Kanapastasalaatti

r0s
Ihan ensiksi pilkotaan pieni sipuli (plus valkosipulinkynsi), laitetaan kulhoon, päälle puoli teelusikallista suolaa, teelusikallinen sokeria, puolikkaan sitruunan mehu tai loraus vaaleaa viinietikkaa, ja loraus öljyä.

-Pastaa kypsäksi keitettynä (200 grammaa raakapaino elikäs puolet normimakaronipussista)
-Grillibroilerin rintalihat siivutettuina (koivet ja siivet syyään heti)
-pieni purkillinen säilykemaissia
-paprika silputtuna
-chiliä jos tykkää
-avokado kuutioituna
(tuoreyrttejä, persiljaa, ruohosipulia tai korianteria jos haluaa)

Kun sipulisötke on lillunut liemessään puolisen tuntia, voi noi kaikki sekoittaa haluamallaan tavalla ja valmis. Sirtuunalohkot sopivat koristeeksi ja kesäaikaan sekaan sopivat myös minitomaatit.
 

Yhteistyössä