Kaksoset yksityisesti

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 17.07.2017.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Enempää syitä erittelemättä, tietääkö joku että voiko kaksoset saada yksityisesti keinohedelmöityksen kautta? Virossa ainakin onnistuu, mutta saako suomessa?
   
  #1
 2. feger

  feger Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2004
  Viestejä:
  30 850
  Saadut tykkäykset:
  744
  No harvemmin hoidoilla istutetaan kerralla enempää kuin yksi alkio, eikä klinikat todennäköisesti suostu tuollaiseen "diiliin" Suomessa.
  Monisikiöinen raskaus on aina isompi riski vrt ns. normaaliin raskauteen.
   
  #2
 3. Saa kai sinkkuäiti hoitoja samalla tapaa kuin parisuhteessa oleva. Saa valita istutetaanko yksi vai kaksi alkiota. Äiti voi valita kumman haluaa. Kaksosissa riskit on isommat. Ja jollei hoitojen syynä ole hedelmättömyys, on kaksosten riski isonpi. On siis vähän vastuutonta ottaa kaksoset. Ajattele nyt vähän jos olet sinkkuäiti ja saat vammaiset kaksoset....
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Itsekin olen pohtinut tätä. En ole sinkku, enkä niin kovin vanhakaan(32) vielä. Lapsia tahtoisin lisää mutta en halua olla vuosia raskaana ja kotona.

  Riskit huolettaa, kaksosraskaudessshan niitä on enemmän. Eniten huolettaa kuitenkin luonnon valinnan pois jäänti hedelmöittymisvaiheessa, ja se "kilpajuoksu" jossa vahvin voittaa. Kun muuten ei tarvetta hedelmöityshoitoon ole niin voi surra tällaista sitten.
   
  #4
 5. .....

  ..... Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2015
  Viestejä:
  11 630
  Saadut tykkäykset:
  2 491
  No itseasiassa keinohedelmöityksessä yleensä valikoituu ne laadukkaimmat yksilöt, sillä jatkoon valitaan ne siisteimmän ja symmetrisimmän näköiset yksilöt.

  Mitä tulee kaksosiin, niin ei niitä noin vain voi tilata mistään. Toki mahdollisuudet kaksosiin ovat isommat, jos istutetaan kaksi alkiota, mutta ei se mikään automaattinen tae kaksosiin (tai yhteenkään) ole. Mutta joo, uskoisin, että kyllä suomessakin yksityisellä puolella onnistuu.
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  älä toivo kaksosia, on riskiraskaus!! plus jaksaminen vauvojen synnyttyä
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Mulla on ollut kaksi kaksosraskautta ja kumpikin meni lopulta 'pommiin'. Henkisesti erittäin raskasta. Älä toivo kaksosia!
   
  #7
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti