Kellään kokemusta Racoonin haalareista?

"mmm"
Kyllä, Racoonin puvut ovat juuri tuollaisia eli niiden kuuluukin roikkua haaraosastaan. Se on kai makukysymys pitääkö tuon mallisista haalareista. Meillä oli tytöllä yhden talven Cupcaken (nyk. Racoon) talvihaalari ja en kyllä pitänyt sen mallista hoikalla tytöllä. Vähän pyöreämmälle varmaan passeli.
 
bud harmaana
Kuvailit juuri meidän tytön racoonin vk-haalarin. Söpöhän se on, mutta niin vinksalleen mitoitettu, että toiste en moista osta. Huonoin merkki malliltaan, mitä meillä on ollu.
 
meidän tyttö on justiin hoikka, ja ajattelin ettei voi olla tuossa puvussa, mutta itse sanoi että tykkää, eikä vaivaa vaikka haarat roikkuu. Taitaa olla viimeinen Racoon meillä. Jos pitää vielä pukuja haukkua niin pojalle tilasin Molon Polaris-haalarin ja yllätyin sen pienestä mitoituksesta, samaten siitä että on niin ohut.En ole kyllä ollenkaan varma että käy tänne pohjoisen oloihin..
 
Pakko mun on vissii sitten palauttaa tuo..typy olis halunnut sen Polariksen kans.Ois pitäny uskoa :D Nyt vaan oli pakko tilata molemmille puvut kun paikallisessa Anton&Ninassa ei ollu mitään mikä kiinnostais.. Oliskos sitten muita merkkejä mitä suosittelisitte? Reima,Remu,Lassie,Ticket yms..perusmerkit kokeiltu..
 

Yhteistyössä