keittiösi

Viestiketju alueella 'Autot, asunnot ja rakentaminen' , aloittaja triinu, 04.11.2004.

 1. triinu

  triinu Vieras

  meidän taloprojekti alkaa olla siinä vaiheessa, että pitä ruveta pikkuhila keittiökaapistoja suunnittelemaan(jeeeee!! B) )
  ajattelinki tässä kysäistä, että minkälaisia kokoemuksia teillä on eri keittiövalmistajista: kenen keittiö? minkälainen palvelu? hinta-laatusuhde?
  ja jos löytyy hyviä käytännönvinkkeja keittiösuunnutteluun niin kiitos!!
   
  #1
 2. duhadedä

  duhadedä Vieras

  Meillon kalustetukusta...niitä halvimpia...Itse asennettiin...Halvat oli maksoivat vain kolmasosan puustellin hinnoista...Toisaalta eivät kauhean kestävät...tosta tiskipöydän yläkaapin reunasta on pinnoite kulunut,samoin roskiskaapista...Eli en kyllä suosittele jos kestävää haluaa...Muuten kyllä ovat ihan hyvät.
   
  #2
 3. minä vain

  minä vain Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2004
  Viestejä:
  586
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meille tulee kaikki kiintokalusteet Keittiömaailman kautta. Keittiö on Petra-mallistoa. Valittiin ensin miehen kanssa kumpikin se ovi malli mikä miellytti (sattu oleen onneksi sama, ei tarvinut neuvotella) ja päätettiin ottaa se. Helppoa oli meidän kalustesuunnitelmien teko, meillä niin yhteneväinen maku ja tiedettiin mitä haluttiin.
   
  #3
 4. odette

  odette Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2004
  Viestejä:
  361
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Petra-keittiö meilläkin. Starkin kautta. Suunnittelija kävi paikan päällä mittaamassa ja saimme värikuvia uudesta keittiöstämme tietokoneelta. Seitsemän vuotta vanhat ja hyvin ovat kestäneet kolme lasta ja koiran.
   
  #4
 5. nanneli

  nanneli Vieras

  Kannattaa pyytää useammalta valmistajalta tarjous, sillä niissä on paljon eroa. Jos teillä on valmiiksi piirretty kuva, niin kannattaa sen saman kuvan perusteella ne kaikki tarjoukset pyytää. Tarjouksista kannattaa sitten vertailla mm. sisältöä, toimitustapoja ja takuita.Kaikkiin keittiöihin ei sisälly esim. kodinkoneita ja hanoja.
  Itse suunnittelussa kannattaa esittää omat toiveensa. Esim. haluaako kulmaleiden, huuvan vai tavallisen liesituulettimen? Onko keittiön pääkäyttäjälle parempi tasokorkeus 85 vai 95? Haluaako yläkaapit kattoon asti vai ei? Astianpesukone nostettuna vai lattialla? Osaavat keittiösuunnittelijat kyllä varmasti osaavat suunnitella juuri "sen teidän" keittiön.
   
  #5
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti