Kannattaako mennä kuntosalille?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mietin kun monet menee kuulemma vain pari kertaa ja sitten ei viitsi... Ja se on kallista jne. Että tuleeko käytyä jatkuvasti? Onko siellä noloa jos on ujo ja löysä eikä osaa vielä mitään?
.
 
vierailija
Ujostella ei tarvitse. Monet jaksavat käydä vuosia, itse yleensä muutaman kuukauden 4-5 kertaa viikossa. Sitten into lopahtaa kun tulee terveysongelmia tai muuta.
 
vierailija
Kaikki aloittaa jostain, joten turha sitä nolostella. Kiinteytymistä vartenhan siellä käydään. Kannattaa hommatta kk-kortti mahdollisimman pitkäksi ajaksi, niin tulee käytyä enemmän.
eipä aloita kaikki koskaan. Täyspäiset ihmiset kun eivät pääse tuolista ilman apua pöntölle, eivät pääse sieltä pöntöltäkään. Ei mene kauaa, kun eivät ehdi kävellä sieltä tuolilta pöntölle. Meidän systeemi tekee terveistä sairaita. Ei sinne kuntosalille edes tarttis mennä, kunhan ei jämähdä paikalleen.
 
vierailija
Kuntosaleilla on edelleen joitain vuosia sitten syntynyt leima: kallis kk-maksu ja pitää sitoutua. No oikeastaan kumpikaan ei isossa kuvassa pidä paikkaansa. Sitovia vuoden soppareita ei nykyisin enää ole pakko ottaa. Toki jos ottaa, säästää hinnassa jonkin verran. Halvin ketju 24/7 myy kk-jäsenyyttä hintaan 19,90€/kk ja Elixialla ja Fressilläkin taitaa hinnat pyöriä jossain 40-50€/kk luokassa. Saa niitä entisiä 80€/kk jäsenyyksiäkin edelleen rakennettua, jos valitsee kaikki lisäkilkkeet lapsiparkista erikoisryhmäliikuntoihin. Mutta pakollista se ei enää ole.

Ota personal trainer avuksi ja opettele liikkeet oikein ja ennen kaikkea oikeilla painoilla. Monen into lopahtaa, kun revitään liian isoilla painoilla, se ei ole kivaa ja paikat kipeytyy. Malttia siis.
 

Yhteistyössä