❃ Kauan plussaa odottaneet (vuosi →) ❃

@-dino- Onnea vielä ja kaikkea hyvää odotukseen! :love: Käy välillä kertomassa kuulumisia

@Ngale Tervetuloa mukaan! :) Toivottavasti tällä kertaa olisi lyhyempi taival edessä(y)

@Wintersun Sulla on pitkäpiimäiset päivät edessä, tsemppiä niihin(y) Toivon, että saisit hyviä uutisia! :love:

@AuliMari Harmi, ettei yhtään riittänyt pakastukseen asti. Itsellä ei ole kauheasti tietoa ivf tms. hoidoista, mutta turhautumisen ymmärrän kyllä. Tsemppiä ja jaksamista!:)

Mulla menossa tämä tylsä välikierto. Tänään menossa kp 12. Eilen ja tänään ollut alavatsalla vähän painetta, että pieni toive noussut, jospa sittenkin ovuloisin tässä välikierrossa. En ajatellut kuitenkaan ovistestejä tehdä, ei jotenkin jaksa... Keskiviikkona aloitan terokuurin.
 
  • Tykkää
Reactions: AuliMari
@AuliMari voi harmi ettei pakkaseen asti päässy alkioita. Varmasti harmittaa, moniko päiväinen tämä siirretty oli? Kiva ku kävit kuitenki kertomassa, ajatuksissa olet ollut :) toivottavasti ei uutta hoito tarvis ajatella, mutta onhan se hyvä että on suunnitelmat jo selvillä. Tsemppiä kovasti piinapäiviin, sovitaan että sun vuoro plussata :D ❤
 
Täällä 24/23-26. Olen tehnyt kaksi negatiivista raskaustestiä ja menkkajomotuksia jo 11 päivää putkeen :( Ei kivaa.

Miehen simppatulokset tulivat, normaali hedelmällisyys, kuten jo tiedettiin. Ne nyt vaan vaadittiin uudestaan hoitoa vartan.
 
Ngale, toivottavasti saatte helpommin nyt uuden raskauden alulle. Minullakin on painoa liikaa, indeksi 36. Nyt on tarkoitus aloittaa Fitline kuuri, jotta saisin 10 kiloa pois. Se on ihan täsmäisku joulukuista siirtoa varten! Kauhukseni huomasin, että painoa tullut kesälä 5 kiloa lisää (puntari rikki), joten paljonj pudotettavaa. On kyllä menkkaturvotuksetkin nyt! Niistä tulee yleensä muutama kilo plussaa.

Wintersun, miksi saat niin myöhään verikokeen tulokset?

Anteeksi, en nyt kaikkia ehdi huomioida yksilöllisesti, mutta voimia ja tsemppiä kiertoihin!
 
Ngale, toivottavasti saatte helpommin nyt uuden raskauden alulle. Minullakin on painoa liikaa, indeksi 36. Nyt on tarkoitus aloittaa Fitline kuuri, jotta saisin 10 kiloa pois. Se on ihan täsmäisku joulukuista siirtoa varten! Kauhukseni huomasin, että painoa tullut kesälä 5 kiloa lisää (puntari rikki), joten paljonj pudotettavaa. On kyllä menkkaturvotuksetkin nyt! Niistä tulee yleensä muutama kilo plussaa.

Wintersun, miksi saat niin myöhään verikokeen tulokset?

Anteeksi, en nyt kaikkia ehdi huomioida yksilöllisesti, mutta voimia ja tsemppiä kiertoihin!
Me varattiin se lääkärin soittoaika siellä ensikäynnillä viime kuussa, antoi meille aikaa ilmeisesti sisäistää tämä asia ja saatiin aikaa päättää haluammeko hoitoihin. Kun suoraan sanoi ettei kevyitä kokeilla jne. Toki me oltiin jo päätetty ennen tuota käyntiä että tietenkin mennään hoitoihin mut oli se hyvä saada lukea kaikki infot ym. Enne kuin "pitää päättää". Eikä tässä silleen vielä kiirettä verikokeiden tuloksien kanssa kun ei tiedetä vielä antaako naistentaudeilta lääkärini "siunauksen" jo hoitojen aloittamiseen.

Kiitos @ananasbananas

Ja tsemppiä @AuliMari
 
  • Tykkää
Reactions: AuliMari
@AuliMari voi harmi ettei pakkaseen asti päässy alkioita. Varmasti harmittaa, moniko päiväinen tämä siirretty oli? Kiva ku kävit kuitenki kertomassa, ajatuksissa olet ollut :) toivottavasti ei uutta hoito tarvis ajatella, mutta onhan se hyvä että on suunnitelmat jo selvillä. Tsemppiä kovasti piinapäiviin, sovitaan että sun vuoro plussata :D ❤
3.päivänen siirrettiin. Kiitos tsemeistä <3 onpahan taas mitä odottaa kun piinailut menossa..jännää mut sit taas pelottaa että pettymys tulee..noh, tällästähän tämä!
 
Hei vaan pitkästä aikaa! Oli se minullakin aika palata taas tänne kesätauon jälkeen. Suunnilleen oon yrittänyt lukea kaikki kesän aikana tulelet viestit. :geek: Paljon onnea plussasta @-dino- !:love:

Tauko kaikesta yrittämisestä teki kyllä hurjan hyvää! Oli ihanaa vaan rentoutua ja olla laskematta kiertopäiviä. Ja nyt riittää taas tarmoa ja intoa IVF-hoitoihin! Suprecurin sumuttelu pitäisi aloittaa torstaina ja siitä olisi kiva kuulla kokemuksia jos jollain on.:alien: Hirvittää kyllä ne sivuvaikutukset kun niitä oli jos jonkinmoista.. Lisäksi tuo annostus mietiyttää kun mun pitäisi käyttää 2 suihkausta 4 kertaa päivässä, että kuinka se sumuttelu kannattaisi sitten jaksottaa neljälle kertaa? Kun tuntuisi jotenkin hankalalta ottaa viimeinen suihke klo 12 yöllä ja aamulla eka klo 6 kun tulee niin lyhkäiset unet sitten.:LOL:
 
  • Tykkää
Reactions: -dino-
Wintersun, olette ihanan kärsivällisiä, kun jaksatte odottaa soittoa! Toivottavasti on hyviä uutisia :) Ja uutta "leikkausta" ei tarvittaisi.

AuliMari, tsemppiä piinapäiviin! Toivottavasti tämä kerta tuo plussaa :)

Itsellä 2/23-26. Kaksi negatiivista raskaustestiä ehdin tehdä. Hoh hoijakkaa. No, seuraavaksi painonpudotus ja Fitline kuuri ja joulukuussa siirto :)
 
  • Tykkää
Reactions: AuliMari
Minäkin käyn yhä lukemassa teidän kuulumisia, ja mitä mun silmät näkevätkään! <3

@Nonsk ja @-dino- aivan järjettömän suuret onnittelut ja kaikkea hyvää raskausaikaan! <3 meinasi itku tulla kun niin onnellinen olen teidän puolesta.

Onnea myös ainakin @Jennipä ja ketähän muita plussanneita oli..?

Ihana plussa-aalto! Ja onnea @kiuski pikkuihmisestä! <3

Lumi ja poju 8kk
 
Täällä dpo 16 eikä menkkoja näy, vaikka aina ollu luteaali 14 päivää. Eilen r-testi näytti puhdasta negaa. Nyt stressaa sitä, venyykö kierto ja miksi. Aiemmin letroilla on kierto ollu tasan 30pv. Ilman letroja kierto oli 33pv. Täytyy nyt odotella maanantaihin vielä ja katsoa josko alkaisi viikonlopun aikana.
 
@Josia Onnea hyvistä ultrakuulumisista! Mulla oli keskiviikkona kp10 vastaava ultra, ja nyt aivan päinvastaista kuin viime kierrossa, eli hyperstimulaatio. On tämä annoksen säätäminen pienestä kiinni! Viime kierrossa saatiin kai ovis kp25 ja nyt se on tullut kp11-12 (tai just tänään kp13 käynnissä), ja ilmeisesti useampia rakkuloita vaarassa puhjeta. Saatiin siis yhdyntäkielto (jonka lääkäri kyllä myöhemmin korjasi, että yhdyntäkielto ilman ehkäisyä :D). Jännäksi tässä tekee sen, että oltiin ennen ultraa pupuiltu normaaliin tapaan, kun ajattelin että ovis ei ole lähimaillakaan. Sitä en kyllä uskaltanut myöntää lääkärille. Nyt siis kauhulla odotellaan, miten tämän kierron kanssa käy... mutta kaipa se riski, että jotain oikeasti tapahtuisi, on ihan minimaalinen.

Jos jotain hyvää, niin toivottavasti lisää miettimisaikaa asioihin eikä tarvii ainakaan kuukauteen käydä ultrassa. Omat fiilikset on kyllä koko touhusta aika ristiriitaiset. :cry:

@AuliMari lle tsemppiä piinapäiviin!

Ja tervetuloa uusille ja uusvanhoille! :)
 
@Riannah Miten teillä annosta säädettiin? :) Lääkäri oli vähän pettynyt pistoksella saatuun vasteeseen, kun vain yksi oli lähtenyt kasvuun. Ja myönnän, että itsekin petyin. Jos ei tärppää, niin annos suurennetaan ensi kiertoon. Ja mikä parasta, ovulaatio ei oo tänään! Eli päästään inssiin. :love:

Tää on kyllä aikamoista tiedetouhua. Eilen vaahtosi kaverille, että näin sitä vaan lapsia tehdään ihan urakalla... (y) Ja kiitos kaikille tsempistä! :)
 
@kirsillevauva kiitos! :)

Lääkäri määräsi perjantaina vielä kaksi pistosta gonalia, pe ja la. Perjantaille mulla oli annos, mutta la annos jäi saamatta, kun 60 km säteellä ei ollut pieniä kyniä saatavilla, eikä tilaus ehtinyt :cry: Onneksi päivystyksen kautta sain sellaisen lääkärin langan päähän, joka ymmärtää lapsettomuudesta ja hän sanoi, että maailma ei kaadu, koska gonal on mulle tukihoito ja että irrotuspiikki vaan normaaliin tapaan nyt su. Pikkasen oon ollu raivona, surullinen, pettynyt.. :( Mutta inssiä kohti, parin tunnin päästä irrotuspiikki. (y) Ei voi, kuin toivoa parasta! :love:
 
@Josia varmasti todella raastavaa tollainen. Tämä yritys kun tuntuu välillä olevan oikasta kuun ja tähtien asennosta kiinni ja sitten käy noin.

Täällä alkoi uusi kierto. Tänään kp1/30. Ainakaan nyt ekalla letro kierrolla ei kierto lyhentynyt siihen 30 päivään niin kuin viimeksi kävi. Saapa nähdä millainen tämä kierto on. Yli 30 päivän kierrot tuntuu ihan liian pitkiltä yrittäessä, kun koko ajan projekti venyy.
 
Viime viikon piti niin kiirettä, ettei oikein ehtiny täällä käymään. Olen vähän pihalla mitä kaikkea tapahtunut, mutta nopealla lukaisulla täällä vaikuttaa monella olevan piinavat päivät menossa. Tsemppiä kaikille ja jaksamista! :love:

Itsellä menossa kp 19. Ovista en ole jaksanut testailla tässä välikierrossa, mutta tuntemusten perusteella epäilen että ovis on tapahtunut 4.-6.9. välisenä aikana, ilman Letroja!!:eek: Kaikesta huolimatta aloitin viime viikolla Terolutit, joista 4 tablettia vielä jäljelle.

Minulla on viimeisimmissä tero-kierroissa kestänyt n. 2 viikkoa viimeisesta tabletista, että menkat ovat alkaneet. Nyt ei auta, kun ottaa rauhallisesti ja odotella. Yritän olla testailematta ennen kp 35:whistle:
 
Moi kaikille! Mä voisin ilmoittautua mukaan. Ollaan aloitettu yritys reilu vuosi sitten elokuussa 2017. Viime keväänä yk 8 tulin raskaaksi, mutta varhaisultrassa (7+ viikolla) ei löytynyt sykettä :cry: Kehitys oli pysähtynyt viikkoa aiemmin. Vasta viikon päähän antoivat ajan sairaalasta, josta sain tyhjennyslääkkeet (vaikka lähete oli tehty saman tien). Oli tosi ikävää odottaa viikko kuollut sikiö kohdussa :( Gyne lohdutti, että usein keskenmenon jälkeen alkaa nopeastikin uusi raskaus, mutta eipä ole alkanut. Nyt menossa yk 5 keskenmenon jälkeen.

Kävin terveyskeskuksessa muutama viikko sitten sillä ajatuksella, että jos saisi lähetteen lapsettomuustutkimuksiin, mutta lääkäri sanoi, että keskenmeno nollaa vuoden yrittämissäännön :( Vasta ensi keväänä tekee lähetteen, jos siihen mennessä ei ole tärpännyt. Lääkäri kuitenkin otti muutamia verikokeita ja niiden osalta kaikki oli kunnossa. Mieheltä on tutkittu siemenneste viime keväänä yksityisellä ja sekin oli kunnossa. Nyt kai sitten vaan pitää jatkaa yritystä ja odotella vaan kuuluuko tärppiä. Toki yksityiselle meno on vaihtoehto, mutta ainakin nyt ajatuksena on että odotetaan vielä.

Minji, 32 v, ya 8/2017, 1. lapsi
 
Viimeksi muokattu:
Inssi tehty ristiriitaisin fiiliksin. Lääkäri oli sitä mieltä, että pesutulos oli sen verta huono ja siittiöt hitaita, että oikeastaan suosittelee siirtymään heti seuraavaan hoitomuotoon, mutta että tehdäämpä tämä nyt kokeeksi... Oli aika musertavaa, kun aiemmin on annettu niin positiivista kuvaa ja tulokset huimasti parantuneet. :(
 
Tänne ei ihmeempää. Eilen olin töissä niin väsynyt, että lähdin liukumaan jo 15.30. Oli niin karsee lastensuojelutapaus... Kyllä sitä ihmettelee välillä, millaiset ihmiset saa lapsia ja kuinka hukassa vanhemmuus on. 10 prosenttia nuorista Vantaalla on jo erityissairaanhoidon piirissä (siis psyk. asiakkaita!)! Ihan sairasta :(tervetuloa mukaan!

Minji,
tervetuloa mukaan ja toivottavasti plussaatte pian, ettei tarvitse kauaa täällä notkua. Me on yritetty raskautta 5 vuotta ja nyt odotetaan luovuttajan munasolua :) Joulukuussa siirto näillä näkymin <3

Josia, olipas ikäviä uutisia. Mutta elkää luopuko toivosta. Olette varmasti autettavissa :) Ja saatte sen ihan nyytin.
 
  • Tykkää
Reactions: Minji
Voisin myös tulla ketjuun mukaan :) Kohta on 2 vuotta yritetty, keväällä keskenmeno ja nyt puoli vuotta siitä päästiin julkiselle puolelle hoitoihin pitkien kiertojen vuoksi. Olin onnekas kun sain silloin keskenmenon yhteydessä lääkäriltä merkinnän papereihin hoitojen aloituksesta ilman että nollaantui koko yritys. Ei ole pco:ta, mutta kierrot 28-90 päivää. Lyhyet kierrot tulleet kun olen syönyt maca-jauhetta. Ilman macaa kierrot aina keskimäärin 40-55 päiväisiä.

Nyt on kourassa letrozol-resepti, vaikka miehen tuloksia ei vielä tiedetä. Toivon että se puoli olisi kunnossa niin voidaan vielä yrittää kevyemmillä hoidoilla. Pidetäänkö letrozolissa aina joka toinen kuukausi taukoa? Luulin myös tarvitsevani jonkin keltarauhashormonin kun on ollut tiputtelua, mutta lääkäri oli sitä mieltä että letrozol korjaa senkin kun ovulaation tapahtuessa aiemmin ja voimakkaammin syntyy parempi keltarauhanenkin o_O

Itselläni ei siis pitkissäkään kierroissa ole ovulaatio jäänyt tulematta vaan olen sen bongannut testein ja lämpöjä seuraamalla. Lämmöt nousee ovulaation jälkeen aina reilusti ja pysyy siellä kuukautisiin saakka.

Aileen 32v, ya 10/2016, 2.lapsi
 
Täältäkin ilmoittautuu yksi jo vuoden päivät yrittänyt (yk 15). Ennestään yksi lapsi 2011 eri miehen kanssa, nykyisellä ei ennestään lapsia. Mies kuitenki tutkittu ja hänellä kaikki ok. Kierrot olleet lyhyitä (normaalin puitteissa kuitenkin), joten nyt sain letrot avuksi ja lähetteen tarkempiin tutkimuksiin. Kp 5 meneillään. Olo on taas vähän toiveikkaampi, kun asia etenee