kaverit

Viestiketju alueella 'Leikki-ikäiset' , aloittaja pååla, 29.10.2004.

 1. pååla

  pååla Vieras

  Heips,
  onko teidän 3-4 vuotiailla paljon kavereita. Käyttekö ihan leikkimässä jossain kylässä useinkin vai viihtyykö lapsenne paljon yksin. Onko tuossa iässä kuinka tärkeää vielä? Kun itse en ainakaan muista omia juttuja tuohon ikään liittyen. Eräs tuttava kuskaa lastaan joka päivä jonnekin tutun luo leikkimään.
   
  #1
 2. webmama

  webmama Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2004
  Viestejä:
  1 985
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä on tytöt 4,5v, 2v ja 1v. Aika paljon saavat seuraa toisistaan ja se on pelkästään positiivista. Huomaan kyllä, että esikoinen kaipaisi enemmän ikäistään seuraa, kun on päivät kotona. Kyllä meillä aina välillä kyläillään ja kerran viikossa on muskari, mutta en kyllä niitä kavereita lähde varta vasten etsimään. Viikonloppuisin pihalla on muutama ikätoveri, mutta eipä tuo meidän rämäpää sitten kuitenkaan rohkene heidän kanssaan pahemmin leikkiä. He kun ovat arkipäivät hoidossa ja tuntevat sitten taas sitä kautta toisensa paremmin. Esikoisemme nauttii kyllä lapsiperheiden luona kyläilystä, mutta voisin sanoa, että vielä hänellä ei ole varsinaisia kavereita. Ehkä viimeistään koulussa. :/
   
  #2
 3. pååla

  pååla Vieras

  Meilläkin on muskari kerran viikossa ja päiväkerho kahdesti. Niin olen jatellut minäkin että kyllä tuo riittää. Eikä ole näyttänyt olevan hirveän tyytmätön tilanteeseen.
   
  #3
 4. Mankell

  Mankell Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.04.2004
  Viestejä:
  5 095
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tyttö 3½v. käy kahdesti viikossa kerhossa, kahdesti viikossa liikuntaharrastuksessa ja kavereita on pari. Heidän kanssaan leikkii viikottain.

  Kaipaa välillä enemmän seuraa, mutta toisaalta leikkii pitkiäkin aikoja yksikseen nukeilla tms.
   
  #4
 5. auryn

  auryn Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  11 713
  Saadut tykkäykset:
  0
  Poitsu 6/01 on nyt kuukauden verran käyny tarhassa kaks-kolme kertaa viikossa reilu kolme tuntia kerrallaan ja on tykänny. Kavereita on saanu alkuvaikeuksien jälkeen:kun ei osannu tutustua niin oli väkisin halaamassa ja puristamassa poskesta :) Siellä siis on kavereita, omassa pihassa on vaan pari isompaa jotka pompottaa pienempiä :/ Ja tuttavista kaveri pojalle löytyy yhdeltä, joita nähdään silloin tällöin.
   
  #5
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti