Kerrostalokolmion sähkölasku/kk? Keskimäärin

  • Viestiketjun aloittaja laskuri
  • Ensimmäinen viesti
Rollolainen
meillä on 122neliötä ja tietokoneet ( 3kpl) melkein aian koko päivän auki, televisio + digiboksi ovat jatkuvasti virta päällä. ' puhelimien laturit josksu unohtuu pistoraiaan, valoja poltettn välillä tuheenkin. SIlti emidän sähköölaskut ovat noin 100-120e/ 2kk, joten ei mielestäni paljon. kannattaa oikeasti kerrostalossakin kilpailuttaa sähkönsä
 
v
Meillä kerrostalo neliö; 92 neliötä, 8 henkeä ja joka toinen kk 60€ arviolaskua ja sitten on aina vuosittain sellainen lasku et on maksettu liikaa ja saadaan jättää 1-2 laskua maksamatta eli ottavat tietty niistä ennakkoon maksetuista nuo.

Vertailuksi sitten tuttavaperhe samassa talossa; kolmio , 78 neliötä, 3 henkeä. Joka toinen kk 140€ ja joka vuosi tulee lisämaksua sitten tasauksen aikaan.

Juuri hetki sitten puhuttiin asiasta niin tiedän nuo summat heidänkin osaltaan kun rouva kauhisteli heidän isoa ja meidän pientä laskua. Eli paljon riippuu millaiset kulutustottumukset. Hämmästelen tosin heidän suurta laskuaan kun meillä pestään päivässä 2-3 koneellista astioita, 2 koneellista pyykkiä, telkkari, tietokoneet ym. on päällä useita tunteja päivässä, uunissa ja hellalla tehdään ruokaa päivittäin ja moneen kertaan ja ollaan päivät kotona.
Heillä taas kaikki onpäivät pois, ei tiskikonetta, ei pyykkikonetta, yksi tv, yksi tietokone. Mut toisaalta sitten heillä on AINA joka huoneessa valot kun ovat kotona (meillä vain siellä missä joku on) ja eteisen valo palaa usein yötä päivää vaikka eivät tosiaan ole päivällä edes kotona. En tiedä voiko nuo vaikuttaa kuinka paljon, mutta näin tosiaan meillä. Ja sama sähkön toimittaja molemmilla ja samoilla hinnoilla.
 

Yhteistyössä