Katsoiko kukaan eilen Ajankohtaisen kakkosen? Oli kyllä järkyttävä juttu narkolepsiasta ja ....

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja kauhistus, 10.11.2010.

 1. "vieras"

  "vieras" Vieras

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/8433008

  TOTUUS SIKAINFLUENSSASTA!
   
  #51
 2. "vieras"

  "vieras" Vieras

  http://sikainfluenssa.wordpress.com/

  Lisää kuolemia ja sivuvaikutuksia sikainfluenssarokotteen yhteydessä
   
  #52
 3. "Mami"

  "Mami" Vieras

  Tällä hetkellä on 40 tapausta todennettu, meitä joilla prosessi on kesken on aika paljon.

  Tämän hetken faktat:
  1. Narkolepsiaan sairastuu 2-4 lasta vuodessa normaalisti, nyt diagnotisoituja 37.
  2. Narkolepsiaan altistavaa geeniä ei aina ole.
  3. Narkolepsialla ja H1N1 rokotteella on ajallinen yhteys
  4. Narkolepsia on voinut puhejta
  a) rokotteesta
  b) rokotteen tehosteaineesta seurauksena puhjennut
  c) sikainfulenssa viruksen ja rokotteen yhteisvaikutuksesta
  d) narkolepsia tai narkolepsian kaltainen sairaus on puhjennut rokotteesta, sen tehoaineesta tai jostain muusta tuntemattomasta tekijästä
  e) kokonaan jokin tuntematon (yhteinen) tekijä
  f) suomeen ja (muistaakseni ruotsiin) tulleessa rokotteessa on ollut mahdollisesti ollut jokin eroavaisuus
  g) jokin yhteinen tekijä on oltava

  Muita faktoja: lasten narkolepsiasta on hyvin vähän tutkittua tietoa. Narkolepsia lääkitys on rajua. Aina ei tarvita geeneettistä perimää, eikä myöskään altistavia sairauksia.

  Minusta sairastuneen lapsen äidistä, jotka odotamme tuloksia, on hyvä, että tästä puhutaan. Tälläinen tieto on tarkoitettu tutkittavaksi, ei uskottavaksi. Jokainen ratkaisee siis itse, millä tavalla hän saamansa tiedon perusteella toimii. Millaisia ratkaisuja hän tekee oman ja lapsiensa rokotuksiensa ja/tai sairauksiensa suhteen.

  Itse toivon, että narkolepsia olisi narkolepsian kaltainen sairaus, johon voitaisiinkin saada parantava hoito ja/tai lääkitys.

  Valitettavasti, meistä kukaan ei voi sanoa, kuinka monta olisi oikeasti kuollut sikainfulenssa virukseen, ilman rokotetta. Voimme vain arvailla ja vertailla, mutta faktaa ei ole.

  Kyllä, me tiesimme, että lääkeissä ja rokotteissa voi olla sivuoireita ja vaikutuksia. Mutta meistä ei ehkä kukaan osannut ajatella, kuinka paljon se muuttaa meidän kaikkien elämää pysyvästi ja lopullisesti. Lääkkeiden ja rokotteiden sivuoireista annetaan yleisesti ymmärtää, että ne loppuvat "joskus". Esim. kun lääke aiheuttaa ihoreaktion, se lopetetaan. Iho paranee ennalleen. Tämän tyyppisiin olimme varmasti kaikki varautuneet.

  Sairastuneen lapsen kanssa eläminen, ei ole kuitenkaan vaan ja ainoastaan palstoilla lukemista ja pohdintaa, sitä pitää pitää lapsensa puoliaan niin sairaalassa, koulussa ja kantaa se vastuu lapsensa selviämisestä, niissä asioissa joissa hän on selvinnyt sekä hoitanut itse.

  Muistakaa kommentoidessanne, että taistelemme myös teidän perheenne puolsesta nykyhetkessä ja tulevaisuudesta. Voitko olla varma, ettei tämä tai tämän kaltainen tilanne osu juuri teidän kohdalle? Oletteko te varmoja? Oli kantanne mikä tykkäsi, aina on olemassa valinta ja riski, sekä vastuun kantaminen päätöksistään. Kyse on myös luottamuksesta, voinko luottaa tietoon, joka annetaan julkisuuteen? Mihin tahoon voimme luottaa? Päätöksessä luotamme aina johonkin tahoon.
   
  #53
 4. Narko

  Narko Vieras

  Kuinka moni rokotteen saanut lapsi sairastui narkolepsiaan, entä kuinka moni rokottamaton lapsi sairastui narkolepsiaan???? Se antaa jo jotain suuntaa. Kuinka moni rokottamaton lapsi kuoli tähän sikatautiin??? Ei varmaan kukaan. Rokotteesta ei ollut mitään muuta hyötyä, ku että joidenkin rokote asioista päättävien johtajien lompat paisuivat PISTE!
   
  #54
 5. "Odotellaan"

  "Odotellaan" Vieras

  Juurihan Helsingin Sanomissa oli juttua kansainvälisessä unitutkimuslehdessä julkaistusta tutkimuksesta, jonka mukaan narkolepsiatapaukset yleistyivät viime vuonna niin rokotettujen kuin rokottamattomienkin keskuudessa. Ja tätä tutkimusta olivat olleet tekemässä monet muutkin kuin thl:n "pahikset".

  Ymmärrän kyllä, että lasten vanhemmilla on kova tarve löytää syy ja syyllinen lastensa sairastumiselle. Mutta odotetaan nyt ensin tulokset ja ihmetellään vasta sitten.
   
  #55
 6. "äitix3"

  "äitix3" Vieras

  Pandemrixillä rokotettiin 90 miljoonaa ihmistä ympäri maailman, näistä 4 miljoonaa oli lapsia ja näistä neljästä miljoonasta lapsesta suomalaisia lapsia oli noin 20%. Aika vahvasti siis tuon kyseisen rokotteen piikitys painottui suomalaisiin lapsiin - ehkäpä juuri siksi myös narkolepsiatapaukset painottuvat tänne.

  Tämä koko sikarumba oli niin uskomatonta veivausta; esim. WHO muutti pandemian määritelmää, rokote otettiin poikkeusluvalla käyttöön, viranomaistahojen pelottelu ja painostus piikille ja nyt jälkipyykkiä pesemässä itse "pahikset". Henk. koht. en pidä todennäköisenä, että saamme rokotteen ja narkolepsian tutkimustuloksista luotettavaa tietoa.

  Sikaflunssan piti niittää nuoria ja terveitä. 8-vuotias torniolaistyttö taisi lopulta olla ainoa ja nähdäkseni hänen kuolemansa johtui hoitovirheestä: hänet käännytettiin sairaalasta kotiin potemaan - asianmukaisesti sairaalassa hoidettuna olisi kenties selvinnyt.

  Painotus rokotteen ottamiseen oli niin kova, että vaati lujuutta ja asioihin perehtymistä tehdä toisin. Rokotetun ja rokottamattoman lapsen vanhemmat varmasti päätöstä tehdessään toimivat parhaan tietämyksensä ja tahtonsa mukaan, toivoen lapselleen parasta. Piikistä sairastuneiden lasten vanhempien taakka on iso. Jaksamista.
   
  #56
 7. juuh

  juuh Vieras

  tasan tarkkaan johtuu tuo narkolepsia rokotteesta!!Miten voi ihminen olla niin sinisilmäinen ettei tajua mitä paskaa nuis rokotteis on!
   
  #57
 8. näin just!!!

  näin just!!! Vieras

  iso peeesi!!!
   
  #58
 9. ...

  ... Vieras

  [QUOTE="vieras";22422537]Olihan jo paljon etukäteen tiedossa, että ko. rokote vaikuttaa lasten henkisiin kykyihin. Siten se on kaikkein turmiollisin mm. kristallilapsille, mutta myös kaikille muillekin aikuisista lähtien[/QUOTE]

  menit sitten paljastamaan olennaisimman näinkin varhaisessa vaiheessa ketjua...juurikin tuo totuus kristallilapsista riipii nyt eniten...eikö nämä juuri ollut sovittu pidettäväksi salassa...
   
  #59
 10. "Kaija"

  "Kaija" Vieras

  [QUOTE="äitix3";22427365]Pandemrixillä rokotettiin 90 miljoonaa ihmistä ympäri maailman, näistä 4 miljoonaa oli lapsia ja näistä neljästä miljoonasta lapsesta suomalaisia lapsia oli noin 20%. Aika vahvasti siis tuon kyseisen rokotteen piikitys painottui suomalaisiin lapsiin - ehkäpä juuri siksi myös narkolepsiatapaukset painottuvat tänne. [/QUOTE]

  Niin että mitä että? Montako suomalaista lasta on rokotettu? Laskehan uudelleen!
   
  #60
 11. "vieras"

  "vieras" Vieras

  [QUOTE="Kaija";22427891]Niin että mitä että? Montako suomalaista lasta on rokotettu? Laskehan uudelleen![/QUOTE]

  Jos lasketaan 4 miljoonasta 20 %, tulee 800 000, eli 800 000 lasta on rokotettu. Täsmää siihen, että rokotuskattavuus on 80% luokkaa (jonka THL on kertonut mediassa), ja lapsia n. miljoona.

  Ruotsissa koko väestön rokotuskattavuus oli suurempi kuin Suomessa. Jos lasten rokotuskattavuus oli edes sama kuin Suomessa, kattavat Suomi ja Ruotsi yhdessä yli 50% maaiilman lasten Pandemrix-rokotteista.
   
  #61
 12. "Mina"

  "Mina" Vieras

  Miten selitätte sen, että tänä vuonna myös rokottamattomia lapsia on sairastunut narkolepsiaan normaalia enemmän???
   
  #62
 13. "vieras"

  "vieras" Vieras

  [QUOTE="Mina";22428739]Miten selitätte sen, että tänä vuonna myös rokottamattomia lapsia on sairastunut narkolepsiaan normaalia enemmän???[/QUOTE]

  Missä näin on tapahtunut ja missä näin kerotaan? Montako lasta normaalia enemmän?

  Jos on esim. yksi tai kaksi rokottamatonta lasta normaalia enemmän, voi mennä sattuman piikkiin, onhan näissä vaihtelua kun normaali esiintyvyys Suomessa on n. 3 vuodessa. Nyt ilmeisesti on jo 40 tapausta rokotettuja.
   
  #63
 14. [QUOTE="Mina";22428739]Miten selitätte sen, että tänä vuonna myös rokottamattomia lapsia on sairastunut narkolepsiaan normaalia enemmän???[/QUOTE]

  En ole kuullut moisesta. Mistä tuo tieto löytyy?
   
  #64
 15. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Niin, mistä tuo tieto on peräisin?
   
  #65
 16. [QUOTE="vieras";22435235]Niin, mistä tuo tieto on peräisin?[/QUOTE]

  Eipä taida kukaan osata sanoa. Vaikuttaa perättömältä tiedolta..
   
  #66
 17. "hmm"

  "hmm" Vieras

  [QUOTE="Odotellaan";22426521]Juurihan Helsingin Sanomissa oli juttua kansainvälisessä unitutkimuslehdessä julkaistusta tutkimuksesta, jonka mukaan narkolepsiatapaukset yleistyivät viime vuonna niin rokotettujen kuin rokottamattomienkin keskuudessa. Ja tätä tutkimusta olivat olleet tekemässä monet muutkin kuin thl:n "pahikset".

  Ymmärrän kyllä, että lasten vanhemmilla on kova tarve löytää syy ja syyllinen lastensa sairastumiselle. Mutta odotetaan nyt ensin tulokset ja ihmetellään vasta sitten.[/QUOTE]

  Mitäpä, jos kansallisessa rokotusohjelmassa mukana olevilla rokotteillakin on vaikutuksensa noihin narkolepsiatapauksiin, joissa ei pistetty sikapiikkiä. Vaikutukset alkavatkin näkymään vasta nyt vuosia myöhemmin... Aina on mahdollista, että jokin rokote-erä on "saastunut".
   
  #67
 18. Rokotetut sairastuttivat muut. Tauti levisi siellä missä jaettiin rokotteita. Nanorokote pystyi jollain tapaa leviämään muihinkin kuin uhreihinsa. Kyseessä oli törkeä puhallus, jossa vain raha oli tärkeää ja tietysti tutkimus, kuinka valtioita ja mediaa ja kansoja voidaan vedättää.
  Miksi rokote patentoitiin ennen taudin ilmestymistä? Miksi THL on haastettu oikeuteen piikin aineosien salailusta? Miksi THL syyllisti ja vaati tilille rokotevastaisia? Miksi niin moni aikuinen sai väsymysoireita ja vaivoja? Miksi rajoja ei suljettu Meksikossa vaan annettiin sen vapaasti levitä muualle? Miksi aineosissa joita on julkaistu on niin monia ihmeellisiä aineosia? Miksi THL sai Tarja Haloselta luvan tutkia kuolleet? Miksi olen kuullut huhuja, että ihmisä on kuollut rokotteeseen, mutta heidän kuolemansa on diaknosoitu vallan joksikin muuksi. Miksi tämä juttu haisee?
   
  #68
 19. [QUOTE="Ihmettelijä";22468840]Rokotetut sairastuttivat muut. [/QUOTE]

  Miksi ihmeessä olisivat näin tehneet? Rokotteessa ei ole eläviä taudinaiheuttajia.

  Kuten Meksikossa keväällä ja Lapissa jo ennen rokotteita?

  Eikä pysty. Mitään nanoa rokotteessa ei ollut sen enempää kuin muissakaan. Ja vaikka olisikin, ei se silti leviäisi yhtään minnekään. Elimistösi on täynnä nanokokoisia aineita (niistähän se rakentuu), eikä niissä ole mitään ihmeellistä.

  Koska sitä alettiin kehittää todennäköisesti jo 90-luvulla, ihmiskokeet olivat 2006 alkaen, markkinoille se pääsi 2008, kauan ennen tautia. Rokotteita voidaan kehittää kauan ennen mitään tautia, kunhan vain tuoreen taudin ilmaantuessa vaihdetaan vanhaan rokotteeseen uudet viruspartikkelit (Pandemrix oli H5N1 lintuinfluenssaa vastaan tehty rokote ja ihan yleisesti toimi mallirokotteena mille vain influenssalle). Patenttien ihmettelijät eivät selvästikään ole lukeneet edes Wiki-artikkelin vertaa rokotteista.

  Koska sekopäitä riittää Suomessakin.

  Kenties siksi, että on todellakin vaarallista levitellä paskapuheita, joiden takia ihmisiä voi kuolla täysin turhaan.

  Kuinka moni? Miksi näitä erityisiä ongelmia ei esiinny tilastoissa tai tutkimuksissa?

  Ei nykypäivänä ole mahdollista sulkea rajoja vuosikausiksi, ei edes päiviksi. Sinnekö olisi kaikki miljoona turistia ja työmatkalaista jätetty kuukausiksi tai vuosiksi majailemaan? Kaikki ulkomaankaupankäynti seis ja puolet meksikolaisista työttömiksi ja teollisuus ajetaan kivikaudelle? Miljoona sotilasta rajoille ampumaan karkureita. Sekö muka olisi pelastanut henkiä?

  Ei niissä aineissa ole mitään ihmeellistä eikä ennennäkemätöntä.

  Entä jos saikin?

  Koska ihmiset ovat tyhmiä. Aivan varmasti monikin tulee kuolemaan heti rokotteen saatuaan, olisihan kuolemattomuus nyt täysi tilastollinen mahdottomuus. Vuodessa on vain 365 päivää. Rokotettuja on miljoonia. Miten saat noille päiville aivan jokaisen rokotetun sijoitettua niin, ettei rokotuksen lähipäivinä synny niitä normaaleja ongelmia ja kuolemantapauksia? Et mitenkään.

  Haiseehan se, jos uskoo sokeasti avohoitopotilaita ja muita tärähtäneitä, eikä asiasta satu tietämään tarpeeksi.
   
  #69
 20. chrissy

  chrissy Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2005
  Viestejä:
  20 220
  Saadut tykkäykset:
  3

  8v perusterve tyttö kuoli sikanuhan aiheuttamaan keuhkokuumeeseen.
   
  #70
 21. "äippä"

  "äippä" Vieras

  ..keuhkokuumeen voi saada minkä tahansa influenssan jälkeen ja siihen voi kuolla jos sitä ei hoideta, meidän perheessä ollu 3lla keuhkokuume ilman sikanufaa ei kuoltu kukaan kun saatiin hoitoa..että tuo on kyl aivan merkityksetön juttu..
   
  #71
 22. Ei kai kukaan oikeasti kuvittele, että Risikko ottaisi jotain vastuuta?
   
  #72
 23. dechs

  dechs Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.07.2010
  Viestejä:
  8 699
  Saadut tykkäykset:
  14
  Isot aplodit nimimerkille Järki käteen.
   
  #73
 24. Karon_82

  Karon_82 Vieras

  ehdottomasti :flower:
   
  #74
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti