Kaksosten tarve sisaruksen läheisyydelle

Viestiketju alueella 'Monikkoperheet' , aloittaja Sarmiina, 07.10.2011.

 1. Sarmiina

  Sarmiina Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2004
  Viestejä:
  1 986
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ei ehkä paras mahdollinen otsake, mutten parempaakaan keksinyt :)
  Oletteko huomanneet teidän kaksosissa, että toisella olisi suurempi tarve olla toisen lähellä kuin toisella? Meillä tuo b-tyttö on syntymästä asti enemmän halunnut olla a-tytön lähellä. Sairaalassa jo huomasi, miten pikkuinen piristyi silmissä kun sisko tuli viereen, ja nyt kotona selkeästi aina kun ovat lähekkäin, hakee siskoa katseellaan. Mietin vaan, onko kovinkin yleistä, että toinen kaipaa selkeästi enemmän toista kuin toinen. Toivottavasti joku sai selvää tästä, en oikein osaa pukea sanoiksi :)
   
  #1
 2. marinatar

  marinatar Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2010
  Viestejä:
  152
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä A tyttö on hyvin kiinnostunut sisarestaan heidän maatessaan vierekkäin mutta B tuntuu vähät välittävän seurasta. Tytöt ovat nyt 4kk.
   
  #2
 3. soja

  soja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2007
  Viestejä:
  1 768
  Saadut tykkäykset:
  1
  meillä lapset 1v5kk ja poika on enemmän menossa halimaan siskoaan kun päinvastoin. Tänään olivat erossa pari tuntia ja heti poika antoi halin, johon kyllä tyttö vastasi mielellään:heart:
   
  #3
 4. tirppa82

  tirppa82 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2009
  Viestejä:
  217
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä meilläkin on toinen selvästi "riippuvaisempi" toisesta. Oltiin itsenäisemmän veljeksen kanssa tuossa alkukesästä vuorokausi sairaalassa ja toinen oli kotona ikävöinyt kovasti, sairaalassaolija ei pahemmin veikkaa kysellyt. Kotiin kun tultiin niin kotimies oli jo ikkunassa kattomassa kun purkauduttiin autosta ja heti ovella tuli halimaan veljeään ja sanoi että "kiva nähtä" :heart: Eipä ollut äitillä itku kaukana, melko hellyyttävää.. Sama ukkeli on kyllä myös meistä vanhemmista riippuvaisempi, huomattavasti enemmän kaipaa läheisyyttä mikä näkyy pääasiassa kyllä vaan iltaisin ja öisin. Nukkumaanmennessä tahtoo joko isin tai äitin viereen istumaan ja yöllä köpittelee meijän väliin. Toinen nukahtaisi jo itsekseen eikä yöllä meitä kaipaile vaan nukkuu niinkun pitääkin :) Ikää nyt vähän reilu 2v.
   
  #4
 5. hk

  hk Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2010
  Viestejä:
  75
  Saadut tykkäykset:
  0
  meillä lähes 4 vuotiaat kaksoset ja tuo sama havaittavissa. Toinen menee ja tekee kaikkea yksin, mutta toinen on tosiaan kiinni ja ikävöi paljon enemmän. Meilllä tämä itsenäisempi on ollut yökylässä, mutta toinen ei halua jäädä. Niin ja poikia molemmat.
   
  #5
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti