Keittiö ja muut kiintokalusteet?

neitixx
Hei, mistä olette ostaneet kotiinne kiintokalusteet, keittiön ja/tai muiden tilojen kalusteet?

Keittiömerkkejähän on runsaasti, ja on vaikeus valita mistä liikkeistä pyytäisi tarjouksen. Ihan joka puutiikissa en jaksaisi juosta. Miksi siis valitsitte juuri sen kalustemerkin tai -toimittajan, jonka siis valitsitte? Ratkaisiko hinta vai jokin muu tekijä?
 
Halipupu
Me kilpailutettiin melkein kaikki keittiöfirmat ennen rempaa. Lopulta valittiin keskihintainen vaihtoehto muistaakseni se oli Parma tai Perta. Muutenkin sen ovet yms. vaikutti meille parhaiten sopivalta. Onhan eri liikeiden tarjonnassa ja tyylissä eroa, joten kannatta ainakin nettisuvuja katsella ja miettiä mikä miellyttää eniten ja sopii omaan kotiin.
 
ma-mi
Me ostettiin muutama vuosi sitten keittiö.netistä (vai mikä se oli). Nyt firma on mennyt konkkaan. Aika pitkälti hinta ratkaisi, mutta myös palvelu/suunnittelu.

Pyydä mahdollisimman monta tarjousta.
 
viuhtivauhti
Tää sekoo tästä kilpailuttamisesta :headwall: Nyt VASTA käynyt Puustellilla, ensi vko käyn Kalustetukussa, KVIKillä ja Petralla =/
Puustelli heitti arvion noin koko talon kaapistot+keittiö n.20 000.
Saas nähdä kuin käy.... vieläkö tietäisi budjetin....
 
Miisuq
Meillä vaihdettiin keittiöön tasot tänä kevääänä, tilasimme kivitasot Diapolilta www.diapol.fi Kaikki meni tosi jouhevasti tilauksesta toimitukseen, hintakin oli kohdallaan. Oli helppo laskea hinta, kun heidän sivuillaan on tosi helppo käyttöinen hintalaskuri.