassa ja jota oli hoidettu miltei 2000e edestä yksityisellä.

  Menin kunnalliseen, jossa otettiin röntgen, niin yllätys oli melkoinen. Oma kunnan lääkäri sanoi ettei näe siellä että mitään juurihoitoja olisi koskaan edes tehty. Kaikki paska oli jätetty pinnan alle muhimaan ja pahimmassa tapauksessa ois ollu verenmyrkytys päällänsä.
  Eivät voineet mitään muuta kuin poistaa hampaan, oma kunnanlääkäri yritti soittaa tälle yksityiselle, mutta joutui jättämään viestin vastaajaan, yksityinen ei koskaan soittanut takaisin, kalliilla kävin myös hammasröntgenissä tuon yksityisen ohjaamassa paikassa (oli hänen sopimuspaikkansa) ja kuvat olivat yksityisellä, kuvia pyysin itselleni kahdesti ja kunnan lääkäri kerran tai kaksi, siitä on jo reilu 3v eikä kuvia ole vieläkään saapunut.

  Kunnan lääkäri kertoi että hampaalle ei olisi voitu tehdä mitään muuta kuin poisto, toisinkuin yksityinen...maksoin siis 2000e siitä hyvästä, että koko hammas revittiin pois sitten kunnallisessa hintaan 17e. Olin tuon hampaan hoidon aikana alituisesti kipeä ja kun hammas viimein otettiin pois parani olokin kertaheitolla. Tulehdusarvot olleet huipussaan koko sen ajan kun tuo sairas hammas oli kiinni.

   
  #4
 5. Noh,mulla juurihoidettu hammas on oireillut jo 5v.Välillä parempi ja sit taas huonompi.Hampilääkärit toisensa jälkeen vakuutteli että se on kuollu hammas ja ei voi tunte mitään....viimein kuvissa selvisi että yksi juuri on "vino" ja sitä lääkettä vai mitä lie täyteainetta ei olla saatu koskaan sinne perille asti niin siks särkee ajoittain.Lisäks ne on niillä piikeillänsä saanu puhkaistua reijän siihen juurikanavaan,joten jos se meinataan täyttää,täytyy ien avata.Mie haluisin koko hampaan hittóon mutta kun on noita ekoja isoja poskihampaita.
   
  #5
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti