Kanta-asiakasohjelmat ja matkustelu perheen kanssa

Viestiketju alueella 'Matkailu' , aloittaja Minna_, 28.04.2014.

 1. Minna_

  Minna_ Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2014
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitä hyötyä on mielestänne lento- ja laivayhtiöiden kanta-asiakasohjelmista perheelle? Tuntuu siltä että niistä ei ole paljon hyötyä jos ei ole aktiivinen matkustelija. Meidän nelihenkinen perhe kaipaisi kovasti lomalle, mutta elämä on muutenkin niin kallista että siihen ei kerta kaikkiaan tunnu olevan varaa. Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia, saako kyseisistä kanta-asiakasohjelmista oikeasti jotain irti?
   
  #1
 2. Matkailija12

  Matkailija12 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2016
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kanta-asiakasohjelmiin kannattaa liittyä, ei niistä haittaakaan ole. Usein jos perus jäsenet saavat alennuksia(esim pienemmät matkatavara maksut yms.) ja etuja(ilmainen netti, hotellihuonessa)

  Jos lennätte harvemmin, kannattaa liittyä British Airwaysin executive clubiin. Sinne saatte pisteet myös Finnairin lennoista, ja voitte tehdä perhetilin, jonne kaikki pisteet kertyvät. Ne eivät myöskään vanhene niin nopeasti kuin finnairin pisteet.

  Pisteitä voi keräillä myös luottokortti ostoista. Esim American Express on erinomainen. Heillä kampanja, jos otat kortin kaverin suosittelemana saat 10000 pistettä ja vuoden ilmaiseksi. Lisäksi kortissa muitakin etuja matkustavalle. Kortin voi vaikka irtisanoa vuoden jälkeen.
  https://www.americanexpress.com/fi/fi/content/benefits/member-get-member.html

  Minulta voi pyytää suosituksia tarvittaessa: [email protected]
   
  #2
 3. Noppakone

  Noppakone Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kanta-asiakasohjelmat ovat ihan ok. Yleensä tarjouksia saa jo rekisteröitymisen jälkeen, kun vastaanottaa yritysten uutiskirjeitä. Tällä hetkellä esimerkiksi Hotels.com tarjoaa jäsenilleen 72 tunnin ajan tarjouksia hotelleista ympäri maailmaa. Vertailu kyllä kannattaa, kun alkaa suunnittelemaan matkaa. Toisaalta jo hotellien hintojen vertailulla voi säästä matkakustannuksia. Myös halvat hotellit voivat olla hyviä. Kolmen tähden hotellit ovat esimerkiksi Suomessa jo varsin kelpoja, esimerkiksi Helsingin kolmen tähden hotellit ovat kaikki suht hyvää tasoa. Hotelleista löytyy myös paljon keskusteluja ja arvioita, joihin kannattaa tutustua ennen varausta.

  Lasten kanssa reissatessa kannattaa kyllä kytätä all inclusive -tarjouksia, jolloin matkabudjetti on helppo arvioida etukäteen, koska ruokiin ja juomiin ei tarvi reissussa käyttää yhtään rahaa. Jos ajalla ja paikalla ei ole väliä, niin voi turvautua äkkilähtöihin, mutta muuten kannattaa kytätä tarjouksia jo useampia kuukausia ennen loman ajankohtaa. Silloin saa yleensä lomansa edullisesti ja valinnanvaraakin vielä on.
   
  #3
 4. kapteeniheimo

  kapteeniheimo Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2018
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse löysin tänään tälläisen sivuston kuin https://lentobotti.fi . Todella mukava sivusto, koska nyt voin seurata aktiivisesti lähiseutuni lentokentältä lähtevien suorien menopaluulentojen hintoja. Joskus voi päästä kauaskin halvalla. Oli pakko kertoa muillekkin sillä olen todella innostunut tästä sivustosta. Hyvä säästövinkki myös jos haluaa säästää matkoissa.
   
  #4
 5. pachikuraseze

  pachikuraseze Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2018
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensimmäisenä vuorossa oleva Norwegian on yksi harvoista eurooppalaisista halpalentoyhtiöistä, jolla on oma kanta-asiakasohjelma.
  Norwegian Reward on täysin liikevaihtoperusteinen ohjelma. Perinteisistä lentomaileihin perustuvista kanta-asiakasohjelmista poiketen lennoista kertyvien CashPoint -pisteiden määrä ja palkintolentojen hinta määräytyy suoraan lipun hinnan perusteella.
   
  #5
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti